Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 139

Θέμα: Μετακίνηση μοτοσυκλέτας από τρίτο άτομο

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 916
    Τέλη κυκλοφορίας έχει,ασφάλεια έχει,πινακίδες έχει
    εγώ πάντως δεν τον βρίσκω παράνομο
    Ξέρω από βέσπα!

Σήμερα στην πόλη μου κάποιος είχε παρκάρει το Z1000 πάνω στο πεζοδρόμιο με τέτοιο τρόπο που δεν χώραγαν 2 άτομα δίπλα δίπλα, μαζευόντουσαν όλοι για να χωρέσουν να περάσουν, σταμάταγε ο ένας για να περάσει ο άλλος κλπ.

Αυτό για καμιά ώρα κοντά στην δουλειά μου. Είχαμε παρκάρει και άλλοι μηχανάκια πάνω, αλλά σε σημεία που δνε ενοχλούν μιας και έχει παρτέρια με δέντρα και φυτά, τα βάζαμε ανάμεσα στα παρτέρια ώστε να περνά άνετα ο κόσμος. '

Ο συγκεκριμένος όμως το είχε ακριβώς στην μέση... Επιδεικτικά και πολύ ενοχλητικά.

Γιατί δηλαδή θα έπρεπε κάποια μητέρα με παιδικό καρότσι να κατέβει στο δρόμο ανάμεσα σε φορτηγά και αυτοκίνητα να περάσει, αλλά θα πρέπει να απαγορεύσει στον οποιοδήποτε να μετακινήσει τη μηχανή λίγο πιο πέρα που δεν ενοχλεί?

Δηλαδή θα ήταν καλύτερο να καλέσει κάποια-κάποιος την αστυνομία και να του ξηλώσει τις πινακίδες(γιατί πραγματικά έπρεπε να φάει έστω κλήση) αλλά να μην μετακινηθεί η μηχανή που ενοχλεί στον πεζόδρομο?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Όπως λέει και ο παππούς στην διαφήμιση...

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ... ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!

Μαζευτήκαμε δυστυχώς πολλοί στην Αττική και δεν χωράμε. Αυτό είναι το πρόβλημα συν βέβαια οτι δεν υπάρχουν υποδομές ούτε για πλάκα.

Ο κάθε άνθρωπος που πληρώνει τέλη και είναι νόμιμος, έχει αγοράσει ενα όχημα και έχει πληρώσει κανονικά για όλα, θεωρώ οτι έχει το ίδιο δικαίωμα με όλους και να παρκάρει όπως και να κινείται σε δημόσιους δρόμους σεβόμενος τους υπόλοιπους.

Για τον φίλο 916... δεν είναι παράνομος απο την στιγμή που έχει όχημα που είναι νόμιμο και το παρκάρει σε δημόσιο δρόμο εκεί που νομίζει. Εκτός και αν έχει σήμα τροχαίας για απαγόρευση στάσης/στάθμευσης. Στο θέμα πινακίδας όμως ήταν παράνομος , μιας και αυτές αποδίδονται απο το δημόσιο μόνο με πληρωμή τελών και μετά αδείας. Αφού την έβγαλε όμως , αυτό τελειώνει εκεί.

Στο θέμα παρκαρίσματος μηχανής... τα έχουμε ξαναπεί ρε παιδιά. Είναι και θέμα χώρου, και θέμα υποδομών,... και θέμα σεβασμού προς τρίτους. Δυστυχώς όπως είπα είμαστε πλέον πάρα πολλοί στην Αττική (ειδικά σε κάποιες περιοχές) και όταν έχουμε 1-2-3 οχήματα στην κατοχή μας απλά δεν χωράμε.

Στο Γαλάτσι παλαιότερα που έμενα , έκανα απο 25-45 λεπτά να βρώ παρκάρισμα. Σήμερα εκτός Αττικής πλέον η οικία, κάνω ....χμμμμ.... 2-3 δευτερόλεπτα απλά για να το αφήσω σωστά. Στο κέντρο αποφεύγω ακόμα και με την μηχανή να κατέβω. ΑΝ εξυπηρετεί βέβαια ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ, ούτε συζήτηση.

Έτσι είναι δυστυχώς και τα υπόλοιπα που λέμε εδώ είναι απλά τα παρελκόμενα του τι γίνεται εφόσον επιμένουμε να κάνουμε χρήση οχημάτων στο κέντρο της ΑΘήνας , όπου κάποιοι ζούν και δουλεύουν. Η συζήτηση μπορεί να μην κλείσει ποτέ , μιας και το θέμα μας κυρίως είναι το πως μετακινούμαστε μέσα στο κέντρο-παράκεντρο... που περικλείει και το θέμα παρκαρίσματος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Υπάρχει ο νόμος, υπάρχει η ηθική και υπάρχει και το προσωπικό συμφέρων... Όταν αυτά δεν συμβιβάζονται μεταξύ τους (σπάνιο να γίνει), γίνεται μπάχαλο διότι ο καθένας μας αντιδρά διαφορετικά... Άλλος θα βάλει την πάρτη του μπροστά και άλλος την ηθική...Τον νόμο τον έχουμε έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλοι χεσμένο, εκτός άμα μας συμφέρει...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Δηλαδή θα ήταν καλύτερο να καλέσει κάποια-κάποιος την αστυνομία και να του ξηλώσει τις πινακίδες(γιατί πραγματικά έπρεπε να φάει έστω κλήση) αλλά να μην μετακινηθεί η μηχανή που ενοχλεί στον πεζόδρομο?
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ !!!
    Παίρνεις τροχαία ............ τρώει ένα ξεγυρισμένο πρόστιμο ............... και μαθαίνει να μην το ξανακάνει !!!
    Την μηχανή όμως ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ !!! Δεν έχεις κανένα δικαίωμα !!!

ΠΑΝΤΩΣ η σηζήτηση δεν ξεκίνησε για τα παρκαρισμένα σε πεζοδρόμια, αλλά για τις νόμιμα παρκαρισμένες μηχανές επί του οδοστρώματος, που πολλοί οδηγοί προσπαθούν να μετακινήσουν για να βάλουν το αυτοκίνητό τους !!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για τον φίλο 916... δεν είναι παράνομος απο την στιγμή που έχει όχημα που είναι νόμιμο και το παρκάρει σε δημόσιο δρόμο εκεί που νομίζει. Εκτός και αν έχει σήμα τροχαίας για απαγόρευση στάσης/στάθμευσης. Στο θέμα πινακίδας όμως ήταν παράνομος , μιας και αυτές αποδίδονται απο το δημόσιο μόνο με πληρωμή τελών και μετά αδείας. Αφού την έβγαλε όμως , αυτό τελειώνει εκεί.

Καταρχήν ο φίλος μου είχε βάλει την πινακίδα,πριν αποφασίσει τη χρήση του σαράβαλου.Από την άλλη όμως,η πολεοδομία δεν έχει πρόβλεψη για πάρκινγκ μοτοσυκλέτας,και απαιτεί διαστάσεις εισόδου για αμάξι.Αν δεν είναι αυτό ρατσισμός τι είναι;Ο άλλος πληρώνει τεκμήρια τέλη και της παναγιάς τα μάτια σαν να έχει αμάξι,και δεν έχει άδεια να βάλει τη μηχανή του σε ασφαλές μέρος.

Σήμερα χρειάστηκα να χρησιμοποιήσω το αμάξι για να μεταφέρω έναν υπέργηρο άνθρωπο σε ένα γιατρό.Βρήκα να παρκάρω σε ένα σημείο ανάμεσα από 2 αμάξια,που όμως είχε ένα "zx-6r" κάθετα ανάμεσα κοντά σε ένα αμάξι.Δε χώραγα να παρκάρω με άνεση κι έφυγα.Ο πίσω από εμένα πίστευε ότι θα χωρέσει.Αποτέλεσμα είναι να πετάξει κάτω τη μηχανή του ανθρώπου.Δεν ξέρω αν του άφησε στοιχεία,αλλά θα προτιμούσα να το είχε βάλει κανονικά όπως κινείται,μήπως και το γλύτωνε.Δυστυχώς δεν κράτησα στοιχεία του αμαξιού,διότι τον είδα από τον καθρέπτη να προσπαθεί να παρκάρει,και το αποτέλεσμα το είδα μετά από 1 ώρα...

Σε κεντρικό δρόμο στην πόλη μου είναι ένας τυπος ο οποίος έχει μαγαζί. Βγάζει λοιπόν ένα τελάρο έξω στο δρόμο και κρατάει μια θέση πάρκινγκ για το αμάξι του. Έλα όμως που ο κολλητός μου πάει πρίν από αυτόν στη δουλειά του (δουλεύει σε διπλανό τετράγωνο), του σηκώνει το τελάρο και βάζει το αμάξι του. Επίσης έκανε και μια σύσταση στο μαγαζάτορα οτι αν δει την παραμικρή γρατσουνια- ζημιά στο αμάξι του θα του κάνει δωρεάν πολεοδομική μετατροπή του μαγαζιού του σε beach bar ( ) και έτσι όλα καλά...

Και τι κάνει ο μικρός θεούλης ο μαγαζάτορας λέτε?
    Εκεί που έπιανε μια θέση με το τελάρο τώρα έβαλε 2 τελάρα, πιάνει 2 θέσεις πάρκινγκ και παρκάρει και το δικό του.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τι νόμοι και μαλακίες... ο Ελληνας δε παίζεται με τίποτα

ΥΓ: Πάντως και εμείς με τις μηχανές δε πάμε πίσω. Με το γράμμα του νόμου 9 στις 10 που βλέπω είναι παρκαρισμένες παράνομα. Το κακό όμως είναι οτι πολλές ενοχλούν πραγματικά (πεζοδρόμια, διαβάσεις πεζών κλπ...). Είναι κρίμα

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Τις προάλες μου είπαν σκηνικό για έναν τύπο ο οποίος είχε παρκάρει το Transalp του (πληροφοριακά για τον όγκο της μηχανής το λέω αυτό) σε σημείο που εμπόδιζε. Οπότε μαζεύτηκαν 4-5 έξυπνοι και προσπάθησαν να την μετακινήσουν.
    Και άρχισαν να τη σέρνουν προς τα εμπρός με ταχύτητα μέσα......
    και βγαίνει ο τύπος και κάνει ολόκληρο καβγά και από κεί που θα είχε άδικο βγήκε από πάνω κι όλας. Φαντάζεστε να μαζευτούν 4-5 τυχαίοι και να πιάσουν από όπου να ναι το μηχανάκι, να προσπαθήσουν να το σηκώσουν και να σέρνουν και τη μηχανή με ταχύτητα μέσα??? πια αστυνομία... με το ρόπαλο...

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    Τις προάλες μου είπαν σκηνικό για έναν τύπο ο οποίος είχε παρκάρει το Transalp του (πληροφοριακά για τον όγκο της μηχανής το λέω αυτό) σε σημείο που εμπόδιζε. Οπότε μαζεύτηκαν 4-5 έξυπνοι και προσπάθησαν να την μετακινήσουν.
    και βγαίνει ο τύπος και κάνει ολόκληρο καβγά και από κεί που θα είχε άδικο βγήκε από πάνω κι όλας. Φαντάζεστε να μαζευτούν 4-5 τυχαίοι και να πιάσουν από όπου να ναι το μηχανάκι, να προσπαθήσουν να το σηκώσουν και να σέρνουν και τη μηχανή με ταχύτητα μέσα??? πια αστυνομία... με το ρόπαλο...
    Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και ο γερανός της τροχαίας!!! οπότε άσε τον μάγκα που την πάρκαρε έτσι, αφενός να του ρθει η ψυχρολουσία της αγωνίας μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι έγινε σηκωτή από την Τροχαία και όχι άπο επιτήδειους, και αφετέρου να αναγκαστεί να πληρώσει το τσεκάκι για να την πάρει πίσω:smilea: Και μετά αντε να δούμε αν τον παίρνει να κάνει ξανά τέτοιου είδους μαγκιές Αντε γιατί τόχουμε ξεφτιλήσει εντελώς όμως!!!Ολοι οι υπόλοιποι που παρκάρουμε και σωστά και κάποιοι σε κλειστά πάρκινγκ είτε σε χώρους στάθμευσης είμαστε οι μαλάκες και κάποια άλλα κολόπαιδα είναι οι έξυπνοι της υπόθεσης!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    Τις προάλες μου είπαν σκηνικό για έναν τύπο ο οποίος είχε παρκάρει το Transalp του (πληροφοριακά για τον όγκο της μηχανής το λέω αυτό) σε σημείο που εμπόδιζε .

Οπότε μαζεύτηκαν 4-5 έξυπνοι και προσπάθησαν να την μετακινήσουν.

και βγαίνει ο τύπος και κάνει ολόκληρο καβγά και από κεί που θα είχε άδικο βγήκε από πάνω κι όλας.

Φαντάζεστε να μαζευτούν 4-5 τυχαίοι και να πιάσουν από όπου να ναι το μηχανάκι, να προσπαθήσουν να το σηκώσουν και να σέρνουν και τη μηχανή με ταχύτητα μέσα???
    πια αστυνομία... με το ρόπαλο...

Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα.

τελικά ποιον υποστηρίζεις;;

Παλαιό μέλος
    Γιατί πρέπει να υποστηρίζεις κάποιον;Το δίκαιο δεν είναι ποδοσφαιρική ομάδα.Ο μοτοσυκλετιστής έκανε παράβαση,ας καλούσαν την τροχαία να επιληφθεί.Η προσπάθεια μετακίνησης της μοτοσυκλέτας είναι εξίσου παράνομη με την παράβαση του Κ.Ο.Κ.Αν του έκαναν ζημιά θα την πλήρωναν;

Εγω αν και θα συμφωνησω πως αν δω καποιον να μετακινει την μηχανη μου, κατα πασα πιθανοτητα θα χασω τον ελεγχο και θα εχουμε κλωτσοπατιναδες, ρωτω το εξης:

Αναφορικα με τα αρχικα post, σκεφτηκατε πως φωναζοντας κλεφτης - κλεφτης και μαλιστα κινουμενοι απειλητικα εναντιον του μ@λ@κ@, ισως τρομαξει και τοτε ειναι πιο βεβαιη η πτωση της μηχανης?
    και μαλιστα μπροστα στα ματια μας?
    Αντε μετα να γλυτωσεις τις κλωτσοπατιναδες
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Πριν από 3 χρόνια στο Ρέντη ενώ ήμουν σε αίθουσα και παρακολουθούσα κάποιο μάθημα είχα αφήσει τη μηχανή μου παρκαρισμένη στο δρόμο. Στο δρόμο ο δήμος είχε προνοήσει να φτιάξει θέσεις για 10 μοτοσυκλέτες αλλά έξω από μια σχολή που εξυπηρετεί πάνω από 500 άτομα ημερισίως οι δέκα θέσεις είναι σα να μην υπάρχουν... Όταν λοιπόν μετά από 3 ώρες βγήκα είδα οτι η μηχανή έλειπε και στη θέση της ήταν σταθμευμένο ένα ΙΧ. Προς στιγμήν έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου γιατί πίστεψα οτι είχε κάνει φτερά... αλλά αμέσως είδα οτι όντως είχε βγάλει φτερά και είχε ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο .
    Δεν ασχολήθηκα αμέσως με τη μηχανή παρά πήγα στο περίπτερο που βρισκόταν 3 μέτρα από εκεί,πριν αρχίσω να ψάχνω τον οδηγό του ΙΧ, και ρώτησα τον περιπτερά μήπως είδε τι έγινε ... ε και ο Θεός με φύλαξε...
    Ο περιπτεράς μου είπε οτι το ΙΧ είχε μόλις παρκάρει αλλά η μηχανή ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο πάνω από 2 ώρες γιατί ήθελε να παρκάρει ένα ημιφορτηγό το οποίο θα ξεφόρτωνε κάτι πράγματα... έτσι αφού εξαγριώθηκα ακόμα περισσότερο γιατί πλέον δεν υπήρχε κανείς υπαίτιος να τα βάλω μαζί του πήγα να δω αν έχει τίποτα η μηχανή... και τότε έγινε το ΘΑΥΜΑ!!!!

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ!!!!! 62.50

Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να περιμένω τον περιπτερά να σχολάσει και να πάμε παρέα στη Δημοτική Αστυνομία για να κάνω ένσταση για την κλήση έχοντας μαζί μου μάρτυρα. Ο Αντιδήμαρχος που ήταν υπεύθυνος μας δέχτηκε αλλά όταν του είπα που με έγραψαν με ειρωνεύτηκε λέγοντάς μου οτι σε αυτό το σημείο εμείς με τις μηχανές κάνουμε πάντα τα ίδια παρόλο που έχει διαμορφωθεί "ειδικός χώρος στάθμευσης" (αυτός που είπαμε πριν για τις δέκα μηχανές)... Φανερά εκνευρισμένος του απάντησα οτι ενώ γνωρίζουν οτι οι μηχανές είναι πολύ περισσότερες δε μεγαλώνουν το χώρο γιατί τα σίδερα αυτά θα τους κόστιζαν 1000 ευρώ για να μπούν ενώ έτσι κάθε μέρα μαζεύουν ευρώ από τις κλήσεις!
    Αφού λοιπόν έγινε ένας χαμός του είπε ο περιπτεράς τι ακριβώς έγινε και αφού ο μάρτυρας υπέγραψε μια υπεύθυνη δήλωση των όσων κατέθεσε η κλήση μου ακυρώθηκε

Ρωτάω εγώ όμως:
    αν δεν ήμουν τόσο τυχερός και μου είχαν κάνει ζημιά στη μηχανή;
    αν δεν ήταν ο περιπτεράς να με ενημερώσει για το φορτηγό και εγώ έκανα μύνηση στον ιδιοκτήτη του ΙΧ χωρίς να φταίει;
    αν δεν ήταν ο περιπτεράς να καταθέσει ή δεν ήθελε;
    αν ο Αντιδήμαρχος με έγραφε στα @@ του;
    αν;
    αν;

Που σταματάει ο πολιτισμός και μπαίνει το "κανίβαλος mode ON" ;
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Κλημερα σε ολους.
    Να καταθεσω και εγω την δικια μου περιπετεια με καποιον μεγαλης ηλικιας....κυριο ισως.
    Εχω παρκαρει νομιμα ενα σκουτερ που ειχα, στην Πατρα Οδος Κορινθου, σε σημιο που επιτρεπεται η σταθμευση, εχω μπει στο μαγαζι ενος φιλου μου που κανει ανακαινηση, και επειδη τα τζαμια ειναι καλημενα με χαρτια δεν βλεπω απο εξω το μηχανακι μου.
    Καποια στιγμη οταν βγεικα να το παρω να φυγω βλεπω ενα τουοτα παρκαρισμενο μπροστα, το σκουτερ μετακινημενω και με γδαρσες επανω, παρατηρω στο τουοτα οτι εχει σιμαδια στην προφθλακτηρα του. την στηνω και τον περιμενω. καποια στιγμη κατεβαινει ενας ηλικιομενος με βαμενα μαλια. παει να μπει στο αυτοκινητο και τον φωναζω δικο σου ειναι κυριος , ναι μου απαντα
    (Ξεχασα να σας πω οτι στην ασφαλτο υπαρχει σιμαδι απο το σταν, που δειχνει οτι το σκουτερ εχει σειρθει 30- 40 ποντους.)
    μου εχεις κτιπιση το μηχανακι του λεω, αταραχος ο παπους με το βερνικι στο μαλι, εγω δεν εκανα τιποτα, απλος το πιγα πιο πισω οκ τις ζημιες πιος τις φτιαχνει γιατι το μηχανακι το εριξες κατω η απο σπροξιμο με τα χερια η απο σπροξιμο με το αμαξι σου, του λεω . Αει παρατα μας ρε μου λεει που θα στο φτιξω και απο πανω μου απαντα, καλω την αστυνομια που ερχεται αμεσως, ρωτα ο ατυνομικος και τους δυο μας τι εχει σιμβει , και σε μενα μου λεει αν το ειδα να κανει ζημια στο οχημα μου και αν υπαρχουν και αλλοι να το εχου δει αυτο, κανενας δεν εμφανηστικε και οχι μονο, ο γερος με απειλουσε μπροστα στους αστυνομικους οτι εχει γαμπρο δικηγορο, και θα μου κανει μηνηση για ψευδη κατηγορια. Ο αστυνομικος με συμβουλεψε να μην το προχωρησω περισωτερο αφου δεν εχω μαρτυρες γιατι σιγουρα θα μπλεξω, και ετσι αφριζοντας φυσικα, και αφου του διαβασα ολλα τα ευαγγελια, σε ολλες τις γλωσσες και τραβονταστου και μια κλοτσια στην πορτα του εφυγε ο βαμμενος.

Φταίς εσύ που τον άφησες να φύγει! Τι πάει να πεί θα μπλέξεις; Την περιουσία σου ποιός θα την πληρώσει;
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2007, 10:40
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 12:15
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 15:31
  4. Αγορα μοτοσυκλετας απο τα 19
    από nmk_extreme στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 20:58