ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σκεφτομαι να στηθουμε στα διοδια για κανα 2ωρο και να μοιραζουμε εκεινο το κειμενακι πουΑρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Δεν εχω να προσθεσω ή να αφαιρεσω κατι απο αυτα που ειπε ο Στελιος, θα ελεγα τα ιδια...μπορουμε να κανουμε πολλες ιστορικες αναφορες σχετικες αλλα δεν ειναι η στιγμη και η ωρα...
Παντως εχω την εντυπωση τελικα οτι λιγοι και συγκεκριμενοι ασχολουνται με τα θεματα αυτα εδω μεσα, οπως και εκει εξω ... ΚΡΙΜΑ![]()
ισως αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να κανουμε...μα δραστηριοποιησουμε και αλλο κοσμο...ισως να πρεπει να ξεκινησουμε και απο εδω μεσα...καμια ιδεα-προταση?
καλη σας μερα![]()
![]()
λεει
Είμαι κορόιδο
Κατα τα αλλα το blog του ειναι ΛΑΟΣ μεριά και δεν θα τσιμπήσω χεχε
Η απάντηση είναι απλή. Διαμαρτύρονται όσοι δεν είναι στα πράγματα. Που είναι πάντα πλειοψηφία.Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
Αυτο που δεν μου κολλαει ειναι, πως αφου η πλειοψηφια είναι "βολεμενη" ολοι γκρινιαζουν
και εχουμε τα μαυρα μας τα χαλια. Αν η "πλειοψηφια" δεν θελει να αλλαξει αυτη η κατασταση
τοτε ειμαστε μαλλον οσοι γραφουμε εδω στο τοπικ απο τους ελαχιστους που μειναν στην απεξω.
Μπα δεν νομιζω....
Αν παλι ειμαστε οντως μειοψηφια και ο υπολοιπος κοσμος την εχει καλα... ε τοτε ολα μια χαρα πανε, απλα ατυχησαμε :rotflmao:
Δηλαδή, σε κυβέρνηση Πασοκ, διαμαρτύρονται όλοι όσοι ψηφίζουν ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ κτλ. και όσοι δεν ψηφίζουν από άποψη. Όλοι αυτοί είναι κατά πολύ περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν Πασοκ.
Σε κυβέρνηση ΝΔ, βάλε όπου Πασοκ ΝΔ, και το αντίστροφο.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Φίλε μου Γιώργο καταρχάς καλημέρα στέλιος εδώ![]()
Το σημαντικότερο στην ιστορία δεν είναι απλώς να την διαβάζουμε και να τη μελετάμε αλλά να την κατανοούμε κιόλας. Τι εννοώ... λες για κληρονομική διαδοχή. Πριν οι Παπανδρέου γίνουν Παπανδρέου πολιτικά και πριν οι Καραμανλήδες γίνουν και αυτοί "τζάκια" από που ξεκίνησαν;;; Από κάποια αντίστοιχη βάση. Από τις αρχές του αιώνα έχουν "περάσει" ένα κάρο ονόματα στην πολιτική ζωή του τόπου. Βενιζέλος Κονδύλης Τρικούπης Παπανδρέου Καραμανλής Παπάγος κλπ κλπ. Βλέπεις πουθενά τον Παπάγο; τον Τρικούπη τον Κονδύλη ή ακόμα και τον Βενιζέλο; Γιατί αναφερόμαστε σε "τζάκια" και μιλάμε για Παπανδρέου και Καραμανλή;
Στο κάτω κάτω δεν ήρθαν ετσιθελικά μια ωραία ημέρα στα κόμματα τους και τους "κατσικώθηκαν". Έγιναν συνελεύσεις συμβούλια και εκλογές είτε με κάλπη είτε... δια βοής χιχι. ΠΟΙΟΣ τους εξέλεξε; ΟΙ σύνεδροι αν πήγαν σε συνέδριο. ΠΟΙΟΙ είναι οι σύνεδροι; Η βάση των κομμάτων! ΠΟΙΑ είναι η βάση; Τα μέλη του κόμματος όσοι δηλαδή έχουν κομματική ταυτότητα δηλαδή ο κυρ στέλιος ο κυρ γιώργος η κυρά τούλα η κυρά ματίνα κλπ κλπ.
Πέραν τούτου... ποια κληρονομική διαδοχή; Τον Χρυσοχοίδη για παράδειγμα δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του. Την Διαμαντοπούλου το ίδιο. Τον Παππουτσή επίσης. Τον Σουφλιά το ίδιο τον Γκιουλέκα επίσης ή τον Παπαθανασίου.
Πρόσεξε δεν συζητώ αν είναι καλοί ή όχι δεν μιλάμε γι αυτό. Όλοι τους είναι άνθρωποι οι οποίοι εντάχθηκαν σε ένα κόμμα δούλεψαν πολύ κομματικά και πολιτικά και έφτασαν εκεί που έφτασαν. ΠΟΙΟΣ τους στήριξε; Ο κομματικός μηχανισμός αλλά πρωτίστως ο δικός τους μηχανισμός. ΠΟΙΟΣ είναι αυτός; ΟΙ ψηφοφόροι τους... η κυρα τέτοια που λέγαμε πριν ο κυρ τέτοιος κλπ κλπ.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι Γεώργιεείναι πως αφενός η σχέση όπως είπε ο συμφορουμίτης είναι αμφίδρομη αφετέρου δεν μπορεί να ευσταθεί αυτό που λες λόγω... φυσικής. Υπάρχει στη ζωή παρθενογέννεση; Όχι. Υπάρχει κάτι που να αυτοδημιουργείται; Όχι πλέον τουλάχιστον. Πως λοιπόν στην πολιτική στο σύστημα με τις δομές τους οι πολιτικοί θα αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι; Δεν γίνεται φίλε μου κι αν θες ψάξε κι αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι πελατειακές σχέσεις οι οποίες υφίστανται εδώ και το λιγότερο 200 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα περίπου 200 χρόνια αφήσαμε όλοι μας το σύστημα αυτό να εδραιωθεί και ζούμε παράγουμε και κινούμαστε μέσα και γύρω από αυτό. Ξέρεις γιατί; Διότι ο Έλληνας δεν υπήρξε ποτέ μα ποτέ ομαδικός παίκτης. Όταν οι άλλοι σκέφτονται το σύνολο και την κοινωνία εμείς σκεφτόμαστε το εγώ.
Φίλε Στέλιο καλημέρα ,
Αν εξαιρέσεις το Βενιζέλο που ΟΝΤΩΣ ξεκίνησε από την βάση ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (δις)(Θέρισο – Θες/νικη) και έμεινε στην ιστορία ως ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Έλληνας πολιτικός , οι υπόλοιποι που αναφέρεις ήταν ,
ο ένας ,παιδί ΚΑΙ γαμπρός ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩΝ (Τρικούπης)
ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Παπάγος (κύριος πρωταγωνιστής του Εμφυλίου) εξαργύρωσε τις «δάφνες» του ,με την «ηγεσία» μιας θλιβερής «κυβέρνησης» ανδρεικέλων , φυτεμένης από τους …συμμάχους.. (αν θεωρείς ότι υπήρξε έστω και η ΕΛΑΧΙΣΤΗ δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή της…)
ο Κονδύλης ήταν κι αυτός ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ και έδρασε «πολιτικά» σε «μαύρες» εποχές (χωρίς να γνωρίζω παραπάνω …θα το ψάξω)
αλλά για να συμφωνήσουμε , θα πω ότι ΟΛΟΙ ξεκίνησαν από «παιδί ταχυδρόμου» (βλέπε Ρουσόπουλος..)
και συμφωνούμε ότι ΔΕΝ υπάρχει παρθενογένεση…
και συμφωνούμε για τις πελατειακές σχέσεις….
Και θα σου πω ΝΑΙ σε όλα (γιατί είναι Παρασκευή και είμαι στις καλές μου χε…χε…χε…)
Μέσα σε αυτά τα 200 χρόνια , υπάρχουν τουλάχιστον τρεις μεγάλοι αγώνες των Ελλήνων εναντίον ξένων και ντόπιων δυναστών (Τούρκοι , Κατοχή , Χούντα)
Οι αγώνες δόθηκαν από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ? ….ΟΧΙ …άσχετα το πόσο «ηρωικό» θέλουμε να παρουσιάσουμε τον λαό μας ,και στις τρεις περιπτώσεις η πλειοψηφία του κόσμου ήταν από παθητική μέχρι προδοτική… είτε γιατί είχαν βολευτεί , είτε γιατί φοβόντουσαν (και τα δυο είναι απολύτως κατανοητά στην ανθρώπινη φύση) …
Τι έπρεπε λοιπόν να κάνουν οι «λίγοι» , οι «τρελοί» , οι ιδεολόγοι , οι αγωνιστές ???
Να περιμένουν πότε ο κοτζαμπάσης , ο ταγματασφαλίτης , ο χαφιές , ο φοβισμένος θα «ξυπνήσει» θα δει το «φως» και θα «αλλαξοπιστήσει» ή έπρεπε να στοχεύσουν στην ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του καθεστώτος αψηφώντας τους κινδύνους (και δίνοντας ελπίδα στους φοβισμένους) διαλύοντας το από την κορυφή μέχρι τον πάτο?(γιατι αυτο εκαναν...)
Δυστυχώς , η πραγματική διάλυση ΔΕΝ επήλθε ποτέ κι αυτό όχι γιατί το ήθελε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός , αλλά άλλοι…. αυτο πληρώνουμε σημερα...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Φίλε Στέλιο καλημέρα ,
Αν εξαιρέσεις το Βενιζέλο που ΟΝΤΩΣ ξεκίνησε από την βάση ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (δις)(Θέρισο – Θες/νικη) και έμεινε στην ιστορία ως ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Έλληνας πολιτικός , οι υπόλοιποι που αναφέρεις ήταν ,
ο ένας ,παιδί ΚΑΙ γαμπρός ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩΝ (Τρικούπης)
ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Παπάγος (κύριος πρωταγωνιστής του Εμφυλίου) εξαργύρωσε τις «δάφνες» του ,με την «ηγεσία» μιας θλιβερής «κυβέρνησης» ανδρεικέλων , φυτεμένης από τους …συμμάχους.. (αν θεωρείς ότι υπήρξε έστω και η ΕΛΑΧΙΣΤΗ δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή της…)
ο Κονδύλης ήταν κι αυτός ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ και έδρασε «πολιτικά» σε «μαύρες» εποχές (χωρίς να γνωρίζω παραπάνω …θα το ψάξω)
αλλά για να συμφωνήσουμε , θα πω ότι ΟΛΟΙ ξεκίνησαν από «παιδί ταχυδρόμου» (βλέπε Ρουσόπουλος..)
και συμφωνούμε ότι ΔΕΝ υπάρχει παρθενογένεση…
και συμφωνούμε για τις πελατειακές σχέσεις….
Και θα σου πω ΝΑΙ σε όλα (γιατί είναι Παρασκευή και είμαι στις καλές μου χε…χε…χε…)
Μέσα σε αυτά τα 200 χρόνια , υπάρχουν τουλάχιστον τρεις μεγάλοι αγώνες των Ελλήνων εναντίον ξένων και ντόπιων δυναστών (Τούρκοι , Κατοχή , Χούντα)
Οι αγώνες δόθηκαν από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ? ….ΟΧΙ …άσχετα το πόσο «ηρωικό» θέλουμε να παρουσιάσουμε τον λαό μας ,και στις τρεις περιπτώσεις η πλειοψηφία του κόσμου ήταν από παθητική μέχρι προδοτική… είτε γιατί είχαν βολευτεί , είτε γιατί φοβόντουσαν (και τα δυο είναι απολύτως κατανοητά στην ανθρώπινη φύση) …
Τι έπρεπε λοιπόν να κάνουν οι «λίγοι» , οι «τρελοί» , οι ιδεολόγοι , οι αγωνιστές ???
Να περιμένουν πότε ο κοτζαμπάσης , ο ταγματασφαλίτης , ο χαφιές , ο φοβισμένος θα «ξυπνήσει» θα δει το «φως» και θα «αλλαξοπιστήσει» ή έπρεπε να στοχεύσουν στην ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του καθεστώτος αψηφώντας τους κινδύνους (και δίνοντας ελπίδα στους φοβισμένους) διαλύοντας το από την κορυφή μέχρι τον πάτο?(γιατι αυτο εκαναν...)
Δυστυχώς , η πραγματική διάλυση ΔΕΝ επήλθε ποτέ κι αυτό όχι γιατί το ήθελε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός , αλλά άλλοι…. αυτο πληρώνουμε σημερα...
![]()
α μου τα χαλάς τώραδεν έκρινα τα παραδείγματα που έδωσα απλώς τα ανέφερα ως δείγματα ανθρώπων οι οποίοι δεν έχρονταν από τζάκια και το είπα κιόλας.
![]()
Όσο για τους αγώνες που λες... όχι δεν δόθηκαν από όλους αλλά από τους περισσότερους! Το ΕΑΜ ας πούμε είχε την περίοδο της κατοχής 2 εκ. μέλη! Στην τότε Ελλάδα. Χώρια πόσοι ήταν με τον ΕΔΕΣ και πόσοι έκαναν αγώνα μέσα από μικρότερες οργανώσεις. Αν μη τι άλλο είναι γνωστό πως σχεδόν όλοι οι Έλληνες έδωσαν τον αγώνα κατά των Γερμανών του Ιταλών και των Βουλγάρων. Στην τουρκική κατοχή πάλι τα ίδια έγιναν. Οι περισσότεροι Έλληνες πήραν μέρος. Δεν ήταν η μειοψηφί αφίλ εμου κάνεις λάθος. Στην χούντα ναι τα πράγματα ήταν ολίγον τι αλλιώς αλλά μην πιάσουμε αναλύσεις τώρα.Και δεν περιμένω να σταματήσει ο "ταγματασφαλίτης" και ο "δοσίλογος" να είναι αυτό που είναι ασχέτως εποχής φυσικά και όχι. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει πως το χειρίζεσαι τό θέμα μετά ως λαός. Και το πως τα χειριστήκαμε τα ζητήματα είναι γνωστά και ναι τα πληρώνουμε τώρα συμφωνώ. Γιατί απλούστατα όχι δεν ξυπνήσαμε όπως λες αλλά γιατί δεν θελήσαμε ΠΟΤΕ να πάρουμε τις ευθύνες μας.
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
βρω δεν θα στα χαλάσω , αφού είπα ότι ΟΛΟΙ ξεκίνησαν από «παιδί ταχυδρόμου»Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
α μου τα χαλάς τώραδεν έκρινα τα παραδείγματα που έδωσα απλώς τα ανέφερα ως δείγματα ανθρώπων οι οποίοι δεν έχρονταν από τζάκια και το είπα κιόλας.
![]()
Όσο για τους αγώνες που λες... όχι δεν δόθηκαν από όλους αλλά από τους περισσότερους! Το ΕΑΜ ας πούμε είχε την περίοδο της κατοχής 2 εκ. μέλη! Στην τότε Ελλάδα. Χώρια πόσοι ήταν με τον ΕΔΕΣ και πόσοι έκαναν αγώνα μέσα από μικρότερες οργανώσεις. Αν μη τι άλλο είναι γνωστό πως σχεδόν όλοι οι Έλληνες έδωσαν τον αγώνα κατά των Γερμανών του Ιταλών και των Βουλγάρων. Στην τουρκική κατοχή πάλι τα ίδια έγιναν. Οι περισσότεροι Έλληνες πήραν μέρος. Δεν ήταν η μειοψηφί αφίλ εμου κάνεις λάθος. Στην χούντα ναι τα πράγματα ήταν ολίγον τι αλλιώς αλλά μην πιάσουμε αναλύσεις τώρα.Και δεν περιμένω να σταματήσει ο "ταγματασφαλίτης" και ο "δοσίλογος" να είναι αυτό που είναι ασχέτως εποχής φυσικά και όχι. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει πως το χειρίζεσαι τό θέμα μετά ως λαός. Και το πως τα χειριστήκαμε τα ζητήματα είναι γνωστά και ναι τα πληρώνουμε τώρα συμφωνώ. Γιατί απλούστατα όχι δεν ξυπνήσαμε όπως λες αλλά γιατί δεν θελήσαμε ΠΟΤΕ να πάρουμε τις ευθύνες μας.
![]()
εδώ όμως εσύ μου τα χαλάς …
στην Τουρκοκρατία ….
ΠΟΣΟΙ ξεκίνησαν τον αγώνα ?
ΠΟΣΟΙ έκαναν χρυσές δουλείες με το εμπόριο στα Βαλκάνια?
ΠΟΣΟΙ κατείχαν νομούς ολόκληρους με φιρμάνι του πασά )μερικοί ακόμη κατέχουν με το ίδιο φιρμάνι) ?
ΠΟΣΟΙ δούλευαν γι όλους αυτούς ?
ΠΟΣΟΙ κατείχαν δημόσιες και άλλες θέσεις ?
ΠΟΣΟΙ πιστευαν και ακλουθούσαν την εκκλησία που έλεγε «ΟΧΙ» στην επανάσταση?
για τα 2.000.000 μέλη του ΕΑΜ ,θα ήθελα να μου πεις ΠΟΤΕ τα είχε ?
αν εννοείς το 1944 Θα σου πω ΝΑΙ… περίπου 1.500.000 γράφτηκαν ότι η πλάστιγγα είχε γύρει , οι Ιταλοί είχαν συνθηκολογήσει ,οι Γερμανοί είχαν συρρικνωθεί στα αστικά κέντρα και ο ΕΛΑΣ είχε τον απόλυτο έλεγχο της χώρας….
αν εννοείς το 1941-43 …. Ούτε σοβιετικός ιστορικός δεν θα έδινε τέτοια νούμερα…
Χαρακτηριστικό παράδειγμα δε , οι μοναχοί του αγίου όρους που στην διάρκεια τις κατοχής είχαν στα μοναστήρια την κορνίζα του Χίτλερ και χαιρετούσαν φασιστικά ο ένας τον άλλο και μόλις η Χαλκιδική έπεσε στα χέρια του ΕΛΑΣ , πέταξαν τον Χίτλερ ,κρέμασαν τον ΣΤΑΛΙΝ και προσφωνούσαν ο ένας τον άλλο «ΣΥΝΤΡΟΦΕ…»!!!
λίγοι το ξεκίνησαν (συγκεκριμένα , τον ΕΛΑΣ ….8)…. Δεν περίμεναν να φτάσουν 2.000.000 και μετά να πάρουν μπρος …
το ΟΛΟΙ μαζί φταίμε και το ΟΛΟΙ μαζί θα τους ρίξουμε μπορεί να ακούγεται σωστό , αλλα στην πραγματικότητα το μόνο που κάνει είναι να μοιράζει τις ευθύνες συλλογικά με αποτέλεσμα να μην ευθύνεται ΚΑΝΕΙΣ.
Αν θες να κάνεις κατι ,ΚΑΝΤΟ… προσηλώσου σε αυτό κι ας είσαι και ΜΟΝΟΣ σου..
αν περιμένεις να δεις τι θα κάνει ο διπλανός σου , η μάζα , το πλήθος ….. ξέχνα το
![]()
αν περιμένεις να δεις τι θα κάνει ο διπλανός σου , η μάζα , το πλήθος ….. ξέχνα το
[/B][/QUOTE]
Γιατι εγω τωρα νομιζω οτι αυτο ειναι που φωναζουμε συνεχεια?
anyway, πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν μπορει η κουβεντα να παει παρακατω νομιζω...
Ακομα παντως ψαχνω τι θα ψηφισω τον Οκτωβρη και βοηθεια δεν βλεπω απο κανενα...
![]()
![]()
αντε γεια μας![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Γιατι εγω τωρα νομιζω οτι αυτο ειναι που φωναζουμε συνεχεια?Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
![]()
anyway, πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν μπορει η κουβεντα να παει παρακατω νομιζω...
![]()
![]()
αντε γεια μας![]()
[/B][/QUOTE]
Aφου θες να τ’ ακουσεις...παρε τη προταση λοιπον:
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και Βασιλης (the ultimate warrior) Λεβεντης!!!
Και μη πει κανεις για χαμενη ψηφο...![]()
![]()
...cause the place seems still alive...
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Σκεψου εντελως αντιθετα φιλε...με τις εκλογες θα μπορουσες ΕΣΥ να αλλαξεις τις ζωες ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ εκει καπου στο Συνταγμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!![]()
και των χιλιαδων εξαρτημενων απο αυτους...
...cause the place seems still alive...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
αντε γεια μας![]()
[/B]
Πόσο δίκιο έχεις ….
Με καφέ και πληκτρολόγιο (και την δουλεία στην μέση) δεν γίνονται αυτές οι κουβέντες …
Θέλει κάποιο ….απόσταγμα καρπού και κάτι τις στην μέση …..
![]()
![]()
![]()
Γιατι εγω τωρα νομιζω οτι αυτο ειναι που φωναζουμε συνεχεια?Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
![]()
![]()
![]()
αντε γεια μας![]()
[/B][/QUOTE]
Βρες αυτους που δεν σε προσβαλλουν σαν προσωπικοτητα και ψηφισε τους.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=xSCaK...eature=relatedΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
πως το λεγε εκεινο το τραγουδι; Να τους δω να τρεχουν!
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
http://www.youtube.com/watch?v=mMsdj...eature=related
KKE @ the beach![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam