Θα την παω ομως την βολτιτσα μου την κοντινη..Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Έγινε Στρατούλη, άλλη φορά αδερφέ!!![]()
![]()
Καλά να περάσετε!!![]()
Θα σηκωθω πρωι-πρωι και θα παω για καφε Σουνιακι..![]()
Θα την παω ομως την βολτιτσα μου την κοντινη..Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Έγινε Στρατούλη, άλλη φορά αδερφέ!!![]()
![]()
Καλά να περάσετε!!![]()
Θα σηκωθω πρωι-πρωι και θα παω για καφε Σουνιακι..![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Λιποτακτες:rotflmao:
Δεν τολματε να βγειτε βολτα με τον παπου και την κοπανατε ε;:rotflmao:
Καλα να περασετε ωρε και ναπιειτε και μια μπυρα στην υγεια μας![]()
Δεν κατάλαβες Νίκο, ο παλιο-Τενεράκιας την κάμνει...
Απαξιώνεται να πάει βόλτα με πιο ελαφριά μηχανάκια !!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Εμείς θα τα πούμε Κυριακή προυνό![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αστον.![]()
Κι οταν μαθει ποσο καλα περασαμε, θα αρχισει να ρωταει ποτε θα στησουμε παλι διαδρομη:rotflmao:
Έχουμε ξαναπάει βόλτα με τον peskandritso, ο οποίος σε πληροφορώ δεν είναι καθόλου σαλίγκαρος, και θα ερχόταν, αλλά, οικογενειακές υποχρεώσεις βλέπεις...
Καλά να περάσεις Στρατούλη, χαιρετίσματα στον άλλο Τενεράκια.![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ευχαριστω, και σεις να περασετε τελεια και να πιειτε και ενα καφεδακι για μενα.(δεν πινω οινοπνευμα)
Και ριχνω και ιδεα η επομενη να ειναι λιγο πιο ονοφαδικη βολτα μεσα απο χωματα και κροκαλες.
![]()
![]()
![]()
![]()
Την Κυριακη για Λουτρακι δειχνει συννεφια.
Οτι πρεπει για βολτιτσα.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Να βαλω πρωτα τα enduro 1 της metzeler γιατι με τα Anakee με βλεπω απο χλωμο ως ομιχλωδη
http://www.youtube.com/my_videos_edi...sq%3D%26dm%3D2
Αν και στο "στεγνο χωμα στεκομαι (λιγο) ορθιος
http://www.youtube.com/my_videos_edi...sq%3D%26dm%3D2
και εγω δεν θα ερθω.
θα παω το Σαββατο εδω και 2 εκδρομες το σ/κ μου πεφτουν πολλες.
καλα να περασετε.
![]()
Καλα να πας και καλα να γυρισεις φιλε το νου σου ομως στον δρομο για παγο. Περασα απο αρκετα απ αυτα τα μερη την πρωτοχρονια http://kokomilko.net
re sy kokopops...sumorfose ligaki to arxiko sou postaki an thes
vale tis sigoures sumetoxes, vgale autous me ta isws, borei, tha deixei klp klp
min anisixeis gia tin sunenoisi, otan mazeuteite sto periptero tha ta vreite ola.
Δυστυχώς πρέπει να με βγάλετε από την λίστα, δεν θα μπορέσω να έρθω.
![]()
Τελικά με κέρδισε το χιόνι. Στήθηκε παρέα της τελευταίας στιγμής για snowboardάκι. Να περάσετε τέλεια και εύχομαι να τα καταφέρω την επόμενη φορά.
Καλή βολτίτσα :smilea:
Εχω σκοπό να ανέβω την Κυριακή για να βρω το Moto Adventures Enduro Park Loutraki την ώρα που είναι η συνάντηση οπότε είναι ευκαιρία να πιούμε και καφέ, τα λέμε στο περίπτερο Χαϊδαρίου![]()
Καλώς ήρθες στο φόρουμ Κώστα!!![]()
Θα χαρούμε να σε δούμε περίπτερο!!![]()
XR
XTR
XJR