Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 152

Θέμα: Ποιό να είναι το επόμενο?

λοιπόν... το STRADA δεν κάνει για την συγκεκριμένη περίπτωση διότι παραμένει ένα μονοκύλινδρο... και γι αυτό βγαίνει απο το παιχνίδι...

....η έρευνα συνεπώς συνεχίζεται και θέλω αντικειμενικές γνώμες για 2 μηχανάκια που σκέφτομαι αυτό τον καιρό... να λάβουμε υπ'όψην αξία (για πιθανή) μεταπώληση, συντήρηση, και πρακτικότητα...

Versys με ABS ---> 7890 ?
    - 649 cm³ Υγρόψυκτος, 4-χρονος δικύλινδρος εν σειρά
    - Διάμετρος x διαδρομή 83 x 60 mm
    - Σχέση συμπίεσης 10.6:1
    - Σύστημα βαλβίδων/εισαγωγής DOHC, 8 valves
    - Μέγιστη ιπποδύναμη 47 kW {64 PS} / 8,000 rpm
    - Μέγιστη ροπή 61 N·m {6.2 kgf·m} / 6,800 rpm
    - Τύπος πλαισίου Τύπου Diamond από υψηλής αντοχής ατσάλι
    - Ανάρτηση, εμπρός Ανάποδο τηλεσκοπικό πηρούνι 41 mm με ρυθμιζόμενη προφόρτιση και απόσβεση συμπίεσης/επαναφοράς, πίσω Έκκεντρα τοποθετημένο μονό αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς
    - Διαδρομή, εμπρός 150 mm, πίσω 145 mm
    - Ελαστικά, εμπρός 120/70ZR17M/C (58W), πίσω 160/60ZR17M/C (69W)
    - Φρένα, εμπρός Διπλοί ημίπλευστοι δίσκοι 300 mm τύπου petal, πίσω Μονός δίσκος 220 mm τύπου petal
    - Γωνία στροφής, αριστερά/δεξιά 35° / 35°
    - Διαστάσεις (MxΠxΥ) 2,125 mm x 840 mm x 1,315 mm
    - Μεταξόνιο 1,415 mm
    - Ύψος σέλας 840 mm
    - Ρεζερβουάρ 19 λίτρα
    - Βάρος κενή 181 kg

F 650 GS ---> από 7.900 ? (όπου κόκκινο= F 800 GS ---> από 10k ?)
    - 798 cc Υδρόψυκτος, δικύλινδρος, τετράχρονος κινητήρας, τέσσερις βαλβίδες, δύο εκκεντροφόροι επικεφαλής, ξηρό κάρτερ λαδιού
    - Διάμετρος x διαδρομή 82 mm x 75,6 mm
    - Σχέση συμπίεσης 12.0 : 1
    - Ισχύς 52 kW (63) (71 (85) ίπποι) στις 7.000 σ.α.λ.
    - Μέγ. ροπή 75 (83) Nm στις 4.500 (5750) σ.α.λ.
    - Κίνηση Ατέρμονη αλυσίδα o-ring με απόσβεση κραδασμών στην πλήμνη του πίσω τροχού
    - Πλαίσιο Χαλύβδινο σωληνωτό πλαίσιο, στηριγμένο πάνω στον κινητήρα
    - Ανάρτηση / θέση μπροστινού τροχού Τηλεσκοπικό πιρούνι, Ø 41 mm 45 , πίσω τροχού Διπλό ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο, κεντρικό ελατήριο ελατήριο WAD , δυνατότητα υδραυλικής ρύθμισης της προφόρτισης ελατηρίου (συνεχώς μεταβαλλόμενη) από ροζέτα, ρυθμιζόμενη επαναφορά
    - Διαδρομή ανάρτησης μπροστά/πίσω 180 mm / 170 mm 230/215
    - Μεταξόνιο 1,575 mm 1,578
    - Γωνία κάστερ 92 mm 117
    - Γωνία τιμονιού 64°
    - Ζάντες Από χυτό αλουμίνιο (ακτινωτές), Εμπρός ζάντα 2.50 x 19" 2.15 x 21 , Πίσω ζάντα 3.50 x 17" 4.25 x 17
    - Εμπρός ελαστικό 110/80 - 19 59H 90/90 , Πίσω ελαστικό 140/80 - 17 69H 150/70
    - Μπροστινό φρένο Μονός δίσκος διπλός διαμέτρου 300 mm, πλευστή δαγκάνα δύο εμβόλων
    - Πίσω φρένο Μονός δίσκος διαμέτρου 265 mm, πλευστή δαγκάνα μονού εμβόλων
    - ABS Προαιρετικό εξάρτημα: BMW Motorrad ABS (μπορεί να απενεργοποιηθεί)
    - Διαστάσεις 2,280x890x1,240 mm
    - Ύψος σέλας, 820 mm 88 (χαμηλή σέλα: 790 mm 85 , χαμηλωμένη ανάρτηση: 765 mm).
    - Pεζερβουάρ 16.0 l
    - Βάρος κενή 179 kg 185

Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    κάν'τα περισσότερο από μιά βόλτα κ τα δυό, μέτρα και τα φασούλια σου και αποφασίζεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
    bla bla bla...

BMW . & -

Καλοριζικο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    εγώ βασικά χριστινάκι ήμουν υπέρ του Transalp αλλά αφού κατέληξες ουσιαστικά σε ένα από τα δύο προσωπικά θα σου έλεγα το BMW. θεωρώ το versys πολύ άσχημο μηχανάκι γνώμη μου αλλά πέραν τούτου... δεν ξέρω... Γερμανοί παιδάκι μου. Πρακτικότητα λειτουργικότητα χωρίς πολλά λόγια και στολίδια. Άσε που μου φαίνεται πως είναι ακριβώς γι αυτό που το θέλεις.
    Από την άλλη όπως σου είπε και ο συμφορουμίτης δες τα λεφτά σου σκέψου καλά τι θες περισσότερο και τι σου κάνει κούκου που λέμε και όρμα. Καλόβολτο και καλοτάξιδο.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ....αλλά αφού κατέληξες ουσιαστικά σε ένα από τα δύο ..... Καλόβολτο και καλοτάξιδο.

Hey!!
    ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ, προς θεού..! κάνω κάποιες σκέψεις είπαμε...

αλλα γιατί άραγε τόσο τσούκου για το Versys??? σχεδόν από παντού... μήπως είναι παρεξηγιμένο? το άσχημο είναι σχετικό.. όλα με τον καιρό γίνονται όμορφα στα μάτια μας.. το ΤΑ είναι υπερ-τεραστιο στα ματια μου... ακόμα ψάχνω, ακόμα ρωτάω και θα σας τυρανάω :wacko:
    Όλα άλλαξαν

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

μ'αρεσει που εχεις ακομη στα options μονοκυλινδρο...δεν σωζεσαι εσυ με τιποτα μικρη...
    frankly my dear, i dont give a damn...

να ΜΗΝ ειναι μονοκυλινδρο λέμε...
    Όλα άλλαξαν

λαθος μου...μιλας για το 800...

καλο αλλα δαγκαει...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Hey!!
    ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ, προς θεού..! κάνω κάποιες σκέψεις είπαμε...

αλλα γιατί άραγε τόσο τσούκου για το Versys??? σχεδόν από παντού... μήπως είναι παρεξηγιμένο? το άσχημο είναι σχετικό.. όλα με τον καιρό γίνονται όμορφα στα μάτια μας.. το ΤΑ είναι υπερ-τεραστιο στα ματια μου... ακόμα ψάχνω, ακόμα ρωτάω και θα σας τυρανάω :wacko:

Κοίτα το όμορφο και το άσχημο είναι εντελώς υποκειμενικά. Εγώ σου μιλάω με τα δικά μου δεδομένα και μάτια. Το θεωρώ άσχημο μηχανάκι.
    ΟΚ ξεχνάμε το ΤΑ αλλά τότε αφού δεν έχεις καταλήξει για κοία προς Αγγλία μεριά. Το triple ας πούμε νομίζω θα σου ταίριαζε. Αλλιώς υπάρχει και το GSR το οποίο κατ εμέ είναι πανέμορφο. Και έχει και καταπληκτική τιμή.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Hey!!
    ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ, προς θεού..!

Αυτη ειναι χειρότερη απο μενα!

λοιπόν... το DRZ σε λίγο κλείνει 24ωρο μακριά μου και κοντά στον ΝΕΟ του ιδιοκτήτη...
    μπλα μπλα μπλα αμήχανη...μπλα μπλα μπλα VERSYS

το πρωί λοιπόν πήγα ξανά για έρευνα αγοράς...
    κοιτάω τώρα προς versys μεριά και θέλω την γνώμη σας...

με ABS ή χωρίς ABS?
    μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατι ένας πωλητής υποστίριζε οτι είναι επικύνδινο το ABS για τις μηχανές...
    άλλο ενας τόνος άλλο 150 κιλά...
    άλλο 4 ρόδες άλλο 2...
    δεν εχουμε τους δρόμους για ABS και στα στενάκια αμα φρενάρεις έφυγες κλπ κλπ....

τι παίζει?
    - έχει μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους απο τα μοντέλα χωρίς ABS? (πωλητής είναι)
    - τι ισχύει τελικά? είναι φρόνημα ή λίγο ρίσκο?

για λίγο help ακόμα...

merci..

PS: μαυρο? ή μπλεδάκι?
    Όλα άλλαξαν

λοιπόν... το DRZ σε λίγο κλείνει 24ωρο μακριά μου και κοντά στον ΝΕΟ του ιδιοκτήτη...
    μπλα μπλα μπλα αμήχανη...μπλα μπλα μπλα VERSYS

το πρωί λοιπόν πήγα ξανά για έρευνα αγοράς...
    κοιτάω τώρα προς versys μεριά και θέλω την γνώμη σας...

με ABS ή χωρίς ABS?
    μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατι ένας πωλητής υποστίριζε οτι είναι επικύνδινο το ABS για τις μηχανές...
    άλλο ενας τόνος άλλο 150 κιλά...
    άλλο 4 ρόδες άλλο 2...
    δεν εχουμε τους δρόμους για ABS και στα στενάκια αμα φρενάρεις έφυγες κλπ κλπ....

τι παίζει?
    - έχει μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους απο τα μοντέλα χωρίς ABS? (πωλητής είναι)
    - τι ισχύει τελικά? είναι φρόνημα ή λίγο ρίσκο?

για λίγο help ακόμα...

merci..

PS: μαυρο? ή μπλεδάκι?

Ακομα κι αν παρεις αυτη τη μαλακια που συζητας (βλ. VERSYS) παρ το με ABS τουλαχιστον!

8α σαι ο πρώτος που 8α το κάνει βόλτα
    Όλα άλλαξαν

8α σαι ο πρώτος που 8α το κάνει βόλτα

καπου να ειμαστε οι δυο μας ομως, μη μας παρει κανενα ματι και γινω ρεζιλι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε βρες και οδήγα ένα transalp λέμε .....ειδικά αν φτάνεις οικονομικά το καινούργιο, θα σου έρθει λουκούμι!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ???
    από kouremenos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2010, 13:35
  2. Πέζει να είναι το πιο καμένο..(λέμε τώρα)
    από veagle στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2008, 19:52
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2007, 07:37
  4. Ποιο είναι το επόμενο Track Day
    από fazerakis στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 10:39
  5. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 20:32

Κανόνες δημοσιεύσεων