Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 190

Θέμα: Αυξημένα τα τέλη για μοτοσυκλέτες το 2010 !

Παλαιό μέλος
    σημερα το πρωι ενας νεος ..πηρε φορα και πηδηξε απο την ακροπολη ....ενα νεο ζαλογγο ερχεται ......... κριμα και απογοητευση .αισθανομαι απιστευτα τυχερος που δεν εχω οικογενεια και υποχρεωσεις , αυτη ειναι η καταντια μας , (ευχομαι να ειμαι τελειως λαθος σε οτι προκειται να συμβει ....οι περσινες μολοτοφ θα ειναι λεμοναδες μπροστα τους )

.................................................................................................... ..................................................
    ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΛΛΑΔΑ
    Νεαρός αυτοκτόνησε από το βράχο της Ακρόπολης

Τρίτη, 10 Νοέμβριου 09 , 12:20

Τέλος στη ζωή του έδωσε στις 10:10 πρωί νεαρός άνδρας, ηλικίας 25 έως 30 ετών, πέφτοντας από το βράχο της Ακρόπολης. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός πήρε φόρα και πήδηξε από το βράχο. Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
    Χθες το βράδυ εξάλλου, στις 23:00, γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου "Ελληνίς" στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Από την αστυνομία αποκλείστηκε η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

.................................................................................................... ..................................................

Ότι ναναι εντελώς....

Και εγώ σου λέω ότι ο συγχωρεμένος ήταν ο πρώην της κοπελιάς που επειδή τσακώθηκαν προχθές,
    αυτή βούτηξε εχθές απ το hotel και αφού ήταν δυσβάσταχτος ο πόνος του πήρε φόρα και αυτός σήμερα και πήγε να την συναντήσει.

Αυτό το σενάριο είναι Φώσκολος,όπως και το δικό σου σενάριο που μπλέκει την ανέχεια,τις αυτοκτονίες που άρχισαν και πως θα σταματήσουν,
    τα κοκτέιλ,τις απαλλοτριώσεις και τη γενιά των 700,με το γκαράζ του οποιουδήποτε με τα 3-4 μηχανάκια μέσα που είναι "συλλεκτικά"....

Όποιος θέλει λούσα και στάβλο με μπόλικα μοτόρια,τώρα θα τα λουστεί και θα τα πληρώσει.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Παλαιό μέλος
    Όποιος θέλει λούσα και στάβλο με μπόλικα μοτόρια,τώρα θα τα λουστεί και θα τα πληρώσει.................................................................................... ....................................................αυτα φιλε να τα πεις στον μεσο ελληνα που εχει ενα ρημαδι μηχανακι για να πηγαινει στην δουλεια του να του τα πεις οταν θα του ερθει το χαρατσι , με ενα μισθο ξευτιλας .εγω ειμαι απο τους προνομιουχους των 1000 ευρω !!!! ,και οτι εχω ειναι μαζεμενα με κοπο , πονο ,χρονο . και χρημα ,κλεμενα δεν ειναι .ετσι μην μου τι λες σε προσωπικο επιπεδο .εαν μπορεις καντο και εσυ .για το αλλο ομως δεν απαντησες .σου αρεσει αυτη η καταντια που ζουμε σημερα ?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golis

Όποιος θέλει λούσα και στάβλο με μπόλικα μοτόρια,τώρα θα τα λουστεί και θα τα πληρώσει.
    Οποιος έχει πολλά κυβικά και πολλά οχήματα να πληρώσει, αλλά το οτι αυξάνουν κατα 400% τα τέλη στο παπί των 110 κυβκών, που δεν καίει σχεδόν τίποτα και το έχουν όλοι για το μεροκάματο, είναι τουλάχιστον ανήθικο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Οποιος έχει πολλά κυβικά και πολλά οχήματα να πληρώσει, αλλά το οτι αυξάνουν κατα 400% τα τέλη στο παπί των 110 κυβκών, που δεν καίει σχεδόν τίποτα και το έχουν όλοι για το μεροκάματο, είναι τουλάχιστον ανήθικο.
    +1100
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golis

Όποιος θέλει λούσα και στάβλο με μπόλικα μοτόρια,τώρα θα τα λουστεί και θα τα πληρώσει. [/B]
    αυτο ρε ΑΡΗ ηταν προσωπικο .γιατι μου τι λενε ετσι ?επειδη γουσταρω τα ρημαδια ? και τα μαζευω για να μην καταληξουνε για λιωσιμο ..? δεν ενοχλω κανενα εδω μεσα ...αυτο τους πειραξε ? Ολοι μας προσπαθουμε να συντηρησουμε οτι μπορουμε ο καθενας με την δυνατοτητα του ,αυτο που μας ενωνει εδω μεσα ειναι μονο και μονο η αγαπη για τα ρημαδια που καβαλαμε ...και για οσα δεν μπορεσαμε .αυτο ομως δεν αναιρει την πραγματικοτητα. ειναι ξευτιλα .απιστευτη καταντια ποιοτητας ζωης ,,εδω ειναι το θεμα .........μαλλον και αυτος ο κυκλος θα πρεπει να κλεισει ...ειμαι απιστευτα απογοητευμενος .τουλαχιστον τετοια συμπεριφορα απο εδω μεσα δεν την περιμενα .

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#

1) Οι φοροι που πληρωνεις, υποτιθεται πως διατιθενται για το κοινο καλο του κοινωνικου συνολου.
    2) Επιβαρυνεσαι και το μερτικο αυτων που δεν εχουν τη δυνατοτητα να συμβαλλουν.

3) Το να επιδιωκεις να πληρωσεις λιγοτερα, αμεσως επιβαρυνει περισσοτερο ολους τους υπολοιπους.

4) Αυτο μπορεις να κανεις! Να αποδεχτεις πως απολαμβανεις πολλες πολυτελειες, μεταξυ των οποιων και το γεγονος πως γραφεις στον υπολογιστη σου και να αναλαβεις τις ευθυνες που απορρεουν απο αυτες, χωρις γκρινιες και διαμαρτυριες.
    1) Υποτίθεται!!!

2) Που δεν έχουν ή που δεν θέλουν και φοροδιαφεύγουν;

3) Σωστά! Όμως επειδή το κάνουν και οι άλλοι, ερχόμαστε στα ίδια!!!

4) Ε, εντάξει!!! Αφού σκέφτεσαι έτσι (πολυτέλεια ο υπολογιστής, το internet, το δίκυκλο!!!) δεν έχουμε σημείο επαφής.

Αν τα τέλη και οι φόροι ήταν δίκαια υπολογισμένα, δίκαια μοιρασμένα και αξιοποιούνταν σωστά , δεν θα παραπονιόταν κανείς μας, άλλωστε θα βλέπαμε τα αποτελέσματα στη ζωή μας!

(είναι μεγάλος ο κατάλογος των στραβών στη χώρα μας. όποιος δεν ενοχλείται, είτε είναι πλούσιος, είτε "βολικά τακτοποιημένος" από τους εκάστοτε κυβερνώντες, είτε παραπληροφορημένος - για να μην πώ αφελής.)

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K

(είναι μεγάλος ο κατάλογος των στραβών στη χώρα μας. όποιος δεν ενοχλείται, είτε είναι πλούσιος, είτε "βολικά τακτοποιημένος" από τους εκάστοτε κυβερνώντες, είτε παραπληροφορημένος - για να μην πώ αφελής.) [/B]

1000% ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    επειδη γουσταρω τα ρημαδια ? και τα μαζευω για να μην καταληξουνε για λιωσιμο

Προβλέπω τεράστια προσφορά ρημαδιών σε καλή κατάσταση και σε εξευτελιστικές τιμές γύρω στο Δεκέμβρη:rotflmao: :rotflmao:

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Έχεις πολύ περίεργη αντίληψη του τι σημαίνει προνομιούχος...

Λες ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    ... οταν θα του ερθει το χαρατσι , με ενα μισθο ξευτιλας .εγω ειμαι απο τους προνομιουχους των 1000 ευρω !!!!
    Μπααα :o

Πρέπει να εξηγώ και τα αυτονόητα; Είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος με πλήρη απασχόληση να παίρνει 1000 ευρώ και να έχει οικογένεια να θεωρείται προνομιούχος ;;;.
    Τώρα θα μου πεις ''θέλει και μηχανάκια ο ...'' .
    Έλα ντε ,είδες κάτι παράλογα πράγματα

Καλημέρα σας κύριοι,
    από τα παραπάνω γραφόμενα αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι παρόλο που όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι απλά κάποιοι από εμάς είναι στον πάτο και άλλοι στον αφρό, πάλι έρχεται το εξής ερώτημα το οποίο είναι για πιο λόγο υπάρχει αυτή η ένταση σε αυτούς που προσπαθούν με ότι μέσο διαθέτουν να κρατήσουν ιστορικά μηχανάκια πληρώνοντας το ετήσιο τέλος χωρίς να τα χρησιμοποιούν σαν κύριο μηχανάκι και αυτούς που έχουν την άποψη ότι θέλω πάντα νέο μοντέλο και η τεχνολογία προχωράει.
    Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι και όλοι μας αγαπάμε το δίκυκλο για τους δικούς μας λόγους και χρειάζεται αλληλοκατανόηση στις απόψεις του ομοϊδεάτη μας χωρίς να λέμε "να πληρώσεις τώρα αφού θέλεις συλλογή" εδώ προσπαθούμε να κάνουμε μια κουβέντα η οποία αφορά από τον οικογενειάρχη έως και τον πιτσιρικά που κάνει την τρέλλα του και όχι να βρούμε ποιός θα πληρώσει, ρυπαίνει, κυκλοφορει περισσότερο, λιγότερο και καθόλου!!!

1) Υποτίθεται!!!

2) Που δεν έχουν ή που δεν θέλουν και φοροδιαφεύγουν;

3) Σωστά! Όμως επειδή το κάνουν και οι άλλοι, ερχόμαστε στα ίδια!!!

4) Ε, εντάξει!!! Αφού σκέφτεσαι έτσι (πολυτέλεια ο υπολογιστής, το internet, το δίκυκλο!!!) δεν έχουμε σημείο επαφής.

Αν τα τέλη και οι φόροι ήταν δίκαια υπολογισμένα, δίκαια μοιρασμένα και αξιοποιούνταν σωστά , δεν θα παραπονιόταν κανείς μας, άλλωστε θα βλέπαμε τα αποτελέσματα στη ζωή μας!

(είναι μεγάλος ο κατάλογος των στραβών στη χώρα μας. όποιος δεν ενοχλείται, είτε είναι πλούσιος, είτε "βολικά τακτοποιημένος" από τους εκάστοτε κυβερνώντες, είτε παραπληροφορημένος - για να μην πώ αφελής.)
    1) Υποτιθεται, επειδη η πλειοψηφεία ενεργει το δικο σου τροπο σκεψης ή με το δικο μου;

2) Με ενδιαφερει πρωτιστως να ειμαι σωστος εγω! Μετα θα σηκωσω το κεφαλι και θα δω τι κανουν οι αλλοι.

3) βλ. 2

4) Επειδη ετσι το βρηκες εσυ, ετσι ηταν ανεκαθεν, ετσι σε βολευει, δε σημαινει πως δεν υπαρχουν καποιοι που δεν το γνωρισαν ποτε και δεν το στερηθηκαν. Αλλα η αντιδραση σου ειναι αμυντικος μηχανισμος, δε σε παρεξηγω.

Τα στραβα που επικαλεισαι δεν οφειλονται αποκλειστικα στο κρατος, στο οποιο αρεσκονται ολοι να τα καταλογιζουν, αλλα ακριβως στη νοοτροπια των "φορολογουμενων" που γαλουχημενοι απ' το Βερυκιο, τον Αναστασιαδη, τον Κωστοπουλο, τον Καμπουρακη και το υπολοιπο σκυλολόι, αρεσκονται στο να κατηγορουν ολους τους υπολοιπους εκτος απο τον υπερτατο εαυτο τους.
    Για να βγαλω κι εγω ενα αφοριστικο συμπερασμα αναλογο με το δικο σου, που επειδη δε συμφωνω με την προσεγγιση σου (και του 97%) ειμαι ειτε αφελης ειτε βολεμενος, αντιστοιχα συμφωνα με τη δικη μου οπτικη γωνια, οποιος δε βλεπει την αληθεια, ειτε ειναι βολεμενος στην κατασταση που προϋπηρχε, επειδη αυτη συμφερει, αγνοωντας (επιλεγοντας να αγνοησουν) τις συνεπειες που θα εχει μελλοντικα στους απογονους του, η τακτικη να δανειζομαστε απο τα παιδια μας και τα εγγονια μας, για να μη θυσιασουμε ουτε μια τριχουλα απο τις πολυτελειες που απολαμβανουμε, ειτε απλως υπερτατος παρτακιας που δε βλεπει περα απο την τριχα που πεταγεται απ' τη μυτη του. Αλλοι πεθαινουν απο την πεινα κι εμεις προσπαθουμε να βρουμε λυση στον τυπο με τη συλλογη απο μοτοσυκλετες. Τι να πει κανεις.. Αν εσυ δε ντρεπεσαι, εγω χαιρομαι που δεν εχω κανενα σημειο επαφης με σενα και με τους ομοϊδεατες σου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    1) Υποτιθεται, επειδη η πλειοψηφεία ενεργει το δικο σου τροπο σκεψης ή με το δικο μου;

2) Με ενδιαφερει πρωτιστως να ειμαι σωστος εγω! Μετα θα σηκωσω το κεφαλι και θα δω τι κανουν οι αλλοι.

3) βλ. 2

4) Επειδη ετσι το βρηκες εσυ, ετσι ηταν ανεκαθεν, ετσι σε βολευει, δε σημαινει πως δεν υπαρχουν καποιοι που δεν το γνωρισαν ποτε και δεν το στερηθηκαν. Αλλα η αντιδραση σου ειναι αμυντικος μηχανισμος, δε σε παρεξηγω.

Τα στραβα που επικαλεισαι δεν οφειλονται αποκλειστικα στο κρατος, στο οποιο αρεσκονται ολοι να τα καταλογιζουν, αλλα ακριβως στη νοοτροπια των "φορολογουμενων" που γαλουχημενοι απ' το Βερυκιο, τον Αναστασιαδη, τον Κωστοπουλο, τον Καμπουρακη και το υπολοιπο σκυλολόι, αρεσκονται στο να κατηγορουν ολους τους υπολοιπους εκτος απο τον υπερτατο εαυτο τους.
    Για να βγαλω κι εγω ενα αφοριστικο συμπερασμα αναλογο με το δικο σου, που επειδη δε συμφωνω με την προσεγγιση σου (και του 97%) ειμαι ειτε αφελης ειτε βολεμενος, αντιστοιχα συμφωνα με τη δικη μου οπτικη γωνια, οποιος δε βλεπει την αληθεια, ειτε ειναι βολεμενος στην κατασταση που προϋπηρχε, επειδη αυτη συμφερει, αγνοωντας (επιλεγοντας να αγνοησουν) τις συνεπειες που θα εχει μελλοντικα στους απογονους του, η τακτικη να δανειζομαστε απο τα παιδια μας και τα εγγονια μας, για να μη θυσιασουμε ουτε μια τριχουλα απο τις πολυτελειες που απολαμβανουμε, ειτε απλως υπερτατος παρτακιας που δε βλεπει περα απο την τριχα που πεταγεται απ' τη μυτη του. Αλλοι πεθαινουν απο την πεινα κι εμεις προσπαθουμε να βρουμε λυση στον τυπο με τη συλλογη απο μοτοσυκλετες. Τι να πει κανεις.. Αν εσυ δε ντρεπεσαι, εγω χαιρομαι που δεν εχω κανενα σημειο επαφης με σενα και με τους ομοϊδεατες σου.

1) Οι φόροι που πληρώνουμε πάνε σε κάποιους ευσυνείδητα εργαζόμενους αλλά και σε μισθούς αργόσχολων, σε υψηλότατους μισθούς και παροχές καλοβαλμένων διοικητών ΔΕΚΟ, σε μίζες για Δημόσια Έργα και σε ασύστολες σπατάλες όλου του κρατικού μηχανισμού.
    2) Και τότε τι θα κάνεις; (ή μάλλον τι μπορείς να κάνεις;;; να πληρώσεις εθελοντικά ακόμη περισσότερα; )
    3) Τα καλούδια που εμείς σήμερα απολαμβάνουμε λόγω της εξέλιξης, δεν μας έχουν χαριστεί! Είναι προϊόντα σαν το καλοριφέρ που αντικατέστησε τη ξυλόσομπα. Να πληρώνουμε φόρο για κάθε εξέλιξη της τεχνολογίας;

Φυσικά το κράτος είμαστε όλοι εμείς!

Φυσικά αυτός που φταίει είμαστε εμείς! Μόνο που δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε ίσοι!

Δεν έχουμε όλοι ιδιωτική παραλία (φταίω εγώ; )

Δεν έχουμε όλοι διοριστεί με μέσον στο δημόσιο. (φταίω εγώ; )

Δεν έχουμε όλοι μέσον να μας σβήνουν τις κλήσεις. (φταίω εγώ; )

Κλπ…

Εγώ το μόνο που έχω είναι μόνο μία ψήφο!

edit: διέκρινα έναν εκνευρισμό στην τελευταία σου παράγραφο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
    Φορολογική συνείδηση έχουμε θέλουμε δε θέλουμε όλοι όσοι είμαστε ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι, εάν μπορούσαμε να φοροδιαφύγουμε θα το κάναμε σίγουρα όπως πολλοί από εμάς, και δεν είμαστε νομοταγείς πάντα συμεριλαβανομένου και εμού, σκέψου πόσοι για να γλυτώσουμε έστω και ένα euro αγοράζουμε χωρίς αποδείξεις, παίρνουμε λαδάκι από το χωριό, λαχανικά από παραγωγούς με κιόσκια στους επαρχιακούς δρόμους κλπ.
    Συν ότι δεν έκανα παράθεση στο μήνυμα σου για να υποδηλώσω ότι απευθύνεται σε σένα και αυτό κατάλαβες λυπάμαι γιατί σε όλους μας η φορολογική δήλωση δεν υπερβαίνει το όριο του λογικού!!!
    Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι από τότε που θυμάμαι τον οικονομικό επίπεδο αυτής κατακαημένης χώρας είναι ότι ακούω τη λέξη ΛΙΤΟΤΗΤΑ (για ένα χρόνο ακόμη, κάθε χρόνο)
    κάθε φορά αυτό που πληρώνω περιμένω να πιάσει τόπο αλλά το μόνο που πιάνει είναι μια καλή θέση στις τσέπες αυτών που σκαρφίζονται αυτού του είδους τα χαράτσια
    Σκεφτήτε κάποιον μεροκαματιάρη που προσπαθεί να συντηρήσει μαζί με τη γυναίκα του μια οικογένεια, με τα έξοδα που συνεπάγονται και χωρίς καμμία αξιόλογη αύξηση μισθού τα τελευταία χρόνια εν ονόματι ΚΡΙΣΗΣ, να κληθεί να πληρώσει αυτά τα παραπανίσια ευρουδάκια τα οποία είχε υπολογίσει να διαθέσει για να πάρει κάτι για το Σπίτι του, ρώτησε κανείς αυτόν αν μπορεί να πάρει νέας τεχνολογίας αυτοκίνητο ή μηχανάκι;
    Φιλικά Μεταγειτνιών.
    Φορολογικη συνειδηση δεν εχεις επειδη σε αναγκαζουν να πληρωνεις κι εσυ υποκυπτεις, just FYI! Το μεροκαματιαρη που επικαλεισαι, δεν τον εφτασε σ' αυτην την κατασταση αποκλειστικα το κρατος, αφου ανεκαθεν αυτος δε φορολογουνταν ποτε. Ο μεροκαματιαρης θα ηταν σε πολλη καλυτερη κατασταση, αν ολοι μας αποδεχομασταν αδιαμαρτυρητα να πληρωσουμε αυτο που μας αναλογει. Κι αυτο που αναλογει στον καθενα μας ειναι τοσο, ωστε ολοι μας να εχουμε μια αξιοπρεπη ζωη. Η αξιοπρεπης ζωη δεν περιλαμβανει ουτε οχηματα, ουτε μουσεια, ουτε οτιδηποτε αλλο εχουμε ολοι εμεις που συζητουμε εδω περα. Αν η οικονομια του κρατους δεν ηταν αξιοθρηνητη, οι μεροκαματιαρηδες θα ζουσαν πολυ καλυτερα, αλλα μη αποδεχομενοι να κανουμε την παραμικρη παραχωρηση, διαιωνιζουμε την κατασταση και τους χρησιμοποιουμε και σαν επιχειρημα!

1) Οι φόροι που πληρώνουμε πάνε σε κάποιους ευσυνείδητα εργαζόμενους αλλά και σε μισθούς αργόσχολων, σε υψηλότατους μισθούς και παροχές καλοβαλμένων διοικητών ΔΕΚΟ, σε μίζες για Δημόσια Έργα και σε ασύστολες σπατάλες όλου του κρατικού μηχανισμού.
    2) Και τότε τι θα κάνεις; (ή μάλλον τι μπορείς να κάνεις;;; να πληρώσεις εθελοντικά ακόμη περισσότερα; )
    3) Τα καλούδια που εμείς σήμερα απολαμβάνουμε λόγω της εξέλιξης, δεν μας έχουν χαριστεί! Είναι προϊόντα σαν το καλοριφέρ που αντικατέστησε τη ξυλόσομπα. Να πληρώνουμε φόρο για κάθε εξέλιξη της τεχνολογίας;

Φυσικά το κράτος είμαστε όλοι εμείς!

Φυσικά αυτός που φταίει είμαστε εμείς! Μόνο που δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε ίσοι!

Δεν έχουμε όλοι ιδιωτική παραλία (φταίω εγώ; )

Δεν έχουμε όλοι διοριστεί με μέσον στο δημόσιο. (φταίω εγώ; )

Δεν έχουμε όλοι μέσον να μας σβήνουν τις κλήσεις. (φταίω εγώ; )

Κλπ…

Εγώ το μόνο που έχω είναι μόνο μία ψήφο!

edit: διέκρινα έναν εκνευρισμό στην τελευταία σου παράγραφο;

Δεν εχω να πω τιποτα περισσοτερο απο οτι ηδη ειπα. Ναι εμεις φταιμε αλλα 'νταξει...δε φταιμε και τοσο! Υπαρχουν αλλοι που φταινε περισσοτερο.

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα παντα για το Wd 40
    από @ggelos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 02:10
  2. Robot Game Για οσους δεν τα πανε καλα με το ελικοπτερο
    από Zbandit750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 01:01
  3. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ