Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 155

Θέμα: Αγώνας ταχύτητας σε καταδίωξη μηχανόβιων από αστυνομικούς

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Από το blog του γνωστού Λύκου, που γράφει στο περιοδικό Μοτο. Διαβάστε το, αξίζει.

Bend over, I'll drive.
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62675&cid=4

Τελευταια φορα που με πιασανε σε μπλοκο 17 χρονων με XL185 και μας κυνηγουσανε 2 μηχανες και 2 περιπολικα. Κατηγοριες ηταν αυτοσχεδιοι αγωνες, επικινδυνη οδηγηση, εξυβριση, αντισταση κατα της αρχης, φθορα κρατικης περιουσιας και κατι αλλα ψιλα. Μας εκλεισε περιπολικο στη διασταυρωση και πεσαμε πανω του.

Εννοειται δε σταματαω ποτε. Εχω διπλωμα, αδεια, ασφαλεια, τα παντα. Αλλα οι παλιες συνηθειες δεν αλλαζουν. Οποτε μου κανουν σημα τους κανω κι εγω και φευγω. Δεν το θεωρω μαγκια. Το θεωρω θεμα αρχης. Αυτοι κανουν τη δουλεια τους κι εγω τη δικη μου. Και δεν κρινω κανενα. Θελανε και φυγανε απ το μπλοκο. Και δε νομιζω να το κανανε για τα διοδια. Ευκολα συμπερασματα γιατι;

Nα σταματησω στο μπατσο που εχει περασει δεκα κοκκινα; Να σταματησω στο μπατσο που στο περιπολικο δε βαζει ποτε ζωνη? Να σταματησω να του δωσω την ευκαιρια να βρει αφορμη να παρει για το κρατος, το οποιο μ εχει ξεσκισει, το οποιο ουδεποτε και πουθενα νοιαστηκε για την ασφαλεια μου, την παιδεια μου, την περιθαλψη μου, και πανω απ ολα την αξιοπρεπεια μου ρπμ και να παιξουμε το θεατρακι του να ψαχνει να βρει αιτια να με γραψει;

Να σταματησω δεξια στον κ***οδρομο με τις λακκουβες που τον εχω πληρωσει χρυσο, να δω στο 90% των περιπτωσεων την ειρωνεια, να δω να ψαχνει ευκαιρια να βγαλει το μπλοκακι για να μου τα παρει; Να σταματησω να με γραψουν για καυσαερια στην Ακραπα με φοντο τα εργοστασια λιγνιτη και τα καμμενα; Ναι; Αληθεια; Παρτε με και μια φωτο με το φοντο με το στρατηγο ανεμο. Αντε μην τα παρω στο κρανιο.

Να σταματησω να με γραψετε επειδη το αμαξι μου δεν εχει περασει ΚΤΕΟ με φοντο το the mall που λειτουργει χωρις αδεια? Που να σταματησω ρε σ' αυτη τη χωρα και να μη με κοιταξει στα μουτρα ο σαρκασμος? Που? Οταν ειναι να με πηδηξετε με θελετε πολιτικαλυ κορρεκτ νομοταγη Ευρωπαιο κι οποτε ειναι τα δικαιωματα μου ειμαι γκιαούρης;

Οχι ρε κεραταδες, αν ειστε αλητες μια εγω ειμαι δεκα, και σε αλητες σαν και σας δε σταματαω να πληρωνω. Κοφτες και στα μουτρα σας. Το καταλαβατε ή να βαλω και δευτέρα;

http://stoma-tou-lykou.blogspot.com/...ill-drive.html
    +900
    money cant buy me love !!!

ελα! ελα! βρηκα κ εικονα!

http://www.nafpaktia.com/localnews/2...i-sti-naypakto
    10 πισωλαστιχα
    αλλαζω καθε χρονο
    γιατι στα τμηματα μπροστα
    ολο burnout χωνω

επειδη πολυ ωραια τα λενε μερικοι αν και δεν διαβασα ολα τα ποστ αν σταματουσαν θα τους γραφανε και για ταχυτητα και για πολλα αλλα και90% θα κατασχετανε και την μηχανη μετα για ορια ταχυτητας δεν πρεπει να μιλαει κανεις ολοι εχουμε παραβει καποτε τα ορια ακομα και η γιαγια σας και δεν δικαιουστε να τους κατηγορητε γιατι και εσεις θα κανατε το ιδιο (δεν νομιζω να εχει σταματησει κανεις σας σε σημα αν παει πανω απο 200)και αν το εχει κανει ειναι αυτος χαζος και οχι αυτοι που ρισκαραν οσο αν θελετε που ακουσα καπιον το τηλ τους για βολτα και καλα επειδη τους πιασαν παρε το ΚΑΠΗ της πολης σου κανει καλες εκδρομες θα δειτε και προβατακια θα εχει και λιμνουλες

αυτοι ηταν μοτοσυκλετιστες και αντι να τους υποστιριξεται τους θαψατε
    μπραβο σας
    αντε ανοιξτε κανα thread του τυπου γιατι στην εθνικη δεν μου κανουν σημα ενω εγω τους κανω?:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Δεν εχεις δει τιποτα ακομα ,κατσε να δεις μετα της εκλογες τι θα γραφουν. :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannisss
    επειδη πολυ ωραια τα λενε μερικοι αν και δεν διαβασα ολα τα ποστ αν σταματουσαν θα τους γραφανε και για ταχυτητα και για πολλα αλλα και90% θα κατασχετανε και την μηχανη μετα για ορια ταχυτητας δεν πρεπει να μιλαει κανεις ολοι εχουμε παραβει καποτε τα ορια ακομα και η γιαγια σας και δεν δικαιουστε να τους κατηγορητε γιατι και εσεις θα κανατε το ιδιο (δεν νομιζω να εχει σταματησει κανεις σας σε σημα αν παει πανω απο 200)και αν το εχει κανει ειναι αυτος χαζος και οχι αυτοι που ρισκαραν οσο αν θελετε που ακουσα καπιον το τηλ τους για βολτα και καλα επειδη τους πιασαν παρε το ΚΑΠΗ της πολης σου κανει καλες εκδρομες θα δειτε και προβατακια θα εχει και λιμνουλες

μπραβο σας
    αντε ανοιξτε κανα thread του τυπου γιατι στην εθνικη δεν μου κανουν σημα ενω εγω τους κανω?:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
    αυτα ειναι...

Παλαιό μέλος
    επειδη πολυ ωραια τα λενε μερικοι αν και δεν διαβασα ολα τα ποστ αν σταματουσαν θα τους γραφανε και για ταχυτητα και για πολλα αλλα και90% θα κατασχετανε και την μηχανη μετα για ορια ταχυτητας δεν πρεπει να μιλαει κανεις ολοι εχουμε παραβει καποτε τα ορια ακομα και η γιαγια σας και δεν δικαιουστε να τους κατηγορητε γιατι και εσεις θα κανατε το ιδιο (δεν νομιζω να εχει σταματησει κανεις σας σε σημα αν παει πανω απο 200)και αν το εχει κανει ειναι αυτος χαζος και οχι αυτοι που ρισκαραν οσο αν θελετε που ακουσα καπιον το τηλ τους για βολτα και καλα επειδη τους πιασαν παρε το ΚΑΠΗ της πολης σου κανει καλες εκδρομες θα δειτε και προβατακια θα εχει και λιμνουλες αυτοι ηταν μοτοσυκλετιστες και αντι να τους υποστιριξεται τους θαψατε μπραβο σας αντε ανοιξτε κανα thread του τυπου γιατι στην εθνικη δεν μου κανουν σημα ενω εγω τους κανω?

Αυτοι δεν ηταν μοτοσυκλετιστες αυτοι ηταν ηρωες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολοι απεργια πεινας για τους αγωνιστες ριου αντιριου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο σας

Τι λέει αυτός ρε....

Θα τρελαθούμε τελείος???
    δεν σου έχουν καρφωθει καγκουρες στο αμαξι με παιδάκια μεσα, απο μαλακιες
    γι αυτο τα λες αυτα...

και να στο πω και διαφορετικα και χυμα, αν θες ξεκ..λωμα με τη μοτο
    τράβα σε καμοια πίστα ή σε κανα αεροδρομιο... τι σου φταιει ο αλλος που
    παει στη δουλεια του και την τρώει...

-------------------- Το avatar του/της jfx
    υπαρχει παραβαση η οποία τιμωρείται με κατασχεση οχήματος?
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

εγω ουτε αεροδρομο ουτε πιστα εχω κοντα μου εσυ το cbr 600 συμφωνα με τα ορια το πας παντα????
    αν ναι ας επερνες παπι αλλα με προσοχη γιατι και με αυτο μπορει να ξεπερασεις τα ορια ταχυτητα
    ξερω πολους μοτοσυκλετιστες που εχουν πεθανει απο αυτοκινηταδες κανεναν αυτοκινητα που να εχει πεθανει απο φταιξιμο μοτοσυκλετιστη
    με το ψβρ σιγουρα καποια φορα θα ειχες περασει κατα πολυ τα ορια αν εβλεπες μπατσο τι θα εκανες?

μετα απο τοσες παραβασεις που κανανε η μοτοσυκλετα θεωρειτα στοιχειο και κατασχεται

και ηρωες ισως αυτοι να μην ειναι αλλα και εγω ουτε υποκριτης
    αν τωρα εσεις πατε με τα ορια παντα και τρεχετε μονο σε πιστες η εξωτερικο ζειτε η θα πρεπει να αναθεωρησετε τις αποψεις σας για το αν ειστε μοτοσυκλετιστες

Παλαιό μέλος
    μετα απο τοσες παραβασεις που κανανε η μοτοσυκλετα θεωρειτα στοιχειο και κατασχεται
    Ρε μονο με συνταγη γιατρου λεμε....

Λοιπον αλλο να παραβεις τα ορια κι αλλο να μη σταματησεις εχει διαφορα ετσι μη τρελαθουμε κιολας.
    Ορια πρεπει να υπαρχουν για να συγκρατουν τα πληθη. Σκεψου οσοι κυκλοφορουσαν να λεγαν τα ιδια και να πηγαιναν με 200 συνεχως. Θα γινοταν της πουτανας εξω...

Υ.Γ. υπαρχει ενα θρεντ για την επιδαυρο για διαβασε το λιγακι

πιασανε κ αυτοι καποιον κ το κανουν θεμα...

Suzuki fb πάντα σούζα Το avatar του/της powerman95
    Τώρα που βγαίνει και το δικό μου λέω να παίξω και εγώ κανά κυνηγητό

-------------------- Το avatar του/της jfx

εχεις καποιο συγκεκριμενο εδαφιο του κοκ ή καποιου αλλου νομου που να το λεει αυτο ή το υποθέτεις;

για καμια απο τις παραβασεις του κοκ που εκαναν, δεν επιβαλλεται κατασχεση οχήματος.
    συγκεκριμενα δεν εχω δει να υπαρχει καμία παράβαση για την οποία να κατασχεται το οχημα.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Suzuki fb πάντα σούζα Το avatar του/της powerman95
    Άμα κάνεις κόντρες δεν κατάσχεται το όχημα??Στην δική μας περίπτωση δεν νομίζω να κατασχεθεί.Αν όντως γίνει έτσι............κρίμα το gsxr

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. 7ος Αγώνας ταχύτητας στα Μεγαρα
    από gr_champion στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 14:51
  3. 6ος αγώνας ταχύτητας ΜΕΓΑΡΑ 1-10-2005
    από gr_champion στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 22:19