Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι κάποιος που βλέπει συχνά τα 300 στο κοντέρ του, μπορεί να οδηγήσει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια στα 200. Κάποιος που δεν έχει περάσει καν τα 120, στα 121 είναι κίνδυνος. ΤΙ δεν καταλαβαίνεις? Και τι σχέση έχουν αυτά που λες? Σταματήστε να αντιμετωπίζετε τους πάντες σαν 13χρονους, αγράμματους και ηλίθιους. Σταματήστε το "α εγώ έχω πτυχία και οδηγώ 40 χρόνια, άρα εγώ έχω δίκιο". Ναι, ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Ευχαριστώ.
Όσον αφορά τον "καλό οδηγό", γιατί πιστεύεις ότι διαφωνούμε? Και για μένα αυτός, που ξέρει πότε να κάνει τι, είναι καλός![]()
Αυτά που λες δεν ισχύουν όταν μιλάμε για δημόσιο δρόμο,αυτό εξηγώ.Γιατί για να φτάσει κάποιος να πηγαίνει με 300 ώστε να είναι ασφαλής στα 200 έχει περάσει από ενδιάμεσα στάδια στα οποία ανέβαζε κάθε φορά τα όριά του,στα οποία αποτελούσε κίνδυνο μεγαλύτερο από αυτόν που πάει με 120 και είναι επικίνδυνος στα 121,αυτονόητα πράγματα λέω...Και δεν οδηγάω 40 χρόνια + που λες,10 χρόνια με το ζόρι τα έχω κλείσει στο τιμόνι απλά έχω καταλάβει ότι η φυσική δυστυχώς είναι αμείλικτη![]()