Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 192

Θέμα: Νέο Shoei Xr 1100

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Για το θέμα της σταθερότητας είσαι ο πρώτος που ακούω να το λέει κι έχω δει πάρα πολλά άτομα με XR-1000 με θετικότατες απόψεις για δαύτο.

Αυτο με παραξενεψε κι εμενα μιας και εχω το συγκεκριμενο κρανος εδω και 3 χρονια και το εχω δοκιμασει απειρες φορες σε ταχυτητες ανω των 200klm/h και με διαφορετικα μηχανακια και το βρηκα αψογο σε αεροδυναμικη και σταθεροτητα... το μονο αρνητικο (μιας και το κρανος ειναι σχεδιασμενο για touring χρηση) ειναι οτι ισως να κουρασει το υψος της ζελατινας σε ss μηχανακι, αλλα κι αυτο εξαρταται απο το σωματοτυπο και το στυλ οδηγησης του αναβατη... οσο για τον θορυβο, δεν το σχολιαζω μιας και νομιζω οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο (δεν εχουμε ολοι την ιδια ευαισθησια στ' αυτια!)
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    @ fonzareli

Τι μηχανή οδηγείς ;;;
    Σε ρωτάω γιατί για παράδειγμα μου έχει τύχει κράνος που ήταν κορυφαίο στο Fazer να είναι εντελώς απαράδεκτο στο Hayabusa ........

Πολυ σωστο!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    @ fonzareli
    Τι μηχανή οδηγείς ;;;
    Σε ρωτάω γιατί για παράδειγμα μου έχει τύχει κράνος που ήταν κορυφαίο στο Fazer να είναι εντελώς απαράδεκτο στο Hayabusa ........
    Σωστός, αν δεν κάνω λάθος ο φίλος έχει ένα γυμνό Yamaha XJ6

Παλαιό μέλος
    Σωστός, αν δεν κάνω λάθος ο φίλος έχει ένα γυμνό Yamaha XJ6

ακριβώς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    ακριβώς...
    Προσωπικά πιστεύω ότι το XR-1000 ταιριάζει απόλυτα με το μηχανάκι σου πάντως, δοκίμασε αυτό που σου είπα με τη ζελατίνα και δεν θα χάσεις. Όσο αναφορά τη σταθερότητα που είπες, δώσ'του λίγο χρόνο ακόμα να το δεις καλύτερα.. ίσως έπεσες σε κακιά μέρα γι'αυτό και δεν σου άρεσε η αντίδρασή του όσο αναφορά το αεροδυναμικό του μέρος. Εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες κάτοχοι που πίνουν νερό στ'όνομά του!

Παλαιό μέλος
    Πάντως με ένα πρόχειρο τσεκάρισμα που έκανα δεν φαίνεται να χωράει τσιγαρόχαρτο μεταξύ ζελατίνας και τσιμούχας.

Θα δοκιμάσω πάλι αύριο με πιό σφιχτό δέσιμο στο λουρί να δω πως συμπεριφέρεται όσον αφορά το κούνημα.

Πάντως με ένα πρόχειρο τσεκάρισμα που έκανα δεν φαίνεται να χωράει τσιγαρόχαρτο μεταξύ ζελατίνας και τσιμούχας.
    Παρατήρησε λίγο καλύτερα τα σημεία που σου έχω βάλει σε κόκκινο τετράγωνο στη φωτό (δεν είναι και πολύ εύκολο να τα δει το μάτι, ειδικά στο κάτω μέρος). Συνήθως εκεί υπάρχει ένα μικρό κενό το οποίο ευθύνεται κιόλας για το φύσημα/σφύριγμα του αέρα όταν σκύβεις το κεφάλι ή όταν κοιτάς δεξιά κι αριστερά.

Ξέχασα να σου πω ότι τη συγκεκριμένη εργασία την έκανα και στο XR-1000 που είχα, και στο X-Spirit που πήρα μετά αλλά και στο XR-1100 που αγόρασα πρόσφατα, δεν με ενοχλούσε ιδιαίτερα αλλα αφού μπορούσα να σταματήσω το βουητό (στο τελευταίο κατάφερα απλώς να το μειώσω στο ελάχιστο-μόλις μαλακώσει λίγο η τσιμούχα θα τις ρυθμίσω πάλι) το έκανα. Είναι πολύ εύκολο αρκεί να το δοκιμάσεις, το μόνο σπαστικό είναι εκείνη η πλαστική βιδούλα στο πάνω μέρος της βάσης που για να την πειράξεις θα πρέπει να βγάλεις τη ζελατίνα, και ίσως χρειαστεί να το κάνεις αρκετές φορές μέχρι να βρεις την καλύτερη θέση για τη ζελατίνα σου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	a%20xr1000.jpg 
Προβολές:	542 
Μέγεθος:	14,8 KB 
ID:	177687

Παλαιό μέλος
    Θα το δοκιμάσω.

*Τελικά νομίζω στο ιντερνετ βρίσκει κανείς κάτι που πίστευα ότι έχει πλέον χαθεί. Ανθρώπους που βοηθάνε τους άλλους χωρίς να τους ξέρουν και χωρίς να περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα...

Ευχαριστώ φίλε! Να σαι καλά και πάντα όρθιος!

Eύχομαι να πάνε όλα καλά και να το χαρείς το καινούργιο σου κράνος παρά τις πρώτες αρνητικές εντυπώσεις που σου άφησε, συμβουλέψου ξανά το βιντεάκι και πιστεύω ότι δεν θ'αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα στο να το καταφέρεις σε ελάχιστο μάλιστα χρόνο. Θυμήσου να βρεις ένα κέρμα που να χώνεται σωστά στα βιδάκια για να μην τα πληγώσει (αν θυμάμαι καλά το δίλεπτο είναι ότι πρέπει), ξεβίδωσέ τις λίγο και εφάρμοσε τη ζελατίνα στη θέση που επιθυμείς.

Καλοφόρετο, αγρατζούνιστο και προπαντός αχρείαστο να είναι!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Θα το δοκιμάσω.

*Τελικά νομίζω στο ιντερνετ βρίσκει κανείς κάτι που πίστευα ότι έχει πλέον χαθεί. Ανθρώπους που βοηθάνε τους άλλους χωρίς να τους ξέρουν και χωρίς να περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα...

Πάρε κι αυτό να σου φτιάξει το κέφι .........
    http://www.youtube.com/watch?v=3NxGO...eature=related

Παλαιό μέλος
    ακόμα γουστάρω να φοράω τζιν με άσπρο μακό και μαύρο κοντό δερμάτινο!

Γι αυτό και το ασπρόμαυρο (σχεδόν) camino...

Παλαιό Μέλος ??? Το avatar του/της harisvfr
    Κοίτα αυτό το βίντεο με το Arai και προσπάθησε να ρυθμίσεις με τον ίδιο τρόπο και τις βάσεις της δικής σου ζελατίνας γιατί μάλλον απ'την κατασκευή δεν εφαρμόζει στην ελαστική τσιμούχα σε όλο της το μήκος. Τις πλαστικές βίδες που θα δεις στο πλάι ξεβίδωσέ τις με ένα κέρμα για να μην πληγωθούν και θα δεις ότι το φαινόμενο θα μειωθεί αισθητά, θέλει βέβαια και λίγο το χρόνο του να πατήσει σωστά το λάστιχο στην κλειστή ζελατίνα.

Εύκολο!

Για το θέμα της σταθερότητας είσαι ο πρώτος που ακούω να το λέει κι έχω δει πάρα πολλά άτομα με XR-1000 με θετικότατες απόψεις για δαύτο.

Το wisper kit κάνει εξαιρετική δουλειά στην προσπάθεια μείωσης του θορύβου!

Καλοφόρετο να είναι φίλε, εύχομαι να σβήσουν σύντομα όλα τα αρνητικά που βρήκες πάνω του
    Αυτό με την ρύθμιση της ζελατίνας ούτε που μου πέρασε από το μυαλό !!!
    Θα το δοκιμάσω και εγώ.
    Για την σταθερότητα πάντως έχω και εγώ ένα θέμα εκεί κοντά στα 200 με την μαμά ζελατίνα (της μηχανής).
    Η μηχανή μου είναι μια VFR800.
    Ααααατσα

να ρωτησω κατι ρε παιδια και εγω??παιζει η ζελατινα απο το xr1100 να ταιριαζει και στο 1000??
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
    να ρωτησω κατι ρε παιδια και εγω??παιζει η ζελατινα απο το xr1100 να ταιριαζει και στο 1000??
    όχι μαν.είναι πλέον διαφορετικές.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    όχι μαν.είναι πλέον διαφορετικές.
    Ακριβώς, αλλάζει και στο κούμπωμα αλλά και στο μέγεθός της (είναι λίγο φαρδύτερη από πάνω ως κάτω)

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SHOEI XR-1100 Conquista TC-5
    από Panopticon7 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2010, 16:20
  2. Arai Viper GT vs Shoei XR 1100
    από p@nos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2010, 12:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα