Εξατμιση, φιλτρο, ανταπτορες???Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Εσύ να κοιτάξεις να βουτήξεις τίποτα από το ταμείο γιατί θέλω να βάλω κεντρικό σταντ
Αρχιερέα της διαπλοκής….
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εξατμιση, φιλτρο, ανταπτορες???Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Εσύ να κοιτάξεις να βουτήξεις τίποτα από το ταμείο γιατί θέλω να βάλω κεντρικό σταντ
Αρχιερέα της διαπλοκής….
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Αυτο το οποιος δε ψηφισει δε μπορει να γκρινιαζει τα ακουω βερεσε. Γιατι φορους δε πληρωνω?Αρα γκρινιαζω και πολυ μαλιστα!
Επισης ποιος ειπε οτι η αποχη δεν εχει πολιτικο μηνυμα? Σε ολες τι εκλογες ως σημερα το ποσοστο αποχης ηταν λιγοτερο απο 10%. Αν τωρα γινει 30% αυτο δεν ειναι πολιτικο μηνυμα?
Αν αυτο δεν ειναι πολιτικο μηνυμα τοτε ποιο ειναι?
Παντως αυτο το παραμυθι οτι δε πρεπει να αφηνεις τη ψηφο σου να παει χαμενη το θεωρω τουλαχιστον αστειο, διοτι η συνειδητη αποχη ειναι πολιτικη σταση και ολα τα αλλα , οπως προειπα τα ακουω βερεσε.
Αν γουσταρεις αυτο που ψηφιζεις, με το καλο να πας να το ψηφισεις, αν οχι παλι, πολυ καλα θα κανεις να κατσεις στο σπιτακι σου η να πας στη παραλιουλα σου.
Τελος το δικαιωμα της ψηφου, ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και οχι υποχρεωση. Τουλαχιστον στον πολιτισμενο κοσμο και οχι στην Ελλαδα (οπου πλεον δεν υπαρχουν ποινικες κυρωσεις).
Αφού τα ακούς βερεσέ ,τράβα για μπάνιο ....δεν μπορώ να σου πω κάτι....
κάτι μικρό ίσως....και 40% η αποχή να φτάσει , το υπόλοιπο 60% θα βγάλει κυβέρνηση ....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΜΑΤΣ8282
Φίλε , η κουβέντα αυτή είναι πολύ ωραία και πραγματικά θα μπορούσε να βγάλει πολύ «ζουμί»…
Μέσα από ένα φόρουμ όμως υπάρχει ο κίνδυνος της παρεξήγησης των γραφομενων (όχι κακοπιστα ,αλλά λόγω του μέσου)
Όποτε , μπορούμε να κανονίσουμε καμία κουβέντα μεταξύ ούζου – μεζέ κάποια στιγμή και να τα π(ι)ουμε εκεί….
(δεν εχει με ουζο...)![]()
και οσοι αλλοι γουσταρουμε την πολιτικη κουβέντα ή το ούζο ή και τα δύο
![]()
![]()
Συμφωνω...Πως το κανονιζουμε;
![]()
πάλι τα ίδιαααα....
1)Μπερδεύουμε την βούρτα με την π....! ΆΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
Στο πρώτο αν ψηφίσεις μικρό κόμμα όντως θα δημιουργήσεις ρεύμα αντίδρασης και αντίθεσης στους μεγάλους. Σαφώς και θέλω τους οικολόγους, τους κυνηγούς κτλ. στην Βουλή ... εδώ ψηφίζουν τραγουδιστές , μοντέλα και ηθοποιούς ... εκεί θα κολήσουμε; Ίσα ίσα που και μόνο η ύπαρξη τους θα δυσκολεύει πολύ στις αποφάσεις των κέντρων..
Στο δεύτερο όμως μιλάμε για ΕΥΡΩΠΗ.. μπορείτε παρακαλώ να τα διαχωρίσετε; Τι θα πεί ο παπάρας του όποιου κομματικού σχηματισμού που δεν έχει δεί κέντρο αποφάσεων ποτέ του και μάλιστα με αλεπούδες της πολιτικής του εξωτερικού; Τι θα ψηφίσει σε ενα εθνικά καίριο ζήτημα; Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για μένα οι ΕυρωΕκλογές απο τις τοπικές ότι και να μου λέτε. Αυτός που θα βγεί θα πρέπει να το "έχει". Κανένα δεν θα ψηφίσω μόνο απο αντίδραση για να πάει και να λέει τα δήθεν αποφθέγματα του (έβαλα και πριν Links τι λέει ο καθένας... μπείτε στον κόπο να τα διαβάσετε). Η αποχή μου δεν έχει να κάνει με την κυβέρνηση του τόπου αλλά με το ποιος θα εκπροσωπεί (εμένα τουλάχιστον) εκτός χώρας. Κατανοητό;
Απο την στιγμή που δεν μου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξω ανεξαρτήτως κομματικής πολιτικής , ανθρώπους που πρέπει να είναι στην Ευρωβουλή , ποιός ο λόγος να συμμετέχω; Για να δώσω παρόν;... ε και;... τι θα αλλάξει;.. το ίδιο ανδρείκελο που θα πάει απο το μεγάλο κόμμα με την καθοδηγούμενη έκφραση και αντίληψη θα πάει και τώρα. Στην χειρότερη θα πάει ενας άλλος απο κόμμα αντίδρασης που ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! Αντιληπτόν;
2. Στις Εθνικές εκλογές μαζί σας... όσο πιο πολλοί μέσα τόσο το καλύτερο. Γιατί εκεί αφορά τα των έσω και σίγουρα και μόνο το μπλοκάρισμα αποφάσεων απο τύπους αλά Δελαπατρίδη και Βεργή ακόμα και αν είναι γραφικές θα μπλοκάρει πονηρά σχέδια. Στην Ευρώπη όμως το πονηρό σχέδιο δεν είναι εμφανές... ακόμα και πιο έμπειροι πολιτικοί την έχουν πατήσει... οχι τώρα ο κάθε τυχάρπαστος που με ελάχιστες γνώσεις περί πολιτικής, νομικής και διεθνούς δικαίου βγαίνει να πάρει έδρανο Ευρωβουλής.
Στην Ελληνική Βουλή ... ναι θέλω τον Βεργή, την Paola .. τον δεν ξέρω ποιόν, για ενα και μοναδικό ΠΡΑΚΤΙΚΟ λόγο. Όσο πιο γραφικοί τόσο πιο δύσκολα θα επηρρεάζεται η ψήφος τους σε νομοσχέδια απο κοινές πολιτικές που ακόμα και τυφλός θα έβλεπε οτι βλάπτουν. Εκείνοι θα το κάνουν απο ιδιοτέλεια αλλά θα κερδίζουμε και εμείς.
Στην Ευρωβουλή απέναντι σε κάτι γάτους με πέταλα που έχουν πουλήσει και αγοράσει χώρες ολόκληρες πριν αυτές καταλάβουν και τι γίνεται τι θα κάνουν;
ΞΕΚΟΛΑΤΕ.. δεν έχει να κάνει με τις εσωτερικές πολιτικές και την εφαρμογή τους έξω... έχει να κάνει με το πως μπορεί μια χώρα να μπεί δυναμικά και με άξιους εκπρόσωπους στην Ευρωβουλή να διεκδικήσει κάποια πράγματα για την χώρα του. Και ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ.. Οχι μόνο γραφικότητα και αντίδραση για την αντίδραση.
Αν τώρα αυτό δεν σας κάνει για πολιτική θέση που οδηγεί σε αποχή , τι να πω;... δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικά! Και πιστέψτε με... αρκετοί σκέφτονται όπως εγώ (άλλωστε ούτε το 1/10 της γνώσης τους δεν φτάνω έτσι και αλλιώς) και δεν θέλουν να δώσουν βήμα και επιχείρημα ούτε στους μεν (τους μεγάλους) με παρουσία στις εκλογές δηλώνοντας "καλώς έχειν" και πάμε για εκλογές... ούτε βέβαια και στους "εξωγήινους" του συστήματος που θα το λάβουν ώς ψήφο εμπιστοσύνης και θα πάνε να πούνε τα ανεκδιήγητα στην Ευρώπη.
Αυτά... όσον αφορά την αποχή ώς πολιτική θέση.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
μεσα, αλλα να ξερεις οτι τα κανονισμενα βγαινουν συνηθως στο εντελως αντιθετο και μαλλον μας βλεπω να συζηταμε για το ποσο μπουρδελο ειναι το μηχανακι του διπλανου μας και για τον αν υπαρχει μεγαλυτερη μουν@ρ@ απο την Μπελουτσι (σε θεωρητικο επιπεδο γιατι δεν υπαρχει...)Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Όποτε , μπορούμε να κανονίσουμε καμία κουβέντα μεταξύ ούζου – μεζέ κάποια στιγμή και να τα π(ι)ουμε εκεί….
(δεν εχει με ουζο...)![]()
και οσοι αλλοι γουσταρουμε την πολιτικη κουβέντα ή το ούζο ή και τα δύο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μεσα, αλλα να ξερεις οτι τα κανονισμενα βγαινουν συνηθως στο εντελως αντιθετο και μαλλον μας βλεπω να συζηταμε για το ποσο μπουρδελο ειναι το μηχανακι του διπλανου μας και για τον αν υπαρχει μεγαλυτερη μουν@ρ@ απο την Μπελουτσι (σε θεωρητικο επιπεδο γιατι δεν υπαρχει...)
![]()
![]()
![]()
Τωρα συμφωνούμε σε όλα….
Το μηχανάκι του διπλανού μας είναι τριμπ@υρδελο και η Μόνικα είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ !!!
Μόνικα για πρωθυπουργός κι εγώ όχι μόνο θα ψηφίσω αλλά γίνομαι και κοματόσκυλο !!!!
Χωρίς πλάκα , πρέπει να κανονίσουμε Πολιτικό καφενείο – meeting αυτό το ΣΚ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε Gandalf , βγάζουμε 24 από τους 800 στην Ευρώπη …Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πάλι τα ίδιαααα....
1)Μπερδεύουμε την βούρτα με την π....! ΆΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
Στο πρώτο αν ψηφίσεις μικρό κόμμα όντως θα δημιουργήσεις ρεύμα αντίδρασης και αντίθεσης στους μεγάλους. Σαφώς και θέλω τους οικολόγους, τους κυνηγούς κτλ. στην Βουλή ... εδώ ψηφίζουν τραγουδιστές , μοντέλα και ηθοποιούς ... εκεί θα κολήσουμε; Ίσα ίσα που και μόνο η ύπαρξη τους θα δυσκολεύει πολύ στις αποφάσεις των κέντρων..
Στο δεύτερο όμως μιλάμε για ΕΥΡΩΠΗ.. μπορείτε παρακαλώ να τα διαχωρίσετε; Τι θα πεί ο παπάρας του όποιου κομματικού σχηματισμού που δεν έχει δεί κέντρο αποφάσεων ποτέ του και μάλιστα με αλεπούδες της πολιτικής του εξωτερικού; Τι θα ψηφίσει σε ενα εθνικά καίριο ζήτημα; Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για μένα οι ΕυρωΕκλογές απο τις τοπικές ότι και να μου λέτε. Αυτός που θα βγεί θα πρέπει να το "έχει". Κανένα δεν θα ψηφίσω μόνο απο αντίδραση για να πάει και να λέει τα δήθεν αποφθέγματα του (έβαλα και πριν Links τι λέει ο καθένας... μπείτε στον κόπο να τα διαβάσετε). Η αποχή μου δεν έχει να κάνει με την κυβέρνηση του τόπου αλλά με το ποιος θα εκπροσωπεί (εμένα τουλάχιστον) εκτός χώρας. Κατανοητό;
Απο την στιγμή που δεν μου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξω ανεξαρτήτως κομματικής πολιτικής , ανθρώπους που πρέπει να είναι στην Ευρωβουλή , ποιός ο λόγος να συμμετέχω; Για να δώσω παρόν;... ε και;... τι θα αλλάξει;.. το ίδιο ανδρείκελο που θα πάει απο το μεγάλο κόμμα με την καθοδηγούμενη έκφραση και αντίληψη θα πάει και τώρα. Στην χειρότερη θα πάει ενας άλλος απο κόμμα αντίδρασης που ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! Αντιληπτόν;
2. Στις Εθνικές εκλογές μαζί σας... όσο πιο πολλοί μέσα τόσο το καλύτερο. Γιατί εκεί αφορά τα των έσω και σίγουρα και μόνο το μπλοκάρισμα αποφάσεων απο τύπους αλά Δελαπατρίδη και Βεργή ακόμα και αν είναι γραφικές θα μπλοκάρει πονηρά σχέδια. Στην Ευρώπη όμως το πονηρό σχέδιο δεν είναι εμφανές... ακόμα και πιο έμπειροι πολιτικοί την έχουν πατήσει... οχι τώρα ο κάθε τυχάρπαστος που με ελάχιστες γνώσεις περί πολιτικής, νομικής και διεθνούς δικαίου βγαίνει να πάρει έδρανο Ευρωβουλής.
Στην Ελληνική Βουλή ... ναι θέλω τον Βεργή, την Paola .. τον δεν ξέρω ποιόν, για ενα και μοναδικό ΠΡΑΚΤΙΚΟ λόγο. Όσο πιο γραφικοί τόσο πιο δύσκολα θα επηρρεάζεται η ψήφος τους σε νομοσχέδια απο κοινές πολιτικές που ακόμα και τυφλός θα έβλεπε οτι βλάπτουν. Εκείνοι θα το κάνουν απο ιδιοτέλεια αλλά θα κερδίζουμε και εμείς.
Στην Ευρωβουλή απέναντι σε κάτι γάτους με πέταλα που έχουν πουλήσει και αγοράσει χώρες ολόκληρες πριν αυτές καταλάβουν και τι γίνεται τι θα κάνουν;
ΞΕΚΟΛΑΤΕ.. δεν έχει να κάνει με τις εσωτερικές πολιτικές και την εφαρμογή τους έξω... έχει να κάνει με το πως μπορεί μια χώρα να μπεί δυναμικά και με άξιους εκπρόσωπους στην Ευρωβουλή να διεκδικήσει κάποια πράγματα για την χώρα του. Και ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ.. Οχι μόνο γραφικότητα και αντίδραση για την αντίδραση.
Αν τώρα αυτό δεν σας κάνει για πολιτική θέση που οδηγεί σε αποχή , τι να πω;... δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικά! Και πιστέψτε με... αρκετοί σκέφτονται όπως εγώ (άλλωστε ούτε το 1/10 της γνώσης τους δεν φτάνω έτσι και αλλιώς) και δεν θέλουν να δώσουν βήμα και επιχείρημα ούτε στους μεν (τους μεγάλους) με παρουσία στις εκλογές δηλώνοντας "καλώς έχειν" και πάμε για εκλογές... ούτε βέβαια και στους "εξωγήινους" του συστήματος που θα το λάβουν ώς ψήφο εμπιστοσύνης και θα πάνε να πούνε τα ανεκδιήγητα στην Ευρώπη.
Αυτά... όσον αφορά την αποχή ώς πολιτική θέση.
Gandalf
Αλλά από ούζα δεν ξέρουν οι φραγκολεβαντίνοι
![]()
ρε παιδια συγνωμη
να σας θυμίσω οτι το ευρωκοινοβούλιο ΟΥΤΕ ΕΠΕΡΝΕ αποφάσεις, ΟΥΤΕ ΕΝΈΚΡΙΝΕ ΠΟΤΕ ???
απλα υπερψηφίζει.
οι αποφάσεις που ΔΕΝ υπερψηφίζει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, (ναι αυτο που θα ψηφίσουμε) ΔΕΝ ΑΝΕΡΟΥΝΤΑΙ!!!
Ειναι μια μάσκα για να κρύψουμε το οτι της αποφάσεις δεν της παίρνουν και ουτε της εκκρίνουν τα εκλεγμένα πρόσωπα.
Έχουμε να ψηφίσουμε τους κομπάρσους (ουτε καν πρωταγωνιστές δεν είναι) που παίζουν στο έργο
"ο καραγκιόζης ευρωβουλευτής"
![]()
Άστα αυτά ΤΑΙ …Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ρε παιδια συγνωμη
να σας θυμίσω οτι το ευρωκοινοβούλιο ΟΥΤΕ ΕΠΕΡΝΕ αποφάσεις, ΟΥΤΕ ΕΝΈΚΡΙΝΕ ΠΟΤΕ ???
απλα υπερψηφίζει.
οι αποφάσεις που ΔΕΝ υπερψηφίζει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, (ναι αυτο που θα ψηφίσουμε) ΔΕΝ ΑΝΕΡΟΥΝΤΑΙ!!!
Ειναι μια μάσκα για να κρύψουμε το οτι της αποφάσεις δεν της παίρνουν και ουτε της εκκρίνουν τα εκλεγμένα πρόσωπα.
Έχουμε να ψηφίσουμε τους κομπάρσους (ουτε καν πρωταγωνιστές δεν είναι) που παίζουν στο έργο
"ο καραγκιόζης ευρωβουλευτής"
![]()
Συμμετέχεις στο thread για να συμμετάσχεις και στην πολιτική ουζοκατάνυξη.
Οι σκοποί σου είναι ιδιοτελής και ως τέτοιοι χαιρετιζονται συντροφικά
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε , η κουβέντα αυτή είναι πολύ ωραία και πραγματικά θα μπορούσε να βγάλει πολύ «ζουμί»…
Μέσα από ένα φόρουμ όμως υπάρχει ο κίνδυνος της παρεξήγησης των γραφομενων (όχι κακοπιστα ,αλλά λόγω του μέσου)
(δεν εχει με ουζο...)
Συμφωνω ,παντα μεσα απ ενα forum γινονται παρεξηγησεις γι αυτο και σε ρωτησα οσο πιο
ανωδυνα γινοταν.
Να μαστε καλα και ισως να τα πουμε κι απο κοντα![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αρχιερέα της διαπλοκής….
![]()
![]()
![]()
Οπα τωρα το δα ... καλα εχεις Τenere και καθομαστε και συζηταμε για αποχες και μαλακιες![]()
Ρε λιγο ... ΛΙΓΟ ...να ειχε μοιασει η ΕΛΛΑΔΑ στο Τenere ολα θα δουλευαν ρο-λο-ι![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κανονίστε να με βγάλετε στην απέξω ,από την ουζοκατάνυξη !!!! Θα απέχω απο το φόρουμ 3ης βδομάδες ως ένδειξη διαμαρτυρίας !!!!:rotflmao:
![]()
να θυμίσω...... ευρωβουλευτής ήταν και ο τρισμέγιστος Χατζηδάκης!!!! Ναι αυτό ο σούπερ υπουργός τώρα!!!!! Ναι ο μπόλεκ και λόλεκ σε συσκευασία του ενός!!!
Δε νομίζω πως υπάρχει πιο χαρακτηριστική περίπτωση μπούφου πολιτικού!!! ίσως ο Λιάπης να του πάει κόντρα.....
Με αυτούς θα παλέψουμε για την Ελλάδα;;; άσε θα πάω για καφέ τελικά και μάλιστα πικρό!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
κανονίστε να με βγάλετε στην απέξω ,από την ουζοκατάνυξη !!!! Θα απέχω απο το φόρουμ 3ης βδομάδες ως ένδειξη διαμαρτυρίας !!!!:rotflmao:
![]()
Θα απεχεις ... κανεις αποχη δηλαδη κι εσυ ???![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε την παλεύουν καθόλου? Εκατσα και χάζευα τηλεόραση, κάτι που αποφεύγω συστηματικά πιά, και είδα τι λένε τα μικρά "κόμματα". Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι να γελάει ή να κλαίει κανείς.... Και να σκεφτείς ότι τελικά θα στείλουμε μερικούς από δαύτους στην Ευρώπη.
Λοιπόν εγώ θα πάω να ψηφίσω, γιατί το σόι μου έφαγε πολύ ξύλο για να μπορώ να το κάνω. Μα πάρα πολύ ξύλο. Και επίσης λέω να ψηφίσω ΝΔ τελικά, μιάς και θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτής της χώρας αυτή τη στιγμή τελικά δεν είναι ο Κωστάκης και η παρέα του αλλά ο Γιωργάκης (χωρίς την παρέα του), και εκεί στηριζόμενος ο Κωστάκης και η παρέα του, κάνουν ότι κάνουν.
Ναι θα στηρίξω τον δικομματισμό. Ναι τους άχρηστους οικογενιοκράτες, ναι σε όλα όσα θα μου πείτε. Οχι όμως τον κάθε τυχάρπαστο που έχει πιάσει μια πιασίαρικη (για κάποιους ανεγκέφαλους) πιπίλα και την τραβάει μπας και.
Μιλάμε ότι πραγματικά σοκαρίστικα. Ακουγα για πράσινους και ανταρσίες κλπ κλπ και έλεγα "ρε, λές?" Μιλάμε πολλά χρόννια πίσω τα άτομα. Πραγματικά λυπάμαι. Ολοι αυτοί η μόνοι αίσθηση που μου έδωσαν είναι "γιατί να τρώνε αυτοί και όχι εμείς" Ολοι κατά της ΕΕ. Μα όλοι. Και όλοι ψηφίστε εμάς για ευρωβουλευτές..... Η επανάσταση της πούτσ@ς κανονικά..... 7500 το μήνα είναι αυτά συμφορουμίτες. 7500 για να λένε τις παπαριές που λένε.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...