Aρε rezeguet μας φουντωσες παλι...σκεφτεται κανεις απο δω μεσα να κανει καμια παραγγελεια?
Aρε rezeguet μας φουντωσες παλι...σκεφτεται κανεις απο δω μεσα να κανει καμια παραγγελεια?
εγω αμα παραγγειλω κατι για την cbf θα ειναι κανα ανταλλακτικο πουχω χαλασμενοΑρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Aρε rezeguet μας φουντωσες παλι...σκεφτεται κανεις απο δω μεσα να κανει καμια παραγγελεια?:rotflmao:
![]()
παντως αμα κανενας γουσταρει και παρει κατι, να μας το δηλωσει και να γραψει εντυπωσεις![]()
![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Εγω σκεφτομε μηπως παρψ αυτο το σποιλερ που μπαινει κατω απο την βαση της μαχανης, για να γλιτωνω νερα το χημωνα.σκεφτεται κανεις απο δω μεσα να κανει καμια παραγγελεια?
Δεν ξερω ομως αν κανει κακο στην ψυξη της μηχανης!
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Α πολυ καλος Alexander! H φωτο σου ειναι φανταστικες!![]()
Να σημειωσω οτι η τελευταια με την μπακαζιερα ηταν η καλυτερη!
Εεεε αυτη ειναι η δικια μου παιδια![]()
![]()
![]()
ρε δεν εχετε καμια φωτο on-track με το cbf με την μπαγκαζιερα να γελασουμε λιγο?
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Εσυ να γελασεις με τα χαλια σου![]()
Καταρχην δεν μπηκα στην πιστα, θεατης ημουνα. Σε περιπτωση που εμπενα λες να εβαζα και την μπακαζιερα;![]()
Oula μην τους ακούς, πιό όμορφη είναι η είναι η μηχανή με τη μπαγαζιέρα. Άντε ελπίζω τον επόμενο ή το μεθεπόμενο χρόνο να πάρω και εγώ ένα250άρι τέτοιο. Περιμένετε κανα χρόνο λοιπόν και θα δείτε το δικό μου on track να έχει εκτός της ασημί μπαγαζιέρας και ... προστατευτικά κάγκελα στο κάτω μέρος. Τα έχω βρει σε κάποιο e-shop στο δίκτυο και θα τα παραγγείλω
... όταν τη πάρω.
.
Υ.Γ Πάντως εντύπωση μου έκανε που τα έχετε πάρει και οι 3 σε χρώμα ασημί . Σαν μάντρα με μηχανάκια μοιάζει το παρκινγκ στις φωτογραφίες![]()
Καλυτερα να πας μια φορα στην πιστα να δεις τι γινεται, και μετα μια αλλη φορα να πας να μπεις. Εγω τοσο γρηγορα που τα εβλεπα να τρεχουν αποθαρηνθηκα τελειως για να μπω. Ειναι πολυ αργο το δικα μας ρε γαμωτο! Μονο αν ειναι αδεια η πιστα αξιζει να μπεις!