Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 216

Θέμα: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    2.Του δίνω link και τον ρωτάω ταυτόχρονα τί κάνει και του ανοίγει.

Φυσικά θα του πώ να πηγαίνει τόσο αργά ώστε να μπορεί αν δει εμπόδιο[έμψυχο(ζώο,άνθρωπο) ή άψυχο(λάδια,σκουπίδια,λακούβες κλπ)] να το αποφύγει/στην ανάγκη σταματήσει.
    Αναφέρθηκα σε μερικούς που περιγράφουν κάτι πλαγιάσματα σε Άγιους του πρώην ανατολικού μπλοκ,σε διαδρομές που βγάζουν σε αρχαία θέατρα,στο χάνι της Γραβιάς κλπ.
    Είτε μας αρέσει είτε όχι ο δημόσιος δρόμος είναι μή προβλέψιμο και μη ελεγχόμενο περιβάλλον.
    Αν δε βλέπεις την έξοδο δεν χώνεσαι.
    Αλλιώς θα πληρώσεις τα σπασμένα(σε κορμί-σίδερα-πλαστικά) μιας πτώσης,
    Εδω εχεις αδικο.
    Εχω εγω φιλαρακια που προβλεπουν το μελλον.
    Ξερουν καθε αγροτικο που θα τους πεταχτει μεσα σε τυφλη στροφη απο χωραφι , καθε καφασι που εχει πεσει στο δρομο πανω σε φουρκετα , οποιοδηποτε οχημα εχει χαλασει κιεχει μειενει πανω στην στροφη...ολα αυτα.
    Κιοταν τους ρωταω : Ρε μλκ...οταν μπαινεις με τα αυτια κατω σε τετοιες στροφες...που ξερεις τι υπαρχει μπροστα σου ? Λαδια ? Εμποδια ? Αναποδη προσπεραση απο το αλλο ρευμα.... ξερεις τι μου απαντανε ?
    Αμα ειναι ετσι...και εξω απ οτο σπιτι σου να βγεις μπορει να σου πεσει κεραμυδι στο κεφαλι κα ινα σε σκοτωσει.Με αυτη τη λογικη θα πορευόμαστε ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Νομίζω ότι οι απαντήσεις πάρθηκαν και είναι κατά τη συντριπτική πλειοψηφία τους προς την ίδια κατεύθυνση.

Πραγματικά ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούσε το συγκεκριμένο thread, ειδικά αυτές τις στιγμές. Ίσα ίσα που στα δικά μου μάτια δείχνει και σα προσβολή.

Από εδώ πλέον μετακομίζουμε & πολύ σύντομα το βλέπω να πηγαίνει στα τάρταρα.

Λυπάμαι για μερικούς...
    +1
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εδω εχεις αδικο.
    Ξερουν καθε αγροτικο που θα τους πεταχτει μεσα σε τυφλη στροφη απο χωραφι , καθε καφασι που εχει πεσει στο δρομο πανω σε φουρκετα , οποιοδηποτε οχημα εχει χαλασει κιεχει μειενει πανω στην στροφη...ολα αυτα.
    Κιοταν τους ρωταω : Ρε μλκ...οταν μπαινεις με τα αυτια κατω σε τετοιες στροφες...που ξερεις τι υπαρχει μπροστα σου ? Λαδια ? Εμποδια ? Αναποδη προσπεραση απο το αλλο ρευμα.... ξερεις τι μου απαντανε ?
    Αμα ειναι ετσι...και εξω απ οτο σπιτι σου να βγεις μπορει να σου πεσει κεραμυδι στο κεφαλι κα ινα σε σκοτωσει.Με αυτη τη λογικη θα πορευόμαστε ?
    Έτσι μου λέγανε και 3 πρώην μαθητές μου στο τεχνικό Λύκειο.
    Ο ένας έφυγε(δεν έφταιγε)
    Ο δεύτερος έχει μόνιμη νευρολογική βλάβη
    Ο τρίτος γλίτωσε απ'του χάρου τα δόντια και έχει συνεχώς ζαλάδες.

Μιλάω για ΠΑΙΔΙΑ που τους είχα ΕΓΩ μαθητές.
    Αν προσθέσω και μαθητές συναδέρφων πάλι θα ψυχοπλακωθούμε.
    Εννοείται ότι όλοι οι υπόλοιποι πλαγιάζουν τα παπιά τους λες και είναι το Μ1 του Rossi.
    Ικανότητα έχουν ασυζητητή.
    Την απέκτησαν όμως ρισκάροντας σε δημόσιο δρόμο.
    Στατιστικά αν το κυνηγάς θα την πατήσεις.
    Γι'αυτό λέω σε στροφές δημόσιου δρόμου να μην παίζουμε τζόκερ,δεν αξίζει...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    εχοντας παει υποψηφιος για δουλεια σε περιοδικο βελτιωσης ενα εχω να πω : ολα γινονται για το χρημα,αυτο πουλαει αυτο δινουν.
    επισης,πολλοι και καλα καλοι δημοσιογραφοι κραζουν συνεχως του "μαλακες" οδηγους αλλα δε μας λενε τα τεστ που τα κανουν.δε μας λενε που δοκιμασαν αμαξια και μηχανες και γραφουν μετα πως "αντιδρα ετσι κι ετσι στο οριο","με πολλα χλμ σε ορεινη διαδρομη το πισω μερος αντιδρα ετσι","η καταναλωση σε αγριους ρυθμους ειναι ετσι".η κατασταση ειναι εν γενει αντιφατικη.απο την μια ο πιτσιρικας διαβαζει "μην τρεχεις "και ολα τα συναφη και απο την αλλη βλεπει τους ιδιους που του το λενε να γραφουν τετοια πραγματα.η συστεμικη κοινωνικοποιηση επιδρα αρνητικα οταν εφαρμοζεται ετσι.η μιμιση ειναι το κλειδι.
    ουτε τα φορουμ φταινε ουτε οι γρηγοροι οδηγοι.οποιος παει κυνηγωντας χωρις να νιωθει καποια στιγμη θα την φαει.τα ατυχηματα γινονται μεσα στις πολεις με μικρα ορια.το να ξεπερασεις το οριο στην αττικη οδο κατα 100%(και βαλε) δεν λεει τιποτα.το να ξεπερασεις το οριο ομως μεσα στα στενα κατα 10χλμ μπορει να σε σκοτωσει.εγω ξερω πως οποιος τρεχει μεσα στην πολη δε μπορει να τρεξει εκει που πρεπει.ολα τα αλλα ειναι περιττα για μενα...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Εγώ παιδιά το παραδέχομαι κάνω καγκουριες . τι να κάνω δεν μπορώ να το ελέγξω απόλυτα, οι μλκιες είναι για να γίνονται και είναι μέσα στα ελαττώματα μας. Δεν τις διαφημίζω, δεν τις εγκρίνω αλλά έχω αδυναμίες. Σαφώς η ηλικία μου με βάζει σε σκέψεις και για τους τρίτους που δεν φταίνε σε τίποτα.

Τώρα αν θέλετε μη μου ξαναμιλήσετε. Ο αναμάρτητος πρώτος είναι στο μπαλέτο ή κάπως έτσι
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μπορείς να προσδιορίσεις τι εννοείς καγκουριλίκι;

Χαλαρουά.

Χθες βράδυ γύρω στισ 10 μμ μας περάσανε στην άνοδο της μεσογείων με κίνηση, 3 SS με τουλάχιστον 180-200, με σφήνες αριστερά και δεξιά ανάμεσα στ'αμάξια. Ένα Άτος χτύπησε σε ένα σταματημένο αποριμματοφόρο γιατί προφανώς ο/η οδηγός πανικοβλήθηκε.......

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δυστυχώς όλα όσα λέτε ότι μπορούν να συμβούν τα έχουμε στο μυαλό μας εφόσον κυκλοφορούμε με μηχανές και γνωρίζουμε (και αποδεχτεί έστω έμμεσα) ποιός θα χάσει σε περίπτωση σύγκρουσης.
    Ακόμα και αν τηρείς όλον τον ΚΟΚ, πάντα υπάρχει η πιθανότητα της συνάντησης με τον ανεγκέφαλο που θα κάνει προσπέρασμα στη στροφή, όπως έγινε με τον αδικοχαμένο Locksmith.

Για τα υπόλοιπα, επαναλαμβάνω ότι το πως θα πηγαίνουμε και τι "διαβάζουμε" απ΄τον δρόμο εξαρτάται απ΄το κεφάλι μας και τι περιέχει μέσα. Μην ξεχνάμε ότι σχεδόν στο 100% των τροχαίων ατυχημάτων, το σφάλμα είναι του ανθρώπου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan

Στα παιδιά όμως που τους αρέσουν οι καγκουριές σε δημόσιους δρόμους, και ΔΕΝ θέλω να αναφερθώ ονομαστικά σε κανένα, θα ήταν

χρήσιμο να μας εξηγήσουν ΓΙΑΤΙ τους αρέσουνε.
    θα το πω απλα εκλαικευμενα χωρις ορους,
    παμε ενα πχ.:
    Εισαι εσυ με την παρεα σου και πινετε μπυρες και λετε αστειακια,
    περνατε καλα?
    -μια χαρα περνατε,
    ειστε ευδιαθετοι και γενικα νιωθετε μια ευφορια και μια αισθηματικη ικανοποιηση.
    Λοιπον καποιος ομως απο την παρεα δεν πολυ γελαει ουτε νιώθει και πολυ καλα, και δεν ειναι πως δεν γουσταρει την παρεα σας, απλα ο εγκεφαλος τους δεν εκρινει καποιες ουσιες ωστε να τον κανουν να νιωσει ομορφα.
    Τετοια ατομα πρεπει να κανουν κατι ωστε να ανεβασει την ποσοτητα αδρεναλινης που κυλοφορει στο αιμα τους. και για να μη πολυ λογω θα πρεπει να κανουν κατι το παραπανω ωστε να νοιωσουν ομορφα.
    καποιοι λοιπον κανουν εξτριμ πραγματα, αλλοι παλι οδηγουν διχως αυριο, αυτοι λοιπον ειναι υπεθυνη για τις πραξεις τους.
    Δεν ειναι ολοι τους ετσι, ειναι και αλλοι πολυ παραγοντες που επειρεαζουν τετοια συμπεριφορα (οπως παιδεια κτλ)
    αλλα και στην τελικη εσυ με πιο διακιωμα τους κρινεις?
    και φυσικα ποιος εισαι εσυ που θα κατσουν να σου εξηγησουν το πως και το γιατι?
    ολα αυτα τα λεω χωρις παρεξηγηση και χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση, απλα αποτυπωνω τις σκεψεις μου.
    Μεγαλα παιδια ειμαστε μπορουμε να βρουμε τροπους να προστατευσουμε τον εαυτο μας αλλα και για να ευαισθητοποιήσουμε και τους υπολοιπους. Αλλα αυτο το θρεντ δεν συμβαλει σε τιποτα απο αυτα (γνωμη μου ετσι? δεν παει να πει πως ειναι και η σωστη.)
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Χαλαρουά.

Χθες βράδυ γύρω στισ 10 μμ μας περάσανε στην άνοδο της μεσογείων με κίνηση, 3 SS με τουλάχιστον 180-200, με σφήνες αριστερά και δεξιά ανάμεσα στ'αμάξια. Ένα Άτος χτύπησε σε ένα σταματημένο αποριμματοφόρο γιατί προφανώς ο/η οδηγός πανικοβλήθηκε.......
    Αυτό είναι μαλακία και death wish, εφόσον λες ότι έγινε σε δρόμο με κίνηση απ΄ότι φαντάζομαι.
    Εκτός από τους ανεγκέφαλους με τα SS (ή οτιδήποτε οδηγάει ο κάθε ένας), πιθανότατα να μην έπρεπε να οδηγεί όυτε αυτός με το Atos εφόσον η αντίδραση του σε ένα συμβαν χωρίς επαφή ήταν να πέσει πάνω σε ένα σταματημένο απορριματοφόρο (WTF ??).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

να επιχειρηματολογησω αναφορικα με την περι ης ο λογος ατακα μια και οι περισσοτεροι θα την παρετε ως τσιτατο...

ο "α" εχει την δυνατοτητα να αντιληφθει πληρως το περιββαλον του σε ταχυτητες που κυμαινονται απο 0-150 χλμ...

ο "β" εχει την αντιστοιχη δυνατοτητα σε ταχυτητες απο 0-300...

ο "α" συμπεραινει οτι εφ οσον αυτος δεν δυναται,αποκλειεται να δυναται ο "β"...

ο "α" δεν εχει την κριτικη ικανοτητα να κινηθει οσο γρηγορα του επιτρεπουν οι υπαρχουσες συνθηκες...

ο "β" την εχει...

ο "α" θεωρει,με βαση τα δικα του δεδομενα, οτι ο "β" δεν την εχει
    οι πεθαμενοι με τους πεθαμενους και οι ζωντανοι με τους ζωντανους...

Επιτέλους και ΕΝΑ επιχείρημα.

Ο α 'δεν τόχει' πάνω από 150 και θεωρεί ότι ο 'β' που 'τόχει' κάνει καγκουριές.

Ας το εξετάσουμε λοιπόν.

Ο β' είναι χεράς.

Πάει με 250 στην Αττική χωρίς πρόβλημα.

Αλλά η Αττική δεν είναι ιδιωτική.

Εκτός από τον β' κινείται κι ο γ' κι ο δ' κι όλο το αλφάβητο.

Ο δ' (ο τυχαίος άσχετος) πανικοβάλλεται με τα 250 τού 'χερά' μας β' και πάει και τσακίζεται.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ :

Με τι δικαίωμα ο 'χεράς' β' προκαλεί την βλάβη (ή και θάνατο) τού άσχετου μ@λάκα δ' ;

Τον ήξερε κι από παληά ;

Ή την Αττική τη θεωρεί ΔΙΚΗ του και κάνει την προπονησούλα του ;

αφηστε την ψυχη του ανθρωπου να αναπαυθει και σταματηστε να πατατε πανω σε νεκρους για να επιχειρηματολογησετε...
    Μιά που εγώ ξεκίνησα το θέμα ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ αλλά στο γενικώτερο θανατικό που πέφτει τα τελευταία χρόνια !

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    οκει

οσοι ειναι λοιπον πιλοτοι μπορουν να τρεχουν οσο θελουν

οσοι δεν ειναι, και αυτοι μπορουν να τρεχουν οσο θελουν μεχρι να σκοτωθουν

και ετσι σε 1000 χρονια θα ειμαστε ολοι ΡΟΣΣΙ, και γιαγιαδες παπουδες μωρα θα τρεχουν σαν κεραταδες

ειναι Η ΘΕΩΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗς ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ στην ποιο racing ΜΟΡΦΗ ΤΗς
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εδω εχεις αδικο.

+800

Ο δ' (ο τυχαίος άσχετος) πανικοβάλλεται με τα 250 τού 'χερά' μας β' και πάει και τσακίζεται.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ :
    !
    δεν ειναι θεμα του β αυτο,
    δεν εχει σημασια αν το εχεις ή όχι αν το πας ή σε φερνει
    το θεμα ειναι πως ο δ αφου τρομαξε απο ενα απροσδοκιτο γεγονος (εδω η υπεβολικη ταχυτητα) θα τρομαξι με καθε τι απροσμενο ειτε αυτο λεγετε λαδια, ειτε προβατο, ειτε οτιδιποτε.
    και δεν πρεπει να απολογιθει ο β, αλλα ο δ γιατι δεν εχει κανει τιποτα ωστε να εξασκησει και να βελτιωση αυτην του την αδυναμια.
    δεν θα απολογιθω εγω γιατι ο αλλος δεν επενδυσε στον τομεα ασφαλεια,
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αυτό είναι μαλακία και death wish, εφόσον λες ότι έγινε σε δρόμο με κίνηση απ΄ότι φαντάζομαι.
    Εκτός από τους ανεγκέφαλους με τα SS (ή οτιδήποτε οδηγάει ο κάθε ένας), πιθανότατα να μην έπρεπε να οδηγεί όυτε αυτός με το Atos εφόσον η αντίδραση του σε ένα συμβαν χωρίς επαφή ήταν να πέσει πάνω σε ένα σταματημένο απορριματοφόρο (WTF ??).
    Μα τώρα σοβαρολογείς ;

Προκάλεσε κανα ατύχημα ο Ατοσάς ?

Άμα περάσουμε τεστ ψυχολογικών αντοχών σε πανικό όσους έχουν δίπλωμα στην Ελλάδα θα ... απομείνουμε μόνοι μας (άντε και 100 φίλοι μας) :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    δεν ειναι θεμα του β αυτο,
    δεν εχει σημασια αν το εχεις ή όχι αν το πας ή σε φερνει
    το θεμα ειναι πως ο δ αφου τρομαξε απο ενα απροσδοκιτο γεγονος (εδω η υπεβολικη ταχυτητα) θα τρομαξι με καθε τι απροσμενο ειτε αυτο λεγετε λαδια, ειτε προβατο, ειτε οτιδιποτε.
    και δεν πρεπει να απολογιθει ο β, αλλα ο δ γιατι δεν εχει κανει τιποτα ωστε να εξασκησει και να βελτιωση αυτην του την αδυναμια.
    δεν θα απολογιθω εγω γιατι ο αλλος δεν επενδυσε στον τομεα ασφαλεια,
    Σέβομαι 1000000% την άποψή σου ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ.

Νομίζω ότι εδώ έγκειται ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Ο δ' ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ (που δωροδόκησε κιόλας για να το πάρει) ΓΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΟΜ ΚΑΙ ΜΙΡΑΖ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 250.

Άμα αλλάξει αυτό και βγάλουμε εκπαιδευμένους σουμάχερ και πεδρόσες στο δρόμο, πάτε ελεύθερα με 1000. Μέχρι τότε όμως αυτό ΔΕΝ γίνεται.

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF