Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 242

Θέμα: drz 400

ειχα κ γω το drz400e και μου ειχε παθει αυτο με τα πηνια εφυγε μια βιδα και μου διελυσε τα πηνια και το ρουλεμαν στροφαλου και την φωλια του ρουλεμαν ζημια περιπου 700 ευρω φτιαξτε τις βιδες.οσο για το vapor που λεγατε πιο πανω ειναι πολυ καλο κοντερακι αλλα δεν αντεχει στην πολυ υγρασια αν παρει την κατω βολτα τελειωσε θα σου κανει συνεχεια νουμερα,το φως για το vapor το αναβα απο εναν διακοπτη που ειχα βαλει για τα φωτα και ετσι αναβε μονο το βραδυ. και οχι απευθειας στην μπαταρια.

ε τις κ@@λοβιδες.Εχω καμια 20000 χιλιομετρα και ευτηχως ακομα δεν μου ετυχε να με ξεβηδωθουν αλλα τωρα που το εμαθα θα το κανω ευθυς αμεσως να δω σε τη καταστασει ειναι.....θελω να μαθω τη αλλο να προσεξουμε στο συγκεκριμενο μηχανακι απο θεμα κατασκευαστικης αστοχιας?Εμενα παραδειγμα με καικε τους πρωτους μηνες το ρελε της μιζας.Επισης χαλαρωσε μαλλον το ελατηριο του σταντ (στηρικτηρα) και στις λακουβες ανοιγοκλεινη τοσο οσο χρειαζεται για να κανει διακοπες ρευματος το μοτο εξαιτιας του διακοπτη που εχει το σταντ.Αρα πρεπει να το βραχυκυκλωσω να μενει παντα κλειστο το κυκλωμα .
    Αλλα tips που προτεινεται η γενικα τη να κανουμε να σωσουμε οτι μπορουμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από thunderabe
    ειχα κ γω το drz400e και μου ειχε παθει αυτο με τα πηνια εφυγε μια βιδα και μου διελυσε τα πηνια και το ρουλεμαν στροφαλου και την φωλια του ρουλεμαν ζημια περιπου 700 ευρω φτιαξτε τις βιδες.οσο για το vapor που λεγατε πιο πανω ειναι πολυ καλο κοντερακι αλλα δεν αντεχει στην πολυ υγρασια αν παρει την κατω βολτα τελειωσε θα σου κανει συνεχεια νουμερα,το φως για το vapor το αναβα απο εναν διακοπτη που ειχα βαλει για τα φωτα και ετσι αναβε μονο το βραδυ. και οχι απευθειας στην μπαταρια.

εχω κ εγω διακοπτη για τα φωτα! δηλαδη αν τραβηξω ρευμα απο εκει δεν θα μενει για 20 λεπτα αναμενο? μολις σβηνω τα φωτα θα σβηνει? την μικρη μπαταριουλα δεν την αφαιρουμε ε?

αν παρεις απο τον διακοπτη ρευμα το φως απο το κοντερ θα αναβει οταν αναβουν και τα φωτα και θα σβυνει οταν σβηνουν τα φωτα.την μπαταρια δεν θα την βγαλεις γιατι απο εκει γινοντε οι υπολοιπες λειτουργιες του vapor.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_drz
    ετσι ειναι μενει αναμενο για 20', μαλακια τους.
    καλημερα παιδια! λογω μετακομισης δεν ειχα ιντερνετ κ εχω καιρο να μπω στο φορουμ. ελπιζω να ειστε ολοι καλα! ηθελα να σου πω φιλε γιωργο οτι ακολουθησα την συμβουλη του thunderabe κ συνδεσα το vapor με τον διακοπτη των φωτων κ τωρα αναβει μονο μολις αναψω τα φωτα κ σβηνει κατευθειαν μολις τα σβησω.. ειναι τελειο ετσι κ δεν μενει αναμενο για 20'..

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolakhs89
    καλημερα παιδια! λογω μετακομισης δεν ειχα ιντερνετ κ εχω καιρο να μπω στο φορουμ. ελπιζω να ειστε ολοι καλα! ηθελα να σου πω φιλε γιωργο οτι ακολουθησα την συμβουλη του thunderabe κ συνδεσα το vapor με τον διακοπτη των φωτων κ τωρα αναβει μονο μολις αναψω τα φωτα κ σβηνει κατευθειαν μολις τα σβησω.. ειναι τελειο ετσι κ δεν μενει αναμενο για 20'..
    παιζει αυτο που λες, αλλα συμφωνα με την trail tech λεει να παρεις απ' ευθειας ρευμα χωρις περαμβολη διακοπτη,
    ασε που το sm δεν εχει διακοπτη για φωτα, αναβουν με το που γυρισεις το κλειδι.
    DRZ 400 SM, AKRAPOVIC SLIP ON, DELCEVIC HEADER, FCR39MX, BMC FILTER, VAPOR COMPUTER.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS

Με τον υπερκυβισμο θα πρεπει να ριξεις το κυριο ζιγκλερ/main jet ενα-δυο νουμερα , π.χ αν το εχεις μαμα το καρμπ. τοτε λογικα θα εχει μεσα κυριο ζιγκλερ Νο 165 , βαλε ενα 160-162 .
    φιλε ακομα δεν εχω πειραξει το καρμυρατερ και λογω υπερκυβιμσμου λογικα αλλες φορες περνει κατευθειαν κ αλλες δυσκολευεται να παρει μπροστα, αναλογα με τα κεφια του! επισης κανει κατι σαν να παει να σβησει αν ανοιξω αποτομα το γκαζι τερμα απο ρελαντι! αλλιως το μηχανακι δουλευει τελεια κ ακουγεται πολυ ωραια! μιλησα με εναν μηχανικο κ μου ειπε το μηχανακι 8ελει παραπανω βενζινη κ για να περνει κατευ8ειαν κ για το αλλο! ποια η γνωμη σου?

φιλε ακομα δεν εχω πειραξει το καρμυρατερ και λογω υπερκυβιμσμου λογικα αλλες φορες περνει κατευθειαν κ αλλες δυσκολευεται να παρει μπροστα, αναλογα με τα κεφια του! επισης κανει κατι σαν να παει να σβησει αν ανοιξω αποτομα το γκαζι τερμα απο ρελαντι! αλλιως το μηχανακι δουλευει τελεια κ ακουγεται πολυ ωραια! μιλησα με εναν μηχανικο κ μου ειπε το μηχανακι 8ελει παραπανω βενζινη κ για να περνει κατευ8ειαν κ για το αλλο! ποια η γνωμη σου?
    Φιλε ολα τα DRZ το ιδιο εν μερι προβλημα εχουν.Και το δικο μου και μερικων γνωστων μου.Οταν εχει ζεστη εξω περνουν και χωρις αερα μπρος,μολις κρυωσει ο καιρος δεν περνει ευκολα μπροστα σβηνει ευκολα.Μπορει και λογο υγρασιας του αερα να συμβαινει αυτο.Επισης σβηνει πολυ ευκολα (απο οσο εχω καταλαβει τοσα χρονια λογο συμπλεκτη συμβαινει αυτο) ειδικα εαν δεν μαθεις τον ιδιοτροπο συμπλεκτη του.Ευτηχως η μιζα σωζει καταστασης ειδικα στο βουνο.
    Δεν ξερω εαν ειναι απο τα μιγματα κτλ η ολοι κατασταση αλλα αυτα ειναι και τα λεγομενα προβληματα αυτων το καρμπυλατερ αυτου του μοντελου.
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για να μην πω και τις παρενεργειες του DR σε υψηλο υψομετρο.1300 μετρα σε βουνο και το μηχανακι δεν πηγαινε ΒΗΜΑ.Ελειψη οξυγονου?Μαλλον.

Αμα επερνε κατ'ευθειαν χωρις τσοκ με τετοιο καιρο τοτε θα ειχε πολυ πλουσιο κυλκωμα ρελαντι , πριν του βαλεις χερι στα ζιγκλερ κανε του μια καυσαεριοαναλυση , μετα τη δυναμομετρηση ο πιο σωστος τροπος να ελεγξεις το μιγμα σου!
    Με την αντλια ψεκασμου του FCR τι κανατε???
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Question

ΜΕ τσοκ περνει οχι χωρις αλλα ποτε παιρνει γρηγορα κ ποτε ζωρίζεται λιγακι! με την αντλια δεν καναμε τιποτα, δεν πειραξαμε τροφοδοσια κα8ολου γιατι μολις '' εκλεισε'' το μηχανακι ο κανονικος μου μηχανικος επρεπε να φυγω γιατι αμοιξε η σχολη μου κ τωρα ειμαι καβαλα! οποτε την τροφοδοσια θα την αναλαβει αλλος μηχανικος που μου συστησε ο προηγουμενος!! εχεις κατι καλο να του προτεινω? οταν του ειπα παντως για το μικροτερο ζιγκλερ μου ειπε οτι δεν ακουγεται λογικο κ οτι θελει μεγαλυτερο για περισσοτερη βενζινη!!

ΜΕ τσοκ περνει οχι χωρις αλλα ποτε παιρνει γρηγορα κ ποτε ζωρίζεται λιγακι! με την αντλια δεν καναμε τιποτα, δεν πειραξαμε τροφοδοσια κα8ολου γιατι μολις '' εκλεισε'' το μηχανακι ο κανονικος μου μηχανικος επρεπε να φυγω γιατι αμοιξε η σχολη μου κ τωρα ειμαι καβαλα! οποτε την τροφοδοσια θα την αναλαβει αλλος μηχανικος που μου συστησε ο προηγουμενος!! εχεις κατι καλο να του προτεινω? οταν του ειπα παντως για το μικροτερο ζιγκλερ μου ειπε οτι δεν ακουγεται λογικο κ οτι θελει μεγαλυτερο για περισσοτερη βενζινη!!
    Πρωτα φτιαξτε την αντλια επιταχυνσης , θα δεις διαφορά
    Ετσι οπως ειναι ψεκαζει 3-4 δευτερα , ειναι παρα πολυ , αμα του μικρινεις τη διαδρομη και παει στο 1-1,κατι θα δεις πως ειναι να δουλευει καθαρα !
    Εχει λογικη το πιο μικρο νουμερο , ψαξε να το δεις που το εξηγει στο thumpertalk .

Το ξανα λεω πριν αλλαξεις ζιγκλερ κτλ , καυσαεριοαναλυση!!!!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Question

Aν φτιαξω την αντλια επιταχυνσης πιστευεις Θα δω διαφορα κ στο ποσο ευκολα θα περνει μπροστα?? αφου θα βγει που θα βγει το καρμπυρατερ δεν ειναι καλο να βαλουμε κ το σωστο ζιγκλερ ή υπαρχει περιπτωση να λυθουν ολα μόνο με την αντλια επιταχυνσης?

Aν φτιαξω την αντλια επιταχυνσης πιστευεις Θα δω διαφορα κ στο ποσο ευκολα θα περνει μπροστα?? αφου θα βγει που θα βγει το καρμπυρατερ δεν ειναι καλο να βαλουμε κ το σωστο ζιγκλερ ή υπαρχει περιπτωση να λυθουν ολα μόνο με την αντλια επιταχυνσης?
    Η αντλια δεν εχει σχεση με τος περνει μπροστα , εχει στα μικρα και αποτομα ανοιγματα του γκαζιου .
    Εγω στη θεση σου αφου θα κατεβαινε το καρμπ. θα αλλαζα τα ζιγκλερ με νεα , καινουριο ζιγκλερ ραλαντι και κυριο ζιγκλερ , καλο το καθαρισμα αλλα οχι παντα πολυ αποτελεσματικο και στη τελικη ενα ζιγκλερ εχει 4-6 ευρω!

Κανε μια καλη ψαχτικη στο thumpertalk να βρεις μηχανακια ιδια με το δικο σου ( drz400E-klx400r ) που να εχουν τα ιδια πραγματα με το δικο σου ( 440 kit , sea level ) και δες τι ζιγκλερ φορανε αυτοι και τι εντυπωσεις εχουν .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Thumbs up

δυο ζιγκλερ εχει το καρμπυρατερ? σορρυ για την αγνοια μου! ναι δεν εχω προβλημα να αλλαχτουν τα ζιγκλερ αλλα το θεμα ειναι πως να μαθουμε ποιο νουμερο ζιγκλερ ειναι το καταλληλο! απο την καυσαριοαναλυση? κοστιζει πολυ η καυσαριοαναλυση?

δυο ζιγκλερ εχει το καρμπυρατερ? σορρυ για την αγνοια μου! ναι δεν εχω προβλημα να αλλαχτουν τα ζιγκλερ αλλα το θεμα ειναι πως να μαθουμε ποιο νουμερο ζιγκλερ ειναι το καταλληλο! απο την καυσαριοαναλυση? κοστιζει πολυ η καυσαριοαναλυση?
    Κανα 20αρι νομιζω παει η αναλυση μονη της αλλα λογικα αμα σου βαλει χερι στο καρμπ. θα τη κανει ετσι κι αλλιως θελω να πιστευω , οι εποχη που ο μηχανικος ακουγε το μοτερ και ελεγε θα θα μπει αυτο+αυτο εχει περασει ευτχως στην ιστορια!
    Επισης υπαρχει κι αυτο που λενε οτι βλεπεις το μπουζι ( πολυ μαυρο= πλουσιο , λευκο=φτωχο )αλλα πρεπει να ειναι ακραια περιπτωση για ισχυει αυτο..

Τα βασικα ζιγκλερ αυτα τα δυο ειναι παντως , αλλαξε και το starter jet με καινουριο .
    Τα fcr θελουν καποια συντηρηση ( οπως και ολα τα καρμπυρατερ) για να δουλευουν σωστα , καποιες εταιριες κι ολας προτεινουν αλλαγη του σλαιντ καθε 20ωρες λειτουργειας!!! Νταξει σχεδον κανεις δε το κανει αυτο απλα το λεω σα παραδειγμα .

Τσεκαρε αυτα λινκς να δεις λιγη FCRολογια!

Αυτο το FCR ειναι τριτης γεννιας αλλα σχεδον τα ιδια ειναι !

Κοιτα κι αυτα εδω
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ