2 κόκκινα βλέπω εγώ... :P
2 κόκκινα βλέπω εγώ... :P
All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!
εισαι παρατηρητικός...Αρχικά δημιουργήθηκε από apatewnas
2 κόκκινα βλέπω εγώ... :P![]()
Το άσπρο,από κόκκινα να φάνε και οι κότες![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Όταν εγώ ανέβηκα πετούσε λάδια.Το έχει η μοιρα μου σαν Ευρωπαίος που είμαι :rotflmao:
All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!
Κατέβα γρήγορα κάτω ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Μου άρεσε πολύ σαν μηχανάκι και δεν έκανε κιχ την μισή ώρα που είμασταν εκεί και το κοιτάγαμε :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Να προσέχεις γιατί αυτά τα πιάνει ΚΑΙ το μάτι ........... είναι ευαίσθητα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Μου άρεσε πολύ σαν μηχανάκι και δεν έκανε κιχ την μισή ώρα που είμασταν εκεί και το κοιτάγαμε :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να προσέχεις γιατί αυτά τα πιάνει ΚΑΙ το μάτι ........... είναι ευαίσθητα !!!![]()
![]()
![]()
Φτου να μην το ματιάΞω τότε:rotflmao:
Υ.Γ Πλάκα πλάκα είναι πανέμορφο αλλά πάρα πολύ μικρό,είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το RS το 50άρι που είχε από πίσω...Είναι και πολύ ψηλό για SS,είμαι 1,86 και δεν πατούσα κάτω με ολόκληρο το πέλμα...Μάλλον θα στρίβει![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Mωρέ κουκλί είναι και καλό θα είναι ........ αλλά ............ πως θα πηγαίνεις .......... με τι καρδιά και κουράγιο, αυτό το μπιζουδάκι ............ να στο σερβίρει ............ ο μηχανικός που κάνει σέρβις σε Beverly, Vespa, Runner με το απαραίτητο εργαλείο ........ ΜΑΤΣΟΛΑ ....... και την ευαισθησία του King Kong ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Φτου να μην το ματιάΞω τότε:rotflmao:
Υ.Γ Πλάκα πλάκα είναι πανέμορφο αλλά πάρα πολύ μικρό,είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το RS το 50άρι που είχε από πίσω...Είναι και πολύ ψηλό για SS,είμαι 1,86 και δεν πατούσα κάτω με ολόκληρο το πέλμα...Μάλλον θα στρίβει![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Mωρέ κουκλί είναι και καλό θα είναι ........ αλλά ............ πως θα πηγαίνεις .......... με τι καρδιά και κουράγιο, αυτό το μπιζουδάκι ............ να στο σερβίρει ............ ο μηχανικός που κάνει σέρβις σε Beverly, Vespa, Runner με το απαραίτητο εργαλείο ........ ΜΑΤΣΟΛΑ ....... και την ευαισθησία του King Kong ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε project, ρώτησα και έμαθα το όνομα....."Souperno paradaki" λέγεται ο μηχανικός σουΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Έχω Γιαπωνέζικο και μόλις χτες έμαθα πώς λένε τον μηχανικό της Suzuki![]()
Και το μαστορόπουλο "Souskizo kolaraki"Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βρε project, ρώτησα και έμαθα το όνομα....."Souperno paradaki" λέγεται ο μηχανικός σου![]()
![]()
![]()
Ο μηχανικός της πραπρίλια, ο Tripi Opistoni στα είπε αυτά ή ο βοηθός του ο Stravi Valvida ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και το μαστορόπουλο "Souskizo kolaraki":rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ίσως και ο αρχισχεδιαστής της Ducati ........ ο Plessio Telaro !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: