Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 223

Θέμα: Άλλη μια κακοποίηση ζώου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Πόση αρρώστια πιά , που θέλουν και δημοσιότητα.

http://www.facebook.com/pages/THANAT...29152670459167

Το 'δαμε κι αυτό.

Κλικ στο "report page".
    safety doesn't happen by accident

...
    Να ξερνάνε αίμα και εντόσθια για 2 βδομάδες και να μην βρει ποτέ η ψυχή τους ανάπαυση,μηδενικά,μικροψώληδες,κομπλεξικοί μαλάκες γ@μώ την πρώτη ανάσα του παιδιού σας
    ...
    ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!

Τι μαθαινουμε:

Η ψυχη των κακων ανθρωπων δε πρεπει να βρισκει αναπαυση προκειμενου να αποδοθει "δικαιοσυνη"
    Οι ανθρωποι που βασανιζουν ζωα ειναι μαλλον μικροψωλοι και κατ επεκταση κομπλεξικοι.
    Δικαιουμαστε να γ@μησουμε την πρωτη ανασα του παιδου τους γιατι αξιζουν κι αυτοι και οι απογονοι τους καθε κακο.
    'Η τιποτα καλο δεν μπορει ποτε να βγει απο αυτους γιατι αυτοι ειναι καταδικασμενοι και μυαροι για παντα περα απο καθε δυνατοτητα ιασης η συγχωρεσης η αναμορφωσης.

επισης τετοιοι ανθρωποι ειναι ομοφυλοφιλοι. Οτι κακο κανουν γεννιεται απο αυτους και τελειωνει με το θανατο τους.δεν υπαρχει εξωγενες αιτιο, ενοχο περιβαλλον, η κοσμος.

Οι πραξεις τους δικαιωνουν καθε πραξη αντεκδικησης οσο "αποτροπαια" κι αν ειναι

Ζουμε το μωσαϊκο νομο του οφθαλμος αντι οφθαλμου, ή καλητερα δυο οφθαλμους αντι ενος. Χριστος με συγχωρησεις, αγαπατε αλληλους και τετοια ειναι σιγουρα αφελης και μαλθακος για να μην πω, τιουτος.

Αναρωτιεμαι ποσο σκληροτερος πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος για να επιβιωσει σε ενα κοσμο με "κακους" και "καλους τιμωρους"

Μη βιαζεστε να ξεφωρτωθειτε τις αξιες που με τοσο παθος διαλαλειτε πως εχετε.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Τι μαθαινουμε:

Η ψυχη των κακων ανθρωπων δε πρεπει να βρισκει αναπαυση προκειμενου να αποδοθει "δικαιοσυνη"
    Οι ανθρωποι που βασανιζουν ζωα ειναι μαλλον μικροψωλοι και κατ επεκταση κομπλεξικοι.
    Δικαιουμαστε να γ@μησουμε την πρωτη ανασα του παιδου τους γιατι αξιζουν κι αυτοι και οι απογονοι τους καθε κακο.
    'Η τιποτα καλο δεν μπορει ποτε να βγει απο αυτους γιατι αυτοι ειναι καταδικασμενοι και μυαροι για παντα περα απο καθε δυνατοτητα ιασης η συγχωρεσης η αναμορφωσης.

επισης τετοιοι ανθρωποι ειναι ομοφυλοφιλοι. Οτι κακο κανουν γεννιεται απο αυτους και τελειωνει με το θανατο τους.δεν υπαρχει εξωγενες αιτιο, ενοχο περιβαλλον, η κοσμος.

Οι πραξεις τους δικαιωνουν καθε πραξη αντεκδικησης οσο "αποτροπαια" κι αν ειναι

Ζουμε το μωσαϊκο νομο του οφθαλμος αντι οφθαλμου, ή καλητερα δυο οφθαλμους αντι ενος. Χριστος με συγχωρησεις, αγαπατε αλληλους και τετοια ειναι σιγουρα αφελης και μαλθακος για να μην πω, τιουτος.

Αναρωτιεμαι ποσο σκληροτερος πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος για να επιβιωσει σε ενα κοσμο με "κακους" και "καλους τιμωρους"

Δεν έχω την διάθεση ούτε την όρεξη να ανοίξω φιλοσοφική συζήτηση μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλον.Μερικά πράγματα για μένα είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν αλλάζω γνώμη,είμαι 27 χρονών και η ηλικία που ο χαρακτήρας μου ήταν εύπλαστος έχει περάσει προ πολλού.Τέτοια κομπλεξικά άτομα όπως ο εν λόγω που έκανε το group αυτό,όπως οι άλλοι που πετάξανε το σκυλί από την γέφυρα,όπως ο άλλος που κρέμασε τα σκυλιά,όπως ο άλλος που έκοψε τα αυτιά του σκυλιού του δεν αξίζουν κανέναν οίκτο.Τελεία και παύλα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    ....Τελεία και παύλα

κυριε "τελεια και παυλα" δε περιμενα βεβαια να αναγνωρισεις το "ανωτερο φιλοσοφικο μου πνευμα" και να ζητησεις ταπεινα συγνωμη .

ασε τα παιδια τους στην ησηχια τους .αν μπορεις να κανεις αυτο που ειπες εισαι ιδιος με αυτους.

φανταζομαι οτι δε θελεις και ειναι μονο εκφραση. αλλα ειναι μια κακιστη εκφραση.

Δηλαδη, εσενα αν σου παρουν το σκυλι σου (υποθετω οτι εχεις) και του κανουν τα ιδια, τι θα σκεφτεις?
    Λυπαμαι τους κακους αυτους ανθρωπους, ο θεος να τους λυπηθει...Και θα παρεις αλλο σκυλακι.

Εγω προσωπικα θα τους εγδερνα και θα εκανα το δερμα τους θηκη για το iphone μου.
    Και οτι εμενε, καλοψημενη τροφη για τα αδεσποτα της γειτονιας μου.
    Και θα γουσταρα κιολας.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    κυριε "τελεια και παυλα" δε περιμενα βεβαια να αναγνωρισεις το "ανωτερο φιλοσοφικο μου πνευμα" και να ζητησεις ταπεινα συγνωμη .

ασε τα παιδια τους στην ησηχια τους .αν μπορεις να κανεις αυτο που ειπες εισαι ιδιος με αυτους.

φανταζομαι οτι δε θελεις και ειναι μονο εκφραση. αλλα ειναι μια κακιστη εκφραση.
    χαχαχα,πλακα εχεις

Φυσικά και δεν θα μπορούσα να κάνω κακό σε κανέναν.Θα μου ήταν περισσότερο εύκολο όμως κάνω κακό σε έναν τέτοιο "άνθρωπο" παρά σε ένα οποιοδήποτε ζωάκι.Σκέψου μόνο τί παιδιά θα φέρει αύριο αυτός στην κοινωνία και αν θα κάνουν τα ίδια ή όχι.Όλα από κάπου ξεκινάνε.Έυχομαι μόνο να μην σου τύχει ποτε να σου φαρμακώσουν κάποιο ζωάκι σου,γιατί τότε θα δεις πως ξεχνάς τον πολιτισμό και τους καλούς σου τρόπους.Δεν έχω κάτι μαζί σου,σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ μαζί σου,αλλά σε πρακτικό όχι
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Εγω προσωπικα θα τους εγδερνα .
    Κι αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν...

οταν δεν κακοποιουν τα ζωα μου μπορω να μην ειμαι εν βρασμο ψυχης και να σκεφτωμαι πυροσβεστικα. να σβηνω φωτιες που αναβουν θερμοκεφαλοι. Σ'ολο τον πλανητη οι ανθρωποι γδερνονται για το δικαιον και το ηθικον. Κι οπως λεει κι ο Γκαντι που τελικα οπως μαθαμε ηταν αδερφη,"αμα βγαζει ο ενας το ματι του αλλουνου στο τελος θα μεινουν ολοι τυφλοι".

Κι αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν...

οταν δεν κακοποιουν τα ζωα μου μπορω να μην ειμαι εν βρασμο ψυχης και να σκεφτωμαι πυροσβεστικα. να σβηνω φωτιες που αναβουν θερμοκεφαλοι. Σ'ολο τον πλανητη οι ανθρωποι γδερνονται για το δικαιον και το ηθικον. Κι οπως λεει κι ο Γκαντι που τελικα οπως μαθαμε ηταν αδερφη,"αμα βγαζει ο ενας το ματι του αλλουνου στο τελος θα μεινουν ολοι τυφλοι".

Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα:ZZZ: :ZZZ:

Οπως ειπε και ο απο πανω, πλακα εχεις
    Τσακω μια
    γιατι εχεις πεσει σε τρομερο brainstorming.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    ....Σκέψου μόνο τί παιδιά θα φέρει αύριο αυτός ....Έυχομαι μόνο να μην σου τύχει ποτε να σου φαρμακώσουν κάποιο ζωάκι σου,γιατί τότε θα δεις πως ξεχνάς τον πολιτισμό και τους καλούς σου τρόπους.Δεν έχω κάτι μαζί σου,σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ μαζί σου,αλλά σε πρακτικό όχι

Τα παιδια του μπορει να ειναι τυχερα και να μεινουν ορφανα

μουχουν φαρμακωσει μερικα. Εχω θαψει 4 της γειτονιας τα τελευτ 2 ετη ,+ ο δικος μου,ο γατος. θυμα τροχαιου (τα κτηνη μηχανοβιοι κουτακιδες ,ποδηλατες πατηνιστες. κλπ κλπ). οχι μονο ξεφευγω αλλα εχω κι αναγνωρισμενο ,ιατρικως, προβλημα θυμου, αλλα προσπαθω ,και γαμω το ... της ευας, τη θεωρια μου να την κανω πραξη συνεχεια.

Τα παιδια του μπορει να ειναι τυχερα και να μεινουν ορφανα

μουχουν φαρμακωσει μερικα. Εχω θαψει 4 της γειτονιας τα τελευτ 2 ετη ,+ ο δικος μου,ο γατος. θυμα τροχαιου (τα κτηνη μηχανοβιοι κουτακιδες ,ποδηλατες πατηνιστες. κλπ κλπ). οχι μονο ξεφευγω αλλα εχω κι αναγνωρισμενο ,ιατρικως, προβλημα θυμου, αλλα προσπαθω ,και γαμω το ... της ευας, τη θεωρια μου να την κανω πραξη συνεχεια.
    στον γιατρο πηγες νευριασμενος η απλα του πες τι συμβαινει,εβγαλε το dsm του εξω και σε εκρινε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα:ZZZ: :ZZZ:

Οπως ειπε και ο απο πανω, πλακα εχεις
    Τσακω μια
    γιατι εχεις πεσει σε τρομερο brainstorming.
    ο απο πανω το πε για τους λογους του.

Καποτε ειπε ενας τυπος για το Βαρναλη "Δεν ηταν αυτος πολύς, εμεις ημασταν λιγοι
    δηλαδη μπορει να μη σκεφτωμαι εγω παραπανω απο οσο πρεπει αλλα εσυ να σκεφτεσαι λιγοτερο απο εμενα. Μπορεις να το δεις κι αναποδα, συνονοματε.

Ορεξη για μπλα μπλα σιγουρα εχω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    στον γιατρο πηγες νευριασμενος η απλα του πες τι συμβαινει,εβγαλε το dsm του εξω και σε εκρινε?
    Φοβου το θυμο του υπομονετικου ανθρωπου, λενε οι αγγλοι. εγω πασχω απο υπομονη.

Φοβου το θυμο του υπομονετικου ανθρωπου, λενε οι αγγλοι. εγω πασχω απο υπομονη.
    εγω δε φοβαμαι τιποτα,αυτο λεει ο Τιμωρος

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλη Μια Μερα Αντιπαραγωγησ....
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 06:47
  2. Αλλη μια μορφή ρατσισμού?
    από bikersonly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 22:58

Κανόνες δημοσιεύσεων