Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 169

Θέμα: Ωχ ωχ ωχ

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Κοίτα, δεν υποστηρίζω την επιλογή του στρατού (για να μην παρεξηγηθώ ) αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις.

Η εμένα !

ρε σεις ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ αυτην την κουβεντα΄...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ γιατι ειναι ΟΠΩΣ το βλεπει ο καθενας.
    θα ειπωθουν χιλιαδες γνωμες και παραδειγματα και εμενα ο φιλος μου ετσι, εμενα αλλιως κλπ κλπ κλπ κλπ...-..

απαντηστε σε αυτα που ρωτησε το παιδι αν εχετε κατι αλλο, και μην τον μπερδευετε αδικα
    δεν παει για μονιμος

φανταρος θα παει

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Όταν τελειώναμε το σχολείο είχα ένα συμμαθητή που έλεγε πως θα πήγαινε εθελοντικά στο στρατό και θα σπούδαζε μέσω στρατού. Δεν ξέρω αν γίνεται ή γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο πάντως για κάποια παιδιά φαντάζει σαν μιας μορφής διέξοδος ακόμη κι αν θα έπρεπε να μείνουν αναγκαστικά κάποια χρόνια εκεί μέσα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    +1
    ανοιγετε μεγαλη κουβεντα η οποια ειναι ΑΝΟΥΣΙΑ...μονο και μονο γιατι εξαρταται απο τον χαρακτηρα του καθενος.
    Το οτι εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός, δεν την μετατρέπει σε ΑΝΟΥΣΙΑ.
    Εκτός και αν θες να συζητάμε για ουσιαστικά πράγματα όπως το εάν τελείωσε ο άλλος με το μπάζο που φόρτωσε σουρωμένος.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Υπάρχουν και οι νέοι που ζουν στον Εβρο, τα Γιάννενα, τη Σάμο
    Εχει σωθει κοσμος και κοσμακης με τα του στρατου..

Τρωνε γλυκο ψωμακι, γιατι αντ'αυτου θα τρεχαν με τη φρεζα νταλα στον ηλιο (οχι οτι δεν το κανουν και τωρα αλλα για χαρτζιληκι)

Το οτι εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός, δεν την μετατρέπει σε ΑΝΟΥΣΙΑ.
    Εκτός και αν θες να συζητάμε για ουσιαστικά πράγματα όπως το εάν τελείωσε ο άλλος με το μπάζο που φόρτωσε σουρωμένος. [/QUOTE]
    1) νταξ μην τρελενεσαι μια κουβεντα ειπαμε

2)εε;;;;

Φίλε μου αν μπορείς πήγαινε ΔΕΑ.Δεν σε χαλάει να κάνεις υπηρεσίες αξιωματικού και να πληρώνεσαι κιόλας.Γλυτώνεις αγγαρείες που ειδικά το καλοκαίρι δεν παλεύονται (μάζεμα κλαδιών,φύλλων,γοπών,ασβέστωμα κτλ...) και απολαμβάνεις καλύτερη συμπεριφορά από όλους.Αυτά που σου λέω τα είδα στην αεροπορία και από όσο γνωρίζω στον στρατό ξηράς είναι ακόμα μεγαλύτερες οι ανισότητες
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    [B
    2)εε;;;;
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=78687

Τυχαίο παράδειγμα αφού πριν από αυτό το θέμα διάβαζα την ιστορία του φίλου η οποία είναι όντως καλογραμμένη και βγάζει γέλιο!! Για την ουσία μιλάγαμε όμως
    Εννοείται ότι δεν τρέχει τίποτα, άσε που έχω και μια πέτσα 3 πόντους

ΠΕΤΣΑ έτσι ? μην έχουμε παρερμηνείες :rotflmao:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=78687

Τυχαίο παράδειγμα αφού πριν από αυτό το θέμα διάβαζα την ιστορία του φίλου η οποία είναι όντως καλογραμμένη και βγάζει γέλιο!! Για την ουσία μιλάγαμε όμως
    Εννοείται ότι δεν τρέχει τίποτα, άσε που έχω και μια πέτσα 3 πόντους
    οκ δεν ηξερα τι εννοουσες.

δεν διαβαζω την κατηγορια που λες.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

1. Αν πάω και περάσω τα αθλήματα και τα άλλα τεστ πληρώνομαι απ' την πρώτη στιγμή;
    2. Και μετά τους 17 μήνες παίζει να με κρατήσουν με το ζόρι παραπάνω;
    3. Κι αν δεν πάω για ΔΕΑ και πάω μόνο για το υποχρεωτικό υπάρχει δυνατότητα αν δεν πάρω καμία άδεια να βγω 1 με 2 μήνες γρηγορότερα;
    1. Τους πρώτους μήνες δεν πλΕρώνεσαι αλλά θα έχεις και κάποια εξοδάκια έξτρα.
    Ο μισθός ξεκινά αφού βγάλεις την σχολή δοκίμων.

2. Κανένας δεν σε κρατά παραπάνω στην θητεία σου παρά μόνο το κεφάλι σου.
    Αν κάνεις μαλακίες και τσιμπήσεις φυλάκα θα την υπηρετήσεις. Οι φαντάροι δικαιούνται να ειπράξουν μέχρι 30 μέρες. Από τις 30 + 1 τις υπηρετούν και αυτοί.

3. Μην πετάς καρότα.
    Και μιά συμβουλή αν γίνεις δόκιμος: μην αφήσεις άδεια για το τέλος. Κόλλα τις δευτ/τρίτ με τα σαβ/κα και κοπάνατην 4ήμερα (με 2μερη άδεια) ή και περισσότερο εφ'όσον εγκρίνει ο δκτής σου...

ότι και να επιλέξεις, να φροντίζεις πάντα να περνάς καλά...

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    3. Μην πετάς καρότα.
    Και μιά συμβουλή αν γίνεις δόκιμος: μην αφήσεις άδεια για το τέλος. Κόλλα τις δευτ/τρίτ με τα σαβ/κα και κοπάνατην 4ήμερα (με 2μερη άδεια) ή και περισσότερο εφ'όσον εγκρίνει ο δκτής σου...
    ή ακόμα καλύτερα παίρνεις 5 μέρες δευτέρα με παρασκευή, οπότε τα κολλάς με 2 σ/κ.... παίρνεις 5, επιστρέφεις σε 10 μέρες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Δε ξερω αν το προσεξε κανεις ή αν εγω κανω λάθος αλλα το παλικαρι ειπε ότι εχει χασει και τους 2 τους γονεις...οπότε για ποιο 12μηνο μιλάμε?Είναι 9μηνο σιγουρα αν εχεις χασει τον ενα γονιο και μπορει να είναι και 6μηνο αν δεν εχεις κανεναν.

επισης κατι ακουστηκε και για μειωση θητειας γενικά.

ψαξτο λιγο φίλε μου!Στοχος σου είναι να ξεμπερδευεις απ αυτη τη μαλακια όσο πιο γρηγορα μπορεις!

βολτάδικο μέλος
    καλά αν έχεις μείωση θητείας, μην το σκέφτεσε... κάνε 9 μήνες να τελειώνεις.

Παλαιό μέλος
    Αν και κάτι μου λέει οτι την ώρα των αγωνισμάτων ούτε το moonchild θα μου βάλουν για μουσική υπόκρουση, ούτε σε γιγαντοοθόνη το μικρό σπίτι στο λιβάδι
    Έτσι είναι... Σ' αυτό ακριβώς που προπονείσαι και με τον τρόπο που προπονείσαι, σ' αυτό αποδίδεις καλύτερα! Αν προπονηθείς έξω, στο γήπεδο, σε κάποιο πάρκο, ή σε κάποιο χωραφόδρομο, οι συνθήκες είναι πραγματικές και οι επιδόσεις σου θα είναι πολύ καλύτερες στα αγωνίσματα του στίβου. Το διάδρομο άφησέ τον γι' αυτούς που φορώντας ροζ κολάν, ακούγοντας gay τραγουδάκια μπροστά στο καθρεφτάκι για να θαυμάζουν και το βυζάκι να ανεβοκατεβαίνει, νομίζουν πως σκληραγωγούν το μοιραίο κορμί τους.
    Ποδήλατο και τρέξιμο και άφησε την κάθε λουλού να λέει το ποιηματάκι της.

Αν εχεις χασει και τους 2 γονεις ειναι 6μηνο,εαν δε εισαι και προστατης οικογενειας,εχεις δηλαδη μικροτερο αδερφο/η ειναι 3μηνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εφοδιασμού μεταφορών.
    κοίτα κατά 95% θα πας ΥΕΑ στο ΕΜ. αλλά παίζει να σε στείλουν αλλού.δν είναι σίγουρο.

Σε μας τους ΥΕΑ Πυροβολικού ήρθαν πχ από Υλικού Πολέμου ή Ειδικές Δυνάμεις...

Ψάξου κ ρώτα σε φόρουμ που αφορούν το Στρατό πχ thiteia.org

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΩΧ Ξεχάστηκα!!! Καλησπέρες 08/12/2005
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 16:58
  2. ωχ ωχ γριπη των πουλερικων λεει...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 13:17
  3. ΩΧ ΑρΧισε Η Eurovision...