Άντε πάλι με τα παρτάλια....Αρχικά δημιουργήθηκε από johnkerasi
ειναι δυνατον να πιστευει κάποιος οτι ενα εργοστάσιο ..... είναι τόσο βλάκες που φτιάχνουν μηχανακια που σπάνε?
Ναι εγώ....![]()
Άντε πάλι με τα παρτάλια....Αρχικά δημιουργήθηκε από johnkerasi
ειναι δυνατον να πιστευει κάποιος οτι ενα εργοστάσιο ..... είναι τόσο βλάκες που φτιάχνουν μηχανακια που σπάνε?
Ναι εγώ....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
φιλαρακι,εχω τοσους φιλους και γνωστους με ΚΤΜ διαφορων τυπων και ποτε δεν εχω ακουσει κατι ,οτιδηποτε...μονο αυτοι που τα εχουν για μοστρα γκρινιαζουν.
ναι τσιμπανε.αλλα οπως λεει και η επισιμη ΚΤΜ,αν του συμπληρωσεις ή του βαλεις λαδι παραπανω απο οσο χρειαζεται ,οχι μονο το περισευουμενο θα σου καψει αλλα και καργααααααααααα παραπανω...
και γιαπωνεζικο να ειναι αν εχεις αυτη την τακτικη και δεν ξερεις να αλλαζεις/βαζεις/συμπηρωνεις λαδια(ή οτιδηποτε αλλο) καποια στιγμη θα σου βγαλει ζημια...
οποτε οπως καταλαβαινεις θελει και λιγο προσοχη...
εχεις ενα δικιο ... αλλα για πες μου ποσα τεοια κτμ ...εχεις αλλαξει εσυ λαδια ...και εχεις καβαλησει ...ωστε αντικρουεις τα λεγομενα μου
PROzacRIDER
εγω που χα 4 πιανομε αν απαντησω??Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
εχεις ενα δικιο ... αλλα για πες μου ποσα τεοια κτμ ...εχεις αλλαξει εσυ λαδια ...και εχεις καβαλησει ...ωστε αντικρουεις τα λεγομενα μου
μιλαω για τα αγωνιαρικα...ειμαι συγκεκριμενος ... αλλα απαντα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω που χα 4 πιανομε αν απαντησω??
PROzacRIDER
ρε συ ..
βγηκε καινουριο αντισκουριακο για το ρημαδι σου..δε πας να το παρεις τωρα που καλοκαιριαζει και θα πλησιασεις παραλια ..θα σου χρειαστει.αντε καλο που παλικαρι..![]()
:rotflmao:
το 200 το διχρονο που ειχα δε τσιμπαγε τιποτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
μιλαω για τα αγωνιαρικα...ειμαι συγκεκριμενος ... αλλα απαντα ...![]()
αυτο δεν πιανεται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
το 200 το διχρονο που ειχα δε τσιμπαγε τιποτα..![]()
ολοι ξερουμε οτι τα διχρονα ΚΤΜ δεν τσιμπανε ... ειναι σαν τα χουζαμπεργκ που δεν σπανε :rotflmao:
PROzacRIDER
Δεν το χρειάζεται το τανκ ρε bbko...έχει λασπόστρομα προστασίας περασμένο για την την υγρασία.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε συ ..
βγηκε καινουριο αντισκουριακο για το ρημαδι σου..δε πας να το παρεις τωρα που καλοκαιριαζει και θα πλησιασεις παραλια ..θα σου χρειαστει.αντε καλο που παλικαρι..![]()
:rotflmao:
Ξέρεις..... όχι απ' αυτό που βγάζει η Touratech σε σπρέϋ...απ' τ' άλλο... το πραγματικά βουνίσιο...
α στα διάλα πια ...ίδιες με ΜπεΜβεΔοΣουλτάνες γινήκατε...γιόμησε ο τόπος ματρακάδες...![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
opa re sy boynisie..opa leme....Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν το χρειάζεται το τανκ ρε bbko...έχει λασπόστρομα προστασίας περασμένο για την την υγρασία.....
Ξέρεις..... όχι απ' αυτό που βγάζει η Touratech σε σπρέϋ...απ' τ' άλλο... το πραγματικά βουνίσιο...
α στα διάλα πια ...ίδιες με ΜπεΜβεΔοΣουλτάνες γινήκατε...γιόμησε ο τόπος ματρακάδες...![]()
![]()
δεν καταλαβαινω την παρατηρηση σου.τι εννοεις σε ποσα εχω αλλαξει λαδια?δεν εκανα εγω τα σερβις στα δικα μου μηχανακια.ουτε οι γνωστοι μου ,που λεω παραπανω κανουν σερβις στα δικα τους.αυτα για τα ασφαλτινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
μονο οι χωματινοι γνωστοι μου τα πειραζουν αλλα και παλι δεν γκρινιαζουν για προβληματα...
οτι και να λεμε η εταιρεια ειναι γεννημενη μεσα απο τους αγωνες και απλα ειναι αλλου ...
επισης φιλε niko force δεν αντικρουω τα λεγομενα σου.
την αποψη σου,οτι τα ΚΤΜ καινε λαδια την εχει πολυ κοσμος.
οποτε σου δινω την απαντηση ,απο το μανιουαλ του Super Duke,σχετικα με το γιατι καιει λαδι ενα ΚΤΜ...
Δεν θέλω να συμμετέχω στην κουβέντα μιας και δεν είχα ποτέ ΚΤΜ,θέλω όμως μιας και είναι το πιο σχετικό thread να κάνω μια ερώτηση αφορμής δοθείσης από ένα test ride που έκανα με το RC8.Μπορεί κάποιος να μου πεί αν τα διαστημικά του φρένα είναι αποτέλεσμα μόνο των περιφερειακών του συστήματος πέδησης ή γενικότερα του στησίματος του μηχανακίου και σε τι ποσοστό(στο περίπου ετσι...?Πραγματικά δεν εχω ξανανιώσει τόσο καλό φρενάρισμα και θα ήθελα γνώμες(ανθρώπων που το έχουν οδηγήσει όχι αερολογία).
ΥΓ. Αν σας βγάζω εκτός θέματος αγνοείστε το.![]()
ολα τα ν2 θεωρουν οτι καινε λαδι ...ειτε ειναι κτμ ειτε ειναι δεν ξερω και εγω τι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
επισης φιλε niko force δεν αντικρουω τα λεγομενα σου.
την αποψη σου,οτι τα ΚΤΜ καινε λαδια την εχει πολυ κοσμος.
οποτε σου δινω την απαντηση ,απο το μανιουαλ του Super Duke,σχετικα με το γιατι καιει λαδι ενα ΚΤΜ...
απλα επειδη εθιξες τον τροπο που γινονται οι αλλαγες λαδιων και μαλιστα εκει απανω στηριξες και το γεγονος οτι θα καψουν και παραπανω Η θα αρχισουν να καινε οσα δεν καινε ...
και απλα σου απαντησα οτι γνωριζω πολυ καλα πως γινονται οι αλλαγες και οτι δεν παιζει αυτο που λες τουλαχιστον στα μηχανακια που εχω δει εγω ...
κατι ακομα ... δεν αντικρουω το οτι ο οποισδηποτε βρισκει οτιδηποτε ερωτευσιμο στα κτμ ... αλλα το θεμα αξιοπιστια δεν ειναι και απο τα κορυφαια του ατου οσων αφορα το γεγονος της επαναγορας ...
PROzacRIDER
loipon katyarxhn etairies san thn ktm pleon de ths goustaro ka8oloy dioti den sevonte ton katanaloti , otan px agoraso to mhxanaki 8000 kai se ena mhna to rixni 7200 meta 7600 kai oy to ka8eksis e tote gamiseta ego exasa apo pwlisi toylaxiston 50 % dhl metapwlisi paparia! , mporo na po oti exei koryfaia periferiaka alla kai ti na leei , an kanis na valis mprosta mia bdomada sto lc pefti h mpataria kai tora mh moy peite oti einai omorfa ta ktm to ADVENTURE einai ena EKTRWMA kai miso .. h to Rc8
pragmatika de einai gia to POYTSO??? , to 690 ligo paleyete alla me ayto to FTERO EINAI GIA TA SKOUPIDIA telios . 8a elega polu YPERTIMIMENA apo to poy8ena kai xekolate me thn karamela ta ktm gamane kai kerdizoyne ola ta pakgosmia ara gamane kai dernoun kai sto dromo .. PLIRONIS malakies, KONTERAKIA KAULIARIKA PSIFIAKA , tupoy magoura ydralikous symplektes na ton kanis TI STO VOUNO ? H STO TAXIDI , mono mpelades mpori na soy feri KAI MPOLIKO MARKETING epidi exoun pari merika pagosmia prota8limata, na 8umi8oume prin to 2003 an ebgale ena axiologo - axiopisto moter h ktm ? H AS MAS POYN TA FILARAKIA ME TA LC4 an einai eyxaristimenoi me thn plaisiara tous kai to psalidi tous ..
ofilo na po oti to 690 mou kentrise to endiaferon san moter alla de riskaro ena toso pousarismeno moter eidika sta xeria tis ktm.
oso gia vouno sta 450 cc ekei yparxoyn polles epiloges prosopika an kai me aresoyn ta vounisia ktm 8a eperna kati se yamaha .. h suzuki se kitrino xrwma..kapoioi palioi katemades aporo giati to gurisan se iapwnes afoy einai toooooso eyxaristimenoi ???