η αλλιως πεοκρουστης ο μεγαςΑρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Μεγας Πεοκρουστης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η αλλιως πεοκρουστης ο μεγαςΑρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Μεγας Πεοκρουστης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
η Ιαπωνια δεν ειναι πολιτισμενοι οπως εμεις θεωρουμε πως ειναι..ισα ισα ειναι πολυ σκληρος πολιτισμος με πολυ αυστηρους κανονες ηθικης...κα γι αυτο ειναι τοσο καλοι στην τεχνολογια.κατα τα αλλα ενας ελληνας πολυ δυσκολα θα επιβιωνε εκει..οι γονεις πιεζουν υπερβολικα πολυ τα παιδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Στην Ιαπωνία χρησιμοποιούν 2 διαφορετικά συστήματα γραφής. Το κινέζικο (kanji) το οποίο υιοθέτησαν από την Κίνα και το οποίο περίεχει χιλιάδες ιδεογράμματα και το συλλαβικό αλφάβητο αποτελούμενο από 51 συλλαβές που είναι σαφώς πιο ευκολο στην μάθηση.
Παρόλο που θα μπορούσαν να έχουν καταργήσει εντελώς τα kanji ιδεογράμματα λόγω της εξαιρετικής πολυπλοκότητας και δυσκολίας τους, τα έχουν διατηρήσει στην παιδεία τους και τα παιδιά μαθαίνουν αυτη τη γραφή από πολύ μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια ώστε να φτάσουν στο επίπεδο να μπορούν να διαβάζουν βιβλία και τύπο, σε kanji.
Στάθηκε αυτό εμπόδιο στην πρόόδο της Ιαπωνίας? Δεν νομίζω. Μιλάμε για την πλέον πολιτισμένη χώρα στον κόσμο. Παρά την εμμονή τους με τον Δυτικο΄πολιτισμό διατηρούν ατόφια την παράδοσή τους και βασικό ρόλο σε αυτό παιζει η γραφή τους.
Εμείς τώρα δεν ξέρω γιατι βλεπουμε σαν εμπόδιο στην πρόοδό μας το πολυτονικό σύστημα.
Καλό είναι να κατανοήσουμε ότι όσο καλύτερα γνωρίζουμε μια γλώσσα τόσο πιο σύνθετη και αναλυτική γίνεται η σκέψη μας. Μια σκέψη μπορείς να την εκφράσεις στο περίπου μπορείς όμως να την εκφράσεις και επακριβώς. Στη δεύτερη περίπτωση χρησιμοποιείς περισσότερο το μυαλό σου, αν βέβαια έχεις την δυνατότητα αυτη.
Ο λόγος ειναι μοναδική αιτία του ανθρώπινου πολιτισμού. Είναι η αρτιότερη άσκηση του μυαλού.
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Ρε καλώς τα τζόβενα.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ε και ΣΤ δημοτικου παρελαση με στολη,γραβατα και πηλικιο με το σημα του σχολειου(γαματα με κεφαλαια γραμματα).
Για κρυφο σχολειο δεν ξερω αλλα ο Ευαγγελος και ο oldman πρεπει να ηταν συμμαθητες με τον Πετρομπεη Μαυρομιχαλη
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
δε μπαινω αγορι μου εγω στο νεκροφιλια.grΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έτσι και μεταφράσεις το φευ στα αρχαία,θα σε παραδεχτώ.![]()
![]()
οποιος ειναι εκει ας το κανει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε μπαινω αγορι μου εγω στο νεκροφιλια.gr![]()
.....δε γινεται....![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ευκολακι τουβαλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έτσι και μεταφράσεις το φευ στα αρχαία,θα σε παραδεχτώ.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Μπα,δε χρειάζεται....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τωρα να δεις τι εχει να γινει
Ιδού!Ήρθανε τα στοκ.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Όιμε (ενδεχομένως με ωμέγα; )
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ρε μλκ, ακούς μέταλ και λες εμάς νεκρόφιλους; :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ε πως δε γινεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
.....δε γινεται....![]()
![]()
![]()
ειναι απλο...
οι περισσοτεροι (εκτος απο αυτους που δεν πηραν χαπι σημερα), ειναι μεγαλοι σε ηλικια.βλεπουν λοιπον το τελος να ρχεται και σου λεει:''κατσε να ξαναθυμηθουμε το πολυτονικο και τα αρχαια μας γιατι εκει στον αλλο κοσμο πως θα συνενοηθουμε με τον σωκρατη,τον πλατωνα,τον αριστοτελη βρε αδερφε!!!''
καταλαβες τωρα ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εν τέλει είναι το πιο καλό σημερινό thread!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε βλαμενε δεν ακουω μεταλ στα αρχαια ελληνικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε μλκ, ακούς μέταλ και λες εμάς νεκρόφιλους; :a029:
ΕΤΑ (για τους Βασκους λεω οκ?)Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εδά=τώρα
Ετά=αφτού, εκεί πέρα![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε πως δε γινεται...
ειναι απλο...
οι περισσοτεροι (εκτος απο αυτους που δεν πηραν χαπι σημερα), ειναι μεγαλοι σε ηλικια.βλεπουν λοιπον το τελος να ρχεται και σου λεει:''κατσε να ξαναθυμηθουμε το πολυτονικο και τα αρχαια μας γιατι εκει στον αλλο κοσμο πως θα συνενοηθουμε με τον σωκρατη,τον πλατωνα,τον αριστοτελη βρε αδερφε!!!''
καταλαβες τωρα ?
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευτυχως προλαβα να τελειωσω τον καφε!!!
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
ΕΤΑ (για τους Βασκους λεω οκ?)
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)