Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ena giatro paidia..rotaei ton eayto toy..ti moto exei...
:rotflmao:![]()
![]()
xaxaxaxaxax
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ena giatro paidia..rotaei ton eayto toy..ti moto exei...
:rotflmao:![]()
![]()
xaxaxaxaxax
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άκου να δεις φίλε.... γιατί το έχεις παραγαμήσει με τους μοντς ή μη.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οτι θα κανει αν χρησιμοποιησεις το συμπλεκτη και απο τα 299 βαλεις 2α...
λοιπον η διαβαζε προσεκτικα αυτα που λεω η μην απαντας καθολου...
και για το μαλακας που με ειπες...
τι να πεις σε ενα μοντ, πρεπει να κανω την κοτα για να μου επιτραπει η παραμονη μου εδω...
![]()
Το να πετάς μια μαλακία και να την υποστηρίζεις είναι δικαίωμά σου. Όπως δικαίωμά μου είναι να χαρακτηρίσω μαλάκα (και είναι και ήπιος ο χαρακτηρισμός) έναν που λέει κάτι που είναι επικίνδυνο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγώ τον εβγαλα τον συμπλέκτη ρε βλακα.... έβαλα μοτέρ από Nexus...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
pano mi dineis kai poly basi..to palikari den exei xreiastei na katebasei kai pote..me proti paei.kai fantazome an toy meieni apo symplekti to rimadi..fonazei metaforiki..![]()
![]()
![]()
![]()
δουκα λεμε τα αυτονοητα και αρχιζουν τα παρατραγουδα ασχετοσυνης και βρισιδια απο μοντς...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
pano mi dineis kai poly basi..to palikari den exei xreiastei na katebasei kai pote..me proti paei.kai fantazome an toy meieni apo symplekti to rimadi..fonazei metaforiki..![]()
πρεπει να κανω την παπια και να κανω μοκο...
γιατι αν γραψω οτι μπαινει και πρωτη χωρις συμπλεκτη αν θες να ξεκινησεις, θα βαλουν κανα χακερ να μου καψουν το πισι(ειπαμε ειναι προσωπικο πλεον το θεμα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
.....
γιατι αν γραψω οτι μπαινει και πρωτη χωρις συμπλεκτη αν θες να ξεκινησεις, θα βαλουν κανα χακερ να μου καψουν το πισι(ειπαμε ειναι προσωπικο πλεον το θεμα)
ναι μπαίνει.... είπε κανένας ότι δεν μπαίνει;
Πως βγαίνει όμως;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άκου να δεις φίλε.... γιατί το έχεις παραγαμήσει με τους μοντς ή μη.
Το να πετάς μια μαλακία και να την υποστηρίζεις είναι δικαίωμά σου. Όπως δικαίωμά μου είναι να χαρακτηρίσω μαλάκα (και είναι και ήπιος ο χαρακτηρισμός) έναν που λέει κάτι που είναι επικίνδυνο.
λοιπον βρες μουθ το επικινδινο που ειπα, και μετα τα ξαναλεμε...
και επειδη τις λες εσυ τις μαλακιες, μαλλον εσυ εισαι μαλακας(ακου εκει παω με 299 και γουσταρω να βαλω 2α μεσα:rotflmao: )
λοιπόν, για να σταματήσει η αμάθεια μας και η ημιμάθεια μας, κάνε κάτι εύκολο...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δουκα λεμε τα αυτονοητα και αρχιζουν τα παρατραγουδα ασχετοσυνης και βρισιδια απο μοντς...
πρεπει να κανω την παπια και να κανω μοκο...
βάλε μια καμερούλα να γράφει ενώ εφαρμόζεις τα όσα μας λες... για να πιστούμε και εμείς οι άπιστοι θωμάδες... και δεν το γράφω καθόλου ειρωνικά, μα καθόλου
γιατί απο το να εξηγήσεις γραπτώς κάτι τέτοιο, εμείς δε σκαμπάζουμε
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πως βγαίνει όμως;
με το ιδιο τροπο που μπαινει, με τον ιδιο βγαινει(και βγαινει πολυ πιο ευκολα απ'οτι μπαινει)
me 300? :a53: :a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
mporei na gineis mygaki sth tzamaria tou fortigou pou tha erxetai apo pisw omws...
![]()
ego pantos anebazo kai katebazo xoris symplekti ama thete..mexri kai xekinao apo stasi xoris symplekti..
nai.
eixa ktm..lc-8.![]()
:a5: :a5: :a5: :a5:
re nikoli....afoy xereis oti exei dikio ti mas zalizeis ton erota pali???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πως βγαίνει όμως;
τι σε δυσκολεύει;Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
.....(ακου εκει παω με 299 και γουσταρω να βαλω 2α μεσα:rotflmao: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
λοιπόν, για να σταματήσει η αμάθεια μας και η ημιμάθεια μας, κάνε κάτι εύκολο...
βάλε μια καμερούλα να γράφει ενώ εφαρμόζεις τα όσα μας λες... για να πιστούμε και εμείς οι άπιστοι θωμάδες... και δεν το γράφω καθόλου ειρωνικά, μα καθόλου
γιατί απο το να εξηγήσεις γραπτώς κάτι τέτοιο, εμείς δε σκαμπάζουμε
καμερουλες δε βαζω...
αμα συναντηθουμε ποτε, σου το δειχνω...
(και αμα καιγεσαι να μαθεις, θα το επιδιωξω κιολας)
![]()
τελικα το thread εχει ερθει εκει που του αρμοζει..
εχω ξεκωλι@στει στο γελιο!!!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
αμα πλακωσεις τα φρενα?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
me 300? :a53: :a53: