Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 230

Θέμα: Gs500

Παλαιό μέλος
    για σου gsman παντα ορθιος.πραγματι το μοτορι ειναι αψογο....εγω το εχω και σαν παπι στην πολη και σαν μοτ/τα σε ταξιδακια.το κακο ειναι οτι θελω να ανεβω σε αλογα αλλα σε κανα δυο χρονια με το εφ απαξ αν μας το δωσουν τα λαμογια...λεω για το 750 gsxr,θα δουμαι μεχρι τοτε ομως!αν και δευτερο ατομο στο σουζουκι δεν καθετε .παρα πολλη μου αρεσε το 650 gsxf αν και τα αλογα ειναι λιγα.ο αδερφος μου πηρε το honda 600cbf st οχι αυτο που εβγαλε τωρα το προηγουμενο με το ολοσομο φεριγκ,μουρατο πολλη και ανετο αλλα ναχαι και καμια 20 αρια αλογακια ακομα θαταν υδανικο.....οπως καταλαβες θελω κατι που να ανοιγεις την δευτερα τριτη και να κανει λιγο τσαλιμακια ο πισω τροχος!χαχαχαχα!στο δικο μου ακομα δεν του εχω κανει σερβις για βαλβιδες και δεν εχω φτιαξει και την αριστερη τσιμουχα στο καλαμι του μπροστινου..[βεβαια θα γινει σε ολο το μπροστινο σερβις τσιμουχες λαδια στα πηρουνια].αυτα τα ολιγα ,τα λεμε και παλι!!!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος

αλλαγη λαδιων....

αλλαγη λαδιων σημερα MOTOUL 15-50 ME 11 ευρω το κιλο ημισηνθετικα τα αλλαξα μονος μου μετα απο 4 μηνες και 2800 χιλιομετρα.τα 10- 40 που ειχα βαλει σε παλλη καλη κατασταση και με καμια απολυτως απωλεια.παντα τα αλλαζω στα 2500 χιλιομετρα και ανα δευτερη αλλαγη λαδιων βαζω και καινουργιο φιλτρο λαδιου.........ευχαριστημενος ημουν παντως και με τα βαλβολαιν που ειχα βαλει.ξαναεβαλα πατως τα μοτουλ....την επομενη θα δοκιμασω και τα καστρολ να δω τι παιζει!θα δουμαι.....αυτα!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος

που χαθηκατε?????

που χαθηκατε βρε παλληκαρια με τα gs ???????????????? τα πουλησατε τα εργαλεια και πηγατε σε περισσοτερα ατια ????
    καλαματιανος

αλλοπροσαλλο μελος Το avatar του/της VOLK
    χωρις παρεξηγηση αλλα τηγανολαδο βαζεις καιτα αλλαζεις καθε 2500 χλμ??

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VOLK
    χωρις παρεξηγηση αλλα τηγανολαδο βαζεις καιτα αλλαζεις καθε 2500 χλμ?? [/QUOT

μουπαν οτι καθε 3οοο -35οο να τα αλλαζω εγω τα αλλαζω λιγο πιο νωρις για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.....
    οπως εχω υπολογισει θελω 3 με 4 φορες το χρονο αλλαγη και δυο φιλτρα λαδιου....
    33 ευρω λαδια και 7 ευρω το φιλτρο....
    αντε να γλιτωνα ενα 50 αρικο ευρωπουλα αν τα αλλαζα πιο αραια,δεν λεει τιποτα!
    παντως οταν βγαζω και βλεπω τα λαδια χαιρομαι που εχουν ακομα το καφε χρωμα και δεν ειναι μουτζουρα μαυρη!!!!!!!!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gsman
    Eγω παιδια τα Motul τα αλλαζα καθε 6000-6500 και τα τορκο καθε 4500-5000.

Δεν ξερω αν είναι καλο ή κακό να τα αλλαζεις πιο γρηγορα τα λάδια--δλδ καθε 2500-3000 χλμ.

Βεβαια όταν το λάδι κουράζεται νόμιζω πως το καταλαβαίνω από τις αλλαγες ταχυτήτων.

Το πιο βασικό είναι να κοιταμε τη σταθμη στα λαδια μας - εχω παρατηρησει πως όταν το ζοριζω το μηχανακι σε εθνικές για πολλη ώρα, μπορεί να κάψει λιγο λαδάκι.

Συνηθως χρειαζεται να συμπληρώνω, σχεδον παντα, συνολικα 300-400ml λάδι κατα την διαρκεια των 4500-6000 χλμ που κάνουν τα λάδια.

Να πω πως τα πιο πολλά χλμ τα εχει κανει το μηχανακι σε εθνικές--λιγα στην πόλη γιατι χρησιμοποιώ και το παπί ταυτόχρονα.

αν υπολογισεις οτι οι εταιριες εχουν βαλει πιο νωρις την αλλγη λαδιων αποαυτο που θα αντεχε το μοτερ ωστε να σπασει κανενα ,ηδη τα 6000 εχυν περιθωριο ασφαλειας. Δεν σου λεω να τα αλλαξεις στα 10.000 και βεβαια δικαιωμα σου να πετας λεφτα , αλλα ειναι υπερβολικο οπως και να το κανεις...γιατι δεν αλλαζεις και τα μπουζι καθε 3000 χλμ τοτε και τα λαστιχα καθε χρονο ωστε να ειναι παντα φρεσκα...?
    Προφανως γιατι ειναι υπερβολη και το ξερεις...αυτο μονο προσπαθω να πω.Ασφαλως επαναλαμβανω δικαιωμα σου να τα αλλαζεις οποτε εσυ κρινεις...κουβεντα κανουμε..
    Οσο για το χρωμα ..το μαυρο οπως ξερεις σημαινει οτι τα λαδια εκαναν καλα τη δουλεια τους..
    Τελος και το γεγονος οτι πολλοι βαζουν συνθετικα γιατι ειναι καλυτερα , δικαιωμα τους μεν αλλα κατα πασα πιθανοτητα απλα πετανε τα λεφτα τους , οσο για την παραπανω προστασια ακομα και σε ss που δεν πανε πιστα , εχω τις αμφιβολιες μου...

Παλαιό μέλος
    volk απλα ξερω οτι θα μπορουσα τα συγκεκριμενα λαδια που βαζω να τα κρατησω και αλλα 1000 χιλιομετρα χωρις κανενα προβλημα,εν γνωσι μου τα αλλαζω λιγο πιο συχνα αφου κρινω οτι για ενα 60 ευρω το χρονο κοστος δεν με πειραζει.μπουζι αλλαζω μια φορα το χρονο η καθε 10000 χιλιομετρα αναλογα πιο θα ερθει πρωτα.το μηχανακι δεν μου καιει σταγονα λαδι ακομα,εχω γειρω στης 50000 χιλιομετρα κυριως μεσα στην αθηνα.απο το οργανο που εχω βαλει στην ταπα λαδιων βλεπω οτι με καυσωνα και δουλευοντας στην αθηνα μου εχει δειξει και 120 βαθμους .
    καλαματιανος

δεν σου καιει λαδι ουτε οταν το γκαζωνεις η γενικα το πας χαλαρα?γιατι και ενας αλλος φιλος ειπε οτι του καιει καμποσο και εμενα που το πλακωνω συχνα πυκνα κατι ψιλα καει...και βεβαια ουτε σε εξουσιοδοτημενο ουτε σε απλα μαστορα , ουτε και εγω δεν του εχω βαλει 10-40. Μονο15-50 η και 20-50

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VOLK
    δεν σου καιει λαδι ουτε οταν το γκαζωνεις η γενικα το πας χαλαρα?γιατι και ενας αλλος φιλος ειπε οτι του καιει καμποσο και εμενα που το πλακωνω συχνα πυκνα κατι ψιλα καει...και βεβαια ουτε σε εξουσιοδοτημενο ουτε σε απλα μαστορα , ουτε και εγω δεν του εχω βαλει 10-40. Μονο15-50 η και 20-50

ουτε σταγωνα δεν μου καιει αλλα δεν εχω κανει και πολλα χιλιομετρα,50000....αργοτερα δεν ξερω ,ισως...και το πλακωνω οταν βγαινω εθνικη!παντως με 160 - 170 χιλιομετρα πας ανετα και εχοντας εμπιστοσυνη ,πανω απο εκει ειμαι σφιγμενος και σε υπερενταση.η βελονα του μου εχει δειξει 200 χιλιομετρα δεν ξερω πραγματικα ομως ποσο κλεβει...το στροφομετρο αναλογα τι μου δειχνει ,επι δυο ειναι και τα χιλιομετρα του...δηλαδη 5000 στροφες = 100 χιλιομετρα,7500 στροφες =150 χιλιομετρα,10000 στροφες = 200 χιλιομετρα.....φωτα εχει πολλη καλα,ελεγα να εβαζα ξενον αλλα φοβαμαι οτι ισως στραβωνω τους απεναντι μου.εχω ανεβασει και φωτο σε προηγουμενο ποσταρισμα που εχω κανει,δεν ξερω αν τις εχετε δει.....αν ειχε καμια 30 αρια αλογακια παντως παρα πανω θαταν σουπερ!
    μου αρεσε παρα πολλη το ντυμενο με το φεριγκ το ολοσομο το GSX 650 F αλλα δυστηχως σαν ανταλαγη το δικο μου μου το περνουν τζαμπα και ετσι δεν προχωρησα στην αγορα του.κατω απο 3000 χιλιαρικα δεν τους το δινω με τιποτα!
    καλαματιανος

να σου πω , εγω που το εχω κυριως στην Αθηνα αλλα και τα ταξιδια που κανω μονος , τα κανω με τη μηχανη,παραπονο δεν εχω , κυριως αναλογιζομενος τα χρηματα που εδωσα να την παρω. Ισως το abs ειναι το βασικο μειον. Αλλα μηχανη 500αρα με φαιρινγκ που να τα κανει ολα με τοσα λεφτα δεν παιρνεις....και μην ξεχνας οτι εξω εχει πουλησει πολυ καλα και εχουν οργανωμενα club σε ευρωπη,αμερικη ...ενταξει μην παραμυθιαζομαστε δεν εχουμε bimota...ολα αναλογικα πρεπει να τα κρινεις..

Παιδια γεια σας,

εσεις που το εχετε με fairing κανετε ακομα καλυτερα ταξίδια στην εθνική--είναι πολύ πιο σταθερο στα πολλα από το γυμνο που εχω εγω. Και το δικό σας έχει και ψυγείο λαδιου το οποίο είναι ένα συν παραπάνω για την κατανάλωση λαδιου. Το γυμνο Gs είναι τελειως αερόψκτο-όχι οτι εχω παραπονο από το μηχανακι μου------εκανα και μια πατέντα με λαμάκια και χαμηλωσα αρκετα τα μαρσπιε του οδηγού χρησιμοποιώντας τα μαρσπιε του συνεπιβατη μπροστα και πλεον έχω το χώρο που θελω για τα πόδια(τα γονατα δεν στρεσαρονται πια)...το μηχανημα εργονομικα το εχω φέρει εκει που θέλω, το δοκιμασα και σε μεγαλο ταξιδι και έμεινα απόλυτα ικανοποιημενος.

Άλλαξα την Παρασκευη λαστιχα--εβαλα τα Μetzeler lasertec. Ο λαστιχας μου είπε ότι είναι πιο μαλακα και πιο προβέψιμα από τα bridgestone. Φθείρονται πιο ευκολα αλλα ζεστένονται πιο γρήγορα και έχουν καλύτερο κρατημα. Εκανα ήδη 300 χλμ και θα σας πω τις εντυπώσεις μου:

Καμμια σχέση με τα παλια πραγματι--νομίζω πως το μηχανακι στρίβει επιτέλους!!! Οι κλίσεις μου και οι στροφες που περνω γίνονται με πιο μεγάλη σιγουρια και αυτοπεποίθηση...!!!! Εχει αλλαξει συμπεριφορα όλη η μηχανη. Ειδικα σε πλευρικους ανέμους, το μηχανακι γραπώνει στην ασφαλτο και είναι σταθερο, εκει που με το παλιο λαστιχο έκοβες πολυ ταχύτητα ταξιδίου(περι τα 30 χλμ την ώρα) γιατι πήγαινες περα δωθε.

Αυτα προς το παρόν από μένα--καλα χλμ να εχουμε παιδιααααα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gsman
    Παιδια γεια σας,

εσεις που το εχετε με fairing κανετε ακομα καλυτερα ταξίδια στην εθνική--είναι πολύ πιο σταθερο στα πολλα από το γυμνο που εχω εγω. Και το δικό σας έχει και ψυγείο λαδιου το οποίο είναι ένα συν παραπάνω για την κατανάλωση λαδιου. Το γυμνο Gs είναι τελειως αερόψκτο-όχι οτι εχω παραπονο από το μηχανακι μου------εκανα και μια πατέντα με λαμάκια και χαμηλωσα αρκετα τα μαρσπιε του οδηγού χρησιμοποιώντας τα μαρσπιε του συνεπιβατη μπροστα και πλεον έχω το χώρο που θελω για τα πόδια(τα γονατα δεν στρεσαρονται πια)...το μηχανημα εργονομικα το εχω φέρει εκει που θέλω, το δοκιμασα και σε μεγαλο ταξιδι και έμεινα απόλυτα ικανοποιημενος.

Άλλαξα την Παρασκευη λαστιχα--εβαλα τα Μetzeler lasertec. Ο λαστιχας μου είπε ότι είναι πιο μαλακα και πιο προβέψιμα από τα bridgestone. Φθείρονται πιο ευκολα αλλα ζεστένονται πιο γρήγορα και έχουν καλύτερο κρατημα. Εκανα ήδη 300 χλμ και θα σας πω τις εντυπώσεις μου:

Καμμια σχέση με τα παλια πραγματι--νομίζω πως το μηχανακι στρίβει επιτέλους!!! Οι κλίσεις μου και οι στροφες που περνω γίνονται με πιο μεγάλη σιγουρια και αυτοπεποίθηση...!!!! Εχει αλλαξει συμπεριφορα όλη η μηχανη. Ειδικα σε πλευρικους ανέμους, το μηχανακι γραπώνει στην ασφαλτο και είναι σταθερο, εκει που με το παλιο λαστιχο έκοβες πολυ ταχύτητα ταξιδίου(περι τα 30 χλμ την ώρα) γιατι πήγαινες περα δωθε.

Αυτα προς το παρόν από μένα--καλα χλμ να εχουμε παιδιααααα.

πειστευω πως ναι,με το φερινγκ πρεπει σε σχεση με το γυμνο να εισαι προστατευμενος παρα πολλη στον αερα και κυριως τον χειμωνα!εγω και με το ψυγειο του λαδιου που εχει μεσα στην αθηνα με καυσωνα και πειγαινωντας 1 , 2 εχω δει θερμοκρασια περιπου 120 βαθμους......
    καλους δρομους να εχουμαι παιδια και προσοχη στους μαλακες!!!!!
    egv ua dokimasv se epomenh allagh elastikvn ta misselen!

καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    βαλτε και καμια φωτο με τα μηχανακια βρε παιδια να χαζεψουμαι!!!!!!!!!!!!
    καλαματιανος

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_0789.jpg 
Προβολές:	284 
Μέγεθος:	78,1 KB 
ID:	206293

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gs500 f tuning
    από Mafiozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2007, 22:20
  2. Πρώτη μηχανή Gs500 ερωτήσεις
    από filtatos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 10:58
  3. Suzuki Gs500
    από btmxyz στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 13:31
  4. Gs500
    από estefan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2005, 23:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •