ΠΑΡΩΝ ΚΙ ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ.......

Επέστρεψα κι εγώ.....

Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Παραδεχτειτε το παιδες.
Δεν πατε στις βολτες απλα για την οδηγηση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παραδεχτειτε το παιδες.
Δεν πατε στις βολτες απλα για την οδηγηση!

κουφαλες....

Μπράβο μάγκες πάντα τέτοια
άντε να στρώσω και εγώ το Hornet
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟ!
:a13:

Πάντα τέτοια!!!

Αλλά tai και σε.......κάρβουνο
:hypnotize

Don't follow me I'm lost too
Και τα καθιερωμένα "Χρήσιμα Συμπεράσματα" (ΤΜ), τηλεγραφικά αυτή τη φορά και όπως πάντα σε τυχαία σειρά:
- Η διαδρομή Κερασιά, Δρυμώνας, Καλαμούδι, Δαμιά, Παλαιοχώρι, Μαρούλι, Κοκκινομηλιά, Κρυονερίτης, Μηλιές, Ιστιαία, έχει πολύ ψωμί. ΣΤΟΠ.
- Η βροχή προσθέτει ομορφιά και αγριάδα στην παραπάνω διαδρομή. ΣΤΟΠ.
- Όταν ο δρόμος τελειώνει στην αμμουδιά, στην μέση του πουθενά, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. ΣΤΟΠ.
- Όταν οι φραγκόκοτες τσιμπολογάν τα κράνη, θα βρέξει. ΣΤΟΠ.
- Οι οπλαρχηγοί καταφθάνουν στον Αλεξίου κατά τις 11:00. ΣΤΟΠ.
- Ο Tai βγαίνει και σε κάρβουνα. ΣΤΟΠ.
- Οι κατσαρίδες τρώγονται. ΣΤΟΠ.
- Μερικές φορές το να προτιμήσεις το πλοίο, σου επιτρέπει να διαπιστώσεις την τελική ταχύτητα της μοτοσυκλέτας σου. ΣΤΟΠ.
- Οι αγρότες είναι φίλοι μας. ΣΤΟΠ.
- Ο Κρούκης έχασε την ευκαιρία να γυρίσει το mad-max με δώδεκα ρέμαλους μηχανόβιους στην εγκαταλελειμμένη εθνική Αθηνών Λαμίας. ΣΤΟΠ.
- Οι αυτο-διοικούμενες, αυτο-οργανωμένες, αυτο-κατευθυνόμενες ομάδες, τελικά βρίσκουν τον δρόμο τους. ΣΤΟΠ.
- Αν το πρωί, ενώ περιμένεις την παρέα να καταφθάσει, το πάρκινγκ γεμίσει με Άφρικες, Βαράντερα, και FJR να ξέρεις ότι το 'χει η μοίρα σου να πάρεις καράβι. ΣΤΟΠ.
Άντε και στην επόμενη!

Μου περασε φευγαλεα απο το μυαλο.......Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
- Ο Κρούκης έχασε την ευκαιρία να γυρίσει το mad-max με δώδεκα ρέμαλους μηχανόβιους στην εγκαταλελειμμένη εθνική Αθηνών Λαμίας. ΣΤΟΠ.

Ερχεται η ανοιξη...ετοιμαστειτε