Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να πας στον οφθαλμίατρο και να δώσεις το μηχανάκι στην Ντία....
γιατρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...![]()
![]()
![]()
Να πας στον οφθαλμίατρο και να δώσεις το μηχανάκι στην Ντία....
γιατρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...![]()
![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Εγώ πάντως βλέπω...... εξατμισουλες.... ωραίο καπάκι καμπάνας.... ξεσκουριασμένοι λαιμοί.... και ΠΛΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Aς ήταν και αυτό 'μεγαλωμένο' δίπλα στη θάλασσα και θα σου'λεγα τι θα'βλεπες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ πάντως βλέπω...... εξατμισουλες.... ωραίο καπάκι καμπάνας.... ξεσκουριασμένοι λαιμοί.... και ΠΛΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
εξατμισούλες;;;; γιατί την είδα για μονή;;;;;;;
ναι για το πλυμένο ναι... έχεις ένα point...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Aς ήταν και αυτό 'μεγαλωμένο' δίπλα στη θάλασσα και θα σου'λεγα τι θα'βλεπες.....![]()
![]()
ναυτική η κούκλα... έχω την ιστιοπλόο έχω και τον "ναύτη"...![]()
Καλορίζικη φίλε μου.
Εγω πάντως χτύπησα μια Ζάκρο το Σ/Κ που πέρασε και ηταν φανταστικά!Η Ιταλίδα θα γουστάρει πολύ τα στροφολίκια που έχει μετά την Σητεία!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Καλορίζικη φίλε μου.
Εγω πάντως χτύπησα μια Ζάκρο το Σ/Κ που πέρασε και ηταν φανταστικά!Η Ιταλίδα θα γουστάρει πολύ τα στροφολίκια που έχει μετά την Σητεία!
![]()
Ναι αλλά δεν θα τα δει ποτέ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
...ki aksouristos !Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
paron!!!!:rotflmao:
και κουτσός....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...ki aksouristos !:rotflmao:
Όπως επίσης και με Μηχανή!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
+999 Πες του τα ρε Νικολα μπας και βαλει μυαλο ο σαχλαμαρας!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
Το πρωτο που πρεπει να κανεις ως σωστος Ducatista ειναι να βαλεις ανοιχτο καπακι στο συμπλεκτη και μετα να πεταξεις τη μλκια τη εργοστασιακη εξατμιση και να βαλεις καμια Termi! Δικυλινδρο χωρις να βαραει κανονιες ειναι σαν μπολονεζ χωρις τη σαλτσα!!!![]()
(μλκ μου, πολυ συμφωνω με τον σνιπ τελευταια... πρεπει να το κοιταξω αυτο!)![]()
ΣΤΕΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ;;;
Καλοριζικο ρε!![]()
Επιτελους ειδες το φως το αληθινο και ηρθες στη φαμιλια!!! :o![]()
Αντε, καιρος να μαθεις να στριβεις και λιγο τωρα που πηρες κ το καταλληλο εργαλειο ε;;;![]()
Οσο για τη σελα, εμενα μου ειχε φανει πολυθρονα! Αν θες να καταλαβεις τι θα πει ΣΚΛΗΡΗ σελα παρε μια βολτα την 999 και μετα μου λες!
Παντως, στα σοβαρα τωρα, οπως βλεπω πηρες το Μουλτι 1ης γενιας ε;
Αυτο οντως ειχε θεμα με την σελα. Μαλιστα αυτο ηταν κ το σημειο της πιο αυστηρης κριτικης για το μηχανακι οταν πρωτοβγηκε το 2003.
Επισης να ξερεις οτι τα Μουλτι αυτης της γενιας ειχαν καποια θεματα, στα οποια πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ προσεκτικος:
- ο δεικτη βενζινης ειναι πολυ απαισιοδοξος. Το λαμπακι ρεζερβας αναβει ενω το ντεποζιτο ειναι σχεδον μισογεματο ακομα!
- τα οργανα του ταμπλο δεν ειναι εντελως στεγανα και πολλα βαζουν νερο/υγρασια μεσα, αχρηστευοντας τα. ΠΟΤΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!
- το σταντ στα μοντελα 2003 & 2004 ειναι πολυ κοντο και υπηρξαν πολλες φορες που η μηχανη τουμπαριζε αν την παρκαριζες σε δρομο με λιγη κλιση! ΠΟΛΥ προσοχη λοιπον στο παρκαρισμα.
(Στα μοντελα του 2005 και υστερα το προβλημα διορθωθηκε με αλλο stand).
Κατα τα αλλα, ενα βαψιματακι θες σε κοκκινο με μαυρους τροχους και εισαι κομπλε!![]()
![]()
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ!!!!!
Νίκος
Open Horizons
η μπολονέζ δεν έχει σάλτσαΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Δικυλινδρο χωρις να βαραει κανονιες ειναι σαν μπολονεζ χωρις τη σαλτσα!!!![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι αλλά έχει κιμά η σάλτσα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
η μπολονέζ δεν έχει σάλτσα![]()
![]()
Κιμάς : Παιρνουμε ένα κομμάτι κρέας και το κόβουμε λεπτά κομματάκια με το Multi ....![]()
![]()
![]()
Δηλαδή εμείς που δεν κουδουνίζουμε δεν ανήκουμε στην οικογένοια κύριος ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΣΤΕΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ;;;
![]()
Ούτε μπατζανάκηδες έστω ;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ναι αλλά έχει κιμά η σάλτσα.....![]()
Κιμάς : Παιρνουμε ένα κομμάτι κρέας και το κόβουμε λεπτά κομματάκια με το Multi ....![]()
![]()
![]()
ειδικά με το ξηροκάμπανο φτιάχνεις και γαμώ τις σκορδαλιές ....