Δυστυχως ολοι φωναζουμε για την ελευθερια και την ισοτητα αλλα κανεις δε τη θελει πραγματικα.
Δυστυχως ολοι φωναζουμε για την ελευθερια και την ισοτητα αλλα κανεις δε τη θελει πραγματικα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ποιός μίλησε για Βασιλιάδες και Παπαδόπουλους... άστους εκεί που είναι και σκατά στον τάφο τους. Εγώ εκείνο που είπα είναι οτι πρέπει κάποιος να κάνει αυτό που λέει ο vangelis, αν τελικά θέλουμε να αλλάξει κάτι.
Γιατί όπως σωστά το έθεσε... παρα πολύ σωστά... κανείς δεν είναι αρκετά ώριμος και υπεύθυνος για να διαχειριστεί σωστά και κατά το πρέπον την ελευθερία του, χωρίς όμως να διαταράξει τον κύκλο ελευθερίας του άλλου.
Gandalf
Ρε Αρχηγέ καταλαβαίνεις τι λες? Κανείς δεν είναι ώριμος και υπεύθυνος για να διαχειριστεί σωστά και κατά το πρέπον την ελευθερία του ????? Πώς ορίζεις το σωστό και το πρέπον ? Και ποιός είναι αυτός που θα την διαχειριστεί για λογαριασμό μου ...σωστά και πρέπον πάντα εεε ??Και όταν λες κανείς ,εννοείς τους πάντες έτσι?
ΥΓ. ή σου έχει λείψει η εποχή που φρόντιζαν για τα πάντα οι γονείς σου ή το έριξες Καρατζαφύρερ δαγκωτό ....
(αν και τώρα που το σκέφτομαι το ένα δεν αποκλείει το αλλο)![]()
![]()
![]()
κατσε ρε father,Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το σκάνδαλο στην πραγματικότητα είναι οτι θέλουμε ολυμπιακούς Αττικές Οδους Εθνικές Οδούς και λοιπές μαλακίες ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΙΝΑΜΕ.
ολα αυτα που γραφεις(εκτος τους ολυμπιακους) και αλλα πολλα, λεγοντε αναπτυξη υποδομων μιας χωρας, που οι αλλοι τα χουν κανει απο το 1900 και μεις τα καναμε το 2000..
αν δεν εχεις τις ΒΑΣΙΚΕς υποδομες πως θα αναπτυχθει η χωρα, στο εμποριο τον τουρισμο τις μετακινησεις, το βιοτικο επιπεδο των πολιτων(που επειτα βοηθαει στην ψυχολογια-παραγωγικοτητα τους) ?
αν ειχαν γινει ολα αυτα στην ωρα τους(και τα πακετα που συζηταμε δεν τρωγοντουσαν) θα ειμασταν αλλιως πιστευω..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Να στο κάνω και bold γιατί μάλλον στην βιασύνη να μου απαντήσεις, σου διέφυγε το υπογραμμισμένο.Γιατί όπως σωστά το έθεσε... παρα πολύ σωστά... κανείς δεν είναι αρκετά ώριμος και υπεύθυνος για να διαχειριστεί σωστά και κατά το πρέπον την ελευθερία του, χωρίς όμως να διαταράξει τον κύκλο ελευθερίας του άλλου
Όταν βρείς κάποιον να μπορεί να το κάνει να μου το πείς και εμένα. Μέχρι τότε οι νόμοι είναι εκείνοι που το κάνουν αυτό για εμάς...
Ρε γμτ.. πως φτάσαμε απο το οικονομικό πρόβλημα πάλι στην διαχείριση των δικαιωμάτων και των ευθυνών μας;
Πάλι offtopic βγήκαμε.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Έτερον-εκάτερον Μάγε μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ρε γμτ.. πως φτάσαμε απο το οικονομικό πρόβλημα πάλι στην διαχείριση των δικαιωμάτων και των ευθυνών μας;
Gandalf![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ΛΑΘΟΣ ....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ .....λέγονται ανάπτυξη υποδομών μιας ΠΟΛΗΣ ........που την πλήρωσε η χώραΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
λεγοντε αναπτυξη υποδομων μιας χωρας, που οι αλλοι τα χουν κανει απο το 1900 και μεις τα καναμε το 2000..
αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
ΛΑΘΟΣ ....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ .....λέγονται ανάπτυξη υποδομών μιας ΠΟΛΗΣ ........που την πλήρωσε η χώρα
Ολη η χώρα μένει σ' αυτή την πόλη..... που δεν είναι πόλη
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
βρε κάντο ότι θες ,πάλι γενικόλογο είναι ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Να στο κάνω και bold γιατί μάλλον στην βιασύνη να μου απαντήσεις, σου διέφυγε το υπογραμμισμένο.
Όταν βρείς κάποιον να μπορεί να το κάνει να μου το πείς και εμένα. Μέχρι τότε οι νόμοι είναι εκείνοι που το κάνουν αυτό για εμάς...
Πάλι offtopic βγήκαμε.
Gandalf
...απλά το μόνο που θέλω να πω είναι οτι είναι επικίνδυνο να δίνεις έτσι τις ελευθερίες σου...
ααα και έχω την εντύπωση οτι η συζήτηση παρεκτράπηκε , όταν πρότεινες κατάλυση του συντάγματος και επάνοδο της μοναρχίας....
![]()
![]()
Ελπίζω να έχεις χιούμορ και να μην παρεξηγείς τις προθέσεις μου …σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε προσβάλω .
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[...]που δεν είναι πόλη
Είναι ένα τεράστιο, άναρχο, μη σχεδιασμένο, μη διοικούμενο πολεοδομικό συγκρότημα. Που συνεχώς επεκτείνεται στις διεξόδους, βλέπε Μεσόγεια όπου το τσιμέντο ξεχύνεται σα πολτός...
Πριν φτιαχτούν οι υποδομές φυσικά...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καλα εγω μιλαω για εργα ΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, δεν εννοω μονο στην αθηνα..μιλησαμε και για εθνικες οδους, αλλα και για αλλα εργα που δεν αναφερθηκαν, οπως εκτροπες ποταμιων, φραγματα, διαχειρηση νερου, ορυκτοι πλουτοι, τα παντα ολα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
ΛΑΘΟΣ ....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ .....λέγονται ανάπτυξη υποδομών μιας ΠΟΛΗΣ ........που την πλήρωσε η χώρα
αλλα τελως παντων, κακως η καλως(κακως) πλεον η αθηνα ειναι η μιση χωρα και καπως πρεπει να λειτουργησει, ετσι δεν ειναι?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Virtualy νομίζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ολη η χώρα μένει σ' αυτή την πόλη.....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Πάντως μην αγχώνεστε, δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωκοπήσει η Ελλάδα. Αυτά τα σενάρια υπάγονται στην γενικότερη τρομολαγνεία των ευαγγελάτων που πιπιλίζουν το μυαλό της κυρας Κούλας κάθε μερα.
Όσο είμαστε στην ΕΕ δεν παίζουν τέτοια σενάρια. Και επειδή και την ΕΕ την συμφέρει να είμαστε εκεί θα μείνουμε για το προσεχές μέλλον.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.....
Πριν φτιαχτούν οι υποδομές φυσικά...![]()
Μην γίνεσαι μαλάκας τώρα! Αν φτιαχτουν οι υποδομές, πως θα μπαζώσουμε τα ρέματα;
you get my drift?
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Πάντως μην αγχώνεστε, δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωκοπήσει η Ελλάδα. Αυτά τα σενάρια υπάγονται στην γενικότερη τρομολαγνεία των ευαγγελάτων που πιπιλίζουν το μυαλό της κυρας Κούλας κάθε μερα.
Όσο είμαστε στην ΕΕ δεν παίζουν τέτοια σενάρια. Και επειδή και την ΕΕ την συμφέρει να είμαστε εκεί θα μείνουμε για το προσεχές μέλλον.
Καλά ναι, κανένας δεν περίμενε να κλείσει κι η Λήμαν...
Σιγά μην παρεξηγηθώ με 2-3 αμπελοφιλοσοφίες που λέμε όλοι απο το web... και αν το κάνω ξύδι TOP...χεχεχεχε...BELZEBOYLIS
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες περί ελευθεριών. Αλλά αυτό το έχουμε ήδη κάνει απο την ώρα που ζούμε σε μια κοινωνία που απολαμβάνουμε υπηρεσίες τρίτων με επιτήρηση απο το εκάστοτε κράτος και Αρχή.
Για να γυρίσω και πάλι στο οικονομικό τώρα... γέλασα απίστευτα με τους Βιομήχανους και τραπεζικούς που είναι λέει σε θέση να πληρώσουν ενα ποσό να στηρίξουν την οικονομία της χώρας.
Να θυμίσω εδώ τα 8 δις ευρώ (επιχορήγηση απο το κράτος) προς Τράπεζες που έπρεπε να ρίξουν στην αγορά.. .ή ήταν 28δις ... δεν θυμάμαι και όπως φαίνεται και κανείς άλλος.
Ή τις βιομηχανίες που εδώ και καιρό έχουν φέρει τις τιμές στην Ελλάδα στο ίσο επίπεδο με Βρεττανία και Γερμανία, όταν ο βασικός μισθός εδώ είναι υποτριπλάσιος απο αυτόν έξω.
Ναι βρε.. δώστε κάτι ... σιγά μην σας λείψουν... απο τα κερδισμένα-χαρισμένα είναι άλλωστε.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.