Μην αφήνεις το φανατισμό σου να σε παρασύρει. Είναι δίκαιο το εκλογικό και γενικά το πολιτικό μας σύστημα; Όχι! Θα το κατέκρινες εξίσου εάν στα πράγματα βρίσκονταν το κόμμα σου; Η απάντηση είναι ευκόλως εννοούμενη από αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από aldo
Λοιπόν...
1) Στις προηγούμενες εκλογές δεν ψήφισα καθόλου!!! Για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί θα βγώ εκτός θέματος.
2) Αν το 60% λύσει τα προβλήματά του φασκελώνοντάς με ας το κάνει!!! Εγώ δεν παρεξηγούμαι ισα-ισα το βλέπω ως κοινοφελές έργο!
3) Το πρόβλημά μας είναι ο Αλογοσκούφης και ο κάθε Αλογομούρης??? Σκοπός είναι να βρεθεί μια λύση μακροχρόνια και να βγούμε απο τα τωρινά δεδομένα! Όλα όσα εισηγείται ο Αλογοσκούφης είναι προσωρινές λύσεις για εμένα! Θα υπάρξει μία ανακαμπή και μετά όλα θα καταργηθούν μέχρι να ξαναπιάσει πάτο η οικονομία.
4) Sorry κιόλας αλλά για την βενζίνη και τις τιμές του πετρελαίου δεν φταίει κανεις στη Ελλάδα... Φταίμε για την κερδοσκοπία που προκλήθηκε και που δεν κράξαμε κόσμο!
Εγώ προτείνω να αλλαξουμε πρώτα από ολα εμείς νοοτροπία!
Το συμπέρασμά σου στο (3) από ποιο επιχείρημα προκύπτει;
Αυτό που προτείνεις εσύ (και όπως προκύπτει απ' τον τρόπο που το παρουσιάζεις, κανένας άλλος) στο (4) είναι η σωστή λύση στο χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τον τόπο μας και όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα νοοτροπία και πρακτική μας, μη εφικτή!
Πάρε τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά σου και άμε στο μανάβικο να πουλήσεις πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές.