Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 130

Θέμα: ΤΙΜΗ ΓΙΑ Xr...ΗΜΑΡΤΟΝ!

Δηλαδη με τα αλογα παει η τιμη; Να παω να βαλω ενα σταβλο στο vstrom να το πουλησω οσο θελω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ναι
    το ξερουν ολοι στο φορουμ οτι ειμαι ο δικηγορος του φ-αντομα

εσυ τι εισαι δλδ? ο αντιδικος του?
    Whatever....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
    Whatever....

(αν οταν θες να πουλησεις το 640 ψαχνεις καλο δικηγορο στειλε π.μ.)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

(αν οταν θες να πουλησεις το 640 ψαχνεις καλο δικηγορο στειλε π.μ.)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εφόσον είσαι καλός στην τιμή σου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Δηλαδη με τα αλογα παει η τιμη; Να παω να βαλω ενα σταβλο στο vstrom να το πουλησω οσο θελω.
    βάλε του κινητήρα από b-king! πουλημένε!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: Ρε τι παθαμε με τον κ@ριολη που μας εδωσε στεγνα στο φορουμ.

Νέο μέλος
    εγω ειπα τις αποψεις μου και απαυτα που ακουσα καταλαβα οτι πρεπει να το ριξω γιαναχω λογικη τιμη.και τωρα οποιος ερθει με 5500 το δινω.αλλα ρε μαγκες μερικοι ειστε ετοιμοι να αρπαχτειτε ακομα κι αν δεν ειστε σιγουροι για κατι.τιναι αυτο??ο prestige προφανως ξερει ταρχιδια του απο μηχανες και ολο μου την λεει.μαγκια σου αρχηγε.αλλα συζητα.εγω συζητω και καταλαβα καποια πραματακια και καλο θα μου κανουν.τωρα εσυ τι καυλες εχεις να καθεσαι στο pc και να κραζεις μονο εσυ το ξερεις.

τραβα μιζαρε τον αυστριακο σου να μανιβελαρω κιεγω τον νταλαρα μου πουμαι παλιακος και γουσταρω αποσυμπιεσεις μπας και τα πουμε στο δρομο γιατι αποδω κουρασες ολο το forum.

τουλαχιστον να κουραζεις κανα πιστονι
    νασαι καλα

+650. Kαλα το παμε το θεματακι δεν χρειαζετε να τα παιρνουμε προσωπικα και να γινομαστε μαλια κουβαρια για τα κολομηχανακια.
    antoma, μαζι σου. Το ιδιο χομπι εχουμε εδω μεσα.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antoma
    εγω ειπα τις αποψεις μου και απαυτα που ακουσα καταλαβα οτι πρεπει να το ριξω γιαναχω λογικη τιμη.και τωρα οποιος ερθει με 5500 το δινω.αλλα ρε μαγκες μερικοι ειστε ετοιμοι να αρπαχτειτε ακομα κι αν δεν ειστε σιγουροι για κατι.τιναι αυτο??ο prestige προφανως ξερει ταρχιδια του απο μηχανες και ολο μου την λεει.μαγκια σου αρχηγε.αλλα συζητα.εγω συζητω και καταλαβα καποια πραματακια και καλο θα μου κανουν.τωρα εσυ τι καυλες εχεις να καθεσαι στο pc και να κραζεις μονο εσυ το ξερεις.

τραβα μιζαρε τον αυστριακο σου να μανιβελαρω κιεγω τον νταλαρα μου πουμαι παλιακος και γουσταρω αποσυμπιεσεις μπας και τα πουμε στο δρομο γιατι αποδω κουρασες ολο το forum.

νασαι καλα
    Όταν πήρα το ΤΑ το 2001 έκανε μτχ 2.500.000 δραχμούλες μαζεμένες με κόπο και αίμα...τουτέστιν σημερινά 7336,75?...με το ζόρι μετά από 4χρόνια πουλήθηκε 4100?...ατρακάριστο με τη μπαγκαζιέρα του και τα σέρβις του....σχεδόν τα μισά λεφτά...τι να κάνεις...δεν πολυπερίμενα όμως.ούτε κι ασχολήθηκα...αν ήταν άλλες εποχές πιθανότατα να μην παζάρευα δραχμή...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA

νασαι καλα

Κοίτα, όλα αυτά που άκουσες είναι ουσιαστικά όλα αυτά που κάποιος που διαβάζει την αγγελία σκέπτεται. Δεν έχει σημασία εαν όλα είναι σωστά ή όχι, λογικά ή παράλογα, τραβηγμένα από τα αυτιά, ευγενικά ή μη. Είναι οι απόψεις των πιθανών αγοραστών. Οι απόψεις τους είναι απόψεις τους και αφού είναι να δώσουν τα χρήματά τους έχουν δικαίωμα να έχουν ΟΠΟΙΑ νομίζουν. Όπως βέβαια και εσύ εχεις δικαίωμα να πουλήσεις ή όχι την μηχανή σου στην τιμή που θέλεις ή στην τιμή που σου προσφέρουν. Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα σε μια συναλλαγή. Προσφορά και ζήτηση μόνο σε συνδιασμό με την ανάγκη του πωλητή ή του αγοραστή. Όποιος καίγεται δυστυχώς υποκύπτει στον άλλο. Μόνο έτσι πρέπει να δεις τα παραπάνω για να σου δώσουν απάντηση στην αρχική σου ερώτηση: "γιατί δεν έχει πουληθεί ακόμη η μηχανή μου?". Η απάντηση ουσιαστικά είναι ότι είναι ακριβή γι αυτό που είναι σε σχέση με τις πολλές άλλες επιλογές που υπάρχουν σε αυτή την τιμή και δεν είναι εμπορικό μοντέλο διότι στον πολύ κόσμο δεν αρέσει ιδιαίτερα ή τουλάχιστον τόσο όσο να δώσει 6000. Εκτός από το δικό σου μοντέλο υπάρχουν και πολλά άλλα που ενώ αξίζουν δεν πουλάνε ενώ άλλα δεν μπορείς να καταλάβεις πως πουλιούνται με κλειστά τα μάτια. Ο κάθε ένας έχει τελείως διαφορετικά κριτήρια. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και εξαρτάται απο εσένα το τι θα κάνεις. Βασικά πιστεύω ότι σε συμφέρει να την δώσεις στο κατάστημα του φίλου σου που έλεγες γιατί ακόμη και με 5500 νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να την δώσεις ή τουλάχιστον θα πρέπει να έχεις υπομονή και χρόνο. Βάλε αγγελία στην Χρυσή Ευκαιρία για να έχεις μεγάλες πιθανότητες να την δώσεις. Ειναι η καλύτερη επιλογή.

Καλή τύχη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δηλαδή γιά 20000 χιλ στοίχισε 3500€ δηλαδή κόστος 0,18 €/χιλ.

νασαι καλα
    Και εσυ να είσαι καλά.Δεν σε ξέρω , δεν με ξερεις , δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε απλά φίλε antoma δεν μ'άρεσει το στυλάκι του να θάβεις όλα τα άλλα μηχανάκια , να βγάζεις το δικό σου στα top με την πρόθεση της πώλησης.
    Αυτό που έκανα εγω όπως όλοι και οι υπόλοιποι γιατι δεν σου επιτέθηκα μόνο εγω αλλά με εμένα έκατσες , ήταν ο αντίλογος σε αυτά που έλεγες.

No harm feelings και αμα κατέβεις ποτέ Κρήτη , κερνάω ρακάκι στον Κρούστα με μυζυθρόπιτα και μέλι!

Απλα να θυμισω σε ολους εσας και τα χρεπια που ονομαζετε μηχανακια ....

οτι το δικο μου ειναι το καλυτερογαμηστερογρηγοροστριφτεροτερο!!!!

Τέλος!

Νέο μέλος
    δεν τα εβαλα με σενα.κι αλλοι ειπαν τις μαλακιες τους(κατεμε) και για μηχανακια και για μενα και γιαυτο το thread γενικοτερα.να οπως οι τελευαιοι που στειλανε.οτι του καυλωσει του καθενος.λες και οι τιμες στα μηχανακια πανε με το πιο ειναι πιο μεγαλο και πιανει πιο πολλα.

νασαι καλα prestige.ανταποδιδω το κερασμα σαν θανεβεις προσφεροντας σου μια υπεροχη κεφαλη με πιστονι και στροφαλομπιελα

νασαι καλα prestige.ανταποδιδω το κερασμα σαν θανεβεις προσφεροντας σου μια υπεροχη κεφαλη με πιστονι και στροφαλομπιελα
    Άμα είναι VDB έρχομαι τώρα!:rotflmao:

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2006, 20:10
  2. Ξέρουμε τιμή για ......
    από mencham στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 08:43
  3. Τιμη για μποτες
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 49