Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 139

Θέμα: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    η εσυ προβλημα δυσλεξιας ... γιατι να εχουμε τοσα ατομα προβλημα και να μην το εχεισ εσυ ????
    γιατί η μαλακία δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο ενός....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    και το δικιο, δικιο . μια φορα το εκανα ... ο πλυθηντικος ειναι λαθος
    Δεν έχω γκρινιάξει όταν βλέπω πράγματα που γουστάρω να κάνω κι εγώ. Μακάρι να μην υπήρχε αυτή η εγκληματική αμέλεια γύρω μας και να κάναμε τις βολτίτσες χωρίς να κινδυνεύει κανένας. Δυστυχώς δεν είναι έτσι και πραγματικά δεν βλέπω κάτι να αλλάζει.

Κατι ανέφερε ο stefanos παραπάνω για ευθύνες δήμων, εργολάβων κλπ. Αν βάλεις στο google το σχιστό, εκτός των ατυχημάτων θα δεις ένα κάρο αναφορές για την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται απ΄τις νταλίκες και τα σκουπίδια.
    Πριν κανένα μήνα που πέρασα, ανέβαινα χαλαρά στην αριστερή λωρίδα. Πάνω στην στροφή υπήρχε μια γαμάτη λακούβα που μόλις έπεσα μέσα (υπό κλίση) κόντεψε να μου βγεί το τιμόνι απ΄το σβέρκο με το γκάπ που έκανε. Πριν λίγα χρόνια είχαν σκοτωθεί 7-8 άτομα σε δύο διαφορετικά δυστυχήματα που χτύπησαν στις μπαριέρες και πήραν φωτιά.
    ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει και από κανέναν. Στα @@ τους μας έχουν γραμμένους. Μακάρι να βρεθεί κάποιος που θα πληρώσει έστω και για ένα έγκλημα που έχει γίνει εκεί.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    ....
    ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει και από κανέναν. Στα @@ τους μας έχουν γραμμένους. Μακάρι να βρεθεί κάποιος που θα πληρώσει έστω και για ένα έγκλημα που έχει γίνει εκεί.
    Ν' αγιάσει το στόμα σου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε Νικο, κρυφτουλι παιζουμε??

γραφεις αυτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αν παρ' όλα αυτά πέσουμε, τότε κυνηγάμε φυσικότατα αυτόν που φταίει αλλά δεν είμαστε και άμοιροι ευθυνών. Ο Σπύρος σ' αυτή την περίπτωση πλήρωσε και με βαρύ τρόπο το λάθος του, μακάρι να βγάλει άκρη και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος (καλά, αδύνατο αλλά κανενας δεν μπορεί να ξέρει)
    και μετα αυτο,(προφανως ειρωνευομενος)

Εσύ να κυνηγήσεις την Νομαρχία Αρκαδίας... για τον δρόμο με το γαρμπίλι.....
    και μετα λες οτι δεν ειμαστε στην Αγγλια για να βρουμε το δικιο μας αλλα στην Ελλαδα που εχει δρομους μπ0υρδελο...μπλα...μπλα...

μην κανεις τον δικηγορο του διαβολου συνεχεια.
    πες μας την γνωμη σου σοβαρα.

μην αρχιζεις "και τα νερα παντα θα υπαρχουν" και εδω ειναι Ελλαδα οποτε μπορει να βρειτε πισω απο τυφλη στροφη εναν ροζ ελεφαντα να τρωει.
    το ξερουμε αυτο.

αλλα το σωστο ειναι ο Σπυρος να διεκδικησει τα δικαιωματα του νομικα και να το παλεψει. ασχετα αν θα τραβηξει ή οχι ή αν θα βγαλει καποια ακρη...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Δεν υπαρχει λογικη στην ομαδοποιηση που κανεις sniper.

Στην μια περιπτωση εχεις τα φυσικα φαινομενα και στην αλλη εγκληματικη αμελεια(αν οχι δολο)

Σαφως και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο μονο που εδω το παλικαρι την πατησε
    επειδη καποιος ανευθυνουπευθυνος εκανε οτι εκανε.

Και που καθομαι να το αναλυσω ,νομιζω οτι προσβαλω την νοημοσυνη πολλων που διαβαζουν
    και στη τελικη δεν γουσταρω να σου εξηγησω.Μεγαλος εισαι και καταλαβαινεις 2 πραγματα παραπανω
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ρε Νικο, κρυφτουλι παιζουμε??

γραφεις αυτο...

και μετα αυτο,(προφανως ειρωνευομενος)

και μετα λες οτι δεν ειμαστε στην Αγγλια για να βρουμε το δικιο μας αλλα στην Ελλαδα που εχει δρομους μπ0υρδελο...μπλα...μπλα...

μην κανεις τον δικηγορο του διαβολου συνεχεια.
    πες μας την γνωμη σου σοβαρα.

μην αρχιζεις "και τα νερα παντα θα υπαρχουν" και εδω ειναι Ελλαδα οποτε μπορει να βρειτε πισω απο τυφλη στροφη εναν ροζ ελεφαντα να τρωει.
    το ξερουμε αυτο.

αλλα το σωστο ειναι ο Σπυρος να διεκδικησει τα δικαιωματα του νομικα και να το παλεψει. ασχετα αν θα τραβηξει ή οχι ή αν θα βγαλει καποια ακρη...
    την γνώμη μου την είπα όταν ευχήθηκα στον Σπύρο να βγάλει άκρη και να τιμωρηθουν οι υπαίτιοι! Αλλά αυτό που λέω και δεν μπορείτε (και μου κάνει εντύπωση γαμώ το μουνί της ευας) είναι ότι θα έπρεπε να τιμωρούνται ΟΛΟΙ όσοι φταίνε για τα ατυχήματα στο δρόμο.

Κοτσάρουμε ένα "ατύχημα από υπερβολική ταχύτητα" και τέλος.... αντιληπτόν τώρα;

Στον συγκεκριμένο δρόμο, πιο είναι το όριο ταχύτητας; 50; αν ναι, και χαντάκια που να βλέπεις τον πυρήνα της γης να έχει, δίκιο δεν βρίσκει αν πήγαινε με 80.....

Υ.Γ. Για το γαρμπίλι δεν χρειάζεται να ειρωνευτώ... ήταν ο μονος τρόπος να κάνεις το ΖΧ όμορφο... να το ρίξεις και να του βάλεις πολυεστερικά από honda! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παρακολουθω απο την αρχή του thread αλλά δεν γράφω.

Κατ αρχήν ευχομαι ο Σπύρος να μπρέσει να βρεί το δίκιο του, ταλαιπωρήθηκε αρκετά και του αξίζει μια εστω και ηθική δικαίωση.
    Αμφιβάλω όμως αν η δικαιοσύνη θα του δώσει δίκιο.

Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά όποτε εχω κυνηγήσει δικαστικά το δίκιο μου δεν το βρήκα, ακόμα και σε περίπτωση τραυματισμού και εγκατάλειψης η ποινή που εφαγαν ηταν γελοία, και ετρεχα στα δικαστήρια 4 χρόνια.

Δυστυχως στην Ελλάδα υπάρχουν άπειρα σημεία όπου μπορεί να βρείς ξαφνικά νερό. Μέσα στην Αθήνα ειναι πολλά τα στανταρ σημεία, απο μόνιμες διαρροες της EΥΔΑΠ, απο πισίνες κλπ.
    Το 30% του νερού χάνεται απο διαρροες!
    Στην Μιχαλακοπούλου εχει πάντα νερά στην αριστερή μετα το Holiday Inn όπως κατεβαίνεις, πάντα θεωρούσα οτι είναι διαρροή, αλλά με αυτα που διάβασα, μήπως είναι απο πισίνα του ξενοδοχείου? Αυτο γίνεται χρόνια τώρα.

Επίσης εχω κινδυνεψει να τσακιστω με πολλά χιλιόμετρα στην Εθνική οταν μεσα στη νύχτα έπεσα σε τοίχο νερού!
    Ηταν ποτιστικό κανόνι που βάραγε μες στον δρόμο
    Κανονικά επρεπε να βρω τον αγρότη και να τον τρεχω στα δικαστήρια....

Προσοχή και τύχη μας χρειάζεται

Mε λίγα λόγια ειμαστε ανοχύρωτοι μπροστά σε οτιδήποτε εχει να κάνει με το δρόμο.

sniper και στη Σκωτία εβγαινες απο τη στροφή κι εβρισκες τα τεράστια πρόβατα στο δρόμο, αφού τα ειχαν ελευθερα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    ο σπυρος εχει δικαιωθει και στα 2 δικαστηρια ποινικο και αστικο!!!!!

θα ξεκινησει ενα καινουργιο γυρο δικαστηριων με τον τυπο που κατεθεσε αυτα που κατεθεσε και του ευχομαι να το τραβηξει οσο παει και να βρει το δικιο του!!!!!

σημερα το μεσημερι ημασταν μαζι και μου ειπε μια κουβεντα που την σκεφτομαι απο εκεινη την ωρα!!!!!!

οτι μακαρι να μπορουσα να τους μεταφερω τον πονο και την ταλαιπωρια!!!!!
    να τους βαλω σε ενα κρεβατι να κατσουν 2 χρονια και ας ερθουν μετα να μου πουν!!!!!
    γι αυτο και θελει να το τραβηξει!!!!!

φανταστειται λιγο να παθεις κατι τετοιο και να ακουσεις απο καποιον να λεει οτι κλειναμε τα φωτα και ριχναμε νερα στο δρομο για να μην γινονται κοντρες!!!!
    γαμησανε την ζωη καποιου στην κυριολεξια καποιοι κυριοι και το λενε σαν να λενε καλημερα

σκεφτειτε το λιγο και πειτε μου εσεις τι θα κανατε????

ειπαμε και αλλα αλλα δεν θα αναφερθω πιστευω οτι καλα κανει και το κυνηγαει και μακαρι αυτο να βγαλει καπου ειναι αποφασισμενος να το παει μεχρι τελος και καλα θα κανει!!!!!

την γνώμη μου την είπα όταν ευχήθηκα στον Σπύρο να βγάλει άκρη και να τιμωρηθουν οι υπαίτιοι! Αλλά αυτό που λέω και δεν μπορείτε (και μου κάνει εντύπωση γαμώ το μουνί της ευας) είναι ότι θα έπρεπε να τιμωρούνται ΟΛΟΙ όσοι φταίνε για τα ατυχήματα στο δρόμο.

Κοτσάρουμε ένα "ατύχημα από υπερβολική ταχύτητα" και τέλος.... αντιληπτόν τώρα;

δεν ξερω για τους υπολοιπους ''προνομιουχους'' αλλα τωρα που εγω τουλαχιστον καταλαβα τα ελληνικα σου , ειμαι συμφωνος μαζι σου
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
    ο σπυρος εχει δικαιωθει και στα 2 δικαστηρια ποινικο και αστικο!!!!!

θα ξεκινησει ενα καινουργιο γυρο δικαστηριων με τον τυπο που κατεθεσε αυτα που κατεθεσε και του ευχομαι να το τραβηξει οσο παει και να βρει το δικιο του!!!!!

σημερα το μεσημερι ημασταν μαζι και μου ειπε μια κουβεντα που την σκεφτομαι απο εκεινη την ωρα!!!!!!

οτι μακαρι να μπορουσα να τους μεταφερω τον πονο και την ταλαιπωρια!!!!!
    να τους βαλω σε ενα κρεβατι να κατσουν 2 χρονια και ας ερθουν μετα να μου πουν!!!!!
    γι αυτο και θελει να το τραβηξει!!!!!

φανταστειται λιγο να παθεις κατι τετοιο και να ακουσεις απο καποιον να λεει οτι κλειναμε τα φωτα και ριχναμε νερα στο δρομο για να μην γινονται κοντρες!!!!
    γαμησανε την ζωη καποιου στην κυριολεξια καποιοι κυριοι και το λενε σαν να λενε καλημερα

σκεφτειτε το λιγο και πειτε μου εσεις τι θα κανατε????

ειπαμε και αλλα αλλα δεν θα αναφερθω πιστευω οτι καλα κανει και το κυνηγαει και μακαρι αυτο να βγαλει καπου ειναι αποφασισμενος να το παει μεχρι τελος και καλα θα κανει!!!!!
    μακαρι ο φιλος σου να λαβει την οποια ικανοποιηση ο ιδιος επιθυμει
    PROzacRIDER

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx
    δεχομαι οτι πολυ εχουμε ταλαιπωρηθει απο τραυματιμους και δικαστηρια. δεχομαι οτι ζουμε σο ενα ρημαδι και οτι τα παντα μπορουν να συμβουν.δεχομαι οτι ο καθεενας μπορει να πει και να κανει οτι μαλακια θελει[ακομα και σε αυτην την κουβεντα] δεν δεχομαι να καταθεσω τα οποια οπλα εχω για να μπορω να κοιμαμαι ελαφρα το βραδυ. δεν περιμενα τετοια στενομυαλη αντιδραση στην ερωτηση μου,δεν ειμαι προβατο και τουλαχιστον οσο μπορω δεν θα χορευω οπως μου βαρανε. ευτυχως που οι φιλοι μου εκεινο το βραδυ δεν ειχαν καμια σχεση σαν ανθρωποι με πολλους απο εδω μεσα και με βοηθησαν,πρωτα να ζησω,μετα να μην μεινω παραλητος,μετα να περπατησω και σημερα να ειμαι οπως ειμαι. δεν ξερω αν λυπαμαι η αν απογοητευομαι για μερικους,ισως να ακουγομαι και ονειροπολος οπως ειπαν καποιοι,εγω ομως πονεσα παρα πολυ και στο μυαλο και στο σωμα ολα αυτα τα χρονια,για να κωλωσω τωρα. ρωτησα απλα αν ξερετε κατι νομικο και σε λιγο θα ακουσω και καλα επαθες ρε κωλοπαιδο. για τα νομικα να σας πω να γνωριζεται οτι και στην γιαγια που αδειαζει τη μπουγαδα μπορειτε να κανετε μηνυση και να κερδισεται[υπαρχει δεδικασμενο το δικο μου, οποιος,κουφια να ειναι η ωρα, το χρειαστει μιλαμε]. την αγωγη θα την κανω μεσω του συνηγορου του πολιτη ,ηδη εχω στειλει μεηλ στα καναλια και θα στειλω και στον Ταρζαν,λυπαμαι μονο πως αν δικαιωθω, απο την δικια μου ταλαιπωρια-διαδηκασια θα εποφεληθουν και καπιοι που δεν το αξιζουν. ΚΑΠΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    κανεις τον χαζό κάποιες στιγμές ή είσαι;

αυτό γράφω όταν εύχομαι στον Σπύρο να βρει τους ενόχους και να τιμωρηθούν;

Δεν τον κάνει!!!

Δε νομίζω πως κάποιος από μας δεν θέλει να βρει το δίκιο του και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, αλλά ας μην θεωρούμε πως είναι ένα μεμονομένο περιστστικό! Παντού και σε πολλούς δρόμους γίνεται αυτό κατά λάθος και επίτηδες, για να μην σηκώνεται σκόνη, οι δρόμοι είναι χάλια και πολλά άλλα! Πολλοί έχουν βρει τον θάνατο σε αυτούς τους δρόμους και σπάνια έχουν τιμωρηθεί οι ένοχοι!

Αλλά ας βλέπουμε και λίγο την άλλη πλευρά! Δεν έχω δει και πολλούς το βράδυ στο Σχιστό να πηγαίνουν νορμάλ!!!! Άρα λοιπόν...........

Τέλος πάντω! Το θέμα είναι πως πραγματικά αυτό που έκανε αυτός ο τύπος δεν ήταν κάτι μεμονομένο απλά το παραδέχτικε!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Δεν τον κάνει!!!

Δε νομίζω πως κάποιος από μας δεν θέλει να βρει το δίκιο του και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, αλλά ας μην θεωρούμε πως είναι ένα μεμονομένο περιστστικό! Παντού και σε πολλούς δρόμους γίνεται αυτό κατά λάθος και επίτηδες, για να μην σηκώνεται σκόνη, οι δρόμοι είναι χάλια και πολλά άλλα! Πολλοί έχουν βρει τον θάνατο σε αυτούς τους δρόμους και σπάνια έχουν τιμωρηθεί οι ένοχοι!

Αλλά ας βλέπουμε και λίγο την άλλη πλευρά! Δεν έχω δει και πολλούς το βράδυ στο Σχιστό να πηγαίνουν νορμάλ!!!! Άρα λοιπόν...........

Τέλος πάντω! Το θέμα είναι πως πραγματικά αυτό που έκανε αυτός ο τύπος δεν ήταν κάτι μεμονομένο απλά το παραδέχτικε!!!!

καλα κοπελια εσυ εισαι εντελως ακυρη λεμε!!!!!!,
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Δεν τον κάνει!!!

δεν μπορει να μιλας σοβαρα.δηλαδη αν αντι νατρεχουν νερα πυροβολαγαν και ετρωγες μια θα ελεγες οτι φτες επειδη οι αλλοι κανουν κοντρες εισαι σοβαρη

καραφλακο η εγω δεν παω καλα και τα εχω χασει τελειως η η γη δεν γυριζει

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  2. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά