re mono pou katheste kai suzitate gai ton avraam, dinete axia se ena AGRIOKATSIKO ampalo, pou kai pou paizei bala, poly tou einai![]()
re mono pou katheste kai suzitate gai ton avraam, dinete axia se ena AGRIOKATSIKO ampalo, pou kai pou paizei bala, poly tou einai![]()
Tο θεμα δεν ειναι ο Παπαδοπουλος, αλλα οι κολοτουμπες των γαυρωνΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τωρα ξαφνικα θελατε διακαως να παρετε τον Παπαδοπουλο, αλλα τους Κλεϊτον και Χριστοδουλοπουλου οχι ε;
να σε ρωτήσω και εγώ κάτι?
καταλαβαίνεις τι γράφετε ή αλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις?
ξαναδιάβασε τα παραπάνω και βλέπουμε
και ξεκίνα τις κωλοτούμπες πριν για ζέσταμα
αν δεν καταλάβεις και πάλι βλέπουμε...
υ.γ ρ.π.μ και σε παιδιά δημοτικού να τα γράψεις θα τα καταλάβουν!!!![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ευτύχως εσεις πήρατε τρελό μπαλαδόρο ...Χριστοδουλόπουλο ο παικτης των 10ματς στην ζωή του με 4 εκ![]()
![]()
(με χορηγία Βγενόπουλου....ήταν καφενείο σας ο μπαοκ τώρα έγινε και επίσημα)
και να φανταστείς ότι αυτός ο παίκτης έκοψε υποτίθεται την μεταγραφή Αιμαρ![]()
![]()
![]()
![]()
έλα ΟΛΑΑ τα βαζέλια μαζί
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕ
y.g αλλά για τον ΠΑΠ σας καταλαβαίνω για το θάψιμο
τέτοιο ΦΤΥΣΙΜΟ που σας εκανε ΔΗΜΟΣΙΑ δεν χωνεύεται εύκολα...να δηλώνει εξέδρα για ένα χρόνο αντί τα 2,8 +δυο παίκτες του βαζελου
αιώνιοι τρίτοι το φτύσιμο ήταν τύπου χαλαζι...πόνεσε
μετον Πεγεράνο τι νέα???αλλες χλέπες απο εκεί![]()
α και μια ερώτηση
Χριστοδουλόπουλος (περισσότερο) και Κλέυτον (λιγότερο) θα έχουν χρόνο συμμετοχής του χρόνου???ποιος ακριβώς θα μείνει έξω![]()
![]()
![]()
όπως δεν χώραγαν και σε εμας....
πιστεύω τώρα βλέπετε πόσο διαφορετικές περιπτώσεις είναι με την μεταγραφή Παπ που θα μεπι απευθείας 11αδα όπως θα έμαινε και σε σας
είναι γατα ο κόκκαλης ρεεεε.τζάμπααα μεταγραφές σας έβαλε να κάνετε![]()
![]()
για τα πρωτοσελιδα της Παρασκευης δεν μας ειπες τιποτα......Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τέτοιο ΦΤΥΣΙΜΟ που σας εκανε ΔΗΜΟΣΙΑ δεν χωνεύεται εύκολα...να δηλώνει εξέδρα για ένα![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. να κανω μια τελευταια ερωτηση φιλε μου??εισαι πανω απο 18-19 χρονων?
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
nai re man,. oti peisΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ευτύχως εσεις πήρατε τρελό μπαλαδόρο ...Χριστοδουλόπουλο ο παικτης των 10ματς στην ζωή του με 4 εκ![]()
![]()
(με χορηγία Βγενόπουλου....ήταν καφενείο σας ο μπαοκ τώρα έγινε και επίσημα)
και να φανταστείς ότι αυτός ο παίκτης έκοψε υποτίθεται την μεταγραφή Αιμαρ![]()
![]()
![]()
![]()
έλα ΟΛΑΑ τα βαζέλια μαζί
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕ
τέτοιο ΦΤΥΣΙΜΟ που σας εκανε ΔΗΜΟΣΙΑ δεν χωνεύεται εύκολα...να δηλώνει εξέδρα για ένα χρόνο αντί τα 2,8 +δυο παίκτες του βαζελου
αιώνιοι τρίτοι το φτύσιμο ήταν τύπου χαλαζι...πόνεσε
μετον Πεγεράνο τι νέα???αλλες χλέπες απο εκεί![]()
α και μια ερώτηση
Χριστοδουλόπουλος (περισσότερο) και Κλέυτον (λιγότερο) θα έχουν χρόνο συμμετοχής του χρόνου???ποιος ακριβώς θα μείνει έξω![]()
![]()
![]()
όπως δεν χώραγαν και σε εμας....
πιστεύω τώρα βλέπετε πόσο διαφορετικές περιπτώσεις είναι με την μεταγραφή Παπ που θα μεπι απευθείας 11αδα όπως θα έμαινε και σε σας
είναι γατα ο κόκκαλης ρεεεε.τζάμπααα μεταγραφές σας έβαλε να κάνετε![]()
![]()
![]()
φιλε La Karavida,Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
να σε ρωτήσω και εγώ κάτι?
καταλαβαίνεις τι γράφετε ή αλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις?
ξαναδιάβασε τα παραπάνω και βλέπουμε
και ξεκίνα τις κωλοτούμπες πριν για ζέσταμα
αν δεν καταλάβεις και πάλι βλέπουμε...
υ.γ ρ.π.μ και σε παιδιά δημοτικού να τα γράψεις θα τα καταλάβουν!!!![]()
![]()
![]()
σου παρεθεσα αυτα που ΕΣΥ εγραφες και υποστηριζες σχετικα με τις παγιδες που στηνει ο Κοκκαλης και χρεωνει τον Πανθηναϊκο με παιχτες αχρηστους που τους πληρωνει ακριβα...
πανω σε αυτο δεν απαντησες τιποτα και γραφεις κατι αοριστιες που φανερωνουν οτι επεσε και εσυ μεσα στην "παγιδα" σου![]()
θεωρουσε πολλα τα λεφτα που δωσαμε για Χριστοδουλοπουλο;
φατα τωρα με τον Παπαδοπουλο λοιπον![]()
![]()
εχει να πεις κατι πανω σε αυτο; η θα συνεχισεις με το μοτιβο της αοριστιας;
υ.γ. 4 εκατομμυρια και χορηγιες για τον Λαζο, να τα συζητας με τους φιλου σου στο πασαλιμανι....στην πραγματικοτητα δεν εχουν καμια υποσταση, αν παρ ολα αυτα σε κανουν να αισθανεσαι πιο ευχαριστα να σου λεμε οτι ετσι ειναι ετσι να γουσταρεις
![]()
και μια γευση απο το νεο μας αποκτημα....
RUKAVINA
http://www.youtube.com/watch?v=zktYWjUqc9M
το κατεχει το τοπι ο πιτσιρικας...
ειδωμεν....
το βασικο ειναι να αποκτησουμε δεξι μπακ και ενα κεντρικο αμυντικο κλασης απαραιτητα...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
αστο!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
τον εχω ρωτησει και γω στο παρελθον αλλα δεν απαντησε!
περιμενει να παει 21.......... για να απαντησει!
Οπως γραφουν και σε Παναθηναϊκα Forums που κυκλοφορουν αυτα τα videos και ο Sanmartean και ο Romero μια χαρα εδειχναν οτι επαιζαν στο youtube....Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
και μια γευση απο το νεο μας αποκτημα....
RUKAVINA
http://www.youtube.com/watch?v=zktYWjUqc9M
το κατεχει το τοπι ο πιτσιρικας...
ειδωμεν....
το βασικο ειναι να αποκτησουμε δεξι μπακ και ενα κεντρικο αμυντικο κλασης απαραιτητα...
μεσα στο γηπεδο θα δειξει...![]()
εννοειται...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οπως γραφουν και σε Παναθηναϊκα Forums που κυκλοφορουν αυτα τα videos και ο Sanmartean και ο Romero μια χαρα εδειχναν οτι επαιζαν στο youtube....
μεσα στο γηπεδο θα δειξει...![]()
για αυτο λεω ειδωμεν....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
μα τα πρωτοσέλιδα έγραφαν ότι ανέλαβε ο κοκκαλης το παιχνίδι....υπόθεση τελειωμένη δηλΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
για τα πρωτοσελιδα της Παρασκευης δεν μας ειπες τιποτα......![]()
![]()
![]()
γιατι ψάχνεις συνομιληκους σου???
θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν είμαι της ηλικίας σου...σε περναώ αρκετα...
α ρε βαζελάκια
έλα πάμε
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
μάλλον βρήκες παρέα τον giabazolia![]()
![]()
![]()
το βράδυ έχει παγωτο
για πείτε εσεις...εχετε φτάσει 16 ή κοντεύετε?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
σου παρεθεσα αυτα που ΕΣΥ εγραφες και υποστηριζες σχετικα με τις παγιδες που στηνει ο Κοκκαλης και χρεωνει τον Πανθηναϊκο με παιχτες αχρηστους που τους πληρωνει ακριβα...
πανω σε αυτο δεν απαντησες τιποτα και γραφεις κατι αοριστιες που φανερωνουν οτι επεσε και εσυ μεσα στην "παγιδα" σου![]()
θεωρουσε πολλα τα λεφτα που δωσαμε για Χριστοδουλοπουλο;
φυσικά πήρατε τζαμπα παίκτες
για να δούμε του χρονου πόσο και αν θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος και ο Κλέυτον και πόσο ο Παπ
μην ξεχνάς ότι εξαιτίας τους![]()
δεν πήρες Αιμαρ
πες μου ποιος θα μείνει έξω για αυτούς
υ.γ τελος μην τα πέρνεις όλα στα σοβαρά ... για μπάλα μιλάμε
στο μπάσκετ το έκανε ο κοκκαλης στους γιαννακοπουλαίους με επιτυχία ίσως για υατό σε πειράζει τώρα τόσο
το οτι χρυσοπλήρωσες παίκτες που δεν χρειάζεσαι δεν είναι ούτε νίκη ούτε ήττα...μαλακία είναι...
κεντρικό αμυντικό όμως ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ έχεις
ο Κλειτον ηταν ανουσια μεταγραφη (καπριτσιο του Βγενοπουλου).Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
φυσικά πήρατε τζαμπα παίκτες
για να δούμε του χρονου πόσο και αν θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος και ο Κλέυτον και πόσο ο Παπ
μην ξεχνάς ότι εξαιτίας τους![]()
δεν πήρες Αιμαρ
πες μου ποιος θα μείνει έξω για αυτούς
υ.γ τελος μην τα πέρνεις όλα στα σοβαρά ... για μπάλα μιλάμε
στο μπάσκετ το έκανε ο κοκκαλης στους γιαννακοπουλαίους με επιτυχία ίσως για υατό σε πειράζει τώρα τόσο
το οτι χρυσοπλήρωσες παίκτες που δεν χρειάζεσαι δεν είναι ούτε νίκη ούτε ήττα...μαλακία είναι...
κεντρικό αμυντικό όμως ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ έχεις
η αληθεια ειναι ομως οτι ειναι κολλητος του Πηλαδακη μη γνωριζοντας απο ποδοσφαιρο ο Βγενοπουλος του εταξε οτι θα τον παρει αυτος τον παικτη, και οχι η ΑΕΚ η ο ΟΣΦΠ (μην λεμε συνεχεια τα ιδια).
υπαρχει φυσικα και μια αλλη παραμετρος!!!!
ο Πηλαδακης πηρε δανειο απ τη Μαρφιν για να φτιαξει το νεο γηπεδο της Λαρισας (οποιος καταλαβε, καταλαβε).
ο Χριστοδουλοπουλος εστω και αν δεν ειναι φετος βασικος............μελλοντικα θα δωσει παρα πολλα γιατι ειναι μεγαλο ταλεντο!!!!!
εχεις κολλησει στο οτι ο ΠΑΟ χρυσοπληρωσε Κλειτον Χριστοδουλοπουλο............ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝ Ο ΟΣΦΠ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!
οσο για κεντρικο αμυντικο.........
καλυτερα με ελλειψη μεχρι να ερθει ο επομενος (εστω και καθηστερημενα)......................παρα πληρες αλλα με βασικο τον.................... ιστιοπλοο Ραουλ Μπραβο!!!!!![]()
![]()
![]()