Σελίδα 8 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 298

Θέμα: Κάνναβη...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400

Με συγχωρεις που δεν θελω τα παιδια μου (αλλα και τα αλλα) να γινουν χασικληδες αλλα ειναι δικα μου παιδια και τα μεγαλωνω με τις δικες μου αρχες.
    Παντως εγω θαλεγα να επιτραπει η πρεζα.Σε μικρες ποσοτητες και με μετρο δεν σε σκοτωνει.Οπως και η κοκα.Με μετρο.Τι λες?
    Δηλαδη τα παιδια σου θα γινουν αλκοολικα επειδη το ποτο ειναι ελευθερο?

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart
    δηλαδή εσυ και στα 3 σου επειχηρήματα προτείνεις απογόρευση του αλκοόλ (1ο βήμα για ναρκωτικά, 2ον βασικό συστατικό για να βιάσεις 3ον το αλκοόλ ρέει αφθονο ΚΑΙ μέσα στα σπιτια)
    Και φίλε μου δεν θα υπάρξει με τίποτα συλλογική αν δεν ξεκινήσει ατομική προσπάθεια πρώτα. Ασ προσπαθήσουμε να αλάξουμε τα μυαλά μας σε αυτό το θέμα. Είναι μια αρχή (Δεν αναφέρομαι στο θέμα της αποποινηκοποίησης αλλα της λογικής "οι άλλοι είναι καλύτεροι και δεν κάνω τίποτα για αυτό"
    δεν προτεινα κατι,απλα σου ειπα τι συμβαινει οπου σε συνδυασμο με την αποποινικοποιηση ενος ψυχοτροπου θα ενταθει.στο αλλο κι εγω συμφωνω
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Δηλαδη τα παιδια σου θα γινουν αλκοολικα επειδη το ποτο ειναι ελευθερο?
    Μολις απαντησεις αν συμφωνεις να επιτραπουν ολα τα ναρκωτικα αλλα με μετρο οπως λες,θα σου απαντησω κι εγω.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Μολις απαντησεις αν συμφωνεις να επιτραπουν ολα τα ναρκωτικα αλλα με μετρο οπως λες,θα σου απαντησω κι εγω.
    Να πω κάτι εγώ αν μου επιτρέπεις.

Τι σχέση έχει τώρα η κάνναβη με την πρέζα? Το ένα δεν σε εθίζει το άλλο σε εθίζει.

Μπορεις να κάνεις χρήση κάνναβης όποτε θέλεις και να την διακοπτεις για όσο διάστημα θέλεις.
    Μια φορα να πάρεις πρέζα όμως τελείωσες. Δεν υπάρχει επιστροφή.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Τι σχέση έχει τώρα η κάνναβη με την πρέζα? Το ένα δεν σε εθίζει το άλλο σε εθίζει.

Μπορεις να κάνεις χρήση κάνναβης όποτε θέλεις και να την διακοπτεις για όσο διάστημα θέλεις.
    Εισαι πολυ μακρια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    με αλλα λογια λες οτι,

1) 'καπνιζουμε' επειδη ειναι παρανομο, (συνεπως πριν γινει παρανομο ο κοσμος δεν καπνιζε, δηλαδη τα τελευταια ν χιλιαδες χρονια)
    2) Η κανναβη ειναι η οδος για τα σκληρα ναρκωτικα
    3) Η ολλανδια παραπεει λογο νομικης χαλαροτητας στο θεμα των ναρκωτικων.

Και με τα τρια διαφωνω, προφανως.
    αν δεν ηταν παρανομο,δε θα ειχες την περιεργια να καπνισεις.100% σιγουρο αυτο.οπως και το τσιγαρο ειναι θεωρητικα προνομιο των ενηλικων και για αυτο ηδονιζει τους ανηλικους να καπνισουν.στην ολλανδια δεν καπνιζουν ολοι,καπνιζουν μονο οσοι τουριστες πανε γι αυτο και κατι τελειωματα.αν εχεις παει θα το ξερεις και θα το εχεις δει.επισης,απ οσο γνωριζω, μονο σε ενα καφε σερβιρεται και αλκοολ.κατα τα αλλα σοκολατες και κεκακια.

ναι η κανναβη ειναι οδος για τα σκληρα ναρκωτικα.και αυτο γιατι οταν καποιος αρχιζει τις ουσιες για να προσπερασει τα προβληματα του και οχι για πλακα(και οι πολλοι ετσι ξεκινανε) η για την παρεα,καταλαβαινει πως τα προβληματα δεν ξεπερνιουνται ετσι και θελει κατι πιο δυνατο και ολο πιο δυνατο.μπαινει στον φαυλο κυκλο που λενε και στις ψυχοθεπειες απεξαρτησης.απο εκει δε βγαινεις ευκολα και ουτε καν μονος σου.οπως και με το τσιγαρο και το αλκοολ,δε μπορεις να το ελεγξεις οσο κι αν νιωθεις θεουλης.

η ολλανδια παραπαιει επειδη ειναι μια πειραματικη κοινωνια και προσπαθησε να κανει πολλα πολυ συντομα.καταλαβε γρηγορα ομως πως οι ανθρωποι παντα θα κοιτανε το εξιταρισμα της παρανομιας(ειναι ολοκληρη διαδικασια το πως και γιατι γινεται αυτο).ετσι και η σουηδια που αντιμετωπιζει θεμα με τους μεταναστες.
    The sickness

λαθος μεγιστο αυτο.η κανναβη ειναι εθιστικη αλλα οχι βιολογικα.προκαλει ψυχολογικο εθισμο και εφοσον κανεις πανω απο 3 φορες την εβδομαδα δε μπορεις να την κοψεις οποτε και για οσο θες.επισης,μια φορα να παρεις πρεζα δεν τελειωσες.πανω απο τις 5 φορες εθιζεσαι
    The sickness

Εισαι πολυ μακρια.
    Από τι? Για explain please

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    λαθος μεγιστο αυτο.η κανναβη ειναι εθιστικη αλλα οχι βιολογικα.προκαλει ψυχολογικο εθισμο και εφοσον κανεις πανω απο 3 φορες την εβδομαδα δε μπορεις να την κοψεις οποτε και για οσο θες.επισης,μια φορα να παρεις πρεζα δεν τελειωσες.πανω απο τις 5 φορες εθιζεσαι
    Πόσων χρονών είσαι αν μου επιτρέπεις?

Πόσων χρονών είσαι αν μου επιτρέπεις?
    ποσους εχεις χρηστες εχεις παρακολουθησει και ποσες εργασιες εχεις ετοιμασεις πανω στα ναρκωτικα?
    The sickness

Από τι? Για explain please

Οτι πιο αναχρονιστικο μικροαστικο και γεροντιστικο εχω διαβασει εδω μεσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    ποσους εχεις χρηστες εχεις παρακολουθησει και ποσες εργασιες εχεις ετοιμασεις πανω στα ναρκωτικα?
    Όχι δεν το είπα ειρωνικά, ρωτώ γιατι μου κάνουν εντύπωση αυτές τις απόψεις να τις έχει ένα άνθρωπος που έχει κάποια εμπειρία στη ζωή, έχει δει πεντε πράγματα, έχει ζήσει άλλα πεντε.

Εγώ είμαι 33.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Όπως γινεται φανερό, το έγραψα και πιο πάνω δεν είναι δυνατή η αποποινικοποίηση στην Ελλάδα καθώς είμαστε πολλά χρόνια πίσω ακόμα σε νοοτροπεία. Καλύτερα να παραμείνει έτσι για αρκετά χρόνια ακόμα.
    Εκτός της Ολλανδίας που επιτρέπεται (σε συγκεκριμένους χώρους αν δεν κάνω λάθος), σε ποιές άλλες χώρες είναι ελεύθερη;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

1) Δεν ξερω αν το εχεις παρει πρεφα, αλλα το θρεντ αφορα την κανναβη.

2) υπαρχουν ναρκωτικα, οπως το κρακ που με την μια εθιζεσαι ΟΡΓΑΝΙΚΑ και ειναι ειδικα φτιαγμενα για να σε κανουν υποχειριο. Με αυτα προφανως διαφωνω. Τα 'ναρκωτικα' ακομα κι αν ολα μπαινουν στον ιδιο ντορβα, ειναι πολυ διαφορετικες μεταξυ τους ουσιες και με πολυ διαφορετικες επιδρασεις. Το οτι το αλκοολ, τα τσιγαρα και τα γλυκα δεν ονομαζονται ναρκωτικα, ειναι θεμα πολιτικων συμφεροντων και μονο.

3) Η δικη σου λογικη εξ'αρχης ειναι οτι δεν θελεις να επιτρεπεται το χορτο επειδη καποιοι μπορει να γινουν χασικληδες, το οποιο ειναι εντελως ασχετο και σου απαντω οτι συμφωνα με αυτην την λογικη και το αλκοολ θα επρεπε να απογορευεται επειδη καποιοι γινονται αλκοολικοι.

4) Το 'απαντησε μου σε αυτο για να σου απαντησω σε εκεινο' ειναι παιδικο. Σου ξαναλεω οτι αν διαβασεις τα ποστ μου θα καταλαβεις απολυτα τις θεσεις μου.

και

5) Εμεις οι δυο δεν μπορουμε να κανουμε διαλογο, ειναι προφανες, οποτε ας το αφησουμε.

Οτι πιο αναχρονιστικο μικροαστικο και γεροντιστικο εχω διαβασει εδω μεσα.
    Μπορεί και να έχεις δίκιο. Εγώ μιλώ πάντα με αυτά που έχω ζήσει και έχουν δει τα μάτια μου.
    Εχω δει δεκάδες φίλους η γνωστούς να καπνίζουν φουντα , άλλοι συστηματικά άλλοι εκ περιτροπής, άλλοι μια φορά μόνο. Κανένας από αυτους δεν έπαθε ποτέ τίποτα. Όλοι σοβαροί άνθρωποι, εργάζονται κανονικά, παράγουν δεν δημιουργούν κανενός είδους πρόβλημα

2 άτομα που ήξερα και που τρυπήθηκαν ο ένας δεν ζεί και ο άλλος δεν μπορεί να ξεκολήσει εδώ και 15 χρόνια.

Σελίδα 8 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •