Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
θα σκυψετε το κεφαλι και θα συνεχισετε να δουλευετε για 800 ευρω![]()
800!ευρω?? Ψαχνουν ατομα? αν γνωριζεις κατι π.μ. παρακαλω...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
θα σκυψετε το κεφαλι και θα συνεχισετε να δουλευετε για 800 ευρω![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Τι θες ρε απατεωνα πρωι πρωι?Ειπαμε το κουμπουρι σου και για αναληψη.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
+10000.Μερικοι εχετε τρελαθει τελειως εδω μεσα.Αντι να κανετε κριτικη στο κρατος φαντασμα που εχει τις φυλακες μεσα στην πολη(γιατι αραγε?) και αφηνει να την κοπαναει οποιος θελει κανετε λαικο ηρωα ενα ποινικο κρατουμενο.Οταν κανετε παιδια να τα μεγαλωσετε με προτυπο τον Παλαιοκωστα κι οχι με ανθρωπινες αξιες.
Μαγκια του τεραστια η διπλη καρμπον αποδραση,ξεφτυλισε ενα ηδη ξεφτυλισμενο κρατος αλλα μεχρι εκει.Μπορει σαν ανθρωπος να εχει μπεσα(πραγμα που ανεκαθεν εκτιμουσα στους ανθρωπους),μπορει χιλια καλα να εχει κανει αλλα ουτε στο σπιτι μου σαν φιλο θα τον εβαζα ουτε προτυπο για τα παιδια μου θα τον εκανα.
Αλλιως παρτε ολοι ενα κουμπουρι κι αρχιστε τις ληστειες.Δυσκολο θα μου πειτε,θα σκυψετε το κεφαλι και θα συνεχισετε να δουλευετε για 800 ευρω.Υπαρχει και η μεση λυση που για καποιους ειναι ακραια.Αντισταθειτε στους αθλιους εργοδοτες,στο αθλιο κρατος που σας περιφρονει και σας πινει το αιμα,στειλτε μια επιστολη στο υπουργειο δικαιοσυνης και ζητειστε την απομακρυνση των φυλακων απο τον Κορυδαλλο η ακομα και την παραιτηση του υπουργου.Αλλα αυτο θελει αρχιδια.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τον ελευθερώσουν τιμής ένεκεν μετά από αυτά και να τον προσλάβουν ώς σύμβουλο ασφαλείας φυλακών όπως γίνεται και στο εξωτερικό....![]()
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τον ελευθερώσουν τιμής ένεκεν μετά από αυτά και να τον προσλάβουν ώς σύμβουλο ασφαλείας φυλακών όπως γίνεται και στο εξωτερικό....![]()
![]()
![]()
![]()
Εαν υπηρχε προσφορο ενα τετοιο νομικο πλαισιο γιατι οχι; Λογικο θα ταναι...
ειτε το θελουμε ειτε οχι αν καποιος κλεβει απο αυτους που μας εκμεταλλευονται (βλ. κυβερνηση, τραπεζες, εφοπλιστες, εργοστασιαρχες και γενικοτερα κεφαλαιο) ειναι κατι που τον καθιστα ικανο και μαγκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Πες μου τί μπορεί να ζηλέψει κανείς απ'τον Παλαιοκώστα.
Απλά απογοητεύομαι που πολλοί επικροτούν κλεψιές.
Άντε ντε,τί περιμένετε;Βουρ στο πλιάτσικο!
δεν ζηλευω την φυλακη που εχει κανει και την ζωη που κανει (κυνηγημενος)..αλλα ειπαμε ολα εχουν ενα κοστος και καποιος το επιλεγει αν θα ζησει την ζωη του ετσι...
ξερεις κανεις που μπορουμε να τον βρουμε να μας δωσει κανενα φραγκο?
πολυ χρημα ακουω μοιραζει και εμεις φτωχοι ειμαστε.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
"Μια κοινωνια που αντλει εμπνευση απο τα μιασματα της, ειναι μια κοινωνια που εχει σταματησει να κοιταζεται στον καθρεπτη".
Μικης Μπυροκοιλιας,ανωνυμος αλκοολικος.
![]()
![]()
κάποιος που δεν κλέβει και δεν έχει λεφτά να προσφέρει αλλά πάει και βοηθάει εθελοντικά σε ιδρύματα (πάσης φύσεως) και δεν το μαθαίνει άνθρωπος για να "καλοπεράσει" ή να "ωφεληθεί" από τη συμπεριφορά των γύρω του που τον θεωρούν κάτι το σπουδαίο τι είναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ειτε το θελουμε ειτε οχι αν καποιος κλεβει απο αυτους που μας εκμεταλλευονται (βλ. κυβερνηση, τραπεζες, εφοπλιστες, εργοστασιαρχες και γενικοτερα κεφαλαιο) ειναι κατι που τον καθιστα ικανο και μαγκα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
κάποιος που δεν κλέβει και δεν έχει λεφτά να προσφέρει αλλά πάει και βοηθάει εθελοντικά σε ιδρύματα (πάσης φύσεως) και δεν το μαθαίνει άνθρωπος για να "καλοπεράσει" ή να "ωφεληθεί" από τη συμπεριφορά των γύρω του που τον θεωρούν κάτι το σπουδαίο τι είναι;
Είδος προς εξαφάνιση.
δηλ νΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ζουγκλα ο καθενας να κλεβει τα μισα να τα δινει σε φτωχους για να πουμε οτι κανουμε και ενα καλο και τα αλλα μισα για να καλοπερναμε ωραια δουλεια![]()
gogogo!!!
επειδη ολα αυτα τα κανουμε δεκαετιες τωρα απο τους καναπεδες μας, με τεραστια επιτυχια,Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αντισταθειτε στους αθλιους εργοδοτες,στο αθλιο κρατος που σας περιφρονει και σας πινει το αιμα,στειλτε μια επιστολη στο υπουργειο δικαιοσυνης και ζητειστε την απομακρυνση των φυλακων απο τον Κορυδαλλο η ακομα και την παραιτηση του υπουργου.Αλλα αυτο θελει αρχιδια.
γιαυτο μαλλον λεμε τον Παλαιοκωστα αρχιδατο
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy