Καλά και εγώ με το μηχανάκι είμαι στον δρόμο από τα 14(2 χρόνια παρανομίας) αλλά έκανα το λάθος και είπα ότι θέλω στα 18 660 κυβικά και δες τι μου απάντησαν!!! (και με το δίκιο τους φυσικά)
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=68096
Καλά και εγώ με το μηχανάκι είμαι στον δρόμο από τα 14(2 χρόνια παρανομίας) αλλά έκανα το λάθος και είπα ότι θέλω στα 18 660 κυβικά και δες τι μου απάντησαν!!! (και με το δίκιο τους φυσικά)
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=68096
nai re file... siga!!!! den einai oti den tha exw diploma!!! tha exw gia 125... meta ta 21 ginetai aperioristou!!!
R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...
125 και/ή 34 ίππους αν δεν κάνω λάθος.που σημαίνει οτι θα είσαι ΜΟΝΟ 475 κυβικάκια και 100 ίππους πάνω..και αν κάνεις καμιά μαλακία δε σε καλύπτει σε καμία περίπτωση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
nai re file... siga!!!! den einai oti den tha exw diploma!!! tha exw gia 125... meta ta 21 ginetai aperioristou!!!
Όπως το είπες για 125 και στα 21 γίνετε απεριόριστο (ξέρω χαζός δεν είμαι) αλλά είσαι 3 χρόνια παράνομος αν σε σταματήσουν τι θα κάνεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
ρε άσε το αν τον σταματήσουν.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Yamaha maniac
Όπως το είπες για 125 και στα 21 γίνετε απεριόριστο (ξέρω χαζός δεν είμαι) αλλά είσαι 3 χρόνια παράνομος αν σε σταματήσουν τι θα κάνεις???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
nai re file... siga!!!! den einai oti den tha exw diploma!!! tha exw gia 125...
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
Έχω ξεκαρδιστεί λέμε στο γέλιο!!!
Έλα πες μου λίγο: Εμένα με τον μπόμπο τον τούμπανο με το αντιαρματικό με περνάς??
Μ'έχεις?? Με κατεβάζεις??? Πως το λένε ρπμ στη γλώσσα σας...
![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
ti malakia na kanw as poume????
Άσε ξέρω τι θα κάνει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
ρε άσε το αν τον σταματήσουν.......
Θα σκεφτεί 280 τελική έχω ας τρέξω είμαι και καλός και σιγά μην με πιάσουν και πάρτον κάτω!!!
Και μετά να δούμε ποιος είναι ο έξυπνος εγώ που κατάλαβα το λάθος μου ή εσύ???
να χτυπήσεις κάποιον/κάποια/κάτι προσπαθώντας να αποδείξεις ποιος την έχει μεγαλύτερη σε εκείνο το gixxeraki που είπε οτι σε περνάειΑρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
ti malakia na kanw as poume????![]()
Elle σε προκαλώ σε κόντρα με τα θηρία μας είσαι μέσα???Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
Έχω ξεκαρδιστεί λέμε στο γέλιο!!!
Έλα πες μου λίγο: Εμένα με τον μπόμπο τον τούμπανο με το αντιαρματικό με περνάς??
Μ'έχεις?? Με κατεβάζεις??? Πως το λένε ρπμ στη γλώσσα σας...
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου δημιούργησε ένα θέμα εδώ
http://www.moto.gr/forums/forumdispl...?s=&forumid=15
Είναι καλύτερα παιδιά αυτοί απο μας και θα σου απαντήσουν ό,τι
θέλεις να μάθεις, και για τις χαμηλές, και για τις μεσαίες, και τις ψηλές!![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
file niko... den prokeitai na anoi3w me kagoura gia na t apodei3w oti einaipiop grigori i mixani m!!!!!!!! me pare3igises.... s eipa mono pliroforiaka rwtisa!!!!!! k oi goneis m den theloun.. alla doulevw k tha thn parw monos m fisika!!!! me to rs 3ereis poses fores m exoun pei na to anoi3w me allos k tetooia... alla den kanw tetoia leme!!!!!!! eimai para poli prosektikos... pada kranos mpoufan k irema!!!! ok??
Λες να είναι ο εκλεκτός #2???Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Φίλε μου δημιούργησε ένα θέμα εδώ
http://www.moto.gr/forums/forumdispl...?s=&forumid=15
Είναι καλύτερα παιδιά αυτοί απο μας και θα σου απαντήσουν ό,τι
θέλεις να μάθεις, και για τις χαμηλές, και για τις μεσαίες, και τις ψηλές!![]()
![]()
![]()
Ακόμα περιμένω απάντηση για να στήσουμε τις μπομπιές μας!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
file niko... den prokeitai na anoi3w me kagoura gia na t apodei3w oti einaipiop grigori i mixani m!!!!!!!! me pare3igises.... s eipa mono pliroforiaka rwtisa!!!!!! k oi goneis m den theloun.. alla doulevw k tha thn parw monos m fisika!!!! me to rs 3ereis poses fores m exoun pei na to anoi3w me allos k tetooia... alla den kanw tetoia leme!!!!!!! eimai para poli prosektikos... pada kranos mpoufan k irema!!!! ok??
Oκ σε αυτό αλλά και πάλι τα χρόνια και η εμπειρία σου δεν είναι για SS 600 φίλε μου.Για το δικό σου καλό και μόνο κάνε λίγο υπομονή,μείνε με αυτο που έχεις και απόλαυσε το με όση περισσότερη ασφάλεια μπορείς για όσο μπορείς.
Κάθε πράγμα στον καιρό του.
Μόνο και μόνο που η πρώτη σου μηχανή ήταν RS και την αγόρασες κάτω από τα 18 δεν σε πιστεύω... Ειλικρινά πιστεύω ότι λες ψέματα τώρα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46