Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Τα περισσότερα πανεπιστήμια στην αγγλία θέλουν δίδακτρα , έχω αδερφή με απίστευτους βαθμούς σε full ib level και παλί ήθελαν δίδακτρα οι αγγλαράδες...
Και δν πετάω ,λέω ότι ξέρω από την αδερφή μου. Εσύ που ξέρεις για τα ελληνικά πανεπιστήμια , στην αγγλία ενημερώθηκες?
Ξέρω τι σας λένε εκέι το ΕΜΠ (και τα ελληνικά πανεπ) είναι μαγαζάκι παράρτημα κλπ, με έχουν ενημερώσει... ότι δν φτάνει η αλεπού...
1. Aν η αδερφή σου θέλει να πάει σε κάποιο Κολλέγιο πανεπιστημίου του Λονδίνου ή του caibridge ή oxford τοτε λογικό είναι αλλά είναι ελάχιστα.
2. Επαναλαμβάνω ότι εγώ προσωπικά δεν έδωσα ούτε μια δραχμή για δίδακτρα.... Τι διάολο, δεν μιλάω Ελληνικά;
3. Το πανεπιστήμιο που σπούδασα έβγαλε τον μαγνητικό τομογράφο. Το μηχάνημα που διέγνωσε δυστυχώς τον καρκίνο του μακαρίτη του πατέρα μουΔεν ξέρω τι ακριβώς έχει βγάλει το ΕΜΠ αλλά μάλλον τίποτα που να να κάνει τον κόσμο καλύτερο. (οι καθηγητές του όμως ζουν μια χαρά)
4. Για τα Ελληνικά πανεπιστήμια, ξέρω από την αδερφή μου γιατί δεν πήρε το διδακτορικό της στο ΠΑΠΙ με 3 εργασίες δημοσιευμένες..... για να μην σου πω πόσα γραπτά διόρθωσα εγώ προσωπικά......
Πολύ μαγκιά ρε φίλε και δεν είναι καλό όταν δεν ξέρεις.....