+600Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
Καλοτάξιδο,αγρατσούνιστο και πάντα όρθια χιλιόμετρα... (αν και το πορτοκαλι μαύρο που έχω είναι πιο ωραίο από το δικό σου![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+600Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
Καλοτάξιδο,αγρατσούνιστο και πάντα όρθια χιλιόμετρα... (αν και το πορτοκαλι μαύρο που έχω είναι πιο ωραίο από το δικό σου![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναειστε καλα ολοι,,αλλα θα πω κατι για το χρωμα,,δεν υποστειριζω την επιλογη μου,,απλα το μαυρο εχει πιο πολυ περαση απο το πορτοκαλομαυρο,, ακομα και σαν μεταπολιση,,το γιατι?ουτε εγω δεν ξερω
ρε παιδια με 10ευρω στο τεποζιτο,,και με τιμη λιτρου πχ 1ευρω και με νορμαλ τροπο οδηγησης σε εθνικη,ποσα χλμ βγαζει,,μεχρι να αδειασει τελειως?το gsr?
σου απάντησα στο άλλο φόρουμΑρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
ρε παιδια με 10ευρω στο τεποζιτο,,και με τιμη λιτρου πχ 1ευρω και με νορμαλ τροπο οδηγησης σε εθνικη,ποσα χλμ βγαζει,,μεχρι να αδειασει τελειως?το gsr?![]()
νασαι καλα φιλε,για εθνικη μιλαμε,οταν λες νορμαλ ποσα χλμ ενοεις εσυ?Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
σου απάντησα στο άλλο φόρουμ![]()
νασαι καλα φιλε μου,,πηστευω να ηταν καλη η επιλογη μου
μια χαρα ειναι φιλε......τα γυμνα μια χαρα μηχανακια ειναι,το μονο κακο ειναι το θεμα του αερα....αλλα αφου σ αρεσει αρεσει και στην κοπελια σου παρτο και μην το σκεφτεσε (ασε που θα της αρεσει που της κανεις την χαρη![]()
)
με ενα ζελατινακι,,θαχει καποια διαφορα πιστευω ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
μια χαρα ειναι φιλε......τα γυμνα μια χαρα μηχανακια ειναι,το μονο κακο ειναι το θεμα του αερα....αλλα αφου σ αρεσει αρεσει και στην κοπελια σου παρτο και μην το σκεφτεσε (ασε που θα της αρεσει που της κανεις την χαρη![]()
)
κοιτα θα εχει καποια διαφορα αλλα μην περιμενεις τραγικες αλλαγες.......ειδικα για την κοπελια σου.παντως αν ταξιδευεις μεχρι 140 χλμ πιστευω πως θα εινια καλα![]()
![]()
βεβαια πιστευω οτι τα 140 του gsr, με τα 140 του στρομ, δεν θαχουν καμια σχεση,,στο gsr ουτε που θα το καταλαβενει ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
κοιτα θα εχει καποια διαφορα αλλα μην περιμενεις τραγικες αλλαγες.......ειδικα για την κοπελια σου.παντως αν ταξιδευεις μεχρι 140 χλμ πιστευω πως θα εινια καλα![]()
![]()