Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 179

Θέμα: 28Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

μην μας πεις οτι βγαινουν και χρεωμενοι............νταξει,χαλαρωσε λιγο.
    Παντως 95 ευρο το καμπινγκ συν εξοδα μετακινησησς,συν πλοιο,συν φαι και στο τελος τo servis ειναι ενα μεγαλο εξοδο για τους ποιο πολλους (ειδικα για τους 700ευρομηνιατικους).
    Οσους ρωτησα προσωπηκα απο ΚΑΒΑΛΑ που ειναι η ΠΟΛΗ με τις ποιο πολλες σε αναλόγια πληθυσμου συμμετοχες στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ μου ειπαν οτι λογο ημερας (σαββατοκυριακο χωρις αργια) λογο περιοχης και λογο οικονομικης δυστοκιας δεν τρελαινοντε και πολυ στο να πανε.Ειδικα για το θεμα περιοχης οι ποιο πολυ streetades το σκεφτονται παρα πολυ στην περιπτωσει που θα πανε να παροουν αλλο μεταφορικο μεσο.
    Τες πα.Εγω ξαναευχομαι να περασουν καλα οσοι πανε.
    Απλα μην ακουγονται υπερβολες απο τους υποστηρικτες της φετινης πανελληνιας.Και εμεις που την κατακρινουμε ειμαστε υποστηρικτες με συμμετοχες σε πολλες απο αυτες.Απλα πρεπει να αλλαξουνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ για να ξαναγινει μια συγκεντρωση με νοημα.

Και να μην ξεχασω,ανεβασατε κατι φωτογραφιες με μια πιστιαρα με λαστιχο αυτοκινητου που ειναι καμενο μεσα στο καμπινγκ,ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ποιο ειναι οι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ?
    Ελπιζω να το κανατε με αυτο το σκοπο.

mpaaaa... idees dinoun!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    mpaaaa... idees dinoun!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    nai κι εγω ηθελα να βαλω χιονολαστιχα στο SV να ανεβαινω ΠΕΡΤΟΥΛΙ χιονοδρομικο....

τωρα που ειδα οτι μπαινουν ΚΑΙ ζαντες αυτοκινητου....ελπιζω....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από ger_zoym
    μην μας πεις οτι βγαινουν και χρεωμενοι............νταξει,χαλαρωσε λιγο.
    Παντως 95 ευρο το καμπινγκ συν εξοδα μετακινησησς,συν πλοιο,συν φαι και στο τελος τo servis ειναι ενα μεγαλο εξοδο για τους ποιο πολλους (ειδικα για τους 700ευρομηνιατικους).
    Οσους ρωτησα προσωπηκα απο ΚΑΒΑΛΑ που ειναι η ΠΟΛΗ με τις ποιο πολλες σε αναλόγια πληθυσμου συμμετοχες στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ μου ειπαν οτι λογο ημερας (σαββατοκυριακο χωρις αργια) λογο περιοχης και λογο οικονομικης δυστοκιας δεν τρελαινοντε και πολυ στο να πανε.Ειδικα για το θεμα περιοχης οι ποιο πολυ streetades το σκεφτονται παρα πολυ στην περιπτωσει που θα πανε να παροουν αλλο μεταφορικο μεσο.
    Τες πα.Εγω ξαναευχομαι να περασουν καλα οσοι πανε.
    Απλα μην ακουγονται υπερβολες απο τους υποστηρικτες της φετινης πανελληνιας.Και εμεις που την κατακρινουμε ειμαστε υποστηρικτες με συμμετοχες σε πολλες απο αυτες.Απλα πρεπει να αλλαξουνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ για να ξαναγινει μια συγκεντρωση με νοημα.

Exeis δικιο για τα παραπανω.....εχει και πολιτικο μηνυμα..... τωρα που θα πανε να ψηφισουν να μην ξεχασουν να ριξουν την ψηφο τους (οι 700 ευρω) σε αυτους που τα τελευταια 30 χρονια τους δουλευουν......Με το ιδιο σκεπτικο δεν πρεπει να αγορασουν καποια στιγμη οταν μπορεσουν μοτο 10-15 χιλιαδων ευρω!!!
    Κατι αλλο που μαλλον το ξερεις οτι οι καγκουρες (τουλαχιστον το 90%) ειναι streetaδες (στις πανελληνιες βουνου τον Σεπτεμβρη δεν γινονται παπαριες.........
    Εγω παντως που ειμαι απο Πειραια με χαλαει οτι ειναι σε μικρο νησι(και δεν θα κανω βολτες) αλλα προτιμω να γινεται Β.ελλαδα που δεν εχω συχνα ευκαιρια να πηγαινω να κανω και κανα χλμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Exeis δικιο για τα παραπανω.....εχει και πολιτικο μηνυμα..... τωρα που θα πανε να ψηφισουν να μην ξεχασουν να ριξουν την ψηφο τους (οι 700 ευρω) σε αυτους που τα τελευταια 30 χρονια τους δουλευουν......Με το ιδιο σκεπτικο δεν πρεπει να αγορασουν καποια στιγμη οταν μπορεσουν μοτο 10-15 χιλιαδων ευρω!!!
    Κατι αλλο που μαλλον το ξερεις οτι οι καγκουρες (τουλαχιστον το 90%) ειναι streetaδες (στις πανελληνιες βουνου τον Σεπτεμβρη δεν γινονται παπαριες.........
    Εγω παντως που ειμαι απο Πειραια με χαλαει οτι ειναι σε μικρο νησι(και δεν θα κανω βολτες) αλλα προτιμω να γινεται Β.ελλαδα που δεν εχω συχνα ευκαιρια να πηγαινω να κανω και κανα χλμ...
    Αυτο με τα 700 ευρο φιλε ειναι ακαιρο και ατοπο που ειπες με ολιγη δοση ειρωνιας.Προφανως δεν σε αντιπροσωπευει αυτη η κατηγορια ανθρωπων διοτι η γενια των λεγομενων 700 ευρο ειναι τωρινη κατασταση και οχι 30κονταετιας οπως λες κτλ κτλ.
    Επισης για μια μοτοσυκλετα 10000-15000 πρεπει να εισαι οικονομικα ανετος για να την παρεις καινουργια για αυτο νομιζω οτι στην ΕΛΛΑΔΑ εχει μεταχειρισμενες η κανω λαθως?Οπως επισης εχει και τραπεζες και χρηματοδοτικα προγραμματα που περνεις δανεια για αγορες διχως προκαταβολη (οπως εχω κανει και εγω).
    Αυτο με το 90% των streetadon που αναφερεις νομιζω οτι εννοεις οτι στο συνολο των ΒΛΑΚΕΝΤΙΩΝ που κανουν μαλακιες το 90% εχει street μοτοσυκλετα και οχι οτι το 90% των μοτοσυκλετιστων ειναι ΗΛΙΘΕΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ..........Για να ξερουμε και τη λεμε,διοτι εαν εννοεις οτι το 90% των μοτοσυκλετιστων κανει μαλακιες στης πανελληνιες κτλτοτε τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι και μαλλον εχεις λαθος.
    Επισης τον σεπτεμβριο γινετε η συγκεντωση enduro οπου γινετε συνηθως σε μερη με βουνισιες καταστασεις και αναφερεται κυριως σε μοτοσυκλετες off-road και δεν εχει μαλακιες.ΕΚει τουλαχιστον η συγκεντρωση εχει Νοημα και περναει ιδεες.
    Τουλαχιστον δεν εχει μεθυσμενους και μαστουρωμενους να εχουν πιει τα παντα και μετα να σπερνουν το θανατο.Βλεπε ΘΑΣΟΣ ΠΕΡΣΙ.Ωμη η πραγματηκοτητα

to 90 % aυτων που κανουν τις καγκουριες.........εννοειται
    2ον αν δεν το ξερεις δεν δινουν εδω και μηνες δανεια για μοτο....εκτος αν εισαι δημοσιος υπαλληλος ή εγγυηθη καποιος που δεν εχει δανειο στο ονομα του!!!! Ειδικα για καποιον με αυτο το μισθο...
    700 ευρω δεν ειναι τωρινη γενια απλα οσο περναει ο καιρος οι ανισοτητες οξυνονται με αποτελεσμα οι "φτωχοι" μα γινονται φτωχοτεροι (αφου βασικη αρχη του καπιταλισμου ειναι το κερδος.....με οτι συνεπαγετε η ''ελευθερη αγορα" η αλλιως το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο...)
    Πες μου σε ποια συγκεντρωση ανθρωπων (συναυλιες,γηπεδα, πλαζ, ή μοτοσυγκεντρωσεις 5000 δεν υπαρχουν και αυτοι που λες? Εχει παει σε καμπιγκ πριν απο αγωνα αγωνα GP???
    Να καταργηθουν και οι αγωνες GP ME TO skeptικο σου.......
    Το να θες να ελεγξεις 5000 ατομα ειναι τουλαχιστον ''μπατσιστικο''.......
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΟΥΝΤΑ........
    σΥΜΦΩΝΩ οτι δεν ειναι ολαμ καλα αλλα στη θασο συμφωνα με το λιμενικο περασαν 6000 μοτο αλλα μεσα στο καμπιγκ ηταν 2800 μοτο......(γι αυτους ειναι υπευθυνη η ΜΟΤΟΕ) μηπως πολλοι απο αθτους που αναφερεις δεν μπηκαν καν στη συγκεντρωση νκαι ο μονος λογος που πηγαν ηταν να κανουν αθτα που αναφερεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    auto akribws ennousa!!!!!

to skhnaki mou htan 5-6 metra parapera apo auto kai ton idiokthth tou...

kai einai 900 an den kanw la8os.....

xronia polla se kwstades kai elenitses

Ναι μόνο που αν εννοούσες αυτό,τότε αυτό αποκλείεται να απείλησε την σωματική σου ακεραιότητα στα Καμμένα Βούρλα... Γιατί το σκηνάκι σου θα ήταν στημμένο στην "πλαγιά" όπως όλων μας,και αυτό έκανε burn out στην άσφαλτο και ουδέποτε στο χώμα...

Όπωε βλέπεις λοιπόν ο κόσμος είναι μικρός και δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλλουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ger_zoym
    Και να μην ξεχασω,ανεβασατε κατι φωτογραφιες με μια πιστιαρα με λαστιχο αυτοκινητου που ειναι καμενο μεσα στο καμπινγκ,ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ποιο ειναι οι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ?
    Ελπιζω να το κανατε με αυτο το σκοπο.

Όχι δεν το έκανα γι'αυτό.Ούτε καν...Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σε ενοχλεί κάποιος που κάνει burnout... Σου χαλάει το image ως μοτοσυκλετιστή;

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    agaphte sunadelfe T.R.E

exeis dikio den me apeilhse ka8olou....
    bebaia na mhn 3exname oti den 3ereis pote pou mporei na katalh3ei ena ane3elegkto oxhma..
    auto einai h apeilh kai den thn blepeis mexri na ginei

kai telos pantwn proswpika den 8elw na stamathsoun ola auta
    apla ma para polu apla na perioristoun se sugkekrimeno xwro.....
    goustaroume oloi otidhpote exei sxesh me motosukletes kai to burn out einai gamato

an esu kai h parea sou goustarete breite mia gwnia kai peite se olous oti thn tade wra h lesxh karditsas kaiei lastixaki kai souzarei......no problem

auto bebaia einai douleia ths MOTOE kai to exw 3anapei

den perimenw apo sena na pareis thn prwtoboulia alla ton diorganwth

meta apo olh auth th suzhthsh otan pas sthn panellhnia kai 8es na kaneis kolpa me to mhxanaki sou pou 8a pas? ekei pou koimountai oi alloi h 8a breis kapoio xwro periorismeno kai oso ginetai me perissoterh asfaleia?

Εγώ πιστεύω πως η Πανελλήνια θα πρέπει να καταργηθεί προς το παρόν και να ξανασυμβεί όταν ο Έλληνας από Homo Erectus γίνει τουλάχιστον Homo Habilis...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    agaphte sunadelfe T.R.E

exeis dikio den me apeilhse ka8olou....
    bebaia na mhn 3exname oti den 3ereis pote pou mporei na katalh3ei ena ane3elegkto oxhma..
    auto einai h apeilh kai den thn blepeis mexri na ginei

kai telos pantwn proswpika den 8elw na stamathsoun ola auta
    apla ma para polu apla na perioristoun se sugkekrimeno xwro.....
    goustaroume oloi otidhpote exei sxesh me motosukletes kai to burn out einai gamato

an esu kai h parea sou goustarete breite mia gwnia kai peite se olous oti thn tade wra h lesxh karditsas kaiei lastixaki kai souzarei......no problem

auto bebaia einai douleia ths MOTOE kai to exw 3anapei

den perimenw apo sena na pareis thn prwtoboulia alla ton diorganwth

meta apo olh auth th suzhthsh otan pas sthn panellhnia kai 8es na kaneis kolpa me to mhxanaki sou pou 8a pas? ekei pou koimountai oi alloi h 8a breis kapoio xwro periorismeno kai oso ginetai me perissoterh asfaleia?

Προσωπικά ούτε σούζαρα ούτε burn out έκανα... Και όχι γιατί λυπόμουν μην σου χαλάσω τον ύπνο,αλλά για να μην γαμήσω το μηχανάκι... Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται η ΜΟΤΟΕ να σε πάρει απ'το χεράκι και να σε πάει σε ένα ελεγχόμενο χώρο... Λίγη κοινή λογική χειάζεται,και αφού δηλώνεις ότι δεν απειλήθηκες μου φτάνει,γιατί ουσιαστικό θέμα ασφάλειας δεν υπήρξε... Γιατί το όχημα κάθε άλλο παρα ανεξέλεγκτο ήταν,αλλιώς όλα τα κινούμενα οχήματα στον δρόμο είναι εν δυνάμει φονιάδες,άρα μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορούμε καθόλου...

Στον αντίλογο λοιπόν και εγώ θα σου πω,αν εσύ και η παρέα σου δεν γουστάρετε τίποτα απ'αυτά,πηγαίνετε στα μοτοκαλλιστεία,στις συναυλίες,στις επιδείξεις trial... Έχει αρκετές δραστηριότητες να απσχοληθείς....Επίσης μπορείς να μην στείνεις δίπλα απ'την σκηνή μου,το βράδυ ροχαλίζω...

to 90 % aυτων που κανουν τις καγκουριες.........εννοειται
    2ον αν δεν το ξερεις δεν δινουν εδω και μηνες δανεια για μοτο....εκτος αν εισαι δημοσιος υπαλληλος ή εγγυηθη καποιος που δεν εχει δανειο στο ονομα του!!!! Ειδικα για καποιον με αυτο το μισθο...
    700 ευρω δεν ειναι τωρινη γενια απλα οσο περναει ο καιρος οι ανισοτητες οξυνονται με αποτελεσμα οι "φτωχοι" μα γινονται φτωχοτεροι (αφου βασικη αρχη του καπιταλισμου ειναι το κερδος.....με οτι συνεπαγετε η ''ελευθερη αγορα" η αλλιως το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο...)
    Πες μου σε ποια συγκεντρωση ανθρωπων (συναυλιες,γηπεδα, πλαζ, ή μοτοσυγκεντρωσεις 5000 δεν υπαρχουν και αυτοι που λες? Εχει παει σε καμπιγκ πριν απο αγωνα αγωνα GP???
    Να καταργηθουν και οι αγωνες GP ME TO skeptικο σου.......
    Το να θες να ελεγξεις 5000 ατομα ειναι τουλαχιστον ''μπατσιστικο''.......
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΟΥΝΤΑ........
    σΥΜΦΩΝΩ οτι δεν ειναι ολαμ καλα αλλα στη θασο συμφωνα με το λιμενικο περασαν 6000 μοτο αλλα μεσα στο καμπιγκ ηταν 2800 μοτο......(γι αυτους ειναι υπευθυνη η ΜΟΤΟΕ) μηπως πολλοι απο αθτους που αναφερεις δεν μπηκαν καν στη συγκεντρωση νκαι ο μονος λογος που πηγαν ηταν να κανουν αθτα που αναφερεις?

NA το πουμε ποιο απλα ρε παιδια.Σε μια εκδηλωσει που καποτε ειχε καποιο σκοπο οπως να περασει καποιες ιδεες και να δρομολογηθουν εξελιξεις υπερ του μοτοσυκλετιστη ΠΛΕΟΝ καθε χρονο εχουμε ΘΥΜΑΤΑ εσεις τη εχετε να ΠΕΙΤΕ?
    Ειναι δυνατον να σκοτωνονται ανθρωποι σε μια εκδηλωσει?Ειναι δυνατον να ακρωτιριαζονται ατομα σε μια εκδηλωσει?
    Απαντηστε μου ρε γαμωτο σοβαρα............Μη μου λετε για συγκεντρωσεις ΜΟΤΟ GP κτλ.
    Εχει σκοτωθει κοσμος απο της ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κανουν εξω απο τα καμπινγκ και εχουν τραυματιστει μεσα στο ΚΑΜΠΙΝΓΚ κοσμος και εσεις με μιλατε ακομα για σοβαρη πανελληνια?
    Για ποιο λογο πλεον γινεται η πανελληνια?Τη ειναι η πανελληνια?Συγκεντρωση?Πολεμος?
    Τη εχετε να πειτε οταν βλεπετε τα ασθενοφορα εξω απο το καμπινγκ να τρεχουν να προλαβουν να σωσουν καμια ψυχη?Πως νιωθεις εσυ που στηνεσαι να κανεις κοντρα οταν ξαφνικα βλεπεις ασθενοφορο να τρεχει?Δεν σου κοβωνται τα ποδια?Δεν βαζεις το μυαλο σου να σκεφτει οτι μπορει (χτυπα ξυλο) να εισαι εσυ η καποιος γνωστος σου στην επομενη σειρηνα?

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!

Ειναι η αληθεια.Εσυ τη κανεις για αυτο?

Αποψη μου και συμφωνω με τον φιλο,ας καταργηθει η συγκεντρωση η να παρει αλλη μορφη μεχρι να συνετιστουν πολλοι.

Δεν μπορω να πηγαινω πανελληνια και το ΒΡΑΔΥ να ακουω ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ αντι για την μουσικη της συναυλιας.Δεν μπορω να ακουω καθε ξημερωμα μιας ημερας της συγκεντρωσης ''εμαθες για αυτον που στουκαρε χθες το βραδυ κτλ κτλ κτλ κτλ''.

Αδελφε Αφρικανε και φιλε TRE μεχρι περσι ημουνα ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ της συγκεντωσης και μελος της ΜΟΤΟΕ.Αλλα περσι ηταν το ατυχημα που υπεστησα εξαιτιας ενος ΚΑΓΚΟΥΡΑ που καρφωθηκε επανω μου ,οπως επισης και ο ακρωτιριασμος του παλικαριου που μετα εμαθα οτι σκοτωθηκε και το γελοιο ηταν οτι τραβουσαν την ωρα που τον μαζευε το ασθενοφωρο Βιντεακια με το κινητο και μετα το διαφημιζαν και απο κει και περα ΦΡΙΚΑΡΑ.Εγω σε γιορτη πηγα και κατεληξα σε κηδεια!!!!!!!!!

Πες μου εσεις πως νιωθετε με αυτες τις μαλακιες?

οι καγκουρες τα κανουν μονο αν εχουν θεατες εξω απο το καμπιγκ......Το κομπλεξ που εχουν να δειξουν οτι καποιοι ειναι φταιει εξισου με αυτους που πανε και χαζευουν και για μενα ειναι συνυπευθυνοι...... gi auto den πανε και στους χωρους που τους δινονται και ειναι ασφαλης!!!!
    αν γινει καποιο ατυχημα μακρυα 2-3 χλμ φταιει η ΜΟΤΟΕ??
    Ουτε παω και τους βλεπω και χεσμενους τους εχω !!!!
    NA καταργηθει και το isle of man........τοσοι θανατοι....

εγω παω για τις συναυλιες,τις βολτες(που φετους λογω νησιου δεν θα γινουν),τους φιλους απο τις λεσχες ολης της ελλαδας ,τωρα αν ο αλλος παει σε σημειο που απειλη αλλους παιρνονται αλλες αποφασεις.....οπου δεν παιρνουν απο λογια τοτε....
    κΑΘΕ ΜΕΡΑ μεσα ΣΤΗΝ αΘΗΝΑ σκοτωνετε ή τραυματιζετε μοτοσυκλετιστης συμφωνα με τα στατιστικα αφου υπαρχουν 1.000.000 δικυκλα.....Να απαγορευτοθν οι μοτο??
    Με τα αμαξια περισσοτεροι!!!!

οι καγκουρες τα κανουν μονο αν εχουν θεατες εξω απο το καμπιγκ......Το κομπλεξ που εχουν να δειξουν οτι καποιοι ειναι φταιει εξισου με αυτους που πανε και χαζευουν και για μενα ειναι συνυπευθυνοι...... gi auto den πανε και στους χωρους που τους δινονται και ειναι ασφαλης!!!!
    αν γινει καποιο ατυχημα μακρυα 2-3 χλμ φταιει η ΜΟΤΟΕ??
    Ουτε παω και τους βλεπω και χεσμενους τους εχω !!!!
    NA καταργηθει και το isle of man........τοσοι θανατοι....

εγω παω για τις συναυλιες,τις βολτες(που φετους λογω νησιου δεν θα γινουν),τους φιλους απο τις λεσχες ολης της ελλαδας ,τωρα αν ο αλλος παει σε σημειο που απειλη αλλους παιρνονται αλλες αποφασεις.....οπου δεν παιρνουν απο λογια τοτε....
    κΑΘΕ ΜΕΡΑ μεσα ΣΤΗΝ αΘΗΝΑ σκοτωνετε ή τραυματιζετε μοτοσυκλετιστης συμφωνα με τα στατιστικα αφου υπαρχουν 1.000.000 δικυκλα.....Να απαγορευτοθν οι μοτο??
    Με τα αμαξια περισσοτεροι!!!!
    To isle of man ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ για τον παραπανω λογο.Οι κοντρες γινονται ακριβως εξω απο τα καμπινγκ.Βλεπε θασο,ασπροβαλτα αλεξανδρουπολη κτλ κτλ κτλ
    Μαλλον δεν καταλαβαινεις τη λεω η δεν θες να καταλαβεις.Δηλαδη στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ δικαιολογουνται 2-3 θανατοι το χρονο εξω απο το καμπινγκ ΛΟΓΟ ΣΟΥΖΑΣ ΚΟΝΤΡΑΣ κτλ?

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2011
    από alexioannides στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2011, 12:57
  2. 30η Πανελληνια Συγκεντρωση Μοτοσυκλετιστων
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2011, 16:11
  3. 28η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες