Απλα οταν ζητας μπουφαν , δε θα λες αδιαβροχο.Θα λες για καταιγιδες , νεροποντες κ extreme καιρικα φαινομενα, για να μπει ο αλλος στο νοημα.
Μα φιλε μου βλεπεις οτι σκιζομαι να σε βοηθησω κ δε δινεις αρκετη προσοχη, τραβας ενα δικο σου δρομο λογικης αλλα χωρις πολυ εμπειρια.
love will save the planet,hate is a good start.
αν θες πες μας κ το μοντελο να ψαξουμε σε κανα e-bay γιατι απο net μπορει κ να σου ερθει οικονομικοτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
Δείξτε λίγο κατανόηση. Πρώτη φορά "ντύνομαι" και ίσως κάτι δεν έχω καταλάβει.
Θά μπώ στο κλίμα όμως, που θα πάει.
@edit@
Φίλε MAG/FMX, τελικά δεν έχεις άδικο. Μάλλον κακώς ζήτησα αδιάβροχο μπουφάν....![]()
Πάντως σήμερα που βρέθηκα στην Μιχαλακοπούλου, μπήκα σέ ενα κατάστημα και ρώτησα για ένα μπουφάν richa. Τιμές απο 190 έως περίπου 400 ευρώ.
Δοκίμασα ένα, και μου έκατσε γάντι. Και μετά..........ρωτάω το παλικάρι.
Αδιάβροχο........................................................... ναί
Δέν μπάζει απο πουθενά...................................... οχι
Ουτε μανίκια ούτε φερμουάρ.............................. οχι
Σίγουρα............................................................... ναι
Σίγουρα - σίγουρα............................................... 100%
Δηλαδή μπορώ να βρέχομαι όσο θέλω................ ναι
Σίγουρα.............................................................. ναιιιιιιιιι
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Μάλλον θα τα πουμε σύντομα. Και έφυγα.
Και ερωτώ αγαπητοί φίλοι. Αν σου τα λέει ό άλλος έτσι, τι πρέπει να κάνω.![]()
@MAG/FMX@
τώρα μου το είπες το κόλπο ρε φίλε. Απο εβδομάδα που θα βγώ στην γύρα, δεν θα ζητάω πλέον αδιάβροχο, αλλά για καταιγίδες.![]()
@kyko@
δεν ξέρω και δεν συγκράτησα το μοντέλο. Ομως έχω να γυρίσω ακόμα κάποια καταστήματα.
Φτού και πάλι απο την αρχή gamoti...
Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Ομολογώ ότι είστε φοβεροί.
Πρέπει να ξέρετε ότι είμαι αποφασισμένος να γίνω αδιάβροχος, και θα το πετύχω....![]()
...Ο τελευταίος που θυμάμαι ότι είχε πρόβλημα με τη βροχή και τα έντονα καιρικά φαινόμενα τελικά έφτιαξε κιβωτό....![]()
Καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου και κράτα τις συμβουλές που σου δωσαν τα παιδιά...
Ευχαριστώ.I will be back....
@rizlla: φιλαράκι, νομίζω ότι έχεις περάσει απέναντι...
κοινώς, ψόφησε.
Μήπως να βοηθούσες λίγο να το κατανοήσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@rizlla: φιλαράκι, νομίζω ότι έχεις περάσει απέναντι...
κοινώς, ψόφησε.
Εννοει οτι εισαι υπερβολικος με τα test που κανεις κλπ κλπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
Μήπως να βοηθούσες λίγο να το κατανοήσω...
Φιλε μου,για τελευται φορα θα σου πω οτι το να βρεις εξοπλισμο που να σε κραταει παντελως στεγνο ειναι αδυνατον !!!Ο αδιαβροχος εξοπλισμος εχει σχεδιαστει απλα να ΜΗΝ βρεχεσε μεχρι τα π@π@ρια...
Οσο και αδιαβροχα να ειναι τα πραγματα αμα ριχνει καρεκλες νερο ειναι,απο καπου θα μπασει...
Εκτος και αν φορεσεις ολοσωμο προφυλακτικο![]()
![]()
![]()
![]()
Μην το ψαχνεις λοιπον και τοοοοοοσο πολυ...
Τσαμπα σπας το κεφαλι σου...Παρε ενα σετακι αδιαβροχα ναυλα και φορα τα...
Ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου προσφερει η επιστημη της μοτοσυκλετας εως τωρα...
Φιλικα![]()
![]()
![]()
Απλα δεν εχουν καταλαβει οτι εισαι ολη μερα στους δρομους να δουλευεις , να σκας 400ε κ να σε πιανουν κοτσο κ οτι αυτη τη στιγμη εχεις παθει σοκ......
Ετσι ειναι οι εμπειριες πληρωνοντε , εδω ομως θα βρεις πολλες τσαμπα.........![]()
Κανεις με REVIT CAYENE PRO==== Mηπως αυτο που κανει 500ε κανει το παληκαρι παντελοσαδιαβροχο.
Έχω ένα dainese εδώ και 5 χρόνια νερό δε μου έχει βάλει ποτέ, απλά το έχω αισθανθεί δροσερό και το μόνο που μου είχε μουσκέψει μια φορά είναι στη μανσέτα του μανικιού που δεν έχει αδιαβροχοποίηση διότι ήμουν χωρίς γάντια. Τα γάντια μου είναι της ίδιας εταιρείας και όταν τα στύβω βγάζουν νερό αλλά το χέρι μου πάντα στεγνό είναι. Πάντως όταν αγόρασα από τον Ιταλό γάντια και μέσα σε μια μέρα μου άνοιξαν οι ραφές που έδωσε άλλα.*
Ο κολλητός μου πήρε από τη γνωστή αποθήκη μπουφάν dainese d-dry το οποίο του έβαλε νερό κια άλλος φίλος που έχει το ίδιο μπουφάν αλλά το πήρε από τον Ιταλό δε του βάζει.
Μήπως θα έπρεπε να το είχες απαιτήσει από τον μαγαζάτορα, μήπως να μιλήσεις με τον επίσημο αντιπρόσωπο για το πρόβλημα που έχεις??
Μήπως το μπουφάν σου τρώει λίγο μπανάνα??![]()
Ίσως έχουμε υπερτιμίσει τη Dainese και την κάθε Dainese και γι αυτό κάνουν ότι θέλουν. Σαφώς υπάρχουν μπουφάν κι από άλλες εταιρείες εξίσου καλά και πιο οικονομικά
![]()
Εγώ πάντως Dainese θα ξαναπάρω .......(κολλημένη)
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος να απαντήσει.
Ενα ταμπελάκι που έχει το μπουφάν, το οποίο όμως για να το δείς πρέπει να βγάλεις την επένδυση και γράφει made in china, τι μπορεί να σημαίνει;
Οτι το ταμπελάκι είναι κινέζικο, ή ότι ράφτηκε στην κίνα το μπουφανάκι.
Εμένα το μπουφανάκι (που δεν έμπαζε τίποτα, και επιμένω) γράφει Made in Latvia
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
- V. Rossi, What if I had never tried it -
...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???
Το πρωτο αποκλειεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
Οτι το ταμπελάκι είναι κινέζικο, ή ότι ράφτηκε στην κίνα το μπουφανάκι.![]()
Το δευτερο παιζει...:hypnotize
MAG/FMX που εχεις και santa monica για πες ρε συ τι γραφει το δικο σου...
Αμα ειναι China το παιρνω εγω γτ αμα βρεξει θα γινεις μουσκεμα ρε φιλε...![]()
![]()
![]()