Καλοτάξιδο το εργαλείο!![]()
Καλοτάξιδο το εργαλείο!![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Πιστός στις αρχές του, ο γνωστός Αρ-Ες-Πι και πάλι δεν εμφανίστηκε σε καμία βόλτα το ΣΚ. Το Blackbird είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ήδη στα χέρια άλλου ιδιοκτήτη. Ο Αρ-Ες-Πι πάλι έπινε τα φρέντα του, σκαφάτος ή όχι, μακριά από ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.
Αρεσπι, άλλαξε άβαταρ παιδί μου. Βάλε κάτι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σου...![]()
Α! Να ένα!! Για να λες ελεύθερα ότι μας πατάς! ΧΑΧΑΧΑΧΑ :rotflmao:![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Πιστός στις αρχές του, ο γνωστός Αρ-Ες-Πι και πάλι δεν εμφανίστηκε σε καμία βόλτα το ΣΚ. Το Blackbird είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ήδη στα χέρια άλλου ιδιοκτήτη. Ο Αρ-Ες-Πι πάλι έπινε τα φρέντα του, σκαφάτος ή όχι, μακριά από ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.
Αρεσπι, άλλαξε άβαταρ παιδί μου. Βάλε κάτι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σου...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
αχαχαχαχα.....μα γιατί κανείς δεν μεταφέρει αυτό το ποστ στις διαμάχες.......................Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Να υποθέσω ότι μιλάς για την μηχανή και δεν θες να πείς κάτι άλλο........................
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Παιδιά............................
...........................
ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!
![]()
:a5::a12: :a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
---
Πάλι πειράζεις το παιδί?????????Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Παιδιά............................
...........................
ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!
![]()
:a5::a12: :a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
Άστο ήσυχο !! :smilea:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
![]()
![]()
τι βλεπουν τα ματακια μου? τελεια! θεα! α-πιστευτη!!!
καλοταξιδη!!!! παντα ορθιος με πολλες ομορφες βολτες!!!
το original α-μηχανο™ μελος
Καλοριζικο να το απολαυσεις το ΧΧ καλα και ασφαλει χιλιομετρα και πολλα πολλα ταξιδια.
Συγκρατηθείτε παίδες! Τo θρέντ είναι αρχαίο. Είναι και μεγάααααλομε πολλά και διάφορα μέσα!
![]()
Το μηχανάκι είναι όντως προς πώληση: βλ. τόπιν Αγγελίες.
---