Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 224

Θέμα: (άσχετο αλλά) δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ--(3 σε ενα ποστ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αφεντικο να δειρω;

Παιδες, καλυτερα να περιοριζεστε στα πμ, για τετοιου ειδους τζερτζελεδες.
    Χριστοι υπαρχουν πολλοι στο φορουμ, στειλε πμ σε αυτον που στην ειπε να γουσταρετε καλυτερα.
    Αυτός που μου την είπε (και άσχημα μάλιστα) θέλησε να με κοροϊδέψει "δημόσια" εδώ μέσα, οπότε κι εγώ δημόσια έπρεπε να γράψω την απάντησή μου, πολύ πιο κόσμια πιστεύω και σωστά απ' ότι έκανε εκείνος, που δεν τον τιμάει κιόλας λόγω ηλικίας.....

Έγραψα κι εγώ κάτι άσχημο ομολογουμένος αλλά το έσβησαν αμέσως κάποιες "δυνάμεις άνωθεν" αλλά για μένα παραμένει το οτι κάποιοι με έθιξαν προσωπικά χωρίς προηγουμένος να αναφερθώ καν στο όνομά τους, ούτε είχα φυσικά σκοπό να το κάνω μιας και ξεκινήσαμε με μία εντελώς φιλοσοφική συζήτηση.......

NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos

Άν όχι με θάνατο (που ναι είναι ακραίο αλλά τουλάχιστον δουλεύει) τότε με άλλα μέσα, νομικά για τις "προηγμένες" χώρες.

Θυμησου ποιες ειναι αυτες οι προηγμενες κοινωνιες, που κατα τα λεγομενα σου χρησιμοποιουν αυτα τα νομικα μεσα (ηλεκτρικη καρεκλα φερ'ειπειν), και θα καταλαβεις ποσο αδικο εχεις.

Η ηθικη και ο νομος ειναι εννοιες αλληλενδετες παρεπιπτοντως.

Συν τοις αλλοις ο λιθοβολισμος, μιας και εκει εγινε το ''κακο'' στο πρωινο τοπικ, με ποιο τροπο βοηθησε αυτη την κοινωνια που τον χρησιμοποιει κατα κορον, να εξελιχθει, και να προοδευσει;

Αν ο θανατος ειναι η τιμωρια για την μοιχεια τοτε με ποιο τροπο θα πρεπει να τιμωρουνται τα αλλα τα αποτροπαια εγκληματα;

Δεστο και αλλιως.
    Εισαι μοτοσυκλετιστης.
    Βασικη σου μεριμνα πρεπει να ειναι η προνοια και οχι η καταστολη.
    Οταν μαζευαν πινακιδες απο τα μηχανακια που παρκαρανε στα πεζοδρομια δεν βγηκαν ολοι και αχισαν να μιλανε για ''την αρχη της αναλογικοτητας'' κτλ;
    Γιατι λοιπον δεν το εφαρμοζουμε αυτο και στην καθημερινοτητα μας, και στους νομους;
    Δεν ειναι καθηκον μιας ελευθερης κοινωνιας να δομηθει με τετοιο τροπο ωστε να προλαμβανει καταστασεις που στερουν την ελευθερια του ατομου και οχι να τιμωρει και να αδικει αν το θες;

Ελεος, ειπαμε εχουμε τεχνολοχικο Μεσαιωνα, αλλα οχι και να επαναφερουμε τις κατακομβες και το βουρδουλα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi
    Φιλτατε Χρηστο

γιατι μιλας συνεχεια για γυναικα που κανει κατι στον αντρα....
    και οχι το αντιστροφο...

δλδ

για αντρα που κανει κατι στην γυναικα...

Και στην τελικη επονομαζεις τις γυναικες
    π@@τανες κλπ...
    και κανεναν αντρα.. κ@ρ@ιολη...κλπ

για να μην αρχισω τωρα..

Δεν αναφερομαι ακριβως σε αυτο το συμβαν και ας επροκειτο κατι τετοιο αυτο το ποστ...

απλα ειδα μια απαντηση που με εξοργισε καπως...
    Ειρήνη συγνώμη για το misunderstanding,

Κάπου αναφέρω οτι και για τους άντρες θα έπρεπε να εφαρμόζεται η ισονομία (σε αυτές τις χώρες δεν υπάρχει ισονομία βέβαια) αλλά πολύ γρήγορα η συζήτηση πήρε πολύ διαφορετική τροπή αν και δε θα έπρεπε.

Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τις σκέψεις μου αλλά και δε χρειάζεται να το κάνω πλέον. Το έμαθα πλέον το ποιήμα: ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!!! Δεν υπάρχει χώρος για μια διαφορετική άποψη εδώ.......

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν έχω κάτι εναντίον των γυναικών και μια πρόχειρη ματιά στο post που άνοιξα (το τρίτο της τριλογίας "(άσχετο αλλά)......" νομίζω οτι εξηγεί τι ήθελα να πώ με πολύ ωραίο τρόπο.

Καλό βράδυ σε όλους και όλες
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Φίλε gcrook,

Το δίκιο και το άδικο είναι έννοιες σχετικές. Ο ωραίος τρόπος που έγραψες το post με έκανε να το διαβάσω 2 φορές. Κάπου έχεις απόλυτο δίκιο, κάπου διαφωνούμε. Ο λιθοβολισμός παίζει το ρόλο του στην εκεί κοινωνία που θεωρούμε "υποανάπτυκτη" αλλά μήπως κι εμάς υποανάπτυκτους δε μας λένε στην υπόλοιπη Ευρώποι ή μήπως αυταπατάσαι οτι στο εξωτερικό μας βλέπουν σαν ισάξιους Ευρωπαίους; Όπως βλέπουμε εμείς τους Αυγανούς μας βλέπουν κι εμάς οι "ανεπτυγμένοι", "δυτικοί", όπως θές πές τους.

Από εκεί και πέρα η φρικτή αυτή θανατική ποινή ΔΕΝ είναι λύση! Εκεί που εφαρμόζεται όμως εφαρμόζεται για κάποιον σκοπό τον οποίο τον ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ. Είναι που λέμε ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Ας αφήσουμε στην άκρη αυτό το θέμα όμως και δες κάτι άλλο: Πόσοι απαντήσανε σαν εσένα;

Πόσοι απαντήσανε απαξιοτικά, εμπαιχτικά, μειωτικά και πόσοι ορθώσαν το "ανάστημά" τους με ένα στοιχειωδώς εμπεριστατωμένο και κόσμιο κείμενο σαν το δικό σου;

Καταλαβαίνεις πιστεύω τι εννοώ.........
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

ireneepi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos

Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τις σκέψεις μου αλλά και δε χρειάζεται να το κάνω πλέον. Το έμαθα πλέον το ποιήμα: ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!!! Δεν υπάρχει χώρος για μια διαφορετική άποψη εδώ.......

Κανεις λαθος....ΕΔΩ....

ο καθενας και η καθεμια απο εμας εχει διαφορετικη αποψη για το καθετι..

τωρα αν καποιες ειναι ιδιες ή φανταζουν
    το ιδιο δεν σημαινει οτι ολοι βραζουν
    σε ενα καζανι και
    "οτι πει ο ενας και εγω μεσα.."

Συγκεκριμενα εγω εχω 56Κmodem και δεν εχω την ευχερεια πολλες φορες να διαβαζω ολες τις απαντησεις.Ριχνω μια ματια και μετα απαντω...
    Πολλες φορες δεν γνωριζω τι λενε οι αλλοι.

Διαβασα κατι που δεν μου αρεσε και το ειπα ,συγγνωμη αν σε εφερε σε δυσκολη
    θεση η σε εκανε να ενοχληθεις αλλα
    πρεπει να δεχεσαι την οποια αποψη,ασχετα αν σε συμμεριζεται ή οχι......

Και να σου πω κατι για την αντιδραση σου αυτη....--->το οτι οτι πουν ολοι.....κλπ κλπ
    Καποτε ειχα πει και εγω σε ενα φορουμ κατι αντιστοιχο με αυτην σου την φραση..
    και ξερεις τι μου απαντησε ενας τυπακος?????
    "Ειρηνη,ανταλλασεις αποψεις σε ενα
    για πολλους απροσωπο περιβαλλον,με
    απλα γραμματα και εικονιτσες...Μην περιμενεις λοιπον ολοι να σε καταλαβουν και να δουν τι ακριβως ειπες...Συνεπως οταν γραφεις την αποψη σου για κατι να εισαι ετοιμη να δεχεσαι και τις απαντησεις..ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ & ΟΠΟΙΕΣ ειναι αυτες...Απο κοντα μπορεις να εκφερεις γνωμη
    για οποιον θες και εφοσον τον δεις,μιλησεις μαζι του και τα συναφη.Απο ενα πληκτρολογιο ομως...δεν εχεις το δικαιωμα να κανεις κατι τετοιο..."

Απο τοτε συμβαδιζω παντα με αυτην
    την αποψη ,διχως να βαζω ταμπελες....
    και διχως να κρινω αμεσως και ατακα...

Σου παραθετω λοιπον αυτην την αποψη και σε σενα και ευχομαι
    να την υιοθετησεις ,ωστε πολλες φορες να μην σπας το στομαχι σου..με οτι βλεπεις και διαβαζεις...

Καλο ξημερωμα..

Ειρήνη,

Πολύ σωστή σε βρίσκω και συμφωνώ σε αυτά περί απόψεων αλλά άν διαβάσεις όλα τα post της τριλογίας "(άσχετο αλλά)........." θα δεις πως αντιμετώπισαν μια διαφορετική άποψη (τη δική μου) ορισμένα -αγαπητά κατα τα άλλα- μέλη. Ειληκρινά δε περίμενα να δω κάτι τέτοιο....

Για να μη ξαναγράφω λοιπόν τα ίδια σε παραπέμπω στο "(άσχετο αλλά)...." θέμα που άνοιξα εγώ, από το οποίο λείπουν κακόβουλα σχόλια (μέχρι αύριο τουλάχιστον που κάποιοι θα μπούν "ορεξάτοι" πρωι πρωι.......)

NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Ουτε για κατουρημα δεν μπορουμε να παμε πια:rotflmao:

Τοσο χοντρο ηταν αυτο το ποστ και τα πηρες τοσο;
    Keep on rocking in a free world !!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    ...................................
    Τοσο χοντρο ηταν αυτο το ποστ και τα πηρες τοσο;
    ΝΑΙ !

Πιστεψε με!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Ρε πουστη μου απαντας πολυ γρηγορα

Τελικα κυριολεκτουσα οταν ελεγα οτι ουτε για κατουρημα δεν προλαβαινουμε να παμε:rotflmao:
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Ρε πουστη μου απαντας πολυ γρηγορα

Τελικα κυριολεκτουσα οταν ελεγα οτι ουτε για κατουρημα δεν προλαβαινουμε να παμε:rotflmao:

Ειμαι γληγορος, τι να κανουμε ?

:rotflmao:

Λοιπον τελος καλο ολα καλα να υποθεσω!!!
    Χρηστακο μια μπυριτσα μια βολτιτσα μια παρεουλα παντα βοηθαει!!

Dark Fairy Το avatar του/της angel-m
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

Μη σου πω εγώ και με μια σφυριά στο κεφάλι ……πάλι καλά θα ήτανε :rotflmao:
    Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!

Στην προκειμενη περιπτωση εχει δικιο ο crs-k!!
    Μαρια για αυτον το χρηστο μιλαω

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Φανταζομαι οτι σε μενα αναφερεσαι, γιατι μπλεξαμε τα μπουτια μας εδω μεσα ...

:rotflmao:

Ξερεις κι εσυ και ολοι εδω μεσα οτι ΔΕΝ εχω "παραφερθει" ποτε μεσα στο forum!

ΔΕΝ εχω βρισει ποτε!

Μολις ειδα (δυστυχως για μενα) ομως εκεινο το "σβησμενο" ποστ, εφτασα στα προθυρα του εγκεφαλικου ...

Παρ' ολα αυτα συγκρατηθηκα και ουτε καν πλησιασα, σ' αυτο το επιπεδο, ενθυμουμενος το αρχαιο ρητο: "εν οργη μηδε λεγε ουδε πρατε"!

Τελικα, εγω ηρεμησα, αλλα η εντυπωση για τον εν λογω "κυριο" ΔΕΝ μπορει να απαλειφθει.

Λυπαμε αλλα ετσι ειναι ...

Φυσικα η ζωη συνεχιζεται και οπως ειπε κι ο Saramaritis, αυτοι ειναι κατι σαν αποστηματα της κοινωνιας, που τους απορριπτει τελικα μονη της.

Εγω εννοειτε οτι ΔΕΝ προκειτε να του ξανααπαντησω ...

Υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αξιολογοι ανθρωποι εδω μεσα με τους οποιους ειναι πραγματικα χαρα η "συζητηση" ...

Οκ

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε...
    από ktm640lc4 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2008, 10:32
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Άσχετο,αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω
    από bonepeeler στο forum Off topic