Σελίδα 8 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ακόμα για τις μπουρούχες συζητάτε;
    +955!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Και καλα ο καπετανιος με τον τιγρη που κατι περπαταει στην ασφαλτο, (στο χωματακι θα πλεει αλλα ο καλος ο καπετανιος...) ας πει τα αστεια του...ο οπερατερ με το πηγασο που ειναι κυριολεκτικα για πεταμα...γιατι σιγονταρει?

Παιδια καβαληστε το 990 να δειτε το εργο... και μετα τα λεμε...

αντε να ανεβουμε λιγακι γιατι πολυ χαλαρωσαμε στις "αντιπαραθεσεις'...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Παιδια καβαληστε το 990 να δειτε το εργο...
    :rotflmao:

έλιωσα ρε... :rotflmao:

Μ΄αρεσει που λειωνεις:smilea:
    Και σιγουρα δεν το εχεις δει το εργο...αλλα το κακο δεν ειναι αυτο...
    το κακο ειναι αλλο....

υ.γ. μπορεις οπου "κακο" να αντικαταστησεις με το "αστειο"...:rotflmao:
    καλο βραδυ σε ολους

Παλαιό μέλος
    Έχω οδηγήσει και τα δύο για δοκιμή. Το Africa ήταν φίλου και εισαγωγής από Γερμανία, το βρήκα πολύ αδύναμο. Το 990 ήταν καινούριο και το έκανα test ride σε άσφαλτο μόνο. Μου άρεσε η δύναμή του και ο τρόπος που την έβγαζε, έδειχνε άκαμπτο και τσεκουράτο, όμως το σαζμάν και ιδιαίτερα η φασαρία από το μοτέρ με άγχωσαν (μαζί με την τιμή και τις φήμες περί συνεργείων).

Θέλω να ρωτήσω: στα ταξίδια και στις βόλτες, δεν ενοχλεί υπερβολικά αυτή η φασαρία του μοτέρ;

Την πρωτομαγια που ελπιζω να πρωτοταξιδεψω θα εχω αποψη να σου πω, αν και με τις ακραπα πανω το γουργουρητο του κινητηρα δεν με απασχολει...
    Για την τιμη εχεις δικιο οταν μιλαμε για καινουρια μηχανη αλλα παιζουν και τα μεταχειρισμενα...
    ποσο πωλουνταν τα τελευταια αφρικα της κουτας το 04? Νομιζω λιγο κατω απο 10 χιλιαρικα...αν καποιος ξερει ας μας πει...
    Τεσπα το ον-οφ πρεπει να πηγαινει και ασφαλτο και χωμα εξισου καλα, το 990 το κανει αυτο και ακομα και ξεχωριστα να το συγκρινεις, ελαχιστα μηχανακια το κοντραρουν στην ασφαλτο...για το χωμα δεν υπαρχει αντιστοιχο
    Το σασμαν μετα απο λιγα χιλιομετρα στρωνει και δεν ακουγεται παρα μονο καμια φορα οταν κουμπωνεις την πρωτη, τα ιδια ακουσα και σε βαραντερο που οδηγησα και tdm και τρανσαλπ...
    Μειονεκτηματα του ειναι η καταναλωση και σιγουρα η ποιο απαιτητικη του συντηρηση.
    Τελος για την αξιοπιστια θα ματαξαναπω οτι παντου υπαρχει ενας μυθος... τα KTM σιγουρα δεν ειναι ιαπωνεζικο...(ειχα ιαπωνα και κατεω πραμα...) αλλα και το "Καθε Τριτη Μαστορα" μου θυμιζει τις ιστοριες που ακουγα μικρος για τον "μπαμπουλα"...
    Καλος και εμπιστος μαστορας σε συνδυασμο με ευλαβικη συντηρηση και το χαμογελο δεν χανεται ποτε...
    αντε και καλες σας βολτες σημερα που ο καιρος το καλει...
    εγω ακομα δουλεια το κερατο μου

Παλαιό μέλος
    Την πρωτομαγια που ελπιζω να πρωτοταξιδεψω θα εχω αποψη να σου πω, αν και με τις ακραπα πανω το γουργουρητο του κινητηρα δεν με απασχολει...
    Περιμένω εντυπώσεις...

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    μάλλον κάπου του έμεινε:a53: :a029:

ή πιάστηκε στο ταξίδι από την σέλλα

:rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ.πάντα με διάθεση χιούμορ
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Αργω καμια φορα να γραψω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπι να βγαζεται και γλωσσα

Το λοιπονε,ταξιδεψα δικαβαλος φορτωμενος με πλαινες αλουμινενιες 41l, taknbag και σκηνη υποστρωματα δεμενα στη σχαρα, πηγα Καλαμπακα καμπινγκ (τυχαια μαζι με τους ducatisti που ειχαν πανελληνια συγκενρτωση) και περασα φανταστικα.
    Οδηγικα τωρα, το μηχανακι στην αρχη φορτωμενο μου φαινονταν τεραστιο (κυριως οπτικα)και ημουν λιγο μαγκωμενος στα πρωτα χιλιομετρα μεχρι τον Σειριο περιπου, μετα ξεθαρεψα και κινουμουν με ταχυτητες απο 150-180 km περιπου χωρις προβλημα, στις ευθειες τις Θηβας ειδα και την πρωτη, αλλα οχι τελευταια, 200αρα(οχι πολυ ευκολα). Μετα την Λαμια (σταση)εφαγα πολυ βροχη στο Δομοκο και ανεβαιναμε αργα τις ανηφορες, στην κατηφορα ανοιξε λιγο ο καιρος και αρχισαμε να ρολαρουμε. Στον καμπο ηταν μονο βρεγμενα και αρχισαμε παλι τις 140-150αρες. Καπου εκει μεχρι και τα 160 απο οτι μου ειπε και η συνεπιβατιδα δεν καταλαβαινε τιποτα απο αερα στο κρανος, μετα κουνουσε λιγο. Το μηχανακι φορτωμενο εστριβε μια χαρα αρκει να μην εκλεινες το γκαζι και να κατεβαζες και μια ταχυτητα κατω... τα φρενα που δεν χρειαστηκε να δοκιμαστουν σκληρα(ευτυχως... )εδειξαν να μην εχουν προβληματα με τα εξτρα κιλα αλλα και με το abs καβατζα ακομα και στο Δομοκο με την βροχη δεν ενιοωσα αγχος στο φρεναρισμα...
    Φτασαμε ανετα και ξεκουραστα και αφου στησαμε σκηνη βολταραμε στα Μετεωρα μεχρι το απογευμα(φτασαμε στις 11 περιπου και βολταραμε μεχρι τις 18).
    Η αποκαλυψη ηρθε το πρωι οταν εκανα μια καλη βολτα μονοκαβαλο σε μια προτεινομενη διαδρομη απο το ducati club... στριφτερη αλλα και με ανοιχτα κομματια(καλο πιστακι)χωρις καθολου κινηση Κυριακη πρωι "λυσσιαξα" , εγδαρα τις μποτες στο στροφιλικι, εβλεπα πανω απο 210 στο κοντερ στα ανοιχτα κομματια, εκανα και καποια εξτρα km απο λαθος και καραγουσταρα...υστερα απο 120-130 km περιπου ημουν πισω στο καμπινγκ ετοιμος να "φορτωσω" και να συνεχισω... κινηθηκα σε ποιο χαλαρους ρυθμους (πλην εξαιρεσεων ) και αφου εκανα και την δευτερη προτεινομενη διαδρομη κατεληξα πισω ευτιχισμενος και κουρασμενος...
    Η εκδρομη ηταν κυριως "on" και ελπιζω στην επομενη να δοκιμασω και το "off"...
    αυτα τα ολιγα...ελπιζω συντομα να εχω και αλλες εμπειριες να μοιραστω...προς το παρον περιμενω να ακουσω τις δικες σας...ακουει η Ναξος?
    υ.γ.1 και με το adv640 που ειχα ποτε δεν εμεινα, ουτε η σελα μου περιοριζε την ορεξη για ταξιδια...
    υ.γ.2 ελπιζω και ολα τα αφρικα να εχουν πατησει οπου πατησε το 640, (το 990 το εχω μολις 2 μηνες...) αν και δεν το βλεπω...(εξαιρουνται κατι μονολυκοι...)
    υ.γ.3 σε αυτην την ενοτητα οποιος δεν εχει χιουμορ να παρει ποδι...παλιοκουλαδια
    υ.γ.4 τα χαιρετισματα μου στην ομορφη Ναξο...απο Συρο αδερφε

υ.γ.2 ελπιζω και ολα τα αφρικα να εχουν πατησει οπου πατησε το 640, (το 990 το εχω μολις 2 μηνες...) αν και δεν το βλεπω...(εξαιρουνται κατι μονολυκοι...)

φιλε,,,,δεν γίνεται να ακολουθήσουμε....εμεις τον μαστορα τον βλεπουμε μια φωρα τον χρόνο....

τι να κανουμε????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Στειλε καμια φωτο να δουμε να γουσταρουμε και εμεις LOUKILOUK

Παλαιό μέλος
    από θόρυβο όλα καλά;

(και καλά εσύ, οδηγάς και γουστάρεις,

η επιβάτις τι γνώμη είχε; )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Φιλε Λαρισαιε
    τα service γινονταν ευλαβικα και παντα στην ωρα τους...το μηχανακι ειχε πολυ φροντιδα
    Άμα ήθελες ας μην τηρούσες ευλαβικά το πρόγραμμα συντήρησης της ΚΤΜ και θα έβλεπες.............!

Η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο καλοκαιρι στις Σποραδες εμεινε απο καρβουνακια μιζας...αλλα ειχα μανιβελα...
    Με ευλαβική συντήρηση και πάλι χάλασε?????

καινουρια μοτερ περισσοτερα πραγματακια περισσοτερα προβληματα απλα ειναι........
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αφηστε ρε παιδια αυτη την καραμελα με την κτμ
    ΑΛΛΑΞΑΝ οι καιροι ,τα πραγματα πανε μπροστα.Δεν ειμαστα στην δεκαετια του 90
    που ειχαν καποια προβληματα.
    Για οσους δεν ξερουν το 2008 η κτμ βγηκε 4 εταιρια σε αξιοπηστια στον κοσμο.
    Για οσουν θελουν το απολυτο που σου δινει η κτμ,θα δινουν ΛΙΓΟ παραπανο προσωχη
    και στην καλη τους.
    Ειναι σαν να εχει καποιος μια ferrari και ενα fiat και να τα προσεχει το ιδιο

Σελίδα 8 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF