Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 210

Θέμα: πάρτε τα μέτρα σας για την τσέπη σας!

σημερα......

- 6,5% χαα
    -7,5 % dax
    -5% omx

και παει λεγοντας....τα συμβόλαια στην αμερικη δείχνουν -1.7 % ..........

και ειδη η αναλυτες μηλανε για επόμενη στάση στης 1700 μονάδες το χαα!

καλά κρασιά!

πεζει ενα σεναριο ολο να ειναι φτιαχτο........δλδ καπιοσ αυτην την στιγμη αγοράζει ενώ όλοι πουλανε.......! κάποιος μεγάλος.

πιστεύεται πως ειναι τραπεζικοί όμιλοι που μπορει και να ευθύνονται γιαυτο το αποτέλεσμα για να αγοράσουν φτηνά αλλες τράπεζες!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Re: Re: Re: Re: Re: καλημερα στα παιδια......

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    για να βγάζεις αμεσα φράγκα αμεσα πρεπει να αγοράζεις με τουλαχιστον 10 000 ευρο σε μια μετοχη ώστε να και με ενα 5% να παρης κατι ! αλλιως δεν αξίζει.....το ρίσκο!

επίσης ο καριόλης που βγαίνει στο παράθυρο τον ειδήσεων και λεει πως ειναι ευκαρια ,,δεν απευθύνεται σε καπιον χρηματιστή η σε καπιον που ασχολείται με τα οικονομικά,,,,,,,,,

απευθύνεται στον ελληνικό λαο που τούς κοροϊδεύουν γιατι ετσι θα πάρουν αυτοι τα λεφτα τους πίσω!!!
    Είμαι πολύ φτωχός για να μου κάνει κάτι το 5% άμμεσα.
    Θα περιμένω να πάρω τα τριπλάσια σε μερικά χρόνια, δεν με πειράζει δεν παίζω δανεικά και οτι παίζω δεν θα μου λείψει και δεν θα στεναχωρηθώ αν το χάσω ακόμα και εντελώς.

Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κανέναν να μιλάει για μετοχές, για λίρες άκουσα για χρυσό για χρηματοκιβώτια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    εγώ τα έκανα λίρες πάντως

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lyra.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	54,2 KB 
ID:	144802

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: θα παρακαλουσα .....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    [B]

να σου ανοίξω τα ματια προσπαθώ και μόνοι σας τα κλείνεται αλλα και κοροϊδεύεται!
    +1 για το οτι θες να πεις κατι για το κοινο συμφερον. - 10 ομως για το οτι δεν δεχεσαι τον αντιλογο και εισαι κατηγορηματικος. Δειχνεις για ξερολας

ειπα πιο πανω οπιως θελει να συμετασχει στο thread ας ακούσει και ας ρωτάει και ας απαντάει....όποιος κοροϊδεύει να ανεχτεί και το βρίσιμο απλά!
    Εσυ δεχεσαι οτι υπαρχει κι αλλη γνωμη??? η εχεις το αλανθαστο.?

σεβασμό θα παρης αμα δείξεις!
    με τα βοδια που ειπες στο γυρναω μπουμερανγκ

Τεσπα, συμφωνουμε σε καποια αλλα ως εκει. Μετα απλα σε ακουω και κρινω για μενα οπως και οι περισσοτεροι πιστευω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    εγώ τα έκανα λίρες πάντως
    αυτη ειναι επενδυση!!

:rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: καλημερα στα παιδια......

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Είμαι πολύ φτωχός για να μου κάνει κάτι το 5% άμμεσα.
    Θα περιμένω να πάρω τα τριπλάσια σε μερικά χρόνια, δεν με πειράζει δεν παίζω δανεικά και οτι παίζω δεν θα μου λείψει και δεν θα στεναχωρηθώ αν το χάσω ακόμα και εντελώς.

Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κανέναν να μιλάει για μετοχές, για λίρες άκουσα για χρυσό για χρηματοκιβώτια.
    οπως το λες ειμαι πολυ φτωχός λες Ε? πρόσεχε να δεις γιατι μιλάω και φωνάζω εγω εδω μέσα...

πάντα εχεις την ευκαιρία να κανεις κάτι!

δλδ..... αν ρε σει παει το ΧΑΑ 1000 μονάδες,,,,η τιμη της εθνικής θα φτασει 5 ευρο!

2 πακετα τσιγαρα!
    ενασ καφες και μια τυροπιτά!

αμα εκείνη την στιγμή εχεις 5 000 ευρο . περνεις 1000 μετοχές της εθνικής!!!!!

καντο επι 40 που θα φτάσει και θα δεις γιαυτο μιλαω και λεω ξυπνάτε!

ΑΛΛΑ για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις τιμές στόχο........αγορά τόσο αλλά μόνο τόσο ......5 ευρο ας που μαι και πούλημα στησ 40! δεν πρέπει να το αλλάξεις αυτό ειναι ενα πλάνο που πρέπει να το κρατήσεις!

Μην φοβάστε ….

Κάντε τα «κουμαντα» σας κι όταν έλθει η καταστροφή (για τους άλλους) εμείς θα έχουμε ΠΟΛΛΕΣ ευκαιρίες να πλουτίσουμε ….χε..χε..χε..

Κάποια λαμπρά μυαλά τα είχαν καταφέρει ακόμα και στην κατοχή….χε…χε…χε..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	μάτσας+αρτέμις.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	1,9 KB 
ID:	144804

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: θα παρακαλουσα .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    +1 για το οτι θες να πεις κατι για το κοινο συμφερον. - 10 ομως για το οτι δεν δεχεσαι τον αντιλογο και εισαι κατηγορηματικος. Δειχνεις για ξερολας

Εσυ δεχεσαι οτι υπαρχει κι αλλη γνωμη??? η εχεις το αλανθαστο.?

με τα βοδια που ειπες στο γυρναω μπουμερανγκ

Τεσπα, συμφωνουμε σε καποια αλλα ως εκει. Μετα απλα σε ακουω και κρινω για μενα οπως και οι περισσοτεροι πιστευω.
    1ον δέχομαι τον αντίλογο οταν ειναι αντίλογος και οχι κοροϊδία......για να μην κάνω copie ολα τα ποστ να δεις για να καταλάβεις ( βασικά δεν απαντάω μόνο σε σενα προσωπικά οκ?)

2ον δεν εχω ακουσει δεύτερη τεκμηριωμένη γνώμη αλλα μόνο κουβέντες έπεσες στην χύτρα , δεν ξέρεις τη λες, κάνεις αρπαχτες, γκρινιάζω (όπως λαθος ειπες και εσυ!)\)

3ον ας είμαι εγω το βόδι ....... πιος κάνει μμμμμμμμμ,,,,,,θα δούμε στο τέλος!

Re: Re: Re: Re: Re: θα παρακαλουσα .....

απλως ενημερώνω και καποιουσ πολίτες που ειναι κριμα να βλεπω τουσ μεγιστανες να λενε ολα ειναι οκ,,,,εγγύησή κτλ και αυτοι πάνε τα λεφτά τους στην τουρκια!!!!!
    που τα πανε???στην Τουρκια???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λεμε για το πλεον αξιοπιστο κρατος για να βαλεις τα λεφτα σου.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που με τις τοσες υποτιμησεις που εχει φαει η τουρκικη λιρα για να αγορασεις ενα κιλο ψωμι πρεπει να πας με μια νταλικα λεφτα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: καλημερα στα παιδια......

και που το ξερεις οτι θα φτασει 40???

Αυτα ειναι που δε μου αρεσουν ρε Λαρισεε. Η σιγουρια για το αβεβαιο μελλον....

εικασιες ειναι κι οχι κατι σιγουρο.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: θα παρακαλουσα .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    που τα πανε???στην Τουρκια???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λεμε για το πλεον αξιοπιστο κρατος για να βαλεις τα λεφτα σου.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που με τις τοσες υποτιμησεις που εχει φαει η τουρκικη λιρα για να αγορασεις ενα κιλο ψωμι πρεπει να πας με μια νταλικα λεφτα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σκεψου το λιγο αλλιωσ ....οτι αν τα πανε στα αληθεια εκει ,,,,,εδω τη γηνεται???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron

οπως το λες ειμαι πολυ φτωχός λες Ε? πρόσεχε να δεις γιατι μιλάω και φωνάζω εγω εδω μέσα...

πάντα εχεις την ευκαιρία να κανεις κάτι!

δλδ..... αν ρε σει παει το ΧΑΑ 1000 μονάδες,,,,η τιμη της εθνικής θα φτασει 5 ευρο!

2 πακετα τσιγαρα!
    ενασ καφες και μια τυροπιτά!

αμα εκείνη την στιγμή εχεις 5 000 ευρο . περνεις 1000 μετοχές της εθνικής!!!!!

ΑΛΛΑ για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις τιμές στόχο........αγορά τόσο αλλά μόνο τόσο ......5 ευρο ας που μαι και πούλημα στησ 40! δεν πρέπει να το αλλάξεις αυτό ειναι ενα πλάνο που πρέπει να το κρατήσεις!
    Στο είπα και στην αρχή, στο λέω και τώρα. Αφού έχεις άποψη και την πιστεύεις, τράβα να παίξεις παράγωγα. Αν δεν το κάνεις είσαι κότα, και μου θυμίζεις τους γέρους που σου πρήζουν τα @@ με μια μπούρδα, και όταν μετά από 10 χρόνια συμβεί (άσχετα με το αν το είχες κανει όταν το έλεγαν θα είχες καταστραφεί), έρχονται και λένε "Είδες που στο ΄λεγα".

Αν είσαι τόσο σίγουρος για την καταστροφή των τραπεζών τράβα πούλα τον "ασε 20" (που δεν ήταν στις 3.000, αλλά τεσπα) και άσε τους υπόλοιπους να κοιτάνε από μακριά.
    Δικαιολογίες του στύλ "μπορεί να ανέβει για λίγο", δεν υπάρχουν. Αν σου κάνει κανένα short squeeze δώσε τα διπλά παραπάνω. Η επιμονή σου θα ανταμειφθεί.

Για να σε δώ αναλυταρά μου....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Αυτο δεν ειναι στοχος, ειναι επιθυμια σου. Που ξερεις οτι το 5 ειναι καλα για να αγορασεις και δεν θα παει 1 ή 0 ? Και ποιος σου λεει οτι θα παει 40 ?

Με λιγα λογια " Κανε με προφητη να σε κανω πλουσιο"

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: θα παρακαλουσα .....

σκεψου το λιγο αλλιωσ ....οτι αν τα πανε στα αληθεια εκει ,,,,,εδω τη γηνεται???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δεν ειπα εγω οτι τα πανε εκει....εσυ το ειπες....αρα θα ξερεις κατι παραπανω.....

@βυρων

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: καλημερα στα παιδια......

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Στο είπα και στην αρχή, στο λέω και τώρα. Αφού έχεις άποψη και την πιστεύεις, τράβα να παίξεις παράγωγα. Αν δεν το κάνεις είσαι κότα, και μου θυμίζεις τους γέρους που σου πρήζουν τα @@ με μια μπούρδα, και όταν μετά από 10 χρόνια συμβεί (άσχετα με το αν το είχες κανει όταν το έλεγαν θα είχες καταστραφεί), έρχονται και λένε "Είδες που στο ΄λεγα".

Αν είσαι τόσο σίγουρος για την καταστροφή των τραπεζών τράβα πούλα τον "ασε 20" (που δεν ήταν στις 3.000, αλλά τεσπα) και άσε τους υπόλοιπους να κοιτάνε από μακριά.
    Δικαιολογίες του στύλ "μπορεί να ανέβει για λίγο", δεν υπάρχουν. Αν σου κάνει κανένα short squeeze δώσε τα διπλά παραπάνω. Η επιμονή σου θα ανταμειφθεί.

Για να σε δώ αναλυταρά μου....

δεν ειμαι αναλυτης και με εχεται παρεξηγησει.....ξεκηνησα το θεμα με το να προσεξεται οτι θα εθουν πολυ δυσκολα και παρτε μετρα για να εχεται!

όπως λες και ξέρεις πρέπει να έχεις @@ για να παρης παράγωγα τώρα η να ξερεις κατι πολυ δυνατο! ......αλλά δεν ειμαι ατομο που ρισκάρω σε τέτοιες συνθήκες πρεπει να εισαι καθαρός και υπομονετικός! συμφωνείς?

γιατι να ρισκάρω να χάσω σε παράγωγα οταν εμένα θα με φτάνει να αγοράσω μετοχές στης 1000 μονάδες!?

παντα πίστευα πως η μετοχές γενικός το χρηματιστήριο ειναι το πιο κερδοφόρο προϊών αμα δεν κανεις μαλακίες!

δεν θυμάμαι πόσο ειχε το ase 20 ακριβός την δεύτερα αλλα θα σου πω,,,,,το 8εμα είναι πως εχασε 1000-1500 μονάδες απο τοτε! και ξέρεισ τι σημαίνει αυτό !

και κατι ακόμα δεν αναλύω τα οικονομικά δεν εχω καμιά σχέση με αυτα αλλα εχω ενα παρελθόν 20 χρόνια με χρηματιστήρια και εχω περάσει και ενα κραχ! οχι το ελληνικό που δεν ήτανε κραχ αλλά μαλκια !

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παρακαλώ για την γνώμη σας...
    από christos34 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2006, 09:53
  2. παρακαλω για την συμμετοχη σας
    από apolon10 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2006, 19:35
  3. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39
  4. Χαρτί υγείας για την πεθερά σας
    από fastheo στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 22:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας