Αρχικά δημιουργήθηκε από ΒΑΝΤΖΟ
φιλε τακη οτι και να πω για το εργαλιο ειναι λιγο!!!!
Μια ερωτιση αν επιτρεπεται...
ποσα σου κοστισε????
Σε ευχαριστώ φιλε μου!
Το μηχανάκι μου έχει κοστίσει περίπου 36.000![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΒΑΝΤΖΟ
φιλε τακη οτι και να πω για το εργαλιο ειναι λιγο!!!!
Μια ερωτιση αν επιτρεπεται...
ποσα σου κοστισε????
Σε ευχαριστώ φιλε μου!
Φανταστικο Τακη το μηχανακι, αλλα... 36 χηνες;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Σε ευχαριστώ φιλε μου!
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
Μου'φυγε ο πιττογυρος απο τα χερια...![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Πιο πολλά ειναι τα εργατικά παρά τα υλικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Φανταστικο Τακη το μηχανακι, αλλα... 36 χηνες;![]()
![]()
![]()
Μου'φυγε ο πιττογυρος απο τα χερια...![]()
![]()
![]()
Αλλα ρε φίλε, μου τα έχει επιστρέψει σε χαρά μεχρι το τελευταίο cent!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Πιο πολλά ειναι τα εργατικά παρά τα υλικά.
Αλλα ρε φίλε, μου τα έχει επιστρέψει σε χαρά μεχρι το τελευταίο cent!
Σάυτο παω πασο... Το γουστο και η καβλα κοστιζουν...![]()
![]()
Να'σαι καλα και να το χαιρεσαι. Ευχομαι καποια φορα να τα πουμε και απο κοντα, να δουμε και εμεις το τερατακι...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Ευχαρίστως. Όποτε θέλετε θα χαρώ να πάμε για καφεδάκι και να τα πούμε απο κοντά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Σάυτο παω πασο... Το γουστο και η καβλα κοστιζουν...![]()
![]()
Να'σαι καλα και να το χαιρεσαι. Ευχομαι καποια φορα να τα πουμε και απο κοντα, να δουμε και εμεις το τερατακι...![]()
φίλε πάντα όρθιος σου εύχομαι και σε σενα και στο τέρας, απλά![]()
Είχα δει το video αλλά τώρα διάβασα την ενότητα, έλεγα και γω...πως και είναι τόσο όμορφο αυτό το hayabusa???τώρα είδα οτι έχει ουρά απο κ8!!! απίστευτα όμορφη η μετατροπη!!! μπράβο!!!
![]()
θιέλω και γω βόλτα!!!![]()
Σε ευχαριστώ πολυ. Έχει πέσει πολύ δουλειά πάνω στο μιχανάκι και πολύ προσωπικό γούστο. Ο κώλος πιστεύω οτι του πάει πολύ καλύτερα έτσι. Αλλα αυτά είναι γούστα. Εμένα με τρελένει έτσι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
φίλε πάντα όρθιος σου εύχομαι και σε σενα και στο τέρας, απλά![]()
Είχα δει το video αλλά τώρα διάβασα την ενότητα, έλεγα και γω...πως και είναι τόσο όμορφο αυτό το hayabusa???τώρα είδα οτι έχει ουρά απο κ8!!! απίστευτα όμορφη η μετατροπη!!! μπράβο!!!
![]()
θιέλω και γω βόλτα!!!![]()
![]()
καλες βολτες με την καινουρια δουλεια αγορι...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Σε ευχαριστώ πολυ!! Τώρα που ενίσχυσα τον κινητήρα, έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο. Ανεβάσαμε και λίγο πιεσούλα και αρπάξαμε μερικά αλογάκια ακόμα! Γιουπιιιιιιιιιι!! :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καλες βολτες με την καινουρια δουλεια αγορι...![]()
![]()
![]()
ομορφιες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Σε ευχαριστώ πολυ!! Τώρα που ενίσχυσα τον κινητήρα, έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο. Ανεβάσαμε και λίγο πιεσούλα και αρπάξαμε μερικά αλογάκια ακόμα! Γιουπιιιιιιιιιι!! :wacko:![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
takis elpizw twra na mas rixnei 5 kolones akoma k na ksekinas k emeis na trexoume na doume pou eisai..pou eisai xamenos filos..kanonise voltaki..me geia h nea "kardia"stin arkouda
Τάκη αδελφέ αν και δεν σε γνωρίζω για το (αδελφέ) σου εύχομαι πάντα όρθιος!!!
Έκανα την ερώτηση γιατί πόλοι από εμάς άδω μέσα στο forum το γλυκοκοιτάζουν!!!
Όσο για το καφέ Τάκη το χειμώνα αν κατεβώ Αθήνα γιατί είμαι και λίγο μακριά τώρα!!
Αυτό δεν είναι μηχανή... πύραυλος εδάφους-εδάφους είναι χαχα. Και όμορφο η ουρά είναι όλα τα λεφτά.
Δεν σε έχω πετύχει ποτέ μιας και κάνω και εγώ βόλτες Αττική οδό (Κ7, 750) κυρίως περιφεριακό Υμμητού που έχει και στροφές. Ίσως επειδή πάω αργά καθημερινές που δεν έχει κίνηση ή ίσως να με πέρασες και να μην πρόλαβα να το καταλάβω lol.
Ελπίζω κάποτε να σε πετύχω να τα πούμε από κοντά. Μακάρι να ήξερα αν υπάρχει και κάποιο σημείο στην Αθήνα που μαζεύονται όλοι οι πύρκαυλοι για κουβέντα και χαβαλέ.
Να το χαίρεσαι φίλε και πάντα όρθιος!
ΥΓ: Διάβασα μερικά post από το youtube και πέθανα στο γέλιο με μερικά σχόλια ξένων που δεν πίστευαν τα χιλιόμετρα και κυρίως το ότι εδώ όλοι τρέχουν σαν μουρλοί αυτοκίνητα, μηχανές...
σου μιλησα και στο youtube. ποτε παιζει να ξαναπας στο παρκινγ του ολυμπιακου σταδιου να το καψεις να ερθω να το δω απο κοντα το τερας?
κομψοτεχνιμα παντως
καλα χιλιομετρα σου ευχομαι και παντα ορθιος![]()
![]()
40 klm/h με τι? με bmx τυφλα να εχουν τα crf50
επαθα την πλακα μ!!!
απιστευτο το εργαλειο σου φιλε!!!
ειδικα το ανοιγμα απο 200 στα 300 ειναι ολα τα λεφτα...
να το χαιρεσαι και παντα ορθιος!!!