Μια παρατηρηση μονο φιλε Σπυρο,
τα αυτοκολλητα καλα θα ηταν να περαστουν κατω απο το βερνικι για να ειναι πιο ανθεκτικα...
Δεν ξερω αν γινεται τωρα αλλα αν γινεται καντο...
![]()
![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ με τα αυτοκολλητα και το βερνικι.
Δεν ξερω για τα αυτοκολλητα εκεινης της εποχης, αλλα πλεον ολα τα αυτοκολλητα που ειναι σε πλαστικα ειναι πανω απο το βερνικι, ενω οσα ειναι σε μεταλλικη επιφανεια ειναι κατω απο το βερνικι.
Φιλος που εβαλες σε πλαστικο το αυτοκολλητο και το βερνικι απο πανω, το αυτοκολλητο εγινε ΡΟΖ απο ασπρο που ηταν![]()
σωστες και οι δυο παρατηρησεις.αλλα εκτος οτι δεν τα ειχα στην ωρα τους,ειναι ποιοτητα της 3Μ και τουλαχιστον σε μενα εχουν αποδειξει την αντοχη τους στο χρονο...
ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
σωστες και οι δυο παρατηρησεις.αλλα εκτος οτι δεν τα ειχα στην ωρα τους,ειναι ποιοτητα της 3Μ και τουλαχιστον σε μενα εχουν αποδειξει την αντοχη τους στο χρονο...
ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΕΝΑ HONDA SS50 ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Freedom
http://www.youtube.com/watch?v=sFNWe_EsUFg
Bmw R75/5 (1972) www.youtube.com/watch?v=GUYeaZGvp88
Honda ss50 (1976)
Ktm 125exc (2005)
Vespa 200px (1995)
μπραβο σου!
πολυ καλη δουλεια και πολυ μερακι!
στο τελος αν σου ειναι ευκολο γραψε ενα ποστ με το τι υλικα χρειαστηκες ονομασιες,μαρκες,και απο που τα προμηθευεσαι και το τι κανει τι και την τιμη του(λιγα ρωταω παλι) καθε τι θα με βοηθουσε πολυ!
φυσικα αν μπορεις και δεν σου ειναι κοπος!
και παλι μπραβο για την δουλεια σου και το μερακι σου!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
+250 !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
μπραβο σου!
πολυ καλη δουλεια και πολυ μερακι!
στο τελος αν σου ειναι ευκολο γραψε ενα ποστ με το τι υλικα χρειαστηκες ονομασιες,μαρκες,και απο που τα προμηθευεσαι και το τι κανει τι και την τιμη του(λιγα ρωταω παλι) καθε τι θα με βοηθουσε πολυ!
φυσικα αν μπορεις και δεν σου ειναι κοπος!
και παλι μπραβο για την δουλεια σου και το μερακι σου!
If you gonna die...
... die with your boots on
παιδια να στε καλα ολοι για τα καλα σας λογια.για οτι λεπτομερειες θελετε για τα υλικα αλλα και για την εφαρμογη τους στειλτε τηλ μεσω pm και με χαρα θα σας απαντησω.πλαστικοποιηση υπαρχει σχετικο thread εδω μεσα με καποιο υλικο που το ριχνεις μεσα και κουνας το ρεζερβουαρ για να παει παντου.καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.![]()
![]()
![]()
Μόλις τώρα διάβασα ολόκληρο το thread από την αρχή, τυχαία το βρήκα στο forum.
Τι να πω, έπαθα πλάκα με το μεράκι και την γνώση.
Έχω κι εγώ 2 XLR που τα έβγαλα στον δρόμο μόνο και μόνο γιατί είναι οικονομικά σε σχέση με το ZZR, βλέπε οικονομική κρίση. Μέρα παρά μέρα το ένα με το άλλο, λαδάκι καινούργιο και 10 ευρώ βενζίνη το 15νθήμερο για 16 χλμ. ημερησίως πάνε έλα στην δουλειά.
Συγχαρητήρια.
Αποστόλης