Μου αρκεί το παραπάνω, καθώς και η απάντησή σου με πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελπίζω και εύχομαι να μην χρειαστεί να ξανακλειδώσω συζήτηση.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου αρκεί το παραπάνω, καθώς και η απάντησή σου με πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελπίζω και εύχομαι να μην χρειαστεί να ξανακλειδώσω συζήτηση.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο συγκεκριμενο φορουμ οχι απλα θα αφησουν να πιεις νερο απο την μπουκαλα,αλλα θα σε αφησουν να φτυσεις και μεσα πολλες φορες πριν σε διωξουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Όπως θα σεβαστούμε τον οικοδεσπότη που θα μας πει να μην πιούμε νερό απ' τη γυάλινη μπουκάλα αλλά να βάλουμε σε ποτήρι και δε χωράει αμφισβήτηση γιατί είναι το σπίτι του, το ψυγείο του, η μπουκάλα του, το νερό του, αυτός τα έχει αγοράσει, του ανήκουν κάπως έτσι οφείλουμε να σεβόμαστε και τους οικοδεσπότες του εκάστοτε φόρουμ.
καλως η κακως...
ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει πραγματικά ότι θέλει μέχρι ένα συγκεκριμένο όριο που πρέπει να έχει σαν άνθρωπος που δεν προσβάλει, δεν προκαλεί και ερίζει και κυρίως αυτά που λέει να έχουν στοιχειώδη αλήθεια και ΛΟΓΙΚΗ. Το φαινόμενο της εποχής είναι είναι η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Προσωπικά έχω τσακωθεί πάρα μα πάρα πολλές φορές μέχρι εσχάτου με Byron, Sniper, Thano και πόσους άλλους και με κλειδώματα thread, αλλά όταν βρεθεί και ΘΕΛΟΥΜΕ να επικοινωνήσουμε με τη λογική όλα γίνονται.
Ο byron κατ' εμέ προσπαθεί να κρατήσει αυτό που λέγεται καλό κλίμα για το σύνολο του φόρουμ.
Δεν έχει κάτι να κερδίσει μέσα από αυτό. Ίσα - ίσα που το χρονο που καταβάλει ο κάθε mod είναι τρελό μείον για τη συνολική του ζωή: δουλειά, φίλοι σπίτι και οικογένεια.
Εγώ προσωπικά τους χρεώνω ΜΑΛΑΚΕΣ που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι και χέστηκα εάν με μπανιάρουν......γιατί είπαμε όταν υπάρχει - λογική και δεν είμαστε τσακωμένοι με την αλήθεια γινόμαστε καλύτεροι.
Μετά από τα λογικά μου επιχειρήματα Mr Mods παραδέχεστε ή δε παραδέχεστε ότι είσαστε....με ονοματεπώνυμο ?καλή δύναμη
![]()
O Vestromas δεν έμπαινε για να δημιουργήσει εντάσεις, η ένταση δημιουργότανΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αυτό που δεν υπάρχει είναι η ανοχή προς άτομα που εντελώς προβοκατόρικα μπαίνουν για να προκαλέσουν εντάσεις και μόνο.
άθελά του. Πιστεύεις οτι είναι ένας πολύ κακός χαρακτήρας που μπαίνει για να
κάνει το φόρουμ άνω κάτω και μετά να γελά και να ευχαριστιέται με τις αντιδράσεις
μας;
Αμφιβάλλω!
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Ξυπνησα το πρωι με σκεψεις ανακατες κι ενα κεφαλι καζανι.Προσπαθησα να κανω απολογισμο αλλα δεν τα πολυκαταφερα.Διαβασα ολα τα ποστ και συμφωνω με παρα πολλες απαντησεις,ειτε αυτουσιες ειτε κομματια αυτων.Ενδεικτικα κι οχι επιλεκτικα θα αναφερω αυτες των βυρωνα,βαντα και ροουντ σπιριτ.
Βαντα εχεις απολυτο δικηο.Θα πηγαινουμε πλατη πλατη εδω μεσα σε λιγο για να μη φαμε καμμια μαχαιρια.Τα καναμε μπαχαλο και σ αυτο βαζω πρωτο τον εαυτο μου.Η αληθεια ειναι οτι οταν ακουω τοσο ακραιες αποψεις εξοργιζομαι και γινομαι κι εγω ακραιος.Απ την αλλη το να αφησω ασχολιαστες αυτες τις αποψεις που ειτε μας γυρναν πισω σε δυσκολα χρονια,ειτε φρεναρουν το ενα βημα μπροστα που πανε να κανουν τα 15χρονα,αυτοματα με κανει συνενοχο και ειναι εξω απο την καθημερινη σταση της ζωης μου.Ο πατερας μου μου εμαθε να λεω την γνωμη μου κι αυτο κανω.Πιστεψτε με τοχω πληρωσει ακριβα τοσο στην επαγγελματικη οσο και στην προσωπικη ζωη μου.
Βυρωνα η ταπεινη μου γνωμη(ΔΕΝ εχω πειρα απο αλλα φορουμς,σαν απλος χρηστης μιλαω)ειναι οτι θαπρεπε να την μαζεψετε τη συζητηση πιο πριν.Ισως αυτο να μας κουλαρε ολους και να βγαζαμε και καποιο συμπερασμα απ το να βγαλουμε τα ματια μας.
Ελπιζω μονο ολο αυτο το μπαχαλο των δρομων που μυρισαμε κι εδω μεσα να μας κανει εστω και λιγο σοφοτερους.
Υ.Γ
Για το βεστρομα δεν μπορω να πω οτι χαρηκα που εφαγε μπαν,ασχετα αν διαφωνω ριζικα μαζι του.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Εγώ καθόλου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Αμφιβάλλω!
Κάποια ποστ θυμάμαι και μια ένταση που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας κάποιας φωτιάς σε μηχανή.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τον NLS τον θυμάστε?![]()
Μπορούμε να μιλάμε για οτιδήποτε ? Η άποψη μου και η γνώμη μου είναι αποδεκτή από το σύνολο ? Μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω ?
Τέλεια , θα ανοίξω ενα θέμα στις γενικές για τους παιδεραστές ...
πχ
- Μου φαίνεται παράλογο που διώκονται ποινικά ,σε μια κοινωνία που τα παιδιά ωριμάζουν τόσο γρήγορα !!!
Ή , για την γενοκτονία των Ποντίων ....
-έλα μωρέ σιγά τα λάχανα , το μόνο που χάσαμε ήταν μερικά καλά ανέκδοτα !!!
Για τους Αρνητές του ολοκαυτώματος...
-σιγά μωρέ που πέθαναν τόσοι , προπαγάνδα των Εβραίων είναι !!!
Τέλος , για να εκφράσω την γνώμη μου για τους ταξιτζήδες , μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα λεξιλόγιο που θα έκανε και φορτηγατζή να κοκκινίσει ???
Τελειώνω εδώ τα παραδείγματα και καταλήγω ...ΣΕ κάθε κοινωνική δομή , μπαίνουν όρια στα μέλη της για να κρατηθούν οι ισορροπίες!!
Οσον αφορά νεκρούς παιδειά λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει να το θέσω ευγενικά.
Δεν νομίζω να είναι θέμα ελευθερίας η οτιδήποτε άλλο.
Η ασεβεια στην ανθρωπινη ζωη κυριως οταν προκαλη το κοινο αισθημα πρεπει να τιμωρηται..
Η ανεκτικοτητα και η ελευθερια εκφρασης σε οποιαδηποτε δημοκρατια εχουν ορια ,αλλιως κατανταει
ασυδοσια
ΚΑΠΛΑΝΙ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (εύχομαι και τελευταία) συμφωνώ με τον Βύρωνα! Έχω διαφωνήσει άπειρες φορές πάνω σε αυτό το θέμα του κλειδώματος μιας κουβέντας και του μπαν. Και να σας πω και κάτι; Την προηγούμενη φορά όσο κι αν σας φανεί κουφό διαφώνησα με το "άειντε από δω" στο βεστρομά.
Τώρα όμως δεν μπορώ δυστυχώς να πω τίποτα. Καλά έκανε ο Βύρωνας και σταμάτησε το θρεντ καλά έκανε και μπάναρε τον συμφορουμίτη. και μην κάνετε κάποιοι ότι δεν αντιλαμβάνεστε ΓΙΑΤΙ έγινε το μπαν. Σαφέστατα και δεν ήταν οι διαφορετικές απόψεις. Αλλά όπως ειπώθηκε ορθότατα το περιβάλλον πολλές φορές είναι αυτό που σε διώχνει από μόνο του. Λυπάμαι για το μπαν δεν είναι κάτι που μ αρέσι προσωπικά αλλά δεν γινόταν αλλιώς νομίζω.
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
[B]Ξέρετε πόσο εύκολο είναι να βρίσεις κάποιον, να τον προσβάλεις με τον χειρότερο τρόπο μέσα σε ένα καθ'όλα "καθωσπρέπει" ποστ; Η συνταγή απλά προϋποθέτει χαμόγελο, ψυχραιμία, κώφωση (ή τύφλωση) προς άλλα ποστ, στοιχειώδες συντακτικό, μια-δυο δόσεις πιασάρικων λημμάτων για άρωμα καλλέργειας στα λύματα και μερικά εμότικονς για κερασάκια. Αν καταφέρεις να διαλύσεις τα νεύρα κάποιων ώστε να ψηθούν στους 180 βαθμούς και να σε βρίσουν εντέλει, τα κατάφερες. Και κερνάς και τους ανυποψίαστους εκλαιράκια πολιτισμού προς πάταξη των οξύθυμων του διαδικτύου.
Το παράδειγμα λειτουργεί και με την εκδοχή του κλόουν σε παιδικό πάρτι.
...
Οχι ρε γαμωτω ...με μυριστηκανδυστυχώς το έχω κάνει
νομίζω περνάς κρίση δημιουργικότητας
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Οταν διαβασα τις αποψεις του παλικαριου αυτου πραγματικα αναγουλιασα και σκευτικα "κοιτα να δεις, υπαρχουν και τετοιοι ακομα"...
Παρολα αυτα... Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του... και πρεπει να ειναι σεβαστη κατα την γνωμη μου...
Οταν του στερεις αυτο το δικαιωμα τοτε γινεσαι χειροτερος και απο αυτον.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
Οταν διαβασα τις αποψεις του παλικαριου αυτου πραγματικα αναγουλιασα και σκευτικα "κοιτα να δεις, υπαρχουν και τετοιοι ακομα"...
Παρολα αυτα... Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του... και πρεπει να ειναι σεβαστη κατα την γνωμη μου...
Οταν του στερεις αυτο το δικαιωμα τοτε γινεσαι χειροτερος και απο αυτον.
Και ένας παιδεραστής έχει άποψη, συγνώμη που θα είμαι απολίτιστος μαζί του και θα του σπάσω ότι κόκκαλο έχει στο σώμα του.