+900Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Από το blog του γνωστού Λύκου, που γράφει στο περιοδικό Μοτο. Διαβάστε το, αξίζει.
Bend over, I'll drive.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62675&cid=4
Τελευταια φορα που με πιασανε σε μπλοκο 17 χρονων με XL185 και μας κυνηγουσανε 2 μηχανες και 2 περιπολικα. Κατηγοριες ηταν αυτοσχεδιοι αγωνες, επικινδυνη οδηγηση, εξυβριση, αντισταση κατα της αρχης, φθορα κρατικης περιουσιας και κατι αλλα ψιλα. Μας εκλεισε περιπολικο στη διασταυρωση και πεσαμε πανω του.
Εννοειται δε σταματαω ποτε. Εχω διπλωμα, αδεια, ασφαλεια, τα παντα. Αλλα οι παλιες συνηθειες δεν αλλαζουν. Οποτε μου κανουν σημα τους κανω κι εγω και φευγω. Δεν το θεωρω μαγκια. Το θεωρω θεμα αρχης. Αυτοι κανουν τη δουλεια τους κι εγω τη δικη μου. Και δεν κρινω κανενα. Θελανε και φυγανε απ το μπλοκο. Και δε νομιζω να το κανανε για τα διοδια. Ευκολα συμπερασματα γιατι;
Nα σταματησω στο μπατσο που εχει περασει δεκα κοκκινα; Να σταματησω στο μπατσο που στο περιπολικο δε βαζει ποτε ζωνη? Να σταματησω να του δωσω την ευκαιρια να βρει αφορμη να παρει για το κρατος, το οποιο μ εχει ξεσκισει, το οποιο ουδεποτε και πουθενα νοιαστηκε για την ασφαλεια μου, την παιδεια μου, την περιθαλψη μου, και πανω απ ολα την αξιοπρεπεια μου ρπμ και να παιξουμε το θεατρακι του να ψαχνει να βρει αιτια να με γραψει;
Να σταματησω δεξια στον κ***οδρομο με τις λακκουβες που τον εχω πληρωσει χρυσο, να δω στο 90% των περιπτωσεων την ειρωνεια, να δω να ψαχνει ευκαιρια να βγαλει το μπλοκακι για να μου τα παρει; Να σταματησω να με γραψουν για καυσαερια στην Ακραπα με φοντο τα εργοστασια λιγνιτη και τα καμμενα; Ναι; Αληθεια; Παρτε με και μια φωτο με το φοντο με το στρατηγο ανεμο. Αντε μην τα παρω στο κρανιο.
Να σταματησω να με γραψετε επειδη το αμαξι μου δεν εχει περασει ΚΤΕΟ με φοντο το the mall που λειτουργει χωρις αδεια? Που να σταματησω ρε σ' αυτη τη χωρα και να μη με κοιταξει στα μουτρα ο σαρκασμος? Που? Οταν ειναι να με πηδηξετε με θελετε πολιτικαλυ κορρεκτ νομοταγη Ευρωπαιο κι οποτε ειναι τα δικαιωματα μου ειμαι γκιαούρης;
Οχι ρε κεραταδες, αν ειστε αλητες μια εγω ειμαι δεκα, και σε αλητες σαν και σας δε σταματαω να πληρωνω. Κοφτες και στα μουτρα σας. Το καταλαβατε ή να βαλω και δευτέρα;
http://stoma-tou-lykou.blogspot.com/...ill-drive.html![]()