Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
καμια 100στή με το ρεζεβουαρ...πες αλλα τόσα απο το μπετόνι και unlimited με το πατακι.....:rotflmao:
μλκς το βράδυ θέλω να γυρισω σπίτι μου κάποια στιγμή.... το εννοώ :wacko:
καμια 100στή με το ρεζεβουαρ...πες αλλα τόσα απο το μπετόνι και unlimited με το πατακι.....:rotflmao:
Πρόσεξε μόνο μην πιούμε τσάι απ' τα παπιά... και μετά δεν μας ξεπλένει το forum ολόκληρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Ναι ρε συ, αλλά εδώ δεν μιλάμε για απλό σεξ ή έστω αγριο... μιλάμε για βιασμό :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αι γουοντ του σακ γιορ κοκ
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
....πρώτα θα δώ το κωλαρ@κι του κρούκι να στάζει και μετά θα κλείσω τα γκάζι
θα περάσουμε καλάαααααα :wacko:
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ε και που είναι το προβλημα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
μλκς το βράδυ θέλω να γυρισω σπίτι μου κάποια στιγμή.... το εννοώ :wacko:![]()
και εμείς βράδυ θελουμε να έρθουμε σπιτι σου.....![]()
σοβαρα τώρα, με τις μεσες ωριαιές που μου ποσταρες με πμ πριν, πιστεύεις ότι μπορεί να βγεί με παπί?Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πρόσεξε μόνο μην πιούμε τσάι απ' τα παπιά... και μετά δεν μας ξεπλένει το forum ολόκληρο...
![]()
ειδικά στα κομμάτια της εθνικής?
Οκ, πάντως να ξέρετε οτι μεταξύ Λίμνης Μόρνου και Τυμφρηστού (200 km περίπου, άντε κάτι λιγότερο) υπάρχει πιθανότητα να μην βρούμε βενζίνη.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Για την ακρίβεια, σε αυτό το κομμάτι της διαδρομής βενζίνη υπάρχει μόνο στην Άνω Χώρα και στα Κλεπά. Και στις δύο περιπτώσεις από μπακάλικο σε πεντάλιτρο ή εικοσάλιτρο κάνιστρο. Αν τα μπακάλικα είναι κλειστά και δεν μπορέσουμε να βρούμε τους μαγαζάτορες, τότε θα πρέπει να βγάλουμε την διαδρομή χωρίς ανεφοδιασμό.
Δεδομένου ότι το κομμάτι αυτό είναι αρκετά αργό, για κανονικές μοτοσυκλέτες η αυτονομία δεν θα είναι πρόβλημα. Τώρα για ταξιδιωτικά υπερ-εργαλεία... δεν ξέρω...
ε και που είναι το προβλημα ?![]()
και εμείς βράδυ θελουμε να έρθουμε σπιτι σου.....![]()
εσυ και τώρα αν γουστάρεις... θα αφήσω ανοικτά να μου κάνεις σουπράϊζ![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
σοβαρα τώρα, με τις μεσες ωριαιές που μου ποσταρες με πμ πριν, πιστεύεις ότι μπορεί να βγεί με παπί?
Αλλά το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ. Το θέμα είναι τι πιστεύει ο κουζουλός Κρητικός παπιοχιλιομετροφάγος.
Οπότε εγώ κάνω τουμπεκί (ψιλοκομμένο) αφού πρώτα δηλώσω ότι σε αυτήν την περίπτωση τη βόλτα ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
![]()
![]()
and the hits just keep on coming....Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
εσυ και τώρα αν γουστάρεις... θα αφήσω ανοικτά να μου κάνεις σουπράϊζ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με 4 sv και 1 παπί..κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτη την εκδρομή....Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Όχι!
Αλλά το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ. Το θέμα είναι τι πιστεύει ο κουζουλός Κρητικός παπιοχιλιομετροφάγος.
Οπότε εγώ κάνω τουμπεκί (ψιλοκομμένο) αφού πρώτα δηλώσω ότι σε αυτήν την περίπτωση τη βόλτα ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
![]()
![]()
θα έχουμε περισσότερες συμμετοχές και απο την ετήσια σε λίγο....
![]()
![]()
![]()
Έχετε χάρη κουφάλες που την Δευτέρα γράφω το τελευταίο μάθημα ,αλλιώς θα βλέπατε 5 (και μισό) SV
Ξανά![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Mαλακες...φοβαμαι....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Mαλακες...φοβαμαι....![]()
ρε Πινολάδη... μη φοβάσαι ρε... καλά θα περάσουμε![]()
![]()
![]()
Αυτο φοβαμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ρε Πινολάδη... μη φοβάσαι ρε... καλά θα περάσουμε![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε και στο τρενακι αυτη την φορα και μονο,θα κατσω εγω μπροστα αντι για σενα.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.(ΑΚΩΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ! )![]()