Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 126

Θέμα: Ride to ICELAND

Παλαιό Μέλος ??? Το avatar του/της harisvfr
    Μπράβο πολύ καλό trip

:a19: :a19:
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Πανε μερες που διαβασα το ταξιδιωτικο.
    Και σημερα βρηκα ΑΥΤΟ!!! (και εμεινα καγκελο) .
    Δεν ξερω ποσο κοντα ειναι το βιντεο σε αυτο που βιωσες εκει αλλα και τα χρωματα στο βιντεο ειναι ακριβως τα ιδια με τις φωτο σου,οποτε μαλλον κατι κοινο υπαρχει.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σαν να είμαστε εκεί,φοβερή παρουσίαση ευχαριστούμε...

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν φίλε εξαιρετικό το βίντεο και να σκεφτείς ότι έχει χρησιμοποιήσει μονο τέσσερις κύριες τοποθεσίες.To σεληνιaκό τοπίο και το ποτάμι πριν και τον καταρράκτη του DETFOSS ο ατμoπίδακας που βλέπεις είναι λίγο έξω από το KEFLAVIK αλλά έχουν ταμπέλα απαγορευτική αν και δεν υπάρχει φύλακας ότι είναι επικίνδυνο να πας εκεί και έτσι βολευτικα να το δω από μακριά. Η λίμνη με τους πάγους στους πρόποδες του παγετόνα είναι εντυπωσιακή και αν κανεις βόλτα μέσα ακόμα εντυπωσιακότερη.
    Το εργοστάσιο που δείχνει είναι έξω REKIAVIK και ήταν το μόνο μέρος που είδα σταθερό Randar ταχύτητας. Εκτος του πρώτου θερμοπίδακα έχω φωτογραφίες απ' όλα τα άλλα, αλλά όλα
    αυτά που ειδες στο βιντεο ζήτημα να είναι ένα το ένα εκατοστό απ' αυτά που είδα εγώ. Γι'αυτο δεν προσπάθησα καν να αποτυπώσω το μέρος παρά να βγάλω τουριστικές φωτογραφίες.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Πολύ ωραίο ταξιδιωτικό φίλε!!!

Και εις άλλα με υγεία !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Νέο μέλος
    Μπράβο για το κουράγιο σου και τις φώτο το λάστιχο βλέπω είναι με τακουνάκι για χωματόδρομους σωστά?
    Versys 650 diablo black abs' 09

Παλαιό μέλος
    Ναι το λαστιχο ειναι για χωμα το μηχανακι οχι
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Καταπληκτικό, με ταξίδεψες ..... Πάντα τέτοια !!

Μια διευκρίνιση : πως κατάφερες και πήγες εκεί πάνω με 600 ? αεροπορικά;;; με ποιά/ες ετειρεία/ες;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΑΨΟΓΟΣ!!!!

"Παραξενα" μερη, εμπειρια απο τις "λιγες"

Να σαι καλα!!!!

Κρουκη, το βιντεο γ@μ@ει!!! :wacko:

Παλαιό μέλος
    Θεσσαλονικη-Αθηνα-Λονδινο Aegian
    Λονδινο-Ρεκιαβικ Iceland air (τοπικη ολυμπιακη)
    Ρεκιαβικ-Ντυσελντοφ Air Berlin
    Ντυσελντοφ- Θεσσαλονικη Aegian
    Συνολο 575 ευρω αναχωρηση Πεμτη και κλεισιμο εισητηριων 3,5 μηνες μπροστα
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Ταξιδιάρης
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    Σ'αυτο το ταξίδι πηγα μόνος πράγμα που δεν θα ξανακάνω. Οταν υπάρχουν πολλές μαζεμενες πληροφορίες, ο εγκέφαλος θέλει χρόνο για να τις επεξεργαστεί. Αν και εκεί είχα χρόνο, ζορίστικα
    με τον καιρό και με τη μοναξιά, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν είμαι χαλβάς και είμαι σιδεροκωλος.
    Αποκτησε για εμένα έτσι μια άλλη διάσταση το ταξίδι, καταλαβαίνοντας μερικούς από αυτούς που γράφουν ταξιδιωτικα,σαν τον Ηλια η τον Μητσακη, βρίσκόμενοι σ'ενα τραχύ και ερημικο τόπο,φυσικά αμέσως μετά έβλεπα εναν ποδηλάτη η έναν πεζοπόρο από τους εκατοντάδες που γυρνάνε τη χώρα να παλεύει και αυτός με τα στοιχεία της φύσης και ένιωθα πολύ μικρός. Οι φωτογραφίες που έβγαλα είναι ένα τίποτα, γιατί αν και φωτογράφος πήρα μαζί μου μια απόλυτα ερασιτεχνική μηχανουλα, με το σκεπτικό που απόκτησα όταν πέρασα μετά το πρώτο μισό του προσδόκιμου ζωης ενος ανθρωπου (μεσήλικας) οτι πλέον φωτογραφικές αναμνήσεις στο ελάχιστο εμπειρίες στο μέγιστο. Γι'αυτο έβαλα και τις διευθύνσεις των υπολοίπων ταξιδιωτικων. Φωτογραφικά το μέρος έχει τρελές απαιτήσεις, τα μέρη είναι απίστευτα και μεγαλειώδη και ως προς τα μεγέθη. Ενα παράδειγμα, κοντά στην πόλη Akyeri αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει ένας βράχος γύρω στα 350 μέτρα πάνω από την θάλασσα, από κάτω στα πόδια σου ενώνονται 5 φιορδ, το κεφάλι πρέπει να γυρίσει 280 μοίρες αρκετές φορές μια να μπορέσει να καταλάβει τι βλέπει, πράγμα που καμιά φωτογραφική μηχανή δεν μπορεί να αποτυπώση. Υπηρξαν ατελείωτα μέρη στα οποία χρειαζόταν παρέα, πικνικ,καφές και αγναντεμα. Επισεις όταν από λάθος ακολούθησα ένα χωματόδρομο με τον κουλό χάρτη που είχα, με ανέβασε ψηλά προς το τέλος των Highlands, στην αρχή ενός fiord και με τον δρόμο να τελειώνει ένα μέτρο πριν τον γκρεμό, έφαγα ξαφνικά μια ριπή αέρα τόσο δυνατή που στο παρά πέντε γλίτωσα μια βουτιά 300μ. στο κενό. Γλυτωσα γιατί σε ένα κόψιμο του αέρα από βράχο και ενώ ήμουν με κλιση λόγω του φυσήματος, έφερα το μηχανάκι μακριά από τον γκρεμό. Γιαυτο και έγραψα μην πάτε μόνοι. Τα όρια της ταχύτητας τα έσπασα μόνο μια φορά που χρειάστηκε να κινηθώ πολύ γρήγορα γιατί δεν έβρισκα δωμάτιο και έπρεπε να καλύψω 250 χιλιόμετρα σε δυο ώρες, πράγμα που για την Ελλάδα μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά εκεί πήγαινα δίχως αύριο.Για το κρύο και τον καιρό, αν σε πάει καλά δεν βαζεις τις επενδύσεις οπωσδήποτε όμως την στολη και καλές αδιάβροχες μποτες μονιμα. Ειπαμε και να το θυμάστε είναι διαφορετικό μέρος.
    Φίλε Γιώργο γεία σου. Κάποτε μου είχες δώσει πολύ κουράγιο και δύναμη με τα λόγια που μου είχες γράψει για να κάνω το δικό μου ταξίδι στο Βόρειο Ακρωτήρι. Τελικά το έκανα όπως και εσύ, μόνος μου και ξέρω από πρώτο χέρι τι θα πει να ταξιδεύεις μόνος σε τέτοια μέρη. Όμως αν και μοναχικά η εμπειρία είναι το κάτι άλλο , κάτι που με γεμίζει στην καθημερινότητα που ζούμε. Θα θυμηθώ και έναν μπάρμπα μου που πάντα έλεγε "Ότι φας και ότι δεις είναι δικά σου για πάντα. Όλα τα άλλα είναι των κληρονόμων"
    Να'σαι καλά !!!!!!!!!!!!
    http://clubs.pathfinder.gr/CLUB_V

Παλαιό μέλος
    PARKER97 Φιλαράκι σου είχα πεί επισεις οτι πας λιγες μέρες και οτι θα σε φαει ο δρόμος κ.α.
    Σε αυτούς τους 20 μηνες αναθεώρησα και εγω τις θέσεις που εξέφραζα τότε. Εχεις απόλυτο
    δίκιο γιατι το πιο δυσκολο δεν είναι το ταξίδι αλλα η συντροφικότητα, που του δινει αλλη διάσταση. Αλλα προκειμένου να σαπίσω τα θέλω μου, καλύτερα μόνος αλλα θα πάω. Ετσι και αλλιώς μονοι ερχώμαστε και μόνοι φεύγουμε απο αυτή τη ζωή. Ολα τα υπόλοιπα είναι
    διασκέδαση της μοναξιάς μας και δρόμος. Ελπίζω να τα πούμε σε κάποιους ενδιαφέροντες απο αυτούς τούς δρόμους στο μέλον.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ