εχουμε κανενα νεοτερο???
εχουμε κανενα νεοτερο???
όντως παίδες κανά νεώτερο υπάρχει;;;;
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
εχουμε...απλα μου πεσαν πολλα μαζεμενα και ασχημα (τραυματισμοι,δικαστηρια,απολυση)![]()
θα φτιαξω καινουργιο ποστ γιατι δεν υπαρχουν ολα τα χρωματα που ζητησατε και θα πρεπει καποιοι να τα αλλαξετε
δωστε μου σημερα μια μερα να το ανοιξω
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχουμε...απλα μου πεσαν πολλα μαζεμενα και ασχημα (τραυματισμοι,δικαστηρια,απολυση)![]()
θα φτιαξω καινουργιο ποστ γιατι δεν υπαρχουν ολα τα χρωματα που ζητησατε και θα πρεπει καποιοι να τα αλλαξετε
δωστε μου σημερα μια μερα να το ανοιξω
είμαστε... απαιτητικοί!!!! έχεις καιρό ως... τη Δευτέρα![]()
![]()
Ρε παλουκάρια και miss Evi, εμείς που μείναμε απ΄έξω, ανεβάστε τουλαχιστον μια φωτό του t-shirt και την διευθυνση του μαγαζιου να πάμε μόνοι μας τουλάχιστον...
Ε ρε γλέντια!!!!!!
ok!
έχουμε κατιτίς νεώτερο για τα μπλουζάκια;;;; ευάκιιιιιιιιιιι![]()
Ποια μπλουζάκια ?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
έχουμε κατιτίς νεώτερο για τα μπλουζάκια;;;; ευάκιιιιιιιιιιι![]()
![]()
μαλακία φιλαράκι... το ευάκι τρέχει με τη φίλη της...![]()
Δεν πειραζει... ας πανε ολα καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
μαλακία φιλαράκι... το ευάκι τρέχει με τη φίλη της...![]()
τωρα οποιος καιγεται τοσο πολυ για μπλουζακια μπορει να παει στον mr copy και να παρει οσα θελει, εκτος και αν βρεθει κανενας αλος συντονιστης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Δεν πειραζει... ας πανε ολα καλα.
τωρα οποιος καιγεται τοσο πολυ για μπλουζακια μπορει να παει στον mr copy και να παρει οσα θελει, εκτος και αν βρεθει κανενας αλος συντονιστης.
Και συμπληρώνω, ότι μπορεί να πάει από μονος του κάποιος, στον mr copy, και να πάρει μπλουζάκι με 15?.
Αν θέλει και το nick τυπωμένο, το σύνολο πάει 18? (+3? το nick)
![]()
ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ MANHUNTER
τον ενημερωνω και θα το αναλαβει ευγενικα αυτος γιατι εγω δεν μπορω να το φερω εις περας για προσωπικους λογους που δεν τους ειχα προβλεψει
του λεω τι εχω κανει μεχρι τωρα και αναλαμβανει αυτος
θενκς περπιρακι![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ MANHUNTER
τον ενημερωνω και θα το αναλαβει ευγενικα αυτος γιατι εγω δεν μπορω να το φερω εις περας για προσωπικους λογους που δεν τους ειχα προβλεψει
του λεω τι εχω κανει μεχρι τωρα και αναλαμβανει αυτος
θενκς περπιρακι![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
![]()
κ. περπιράκη... δεν νομίζω να μας στέλνεις τον καθένα μόνο μας.![]()
για προώθησε το το θέμα
ΥΓ Δεν έγινε τίποτα ευάκι εσύ να σαι καλά![]()