Το ίδιο πράγμα περίπου λέμε. Εσύ λες αν το ζητήσει, εγώ λέω οτι αν με πείσει χτυπώντας τον κώλο του κάτω ότι το γουστάρει πραγματικά και δεν το θέλει επειδή βλεπει εμένα, ή τον γείτονα πιτσιρικά που μόλις απέκτησε. Τότε σαφώς θα τον στηρίξω (σε οτιδήποτε) είτε το γουστάρω είτε όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
1.μα δεν λεω οτι θα του παρω σιγουρα...αν το ζητησει λεμε..οτι και να ειναι αυτο...μπορει να μην χρειαστει τπτ..οταν μεγαλωσει να θελει να πηγαινει με το λεωφορειο ή με ο ποδηλατο...
οσο με το φουσκοτο ειναι ατυχες το π.χ γιατι δεν θα μπορεσει να το οδηγηση καν...
4.γιατι δε 10 χρονια θα εχουμε αλλη οδηγικη παιδια ή οι μηχανες θα οδηγουνται διαφορετικα....?![]()
Για το τελευταίο που λες με καλύπτει απόλυτα η απάντηση του stefanou.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεν λέμε να μην του πάρεις μηχανάκι, λέμε οτι η μόνη χρησιμότητα του θα είναι να γίνει το παιδί γρήγορο, σε καμιά περίπτωση δεν είναι οδηγική παιδεία.
Αλλά και οδηγική παιδεία να έχει ένα παιδί, δεν θα το βοηθήσει στις συνθήκες κυκλοφορίας στη χώρα μας.
Και ο "τσαμπουκάς" που θα αποκτήσει γνωρίζοντας οτι έχει "χέρια" πάλι κακό νομίζω οτι θα του κάνει στο δρόμο (ειδικά στην περίπτωση που πάρει απο τον πατέρα του)