![]()
Αντε τα λεμε το πρωι
![]()
![]()
ε φυσικα :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Παντος αμα ξερω οτι θα εισε κι εσυ
να παρω αδεια για περισοτερες ωρες
:rotflmao: :rotflmao:
και που σε μετα εχουμε συζητηση ε??
:rotflmao: :rotflmao:
και για να ξερουν και οι αλλοι ο χυμος που επινα την αλλη φορα στο λουτρακι που μου εκανες παρεα, ειναι φυσικός χυμός που αποστάζεται από τα φύλλα τού κάκτου Agave πού κόβονται όταν ο κάκτος έχει ηλικία περίπου δέκα χρόνων. Τα φύλλα του τότε ζυγίζουν μέχρι και 50 κιλά τό ένα! Τα φύλλα τεμαχίζονται και βράζονται για πολλές ώρες. Στον χυλό που παράγεται , τον Acquamiel, προστίθεται καλαμοσάκχαρο και τα απαραίτητα ένζυμα και το αραιωνουμαι με την προσθήκη απεσταγμένου νερού
![]()
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Τώρα μου θύμησες αυτόν που είχε γράψει ξαναρωτάω που θα γίνει η πανελλήνια …Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ξανα λεω ...
Αυριο Κυριακη 3/4/05 στις 08:30, αμεσως μετα τα διοδια της Ελευσινας !!!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
...πόσα άτομα είμαστε;![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Δε γεμίζετε ταξί...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Τη λε ρε??
Θα χάσω εντουραδα για να πάω με του τρελούς??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν κάνω ένα μπάνιο και ξεκινάω!! Θα σου στείλω ένα sms όταν ξεκινήσω από Δάφνη για να με περιμένετε λίγο αν αργήσω!! Αν δεις και αργώ πολύ στείλε μου ένα sms kai ξεκινήστε
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Τη λε ρε??
Θα χάσω εντουραδα για να πάω με του τρελούς??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν κάνω ένα μπάνιο και ξεκινάω!! Θα σου στείλω ένα sms όταν ξεκινήσω από Δάφνη για να με περιμένετε λίγο αν αργήσω!! Αν δεις και αργώ πολύ στείλε μου ένα sms kai ξεκινήστε
Οκ!
Μην αργησεις πολυ!![]()
Οσο για τον καιρο, οσο παμε πιο Δυτικα θα ειναι και καλυτερα!![]()
Καλά ρε, πρωί πρωί τι σου υποσχέθηκε και αρχίσαμε τα ‘ θα κάνω μπάνιο, θα σου στείλω μηνυματάκι’ , και άλλα κουλά?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Λοιπόν κάνω ένα μπάνιο και ξεκινάω!! Θα σου στείλω ένα sms όταν ξεκινήσω από Δάφνη για να με περιμένετε λίγο αν αργήσω!! Αν δεις και αργώ πολύ στείλε μου ένα sms
ΣΕΜΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
![]()
![]()
Οι καλοί είναι πάντα λίγοι και διαλεχτοί :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Δε γεμίζετε ταξί...
Έτσι θα φτάσουν για όλους οι μεζέδες! :rotflmao:
Εσύ γκιουλμπασάκι δεν θα βρεις εκεί που πας. :rotflmao:
![]()
![]()