Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 246

Θέμα: Aναγνώριση Κολλεγίων

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Τα περισσότερα πανεπιστήμια στην αγγλία θέλουν δίδακτρα , έχω αδερφή με απίστευτους βαθμούς σε full ib level και παλί ήθελαν δίδακτρα οι αγγλαράδες...
    Και δν πετάω ,λέω ότι ξέρω από την αδερφή μου. Εσύ που ξέρεις για τα ελληνικά πανεπιστήμια , στην αγγλία ενημερώθηκες?
    Ξέρω τι σας λένε εκέι το ΕΜΠ (και τα ελληνικά πανεπ) είναι μαγαζάκι παράρτημα κλπ, με έχουν ενημερώσει... ότι δν φτάνει η αλεπού...

1. Aν η αδερφή σου θέλει να πάει σε κάποιο Κολλέγιο πανεπιστημίου του Λονδίνου ή του caibridge ή oxford τοτε λογικό είναι αλλά είναι ελάχιστα.

2. Επαναλαμβάνω ότι εγώ προσωπικά δεν έδωσα ούτε μια δραχμή για δίδακτρα.... Τι διάολο, δεν μιλάω Ελληνικά;

3. Το πανεπιστήμιο που σπούδασα έβγαλε τον μαγνητικό τομογράφο. Το μηχάνημα που διέγνωσε δυστυχώς τον καρκίνο του μακαρίτη του πατέρα μου Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει βγάλει το ΕΜΠ αλλά μάλλον τίποτα που να να κάνει τον κόσμο καλύτερο. (οι καθηγητές του όμως ζουν μια χαρά)

4. Για τα Ελληνικά πανεπιστήμια, ξέρω από την αδερφή μου γιατί δεν πήρε το διδακτορικό της στο ΠΑΠΙ με 3 εργασίες δημοσιευμένες..... για να μην σου πω πόσα γραπτά διόρθωσα εγώ προσωπικά......

Πολύ μαγκιά ρε φίλε και δεν είναι καλό όταν δεν ξέρεις.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παντως οσο και να μην αρεσει σε φιλους που σπουδαζουν στο τει,
    η αληθεια ειναι πως λογο διαλυσης και του σχολειο, και λογω αυτου του πανεξυπνου τροπου εισαγωγης (λοττο) με τις βασεις, στα τει μπαινουν κυριως μαθητες με χαμηλες βαθμολογιες..

αυτο δεν χαρακτηριζει ολους τους φοιτητες στο τει, αλλα η πλεοψηφια ειναι ανθρωποι που σε μεγαλυτερο βαθμο απο των αει, δεν ξερουν τι ηθελαν και που πηγαν,

και το βασικοτερο, λογω αδιαφοριας στο σχολειο ΔΕΝ εχουν βασεις/γνωσεις
    Αυτο δεν ειναι κακο μονο για τους ιδιους, αλλα θεωρω πως και οι σχολες αρκετες φορες προσαρμοζοντε με το υλικο(φοιτητες) που εχουν να κανουν ριχνοντας κατιτις το επιπεδο καποιων μαθηματων

ολα αυτα συμβαινουν και στο αει αλλα θεωρω σε μικροτερο βαθμο(οχι πολυ μικροτερο παντως)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
    ......

Εννοειται πως υπαρχουν ιδιωτικα πανεπιστημια της προκοπης εκει εξω..Και σε καμια περιπτωση δεν θελω φιλε μ σνιπερ να σε κατηγορισω για κατι..απλα θεωρω οτι η ιδιωτικοποιηση δεν ειναι η καταλληλη λυση και σε αυτο απο οτι φαινεται διαφωνουμε!!

Κι εγω δεν θέλω να χαθεί το δημόσιο πανεπιστήμιο.... το αντίθετο... αλλά το να κάνουμε την στρουθοκάμηλο και να μην βλέπουμε την πραγματικότητα είναι αλλου παπα ευαγγέλιο.....

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    του γκαρούτσου

θρυλικος αυτος ο Γκαρουτσος

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    [B]1
    3. Το πανεπιστήμιο που σπούδασα έβγαλε τον μαγνητικό τομογράφο. Το μηχάνημα που διέγνωσε δυστυχώς τον καρκίνο του μακαρίτη του πατέρα μου Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει βγάλει το ΕΜΠ αλλά μάλλον τίποτα που να να κάνει τον κόσμο καλύτερο. (οι καθηγητές του όμως ζουν μια χαρά)

νομιζω πως καταλαβες οτι δεν υπαρχει χρηματοδοτηση για παραγωγη ερευνας...το διαβασες το ποστ μου πριν?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    πάντως παίδες τον έκοβα οτι κάποιος θα άνοιγε τέτοιο θρεντ...

εχει γίνει προβλέψιμο το indymedia εεε συγγνώμη το moto.gr ήθελα να πω :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    θρυλικος αυτος ο Γκαρουτσος

τραγωδια:rotflmao:

πως να μαθεις μαθηματικα σε 2 ωρες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Οι απόφοιτοι των ΤΕΙ ζητάν ίσα δικαιώματα με τους αποφοίτους των ΑΕΙ.Δεν νομίζω πως,τουλάχιστον στα τεχνολογικά επαγγέλματα (μηχανολόγοι/μηχανικοί,πολιτικοί/μηχανικοί,μηχανικοί υπολογιστών κτλ) υστερεί ή υπερτερεί ο ένας έναντι του άλλου.Δυστυχώς στην Ελλάδα,τα ΤΕΙ θεωρούνται παρακατιανά από όλους γιατί έχουμε την νοοτροπία του φαίνεσθαι και του ακούγεσθαι.
    Kάνεις λάθος φίλε,πολύ λάθος.
    Το ότι ένας πχ ηλεκτρολόγος του ΤΕΙ είναι πιο εξασκημένος από κάποιον Ηλ/γο Μηχ/κό σε πιο τεχνικά θέματα,ναι(λογικό δεν είναι.
    Αν όμως θέλεις να κάνεις πρωτότυπη μελέτη εκεί φαίνεται η διαφορά...Εκεί φαίνεται η γνώση και η άλλη αντίληψη που έχει ο Μηχανικός ΚΑΙ εξαιτίας του επιπέδου του σε μαθηματικά -φυσική.
    Αν δε του Ηλεκ/λόγου μηχ/κού "πιάνουν τα χέρια του" που λέμε και δε ντρέπεται να λερωθεί τότε να δεις διαφορά...
    Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για το ΜΕΣΟ ΟΡΟ του παραδείγματος που ανέφερα.
    Σαφώς και υπάρχουν Ηλεκ/λόγοι μηχ/κοί που θεωρούν υποτιμητικό ν'ασχοληθούνε με οικοδομές-γενικά κατασκευαστικό κλάδο και επικεντρώνονται στους Η/Υ(κακό του κεφαλιού τους για μένα) ή δε τηνπαλεύουν σε εργοτάξιο.Ως αποτέλεσμα υστερούν πολύ στο συγκεκριμένο τομέα.
    Σαφώς επίσης υπάρχουν ηλ/γοι του ΤΕΙ που αδυνατούν να εκπονήσουν μια μελέτη λίιιγο πέρα από τα τετριμμένα.

Δεν τα βάζω στο ίδιο καζάνι και καλό είναι να μη τα βάζουμε γενικά.
    Στην τελική αλλού αποσκοπεί η εκπαίδευση του ΑΕΙ αλλού του ΤΕΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κι εγω δεν θέλω να χαθεί το δημόσιο πανεπιστήμιο.... το αντίθετο... αλλά το να κάνουμε την στρουθοκάμηλο και να μην βλέπουμε την πραγματικότητα είναι αλλου παπα ευαγγέλιο.....

Μα το δημοσιο δεν θα χαθει,θα υποβαθμιστει.Ομολογω πως το 2ο δεν το πιασα...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Τολαρε λαμπες δεν αλλαζουν αυτοι οι ηλεκτρολογοι που λες?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
    [B]
    ....
    νομιζω πως καταλαβες οτι δεν υπαρχει χρηματοδοτηση για παραγωγη ερευνας...το διαβασες το ποστ μου πριν?

Και; τι κάνουν οι κ.κ. καθηγητές; Ουτε στην Βρετανία χρηματοδοτεί την ερευνα το κράτος. Την χρηματοδοτούν οι ιδιώτες (από τότε που βγήκαν οι λάσπες αυτό γίνεται), οπότε γιατί αν εχουν μια ιδέα καλή δεν πάνε σε κάποιο ιδιώτη (εδώ ή στο εξωτερικό) όπως έκαναν οι καθηγητές του Νέστωρα στην Πύλο;

Αν περιμένανε το κράτος να χρηματοδοτήσει το τηλεσκόπιο νετρίνων θα έπαιρναν τα νετρίνα μου...

εγω απο σο ξερω απο φιλο που κανει την ερευνα στο ΕΜΠ πεφτουν λεφτα απο ιδιωτικες πηγες για δικα τους προτζεκτ..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
    Μα το δημοσιο δεν θα χαθει,θα υποβαθμιστει.Ομολογω πως το 2ο δεν το πιασα...
    γιατί να υποβαθμιστεί; Τι θα αλλάξει; τα ιδια χρήματα θα παίρνει με σήμερα - ίσως και περισσότερα....

αν έρθει ας πουμε το ΜΙΤ εδώ, θα βγάζει εδω αποφοιτους του ΜΙΤ που θα πήγαιναν στην Βοστόνη και θα τελείωναν (όσοι τελειωναν) εκεί..... ε και το ΕΜΠ θα συνεχίζει να κάνει ότι και σημερα....

δεν μπορώ να καταλάβω πως θα υποβαθμιστεί.... υποβαθμισμένο είναι ήδη... το ΜΙΤ περιμένει να έρθει εδώ για να υποβαθμιστεί;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Και κάτι τελευταίο.Αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος Μηχανολόγος/Μηχανικός πολυτεχνείου τον παρακαλώ να επισυνάψει το πρόγραμμα σπουδών της σχολής του και να επισυνάψω και εγώ της δικής μας.Θα δείτε ότι διδασκόμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια μαθήματα και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και τα ίδια βιβλία με την διαφορά οτι εμείς έχουμε επιπλέον εργαστήρια σε πολλά από αυτά τα οποία στο πανεπιστήμιο δεν υπάρχουν
    Φίλε βάλε 100 σπουδαστές του ΤΕΙ τα μαθήματα του Ηλ/γου μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών στην Πάτρα με το βαθμό δυσκολίας και τους καθηγητές που είχα εγώ να δούμε τί ποσοστό θα περάσει...

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster

Πολύ μαγκιά ρε φίλε και δεν είναι καλό όταν δεν ξέρεις.....
    όταν είσαι επιθετικός θα είμαι και εγώ μαγκάκι
    διορθώνεις και γραπτά άρα είσαι μέρος και εσύ του συστήματος που τόσο κατηγορείς...

τεσπα , συλλ για τον πατερα σου
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ