Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
το εργαλείο είναι για να βάζεις τα κλάμματα σαν τα μωρά παιδιά που θέλουν γλυφιτζούρι!!
κλικ! για 1ο βίντεο
κλικ! για 2ο βίντεο![]()
κλικ! για 3ο βίντεο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια πανεμορφη μηχανη τουρισμου.και γρηγορη,μπραβο.
des giatro..Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πάντως εμένα το stradaperta μου θυμίζει αυτό....
εχεις πέσει σε κοπάδι με αγριεμένες χήνες? θα φυγεις τρεχονταςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πάντως εμένα το stradaperta μου θυμίζει αυτό....![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
η μηχανή πιστεύω θα έχει επιτυχία κυρίως γιατί απευθύνεται σε ένα κοινό που μπορεί να δώσει 15Κ+ για να πάρει μία μηχανή που του καλύπτει ανάγκες καθημερινής κίνησης και τουρισμού. Βέβαια αυτό ίσχυε πριν την κρίση, τώρα θα δούμε...
POSA???TI LES TORAAAAAAAA!Αρχικά δημιουργήθηκε από rocknrolla
η μηχανή πιστεύω θα έχει επιτυχία κυρίως γιατί απευθύνεται σε ένα κοινό που μπορεί να δώσει 15Κ+ για να πάρει μία μηχανή που του καλύπτει ανάγκες καθημερινής κίνησης και τουρισμού. Βέβαια αυτό ίσχυε πριν την κρίση, τώρα θα δούμε...
Kαι ομως....15980 ξεκινα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
POSA???TI LES TORAAAAAAAA!
Tωρα βεβαια τι επιτυχια μπορει να εχει με αυτη την τιμη...![]()
Kαταπληκτικο εργαλειο..
![]()
![]()
Του Ελληνα παντως δεν του βγαζεις ... το BMW απο το μυαλο με Ducati ...... η bmw , ρεει στις φλεβες μας ........ μονο καμια mercentes μηχανη δε βλεπω ..... μονο τοτε ..... αλλα το μαρκετινκ , κοιμαται..
love will save the planet,hate is a good start.
nickmonstro... η τιμή που έβαλες είναι η Ιταλική... στην Ελλάδα η απλή έκδοση αναμένεται κοντά στα 17000 ευρώ και η S κοντά στα 20000 απο τα 18900 που νομίζω οτι έχει στην Ιταλία.
Μια χαρά θα κοσμεί τις βιτρίνες και τα cafe στο Κολωνάκι. Σε αυτά τα κυβικά υπάρχουν πλέον πολλές πολύ πιο φτηνές , πολύ πιο καλαίσθητες και πολύ πιο αξιόπιστες επιλογές απο ενα Ιταλικό Ducatti... θα το φάει η μαρμάγκα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.