Μα δεν μιλάμε για αυτόν!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ναι ρε φίλε άλλα κι οι κουβέντες σαν τις παρακάτω δεν του περίσσεψαν...![]()
Μα δεν μιλάμε για αυτόν!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ναι ρε φίλε άλλα κι οι κουβέντες σαν τις παρακάτω δεν του περίσσεψαν...![]()
Chris
Α καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πάω ρε.
Να δώσω τόπο στους παλιούς.![]()
Προφανως γουσταρεις να πιανεις μενονωμενα γραπτα και να τους δινεις την δικη σου ερμηνεια.
Ωραιο χομπι δε λεω.
Απο την αλλη ευτυχως που μοιραζεσαι τις αποψεις σου σπανια μαζι μας (μοτοσυκλετιστικες και μη) .
Οντως μερικοι τυποι καλυτερα να σου κανουν κριτικη.
Τουλαχιστον αυτο αντεχεται πιο ευκολα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εδώ κάνεις λάθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
npat,
δεν περίμενα ομολογώ, από σένα τέτοια απάντηση...όταν μάλιστα γνωρίζω πόσο φιλοσοφείς την έννοια του μοτοσυκλετισμού.
Αν δεχθείς τον δρόμο απλά σαν "μεταφορικό μέσο", τότε δικαιολογείται κάθε είδους περιορισμός στο όνομα της ασφαλούς, της εύρυθμης ή της οικονομικότερης λειτουργίας του. Κανένας, σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορεί να εγείρει θέματα "ελευθερίας μετακίνησης" ή ελευθερίας επιλογής τρόπου ζωής---με την επιλογή του τρόπου μετακίνησης να αποτελεί σημαντικό κομμάτι του τελευταίου. Το θέμα πλέον τίθεται σε καθαρά τεχνοκρατική βάση και, υπό αυτό το πρίσμα, οι μοτοσυκλέτες, ενδεχομένως, θα έπρεπε να απαγορευθούν, ολικά ή μερικά, από την κυκλοφορία στους δημόσιους δρόμους.
Η ιδέα όμως του μοτοσυκλετισμού---με εξαίρεση, ίσως, τα πολύ πρώιμα χρόνια, όταν δεν είχε διαμορφωθεί σαφώς ως έννοια---εμπεριέχει έναν ρομαντισμό που βασίζεται στην αντιμετώπιση της μετακίνησης και της χρήσης του δρόμου ως δικαίωμα και ελευθερία. Ο μοτοσικλετιστής επιλέγει ο ίδιος να χρησιμοποιήσει ένα μέσο που είναι επικίνδυνο, άβολο και συχνά αντιπρακτικό. Μοτοσυκλετισμός μπορεί να υπάρξει μόνο αν αυτή η επιλογή γίνει σεβαστή σε πείσμα μιας αυστηρά τεχνοκρατικής αντιμετώπισης του δρόμου ως "μεταφορικό μέσο". Η στάση αυτή, βέβαια, δεν αποτελεί γνώρισμα αποκλειστικά των μοτοσυκλετιστών, αλλά είναι πολύ χαρακτηριστική σε αυτούς.
Η ελευθερία, φυσικά, που ζητά ο μοτοσυκλετιστής δεν μπορεί, ούτε πρέπει, να είναι απόλυτη γιατί με αυτόν τον τρόπο αυτοαναιρείται (για καθαρά πρακτικούς λόγους). Είναι όμως σαφές ότι ο μοτοσυκλετισμός, περισσότερο από κάθε τι, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη απ' την αυστηρά τεχνοκρατική αντιμετώπιση του δρόμου απλά ως "μεταφορικό μέσο". Και όχι μόνο αυτό, αλλά μια τέτοια τεχνοκρατική αντιμετώπιση ακυρώνει την ίδια την έννοια του μοτοσυκλετισμού ή τουλάχιστον την περιορίζει σε κάτι ανούσιο (π.χ. αναγκαία παραχώρηση για την αστική μετακίνηση... και αν!) Για να το πω και πιο χύμα: Ο πυρήνας του μοτοσυκλετισμού---και όχι μόνο---εμπεριέχει τον κίνδυνο, ο οποίος φυσικά καλό είναι να περιοριστεί όσο γίνεται (αλίμονο, δεν είμαστε νιχιλιστές), αλλά όχι σε σημείο που να αναιρεί την ελευθερία στην μετακίνηση (που στα μάτια του μοτοσυκλετιστή ιεραρχείται ανώτερα από την απόλυτη ασφάλεια).
Πιστεύω ότι αυτή η οπτική είναι κοινή στο μεγαλύτερο μέρος των μοτοσικλετιστών, σε όλους δηλαδή όσους δεν οδηγούν από ανάγκη μοτοσυκλέτα, και δεν περίμενα υποκριτικές κραυγές του τύπου "ποιος θα μας σώσει εμάς του απλούς χρήστες του δρόμου από τα κακοποιά στοιχεία με τις μοτοσυκλέτες..." Φοράς δηλαδή την λεοντή του "απλού χρήστη του δρόμου", ζητάς την, με κάθε τρόπο, προστασία από τους κακούς, και μετά βέβαια παραπονιέσαι όταν αρχίσουν, για παράδειγμα, να μπαίνουν περιορισμοί στην ιπποδύναμη των μοτοσυκλετών, αργότερα στους δρόμους που επιτρέπεται να κινούνται οι μοτοσυκλέτες, και τελικά στις μοτοσυκλέτες αυτές καθ' αυτές.
Και πριν πεταχτεί κάποιος και πει "δηλαδή πιστεύεις πως τα παιδιά στο βίντεο καλά έκαναν και πήγαιναν έτσι?", υπενθυμίζω ότι την απάντησή μου την έδωσα στο πρώτο μου ποστ, και δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να το κουράζω ακόμα περισσότερο...
Αυτά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Από εμένα τέλος.
Πρώτον : Trooper στο καλό να πεις στην θεια σου την Κιτσα την χορεύτρια :P
Δεύτερον : Trooper θεωρείς δεδομένο ότι δεν συγκαταλέγομε εγώ ή κάποιος άλλος στην ιδιαίτερη κάστα ανθρώπων που λέγονται μοτοσικλετιστές ,γιατί θεωρώ πως τον δρόμο τον έχουν φτιάξει κάποιοι για να κυκλοφορούν όλων τον ειδών οχήματα πανό του με κανόνες και νόμους που ισχύουν για όλους ;
Συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά μου φαίνεται αστείο που λες ότι δεν μιλάς με αλαζονεία .
Κατά τα άλλα ,για να απαντήσω στα παιδία που μου είπαν «ξεκόλλα» και «άλλο εννοούσε» , δεν έχω κόλλημα με κανέναν και με τίποτα , δεν σας ξέρω κιόλας.
Το ότι ο npat είπε «Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, εσείς, που έχετε τον δρόμο σαν "μέσον μεταφοράς", τι δουλειά έχετε σ' αυτό το φόρουμ???» είναι υπεροπτικό για εμένα που δεν τον ξέρω , και δεν νιώθω καλοδεχούμενος από ανθρώπους που υποτίθεται το παίζουν αλληλουποστηρικτές και επικροτούν όποιον βοηθάει τον άλλον , είτε στον δρόμο είτε γενικότερα.
Και μετά όταν τον ρώτησα σε ρεαλιστικό επίπεδο τι θα έπρεπε να τον έχουμε τον δρόμο για να είμαστε στο forum μου αρχίζει την ποίηση.
Σεβαστά τα συναισθήματα του κάθε ανθρώπου όταν καβαλάει την μηχανή του , αλλα όχι να μου το παίζει ότι αν δεν μπορώ να τα καταλάβω να πάω με το ΚΤΕΛ και τι δουλεία έχω σε αυτό το forum.
Αν μοτοσικλετισμος σημαίνει να πηγαίνεις τάπα σε δημόσιο δρόμο επειδή σου σκάει το feeling ότι είναι ρολερ-κοστερ ο δρόμος απλά πείτε το μου για να μαθαίνω και εγώ. Μην με ειρωνεύεσαι με ΚΤΕΛ και αρχίδια. Θα κρίνω από μόνος μου τι θα κάνω αν όντως αυτό θεωρείτε εσείς εδώ παίδες ότι είναι ο σωστός μοτοσικλετιστής.
Και φίλε cartman αυτό που λες ότι με τα χιλιόμετρα «θα καταλάβω» τι εννοούσε το παιδί πάνω , πιο παιδί εννοείς ; Αν λες για τον npat , όπως είπα και ποιο πάνω σεβαστά τα συναισθήματα του καθενός μας όταν καβαλάει την μηχανή του και κάνει χιλιόμετρα μαζί της , και εγώ παρανομώ και κάνω την καύλα μου και ας είναι επικίνδυνο για μένα , αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι να γίνω επικίνδυνος και για άλλους που ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα να κυκλοφορούν μαζί μου στον δρόμο χωρίς να τους καρφωθώ πάνω τους για τον χ ψ λόγο.
Edit : Δεν είχα δει το ποστ του npat όταν το έγραφα το δικό μου , και έχω να πω , και καλά ρε φίλε έχεις την δυνατότητα να αναλύσεις τόσο όμορφα αυτά που θες να πεις και πετάς ατάκες τι δουλειά έχετε σε αυτό το forum και πάρε το ΚΤΕΛ ; ηηηημαρτων
I make good milkshake !!!
Μια και έκανες post σωστό αυτήν την φορά θα ήθελα να μου πεις, αν έχεις όρεξη για κουβέντα , ασχέτως με το τι κάνουν τα παιδιά στο βίντεο θεωρείς πως να ακολουθείς κάποια όρια της ΛΟΓΙΚΗΣ και όχι του ΚΟΚ δεν είναι απαραίτητο ώστε να σπάει αυτή η απόλυτη ελευθερία λογο της οποιας αυτοαναιρείται η ιδέα του μοτοσυκλετισμού ;Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εδώ κάνεις λάθος...
Αν δεχθείς τον δρόμο απλά σαν "μεταφορικό μέσο", ...
Αυτά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Από εμένα τέλος.
Και όταν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και προκαλέσεις ατύχημα λόγο της ελευθερίας στον τρόπο που σκέφτεσαι και οδηγείς , δεν στερείς την ελευθεριά του άλλου που μπορεί να του στερήσεις μέχρι και την ζωή ;
I make good milkshake !!!
Είναι αδύνατον οδηγώντας μηχανή να "παρανομείς και να κάνεις την καύλα σου" και να ΜΗΝ γίνεσαι, έστω και λίγο, επικίνδυνος για τους άλλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo
... και εγώ παρανομώ και κάνω την καύλα μου και ας είναι επικίνδυνο για μένα , αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι να γίνω επικίνδυνος και για άλλους που ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα να κυκλοφορούν μαζί μου στον δρόμο χωρίς να τους καρφωθώ πάνω τους για τον χ ψ λόγο.![]()
Ή μάλλον, εσύ ή εγώ ή ο npat, οδηγοί με μέση / μικρή εμπειρία, ειναι πιθανόν να είμαστε ΠΙΟ επικίνδυνοι για τους άλλους απ' οτι οι δύο στο βίντεο οι οποίοι απέχουν έτη φωτός απο εμάς σε οδηγική ικανότητα και εμπειρία...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Επειδή το θέμα (όπως προείπε και ο gcrook ) το κόβω να καταλήγει και φέτος σε τόπον χλοερό (και του χρόνου που λέμε) κάτσε να προλάβω να γράψω και εγώ την άποψή μου (η την παπάτζα μου – όπως καθένας ορίζει ... )
Αν έπρεπε να απαντήσω με ένα ναι η όχι στο αν τα παλικαράκια στο video οδηγούν επικίνδυνα για εαυτούς και άλλους η απάντηση μου θα ήταν δεδομένη - ναι οδηγούν ριψοκίνδυνα τελεία και παύλα.
Αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να απαντήσω μονολεκτικά .Ευτυχώς η απάντηση έχει πολλές αποχρώσεις και δεν είναι σκακιέρα.
Δεν υπάρχει εδώ μέσα και σε άλλο φόρουμ επί γης άνθρωπος που να μην έχει οδηγήσει
- λίγο πιο πάνω από το όριο ταχύτητας
- λίγο πιο σβέλτα απ΄ότι θα έπρεπε να πάει σύμφωνα με τα δικά του όρια
- να μην έχει βγει από μια στροφή και να πει ότι θα έπρεπε να έχει μπει με πολύ λιγότερα
αν υπάρχει κάποιος να πάρει μια πέτρα και εγώ θα κάτσω πρώτος στον τοίχο να την φάω στο κεφάλι - και να τού πω και μπράβο γιατί είναι πιο σωστός οδηγός από εμένα.
και ένα γενικόλογο γιατί πρέπει να δουλέψουμε και λίγο ...
Ας σταθώ μια στιγμή και αναρωτηθώ .... οι περισσότεροι από εμάς που ζούμε σε αυτή την αλλόκοτη και απάνθρωπη μεγαλούπολη προσπαθούμε να μετακινηθούμε καθημερινά με το πιο λογικό και συνάμα το πιο παράλογο μέσο μετακίνησης. Καθημερινά βιώνουμε τον κίνδυνο με την μορφή ημίτρελων οδηγών, πεζών σε κατάσταση παράκρουσης και λοιπών τραγελαφικών καταστάσεων – καθένας μας έχει μια ιστορία να πει τέλος πάντων για το πως γλίτωσε από του χάρου τα δόντια μια ανύποπτη μέρα κατεβαίνοντας στη δουλειά του.
Αν κάτσω και το σκεφτώ θα έπρεπε να παρατήσω τη μηχανή και να μην ξανακαβαλήσω ποτέ μου.
Και τότε αν με ρωτήσει κάποιος "γιατί συνεχίζεις να καβαλάς σε τέτοιες συνθήκες;" .... ποια είναι η λογική απάντηση που θα του δώσω ;; Δεν έχω λογική απάντηση πραγματικά
Η δική μου προσωπική απάντηση είναι "γιατί με κάνει να νιώθω ότι λίγο την παλεύω ... "
Καβαλήστε ο καθένας το μοτόρι του φορέστε ότι καλύτερο έχετε σε εξοπλισμό και πηγαίνετε όπου θέλετε διαβάζοντας καλά τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο.
![]()
Ναι, όμως το ότι έχουμε κάνει και εμείς μαλακίες δεν σημαίνει ότι δεν ήταν μαλακίες ή οτι αυτό που βλέπουμε είναι σωστό. Και πρωτίστως αν είναι να "διαφημίσουν" τις οδηγηκές τους ικανότητες, μπορούν να το κάνους και σε πιο ασφαλή μέρη και για αυτούς και για τους άλλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Δεν υπάρχει εδώ μέσα και σε άλλο φόρουμ επί γης άνθρωπος που να μην έχει οδηγήσει
- λίγο πιο πάνω από το όριο ταχύτητας
- λίγο πιο σβέλτα απ΄ότι θα έπρεπε να πάει σύμφωνα με τα δικά του όρια
- να μην έχει βγει από μια στροφή και να πει ότι θα έπρεπε να έχει μπει με πολύ λιγότερα
Υ.Γ. Άσχετο: απο που και ως που "μεταφορικό μέσο" ο δρόμος;;;;Τι είναι... νταλίκα, λεωφορείο ή γαϊδούρι;;;;
Υ.Γ. Άσχετο: απο που και ως που "μεταφορικό μέσο" ο δρόμος;;;; Τι είναι... νταλίκα, λεωφορείο ή γαϊδούρι;;;;
:a24: :a24: Anybody in there?
Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo
Πρώτον : Trooper στο καλό να πεις στην θεια σου την Κιτσα την χορεύτρια :Pτης το λεω αλλα εχει κατσικωθει η ροφιανα και δεν ξεκουναει !!!![]()
![]()
Δεύτερον : Trooper θεωρείς δεδομένο ότι δεν συγκαταλέγομε εγώ ή κάποιος άλλος στην ιδιαίτερη κάστα ανθρώπων που λέγονται μοτοσικλετιστές ,γιατί θεωρώ πως τον δρόμο τον έχουν φτιάξει κάποιοι για να κυκλοφορούν όλων τον ειδών οχήματα πανό του με κανόνες και νόμους που ισχύουν για όλους ;
Συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά μου φαίνεται αστείο που λες ότι δεν μιλάς με αλαζονεία .δεν θεωρω τπτ δεδομενο και αυτος ειναι ο λογος που ειμαι ακομα ζωντανος!αν θεωρουσα ομως δεδομενο οτι ''τον δρομο τον εχουν φτιαξει καποιοι για να κυκλοφορουν ολων των ειδων τα οχηματα πανω του με κανονες και νομους που ισχυουν για ολους'' θα ειχα σκοτωθει πολλες φορες.αν σου φαινεται κατι αστειο μπορεις να γελας.
Κατά τα άλλα ,για να απαντήσω στα παιδία που μου είπαν «ξεκόλλα» και «άλλο εννοούσε» , δεν έχω κόλλημα με κανέναν και με τίποτα , δεν σας ξέρω κιόλας.
Το ότι ο npat είπε «Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, εσείς, που έχετε τον δρόμο σαν "μέσον μεταφοράς", τι δουλειά έχετε σ' αυτό το φόρουμ???» είναι υπεροπτικό για εμένα που δεν τον ξέρω , και δεν νιώθω καλοδεχούμενος από ανθρώπους που υποτίθεται το παίζουν αλληλουποστηρικτές και επικροτούν όποιον βοηθάει τον άλλον , είτε στον δρόμο είτε γενικότερα.
Και μετά όταν τον ρώτησα σε ρεαλιστικό επίπεδο τι θα έπρεπε να τον έχουμε τον δρόμο για να είμαστε στο forum μου αρχίζει την ποίηση. δεν ειναι ποιηση.απλα σου ελεγε οτι ο δρομος για τον μοτοσυκλετιστη και οχι για εναν χειριστη μοτοσυκλετας ειναι κατι παραπανω απο ενα αψυχο πραμα αλλα δεν το καταλαβες
Σεβαστά τα συναισθήματα του κάθε ανθρώπου όταν καβαλάει την μηχανή του , αλλα όχι να μου το παίζει ότι αν δεν μπορώ να τα καταλάβω να πάω με το ΚΤΕΛ και τι δουλεία έχω σε αυτό το forum.
Αν μοτοσικλετισμος σημαίνει να πηγαίνεις τάπα σε δημόσιο δρόμο επειδή σου σκάει το feeling ότι είναι ρολερ-κοστερ ο δρόμος απλά πείτε το μου για να μαθαίνω και εγώ. Μην με ειρωνεύεσαι με ΚΤΕΛ και αρχίδια. Θα κρίνω από μόνος μου τι θα κάνω αν όντως αυτό θεωρείτε εσείς εδώ παίδες ότι είναι ο σωστός μοτοσικλετιστής.
φιλε το ''παω ταπα'' ειναι σχετικο.εγω για σενα που εισαι νεος μοτοσυκλετιστης μπορει να πηγαινω ταπα και για τις δυνατοτητες μου μπορει να πηγαινω χαλαρη βολτουλα.αντιθετα για τα παιδια του βιντεο θα ειμαι υπερκουλαντζα ενδεχομενος.οσοι οδηγουνε χρονια μπορουνε να το επιβεβαιωσουνε.ισως και να μην ειναι τοσο επικυνδινο αυτο που κανουνε τα παιδια στο βιντεο.δεν ειμαι στη θεση του οδηγου να βλεπω απο που εχουν ορατοτητα στις''τυφλες'' για εμας στροφες.μην αφοριζετε αυθαιρετα!!!ναι αν πεφτανε θα φταιγανε !!!ναι αν χτυπουσανε με οποιοδηποτε αλλο οχημα θα φταιγανε!!αλλα τπτ απο αυτα δε συναιβει.και επαναλαμβανουμε,δεν ειναι απλα τιμονια.αυτο δε σας υποψιαζει καθολου?
Και φίλε cartman αυτό που λες ότι με τα χιλιόμετρα «θα καταλάβω» τι εννοούσε το παιδί πάνω , πιο παιδί εννοείς ; Αν λες για τον npat , όπως είπα και ποιο πάνω σεβαστά τα συναισθήματα του καθενός μας όταν καβαλάει την μηχανή του και κάνει χιλιόμετρα μαζί της , και εγώ παρανομώ και κάνω την καύλα μου και ας είναι επικίνδυνο για μένα , αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι να γίνω επικίνδυνος και για άλλους που ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα να κυκλοφορούν μαζί μου στον δρόμο χωρίς να τους καρφωθώ πάνω τους για τον χ ψ λόγο.ασχολιαστο.απαλασεσαι λογω απειριας.
Edit : Δεν είχα δει το ποστ του npat όταν το έγραφα το δικό μου , και έχω να πω , και καλά ρε φίλε έχεις την δυνατότητα να αναλύσεις τόσο όμορφα αυτά που θες να πεις και πετάς ατάκες τι δουλειά έχετε σε αυτό το forum και πάρε το ΚΤΕΛ ; ηηηημαρτων
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
@menos: Γιατί ρε συ;;;; Μεσα μεταφοράς (όπως αναφέρθηκε αρχικά) είναι αυτα που κινούνται πάνω στον δρόμο και όχι ο ιδιος ο δρομος!
![]()
Γιατί ρε συ;;;; Μεσα μεταφοράς (όπως αναφέρθηκε αρχικά) είναι αυτα που κινούνται πάνω στον δρόμο και όχι ο ιδιος ο δρομος!
Θα το θεσω διαφορετικα με ερωτηση:smilea:
Ποιο μεσο μεταφορας υπαρχει για να πας απο την πολη στο χωριο με Μηχανη, αυτοκινητο,λεωφορειο κ.ο.κ?![]()
Ποιο το μεσο μεταφορας για ολα τα οχηματα?![]()
@menos: Η διαφωνία μας έγγυται στο ότι εγώ θεωρώ μέσο μεταφορας κάτι που κινήται (αυτο το νόημα έχει και η "μεταφορά"). Ο δρόμος είναι σταθερός. Νομίζω ότι δεν είναι σωστό καθώς κινούμαστε εμείς πάνω του και όχι ο ίδιος ο δρόμος.
Τεσπα... πολύ στην φιλολογία το γυρίσαμε και κόβουμε την ροή της διαμάχης...εεεε, συζήτησης...
![]()
Το γαμησατε και ψοφησε...εχετε και οι 2 πλευρες (σχεδον) δικιο...ειναι ενα εξαιρετικο (γαματο θα ελεγα) βιντεακι απο 2 αγωνιζωμενους σε εναν δρομο που τον ξερουν με κλειστα ματια...το λαθος τους (ισως) ειναι οτι σε καποιες στροφες παιρνουν τετοιες (αγωνιστικες) γραμμες που μπορει να γινουν επικινδυνοι για τους αλλους οδηγους...το μεγαλυτερο λαθος (κατεμε οχι ΚΤΜ) ειναι οτι φαινεται σαν σπονσορας γνωστοτατο μαγαζι...παρανομοι ειμαστε ολοι μας καθε μερα αλλα για την παρτη μας (και για τους φιλους μας) και οχι για να το διατυμπανιζουμε δεξια και αριστερα...βεβαια να το παιζουμε οι πλεον ηθικολογοι και νομοταγεις ειναι εξισου λαθος γιατι δεν ειμαστε ποτε...απλα ας πουμε οι υπερμαχοι γραφουν οτι ειναι ακραιο και καπως επικινδυνο,ενω οι αντιφρονουντες (λογω μη γνωσεις ισως) ειναι καθετοι και απολυτοι....δεν υπαρχει μονο ασπρο και μαυρο...
καντε καμμια βολτα να ξελαμπικαρετε γιατι εχουμε χασει το νοημα μαλλον σε αυτο το (μοτοσυκλετιστικο) φορουμ...και το νοημα βασικα ειναι αυτο...
![]()
υ.γ. Κρουκι γαμιεσαι!!!![]()
υ.γ.2 Κρουκι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ποιο το μεσο μεταφορας για ολα τα οχηματα?![]()
Μεγαλύτερα οχήματα προορισμένα να μεταφέρουν μικρότερα οχήματα.
Ο δρόμος δεν είναι μέσο μεταφοράς.
safety doesn't happen by accident