Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 245

Θέμα: H πιο διάσημη ιστορία του κόσμου...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Εδώ, λοιπόν, που είναι μοτοσικλετιστικό φόρουμ, μην ξανακούσω να λέει κανείς "γα****** η χόνδα" παρακαλώ... Πληγώνομαι. :wacko:
    Όχι το αντίθετο, επειδή εδώ είμαι Μοτοσυκλεκτιστικό φόρουμ & επειδή μπορούμε να το αναλύσουμε Γαμιέται η Χόνδα με τις Ιαπωνικές φρυτέζες..

Αυτά....:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Όχι το αντίθετο, επειδή εδώ είμαι Μοτοσυκλεκτιστικό φόρουμ & επειδή μπορούμε να το αναλύσουμε Γαμιέται η Χόνδα με τις Ιαπωνικές φρυτέζες..

Αυτά....:wacko:
    Θύμισε μου εσυ, όταν ξανάρθεις Αθήνα και χρειαστεί να σε μεταφέρω κάπου, να σε πάω γαμιώντας με το cbr

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εδώ, λοιπόν, που είναι μοτοσικλετιστικό φόρουμ, μην ξανακούσω να λέει κανείς "γα****** η χόνδα" παρακαλώ... Πληγώνομαι. :wacko:
    Μα τι λε ρε φιλαράκο τώρα....η χόνδα είναι μια κυρία απείρου μορφώσεως και ηθικής
    Μάς έκανε τα 1000 800,μάς έκανε και τα 125-250 600,τι άλλο θέλουμε πια;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Θύμισε μου εσυ, όταν ξανάρθεις Αθήνα και χρειαστεί να σε μεταφέρω κάπου, να σε πάω γαμιώντας με το cbr

Ακόμα τι φριτέζα θα έχεις? Άσε μπορώ να πάω αλλιώς γαμιώντας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p.s Έχει ωραίο ήχο το μπουρδέλο...

ΒΑΛΕ ΚΡΑΝΟΣ
    "Να το πω και αλλιώς: Δείξε μου απόψεις που ενοχλεί να κάνεις πλάκα μαζί τους και θα σου δείξω που ξεκινάει ο φανατισμός. "
    +1000

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    οσοι δεν μπορουν να αντιληφθουν-νιωσουν την τεχνη αυτου του κειμενου δεν πρεπει να διαβαζουν τιποτα αλλο απο Καινη-Παλαια διαθηκη και σχετικη βιβλιογραφια

πολυ καλο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Απόψεις και πεποιθήσεις μπορούμε να έχουμε όλοι μας, για ότι γουστάρουμε.

Το να ανεβάζουμε κάποιες από αυτές, όποιες και να είναι, σε ένα βάθρο απυρόβλητου και να τις ανάγουμε σε δόγματα είναι κακό και επικίνδυνο (όπως έχουν αποδείξει εκατομμύρια νεκροί κατά τη διάρκεια της ιστορίας). Όλοι μας όμως το κάνουμε, συχνά χωρίς να το καταλαβαίνουμε, και γι' αυτό χρειαζόμαστε το χιούμορ και την σάτιρα: Σαν βαλβίδες ασφαλείας για τον δογματισμό και τον φανατισμό μας. Αν κάτι μας πειράζει όταν διακωμωδείται τότε μάλλον κάτι έχουμε πάρει πιο σοβαρά απ' όσο θα 'πρεπε (έχει πάψει να είναι άποψη, οι λόγοι που το πιστεύουμε είναι διάτρητοι, η σάτιρα τους απογυμνώνει---και αυτό ενοχλεί). Τις αλήθειες που έχουμε σοβαρούς λόγους να τις πιστεύουμε---που πατάνε στιβαρά στα πόδια τους--- δεν τις ενοχλεί καμιά σάτιρα. Γελάμε κι εμείς, ξέροντας ότι καμία διακωμώδηση δεν μπορεί να τις απογυμνώσει.

Να το πω και αλλιώς: Δείξε μου απόψεις που ενοχλεί να κάνεις πλάκα μαζί τους και θα σου δείξω που ξεκινάει ο φανατισμός.

Γι αυτό λοιπόν, κάθε σάτιρα που αξίζει κάτι επιλέγει θέματα που ενοχλούν, υποδεικνύοντας ότι πιθανώς δεν ξέρουμε γιατί τα πιστεύουμε και ότι απλά τα έχουμε ανάγει σε δόγματα. Τίποτα δεν ενοχλεί ένα κενό δόγμα περισσότερο από την, έστω και συμβολική, αποκαθήλωσή του.
    Συμφωνω, ομως απο την αλλη η φυσικη μας μητερα δεν ειναι τιποτα αλλο εκτος απο οργανικες ενωσεις του ανθρακα, ενα πρωτευων θηλαστικο αναμεσα σε δισεκατομμυρια αλλα, που υπακουσε σε αυτα που τις προσταζε το ενστικτο της (καποιες αρχεγονες εγκεφαλικες συναψεις) και μας ανεθρεψε, προστατεψε κτλ-κτλ, οπως ήταν "προγραμματισμενη", δηλαδη να κανει...

η συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων αγαπαει τη μητερα τους και εδω εχουμε να κανουμε με μια αλλη "ανθρωπινη" εφευρεση, την αγαπη δηλαδη...

οπως πολυ σωστα επισημανε ο Αλ Πατσινο στο Devils Advocate, "αγαπη;...υπερεκτιμημενη... πρακτικα ειναι σαν να τρως μεγαλες ποσοτητες σοκολατας...".

Η πλακα ειναι οτι επιστημονικα εχει επιβεβαιωθει αυτο...ενδορφινες λενε και καποιες αλλες ορμονες που
    Boostαρουν τον εγκεφαλο στο να κανει χαζα πραγματα, που αντικεινται ακομα και στο ενστικτο της αυτοσυντηρησης.

Οποτε αφου αποκαθηλωσαμε και αποκωδικοποιησαμε την μητερα και την αγαπη, δεν μπορω να καταλλαβω γιατι οι περισσοτεροι αντιδρουμε τοσο υπερβολικα οταν καποιος μας πει: "σου #$%$#@&@ τη μανα"...

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καθενας μας εχει μια πτυχη μεσα του που φυλαει τα ιερα και τα οσια του, οποιαδηποτε και αν ειναι αυτα...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καθενας μας εχει μια πτυχη μεσα του που φυλαει τα ιερα και τα οσια του, οποιαδηποτε και αν ειναι αυτα...
    φυσικα, αλλα δεν μπορει να απαιτει απο την υπολοιπη υφηλιο να μην ασχολειται με αυτην την πτυχη..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Παρομοίως.

Έχω ήδη ένα χονδάκι και σύντομα θα τα κάνω δύο.

Κουβέντα λοιπόν για δαύτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Εδώ είμαι εγώ ο god και λέω να μείνει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Mετά από αυτό, πως είναι δυνατόν να διαφωνήσει κάποιος με τον thou-vou.....

You BETA believe...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    φυσικα, αλλα δεν μπορει να απαιτει απο την υπολοιπη υφηλιο να μην ασχολειται με αυτην την πτυχη..
    δεν ειπα αυτο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Οποτε αφου αποκαθηλωσαμε και αποκωδικοποιησαμε την μητερα και την αγαπη, δεν μπορω να καταλλαβω γιατι οι περισσοτεροι αντιδρουμε τοσο υπερβολικα οταν καποιος μας πει: "σου #$%$#@&@ τη μανα"...

εγω οποτε μου λεει καποιος "σου γ@μω την μανα" του απανταω.."χαρας στο κουραγιο ρε φιλε.":rotflmao:

η πτυχη αυτη που αναφερεις καλυτερα να υπαρχει για "υπαρκτα" πραγματα και οχι για θεωριες.
    δλδ θεωρω πολυ πιο ουσιαστικο να προστατευουν την αγελαδα στην Ινδια (σαν ιερο προσωπο) και ας υπαρχουν χιλιαδες αγελαδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Mετά από αυτό, πως είναι δυνατόν να διαφωνήσει κάποιος με τον thou-vou.....

Μα ακόμα και εγώ συμφωνώ με το thou-vou.

p.s Επειδή νομίζω ότι είναι αξιόλογο thread, κυρίως για το τρόπο που γράφετε όλοι μέχρι στιγμής (μέσα σε σωστά, κόσμια πλαίσια, το οποίο σπάνια συμβαίνει), θα το καθαρίσω από το χαζοspamm και θα παραμείνει.

Προσωπικά χαίρομαι, που σιγά σιγά, μπορούν να γίνονται σοβαρές συζητήσεις, χωρίς "τσακωμούς".

Το μαγαζί κερνάει μπύρα για όλους

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

η πτυχη αυτη που αναφερεις καλυτερα να υπαρχει για "υπαρκτα" πραγματα και οχι για θεωριες.
    δλδ θεωρω πολυ πιο ουσιαστικο να προστατευουν την αγελαδα στην Ινδια (σαν ιερο προσωπο) και ας υπαρχουν χιλιαδες αγελαδες...
    Η αγελάδα μπορεί να είναι υπαρκτή,είναι όμως σύμβολο για τούς Ινδούς.
    Αν το δούμε δηλαδή το πράγμα ορθολογιστικά,θα πούμε ότι οι Ινδοί είναι εντελώς ηλίθιοι που λιμοκτονούν και δεν τίς τρώνε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    μην πείτε πάντως ότι εγκαίρως προειδοποίησα να παραμείνει το θέμα μόνο στα όρια του χιούμορ και μόνο! Επειδή φαινόταν που πάει.

Νομίζω πως αυτό το θρεντάκι είναι μία ακόμα απόδειξη του ότι εδωμέσα κάποια θρεντάκια δεν "καταστρέφονται" από τον δημιουργό τους από αυτά που γράφει όσο από αυτά που... ακολουθούν. Κοινώς τα γραφόμενα των υπολοίπων. Το θρεντάκι ΟΦΕΙΛΕ να αντιμετωπιστεί ως αυτό που ήταν!!! Χιούμορ και μόνο!!! Δεν υπήρχε λόγος να ξεκινήσει συζήτηση-αντιπαράθεση περί θρησκειών πίστης απιστίας κλπ. Κανένας. Για 2 λόγους.
    1 επειδή έπρεπε να μας ενδιαφέρει η αρχική συγγραφική ιδέα του πρακτοράκου μας και να ασχοληθούμε λογοτεχνικοσυγγραφικοχιουμοριστικά με αυτήν.
    2 διότι τώρα θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία νομίζω στην αντιπαράθεση στη γνώμη του από πάνω τι είπε ο παραδίπλα και όχι στο κείμενο αυτό καθεαυτό.
    Εγώ το χαρακτήρισα το κείμενο του Bill του τρομερού ένα άπαιχτο κατ εμέ πάντα σατιρικό κείμενο με έντονο το στοιχείο της σάτιρας και κάποια σημεία... αιχμές (σπόντες). Είτε άρεσαν σε κάποιους είτε όχι δεν ήταν ενοχλητικές ούτε έθιγαν κανενός το θρησκευτικό συναίσθημα πλην του elle σόρι δεν γνωρίζω αν είναι άντρας που δήλωσε όμως έτσι κι αλλιώς θρησκόληπτος.
    Κακώς κάκιστα δεν έμεινε εκεί το θέμα. Τουλάχιστυον μην το χοντρύνουμε άλλο γιατί ίσως σουταριστεί από τους μοντς και θα είναι αδικία ρε παιδιά για το κείμενο.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο πιο επικίνδυνος δρόμος του Κόσμου!
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2006, 11:19
  2. ΟΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    από SUPERSPORT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 19:04
  3. Απαντήσεις: 2