:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπα.... δεν κάνει διακρίσεις.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπα.... δεν κάνει διακρίσεις.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
metaltheo μιας και ειπες οτι εισαι μαλλιας και χωρις κρανος
με τι λουζεσαι και δεν μπερδευουν? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
με τι λουζεσαι και δεν μπερδευουν? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao::rotflmao:
![]()
ασε Νικολακη γιατι οταν πηγαινες εσυ βολτες και γκρεμοτσακιζοσουν εμεις ειχαμε ποδηλατο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μεγα διδασκαλε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ασε Νικολακη γιατι οταν πηγαινες εσυ βολτες και γκρεμοτσακιζοσουν εμεις ειχαμε ποδηλατο.
μεγα διδασκαλε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και πότε έγινε αυτό;![]()
Α ναι.... ποτέ...![]()
![]()
(φτου φτου γ@μημένε ακατανόμ@στε)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
MetalTheo, επειδη παραπονιεσαι για ψυλου πηδημα, καταλαβε πως εξευτελισμο (οπως θεωρηθηκε κατα τη γνωμη σου) θα γνωρισεις αρκετες φορες ακομη στην ζωη σου,Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Aν η ψυχολογία κάποιου πηδιέται όταν του πουν ένα "ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΤΩΡΑΑΑ"
τότε...φαντάσου τί έχει να γίνει με πολύ σοβαρότερα θέματα και σε πολύ πιο ζόρικες καταστάσεις...
![]()
![]()
![]()
Ένας τρόπος να μη μασάς είναι
Κοινώς αν ξέρει κανείς ότι την έκανε την πατάτα δέχεται την τιμωρία και φροντίζει να μη το ξανακάνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
...γράψτους στα παπάρια σου αλλά να φοράς κράνος για σένα...
καλα ασε, μας τα εχουν προλαβει αλλοι..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και πότε έγινε αυτό;![]()
Α ναι.... ποτέ...![]()
![]()
(φτου φτου γ@μημένε ακατανόμ@στε)
![]()
επεφτες και σηκωνοσουν στο φτερο...
-"τι εγινε ρε?? επεσες??"
-"ολα καλα,ολα καλα..συνεχιζουμε"
τοτε με το 600,ακομα..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλα ασε, μας τα εχουν προλαβει αλλοι..![]()
....
Καλά ναι..... και μετά του έβαλα και φέρινγκ από αγωνιστικό καβασάκι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
δεν ειναι ντροπη ρε φιλε να εχεις πεσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά ναι..... και μετά του έβαλα και φέρινγκ από αγωνιστικό καβασάκι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
μοτοσυκλετιστες ειμαστε.
καπου υπερεκτιμουμε καποια πραγματα, καπου συμβαινει η στραβη και γινετε το "κακο".
μην αισθανεσαι ασχημα και προπαντων μην εχεις τοσο υπεροψια θεωρωντας εαυτον "απεφτο" και "σουπερ ουαου γρηγορο".
φιλικα.
![]()
Καλά το πήγες μακρυά.... και φυσικά έχω πέσει... και με το 400 (άπειρες φορές) και με το χορνετ (μία φορά) και με το 600 (μία φορά το έριξα και μία φορά με ρίξανε).... και με το κιτρινο το 954 έπεσα σε βροχή.... Σε όλα όμως (πλην του 400 που μάθαινα) δεν έπεσα από μαλακία δική μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν ειναι ντροπη ρε φιλε να εχεις πεσει.
μοτοσυκλετιστες ειμαστε.
καπου υπερεκτιμουμε καποια πραγματα, καπου συμβαινει η στραβη και γινετε το "κακο".
μην αισθανεσαι ασχημα και προπαντων μην εχεις τοσο υπεροψια θεωρωντας εαυτον "απεφτο" και "σουπερ ουαου γρηγορο".
φιλικα.
![]()
![]()
και δεν με θεωρώ άπεφτο... και προχθες με την βροχή με τον πάπιο έπεσα και σταμάτησα πάνω σε μια κυριούλα....![]()
ΚουλάδιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και προχθες με την βροχή με τον πάπιο έπεσα και σταμάτησα πάνω σε μια κυριούλα....![]()
![]()
Λοιπον ξεμπαρκοι επιδει το thred ειναι μεγαλο και απαντατε χωρις να εχετε διαβασει το προηγουμενα διαβαστε τα παρακατω.Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
MetalTheo, επειδη παραπονιεσαι για ψυλου πηδημα, καταλαβε πως εξευτελισμο (οπως θεωρηθηκε κατα τη γνωμη σου) θα γνωρισεις αρκετες φορες ακομη στην ζωη σου, καλο θα ειναι να μην το παιζεις "αδικημενος" και να προσπαθεις να μας πεισεις πως ο μπατσος ηταν κακος! Και μονο που σου εδειξε πως μπορει να ξεφυτρωσει απο παντου και να σε γραψει ηταν αρκετο για να βαλεις λιγο μυαλο!!
Το μονο που πληγωθηκε ηταν ο εγωισμος σου, αμαν
Την επομενη φορα που θα "τολμησει" μπατσος να σου κανει παρατηρηση για την βρωμικη πινακιδα σου, ζητα του και το λογο απο πανω!!! Αντε γιατι το χεσαμε πια!!!![]()
Παρε και ενα τραγουδακι που μου θυμισες
Eagles - Get over it!!
http://www.youtube.com/watch?v=L3ORw...eature=related
1)Το ποσο μιυαλο εχω το ξερω εγω.
2)Δεν παραπωνεθηκα που μου ειπε να σκουπισω την πινακιδα, ουτε ειπα οτι ολοι οι μπατσοι ειναι σκατα(ειναι ομως η πλειοψηφια,κατα τη γνωμη μου).
3)Οσες κλησεις εχω φαει τις αξιζα.
4)Το ολο ποστ εγινε για την συμπεριφορα του αστυνομικου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κουλάδι![]()
με γιαμαχα περιμενεις να εχω φρένα;![]()
![]()
![]()
![]()
Με "οχι πια δακρυα για τις κλισεις"Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
με τι λουζεσαι και δεν μπερδευουν? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά το πήγες μακρυά.... και φυσικά έχω πέσει... και με το 400 (άπειρες φορές) και με το χορνετ (μία φορά) και με το 600 (μία φορά το έριξα και μία φορά με ρίξανε).... και με το κιτρινο το 954 έπεσα σε βροχή.... Σε όλα όμως (πλην του 400 που μάθαινα) δεν έπεσα από μαλακία δική μου....![]()
και δεν με θεωρώ άπεφτο... και προχθες με την βροχή με τον πάπιο έπεσα και σταμάτησα πάνω σε μια κυριούλα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()