Μεσα ειμαι αλλα προς το τελος του μηνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Σ' ωραίος .....Κάνα Βόλο θα πάμε...?![]()
Μεσα ειμαι αλλα προς το τελος του μηνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Σ' ωραίος .....Κάνα Βόλο θα πάμε...?![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Πεσκανδριτσο ωραια η Τηνος εεε? παω καθε χρονο σχεδον...καλοι χωματοδρομοι...πρεπει απο οτι καταλαβα να πηγες προς Κουμελα και Μαλι περνωντας απο τα λατομια μαρμαρων στο βορειο κομματι...αγρια φυση και πολλοι λαγοι στον δρομο... μαλλον πηγες και Βολαξ αν βλεπω καλα... τελος πρεπει να εκανες μπανιο στην Κολυμπηθρα... τουμπανο...
Εχει και κατι ωραιους χωματοδρομους μετα την Κολυμπηθρα με κανα δυο ωραιες παραλιες...
πολυ φορτωμα ομως ρε παιδι μου...ταξιδευεις ετσι χωρις προβλημα στο μπροστινο...?![]()
![]()
καλους δρομους παλικαρια![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Μεσα επεσες!Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Πεσκανδριτσο ωραια η Τηνος εεε? παω καθε χρονο σχεδον...καλοι χωματοδρομοι...πρεπει απο οτι καταλαβα να πηγες προς Κουμελα και Μαλι περνωντας απο τα λατομια μαρμαρων στο βορειο κομματι...αγρια φυση και πολλοι λαγοι στον δρομο... μαλλον πηγες και Βολαξ αν βλεπω καλα... τελος πρεπει να εκανες μπανιο στην Κολυμπηθρα... τουμπανο...
Εχει και κατι ωραιους χωματοδρομους μετα την Κολυμπηθρα με κανα δυο ωραιες παραλιες...
πολυ φορτωμα ομως ρε παιδι μου...ταξιδευεις ετσι χωρις προβλημα στο μπροστινο...?![]()
![]()
καλους δρομους παλικαρια![]()
![]()
Και γω παω καθε χρονο (ειναι η γυναικα μου απο κει).
Στο Βολαξ πηγα απο τους χωματοδρομους μετα την Κολυμπηθρα...τουμπανο, και γυρισα ολη την ανατολικη μερια του νησιου βγαινοντας στο Πορτο.
Οι λαγοι ειναι αγριοκουνελα τα οποια τα εχουν ρημαξει στις μπιστολιες.
Οταν ειναι ετσι φορτωμενο προσεχεις στα ξεκινηματα η καθεσαι οσο πιο μπροστα μπορεις γιατι σηκωνεται ευκολα.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Πανέμορφο.Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
πως σας φαίνεται;; (απο γειτονικο forum)![]()
![]()
![]()
..Κάτι τέτοια βλέπω και δεν κρατιέμαι...Υπομονή όμως...
οι χούφτες είναι απο KTM! και απο οτι φαίνεται κάνουν και στο ΤΕΝΕΡΕ! και ειναι και πολυ πιο φθηνέςΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εμενα μου αρεσουν οι χουφτες που εχει βαλει και η....
...μπλουζα που γραφει τενερε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Matera. Μια πόλη σκαμμένη μέσα στην πέτρα. Tρωγλοδυτικές συνοικίες μέσα στις οποίες υπάρχουν σπηλιές όπου ζούσαν οι κάτοικοι της πόλης μαζί με τα ζώα τους και υπόγειες βυζαντινές εκκλησίες. Παλαιότερα αποτελούσαν «εθνική ντροπή» για την Ιταλία. Μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου (από την 7η χιλιετία π.Χ). Από το 1993 η αρχαία πόλη προστατεύεται από την ΟΥΝΕΣΚΟ ως πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας.
Εδώ έγιναν τα γυρίσματα από τις ταινίες «Κατά Ματθαίον» και τα «Πάθη».
![]()
Sent from me using a computer.